Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
Georg Von Balkanen
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Georg Von Balkanen » 17 Νοέμ 2020, 16:19
Ξαναείδα το σποτάκι. Αυτή η μουσική μου έφερε εικόνες θλίψης. Φτωχοί ελληνες να καταστρέφουν περιουσίες στην Αθήνα. Τον καστανα στο σύνταγμα με το θλιμμένο βλέμμα, τον αδωνη να κλαίει διαβάζοντας για την άλωση της πόλης. Πήρα ένα πακέτο ριγκατονι. Ξέρω ότι τα λεφτά δεν θα πάνε σε ελληνική τσέπη μα Ιταλικη. Τα έδωσα όμως. Να μου φύγει ο κόμπος στο λαιμό.
-
Adidas
από Adidas » 17 Νοέμ 2020, 16:23
Namrail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:48
Άσχετα πάντως με το αρχικό ερώτημα, τα barilla σε ότι με αφορά είναι τα καλύτερα μακαρόνια από αυτά που βρίσκεις κλασικά σε ένα σούπερ.

-
1451
- Phorum.gr user: Nikos1451
από 1451 » 17 Νοέμ 2020, 16:27
Γιατί για τον άσχετο ξένο η Ελλάδα είναι μια φτωχή Ιταλία ή η Ιταλία είναι μια πλούσια Ελλάδα. Κατά τα άλλα δεν βλέπουν καμία ουσιαστική διαφορά.
-
Namrail
από Namrail » 17 Νοέμ 2020, 20:33
Adidas έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 16:23
Namrail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:48
Άσχετα πάντως με το αρχικό ερώτημα, τα barilla σε ότι με αφορά είναι τα καλύτερα μακαρόνια από αυτά που βρίσκεις κλασικά σε ένα σούπερ.

Ποια προτιμάς εσύ; Της Μίσκο με τον Ακάκιο;

-
Georg Von Balkanen
από Georg Von Balkanen » 17 Νοέμ 2020, 20:34
1451 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 16:27
Γιατί για τον άσχετο ξένο η Ελλάδα είναι μια φτωχή Ιταλία ή η Ιταλία είναι μια πλούσια Ελλάδα. Κατά τα άλλα δεν βλέπουν καμία ουσιαστική διαφορά.
Άμα το λεγες για την Τουρκία θα έπεφτες μέσα.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 17 Νοέμ 2020, 20:38
Georg Von Balkanen έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 16:19
Ξαναείδα το σποτάκι. Αυτή η μουσική μου έφερε εικόνες θλίψης. Φτωχοί ελληνες να καταστρέφουν περιουσίες στην Αθήνα. Τον καστανα στο σύνταγμα με το θλιμμένο βλέμμα, τον αδωνη να κλαίει διαβάζοντας για την άλωση της πόλης. Πήρα ένα πακέτο ριγκατονι. Ξέρω ότι τα λεφτά δεν θα πάνε σε ελληνική τσέπη μα Ιταλικη. Τα έδωσα όμως. Να μου φύγει ο κόμπος στο λαιμό.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.