Ευρωπαίε άντρα, άξιζε τον κόπο;
Re: Ευρωπαίε άντρα, άξιζε τον κόπο;
Ο τίτλος του νήματος ταιριαζει μόνο σε κάτι ναζιστικό
Άξιζε να παραδώσεις την πατρίδα σου σε λάθρο για τόση αστική ευδαιμονία ?
Άξιζε να παραδώσεις την πατρίδα σου σε λάθρο για τόση αστική ευδαιμονία ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είδα σχεδόν καθόλου φέτος, με κάλυψε η κυβέρνηση με
6ημερη δουλειά.
6ημερη δουλειά.
Καλύτερα να έπινες ακούγοντας μουσικαρες αλλά υπάρχουν με μέτριες έξοδοιΚαραμελίτσα έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:21Αναγκάστηκα να δω τον τελικό, τρώγοντας ισπανικά τάπας. Ίου και πάλι ίου.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Φέτος δεν είδα ούτε ένα ματς, αλλά αν είχα σχέση και ήθελε να μιλήσουμε για αυτήν, θα έβλεπα μπαλιτσα
- Μαδουραίος
ΟΧΙ
ΜΑΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
ΜΑΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
Με τις αδερφές που βλέπουν μπάλα όμως;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γιατί ακριβώς σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις;Καραμελίτσα έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:04ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.sys3x έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:01ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΦΟΥ ΛΑΙΜΑΙ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 17:59Βλέπω ότι κανείς δεν έχει διάθεση αναστοχασμού πάνω στις κακές του συνήθειες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Δεν μπορεί κανένας να σε καβαλήσει εάν δεν σκύψεις να ανέβει πάνω σου, Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:21Αναγκάστηκα να δω τον τελικό, τρώγοντας ισπανικά τάπας. Ίου και πάλι ίου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κανόνισε, κανόνισε μλκ να μας βγει κάνας ηλεκτρολόγος μηχανικός το Λιτσάκι τελικά.

.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
την ανάγκασε η πατριαρχίαΚαραμελίτσα έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:21Αναγκάστηκα να δω τον τελικό, τρώγοντας ισπανικά τάπας. Ίου και πάλι ίου.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αυτές δεν ξέρουν ότι είναι αδερφές, εγώ τι πρόβλημά να έχω;
.
.
Αληθεύει ότι η Καρεμλίτσα και ο Οργισμένος είναι το ίδιο πρόσωπο;
-
- Επικοινωνία:
Αν ο άλλος πάει γυμναστήρια, έχει κι άλλα χόμπυ και γενικά ξοδεύει πολύ χρόνο για την πάρτη του, καταλαβαίνω την γκρίνια και για το γιούρο. Αλλά αν ο άλλος είναι σπίτι δουλειά/δουλειά σπίτι, ε ασ' τον να δει την κωλόμπαλα χωρίς γκρίνιες γαμώ το ξεσταύρι μου.