Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nandros » 27 Σεπ 2023, 12:55
Nostalgia έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:14
Nandros έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:05
Juno έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 08:51
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό. Βλέπω ότι πήρες και σύ σειρά να βρίσεις. Σου έκοψαν τον βήχα για τον Χελώνο και ξύνεσαι να βρεις άλλο θύμα.
Και βρήκες. Ποια είναι αυτή που συντονισμός-διαχείριση σιγοντάρουν την παρενόχλησή της με κάθε δυνατό και αισχρό τρόπο; Την βρήκες!
Εδώ, οι συντονιστές και ο διαχειριστής, για δείτε τι καταφέρατε με το να υποστηρίζετε τον Καβαλιέρη με τα διπρόφιλά του, την τεκνατζού γραία, τον νοητικώς καθυστερημένο, πρώην τζιντάτα και άλλους να με στοχοποιούν σε αυτήν την ελεεινή απομίμηση ιστοσελίδας.
Τους απαγορεύετε να επιτίθενται σε άλλους και έρχονται να βρίσουν εμένα.
Κανένα βήχα δεν μου έκοψαν. Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου αν με μπανάρουν.
Εσένα πότε σε έβρισα;
Άλλο ένα ον με μανία καταδίωξης, που ντρέπεται να μας πει τί ψηφίζει.

.
Καλα, δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να πει τι ψηφιζει. Η ψηφος του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τριγυρναμε με ταμπελακια τι ψηφισαμε; Εγω δεν εχω θεμα και το λεω, αλλοι ομως προτιμουν να μην λενε, δικαιωμα τους. Ουδεν το μεμπτον....
Όταν ρωτάει τον Οττο τί ψηφίζει είναι καλά;
Να δούμε και του λόγου της τί ψηφίζει, να της τα χώσουμε αναλόγως.
Κάτων ο Τιμητής εκ του ασφαλούς η κερία;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 27 Σεπ 2023, 13:26
Nandros έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:55
Nostalgia έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:14
Nandros έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:05
Κανένα βήχα δεν μου έκοψαν. Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου αν με μπανάρουν.
Εσένα πότε σε έβρισα;
Άλλο ένα ον με μανία καταδίωξης, που ντρέπεται να μας πει τί ψηφίζει.

.
Καλα, δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να πει τι ψηφιζει. Η ψηφος του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τριγυρναμε με ταμπελακια τι ψηφισαμε; Εγω δεν εχω θεμα και το λεω, αλλοι ομως προτιμουν να μην λενε, δικαιωμα τους. Ουδεν το μεμπτον....
Όταν ρωτάει τον Οττο τί ψηφίζει είναι καλά;
Να δούμε και του λόγου της τί ψηφίζει, να της τα χώσουμε αναλόγως.
Κάτων ο Τιμητής εκ του ασφαλούς η κερία;
.
O Otto ξερουμε τι ψηφιζει, το λεει μονος του, απορω γιατι τον ρωτησε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Nostalgia
από Nostalgia » 27 Σεπ 2023, 13:26
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 27 Σεπ 2023, 13:47
Juno έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 08:41
Otto Weininger έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 00:11
Τι μου τα δείχνεις αυτά;
Ίδιες ροές και παραπάνω είχαμε και το πρώτο εξάμηνο της πρώτης θητείας Μητσοτάκη.
Και μετά ήρθε η τσαπου. Pushbacks, διώξιμο ΜΚΟ, κλείσιμο δομών, πάγωμα προγραμμάτων και κλάμα ζαίων, Τούρκων και ΜΚΟ.
Α, και δικό σας κλάμα.
Τα ίδια θα γίνουν και τώρα για πολλούς λόγους. Εσύ, έχοντας ταπεινά πολιτικά κριτήρια, σε πείθουν καφενειακα επιχειρήματα.
Ψηφιζε εκεί τα αποκόμματα και πούλα πρόλογο.
Τότε το έκαναν για να βγουν άλλη μια τετραετία και να βολέψουν όλα τα παιδάκια τους.
Α οκ.
Δεν κάνουν τίποτα κράζεις.
Κάνουν ένα σωρό =
το κάνουν για να ξαναβγούν και να βολέψουν τα παιδάκια τους
Με λίγα λόγια σου είναι αδιάφορο τι κάνουν και τι όχι, αφού για όλα έχεις μια δικαιολογία που να βολεύει το αφήγημα σου. Που τελικά ποιο είναι;
Και ναι, εσύ τι ψήφισες; Έτσι για να δούμε έστω και στην θεωρία, ποια πολιτική πρόταση σε έπεισε ότι θα έκανε παραπάνω από ότι η ΝΔ το διάστημα 2019-23.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nostalgia
από Nostalgia » 27 Σεπ 2023, 14:43
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 27 Σεπ 2023, 14:45
το ακριβώς από κάτω τουιτ:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Nostalgia
από Nostalgia » 27 Σεπ 2023, 14:46
-
Orion22
από Orion22 » 27 Σεπ 2023, 14:48
καλλιτερο λινκ:
FINALLY 

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Orion22
από Orion22 » 27 Σεπ 2023, 14:51
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 27 Σεπ 2023, 15:05
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
southern
- Phorum.gr user: southern
από southern » 27 Σεπ 2023, 15:05
Ειδικά με Κασσελάκη δεν υπάρχει διαφορά κυβέρνησης κι αξιωματικης αντιπολίτευσης. Φοβάμαι όμως πως ο κόσμος θα προτιμήσει το φρέσκο πρόσωπο που δεν είναι από τζάκι. Εγώ έχω τη δουλίτσα μου και τα ακίνητα μου. Ούτε θα αλλάξει ποτέ δημογραφικά η περιοχή μου. Κουράστηκα να ασχολούμαι ιδιαίτερα αλλά μια ψήφο διαμαρτυρίας θα τη ρίχνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. ΝΔ δεν ξαναψηφιζουμε, κόμμα επιχειρηματιων μπορεί.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.