Δεν είναι τόσο αθώες οι προθέσεις τους, εδώ και 25 χρόνια δεν πουλάνε αυτές οι βλακείες αλλά πρέπει να εξυπηρετηθεί ο 'σκοπός'.nostromos έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 15:22ηδη η κοινωνια εχει παθει ανοσια σε τετοια φαινομενα ... κανεις δεν μπαινει καν στον κοπο να απαντησει στο χαρακτηρισμο ρατσιστης-φασιστας που του προσαπτουνε με αστειες προφασεις ... τα μμε κρατανε λιγο ψηλα τετοια ζητηματα αλλα ειναι θεμα χρονου να στραφουνε σε πιο πιασαρικα θεματα αφου δεν υπαρχει θεαματικοτητα
THINGS THAT ARE RACIST
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: THINGS THAT ARE RACIST
- Λίνο Βεντούρα

https://www.lifo.gr/now/people/311065/i ... apo-andres
Η Κίρα Νάιτλι ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες.
Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν εμφανιστεί σε γυμνές σκηνές σε φιλμ όπως τα Atonement και Colette, αλλά όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σκοπεύει να αλλάξει τα όρια και την πολιτική της.
Μιλώντας στο podcast "Chanel Connects" απάντησε σχετικά: «Είναι εν μέρει αυταρέσκεια αλλά και η ανδρική οπτική. Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα στη σκηνοθεσία. Δεν έχω κάποια "απόλυτη απαγόρευση" αλλά ισχύει για τους άνδρες». «Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτές τις φριχτές σκηνές σεξ όπου είσαι λαδωμένη και όλοι βογκάνε

«Με αυτό ως δεδομένο υπάρχουν φορές που λέω "Ναι, αντιλαμβάνομαι πλήρως που το σεξ θα ήταν εξαιρετικά καλό σε αυτό το φιλμ και βασικά χρειάζεσαι κάποιον που να είναι φαίνεται σέξι"».
Τα τελευταία χρόνια, το Χόλιγουντ αλλάζει την προσέγγισή του για τις ερωτικές σκηνές. «Συντονιστές οικειότητας» προσλαμβάνονται σε πλατό ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών και είναι υπεύθυνοι να διασφαλίζουν πως οι ηθοποιοί δεν θα πιεστούν να κάνουν κάτι για το οποίο δεν αισθάνονται άνετα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- hellegennes
Αν δεν αισθάνεται άνετα να τσεπώνει εκατομμύρια για κάθε μαλακία που παίζει, ας μην δέχεται τις προτάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάνε και ο Ντάμπο το Ελεφαντάκι και ο Πήτερ Παν:
https://www.telegraph.co.uk/news/2021/0 ... ereotypes/Disney blocks Peter Pan and Dumbo after highlighting 'harmful stereotypes'
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ehm excuse me but WTF?
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- John Brown Gun Club
Scouser έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 20:07Πάνε και ο Ντάμπο το Ελεφαντάκι και ο Πήτερ Παν:https://www.telegraph.co.uk/news/2021/0 ... ereotypes/Disney blocks Peter Pan and Dumbo after highlighting 'harmful stereotypes'

το διαβασες ο αρθρο;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Λοιπον επειδη εγω το διαβασα, ας μου πει κανεις γιατι αυτο που εκαναν, να επιτρεπουν την προβολη ορισμενων αρχαιων καρτουν με γονικη εγκριση στα παιδια κατω των 7 ετων ειναι λαθος
Peter Pan (1953), Dumbo (1941), Swiss Family Robinson (1960), The Aristocats (1970) have been removed from the children's section, so they can only be watched with parental consent.
Peter Pan's portrayal of a Native American tribe called "redskins" is likely to be the reason the film was put into this category.
Dumbo features a scene with Jim Crow who is portrayed as an offensive negative African American stereotype, while The Aristocats features a Siamese cat with offensive stereotypical facial features and East Asian accent.
Swiss Family Robinson features "yellow face" and "brown face" pirates which is likely to be what got it removed from the children's section.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- hellegennes
Για πρώτη φορά θα πω ότι καλώς έκαναν. Θεωρώ σωστό να μην εκτίθενται σε παρωχημένα στερεότυπα παιδιά τόσο μικρής ηλικίας, πριν ακόμα έχουν δυνατότητα κατανόησης των διαφορετικών εποχών στις οποίες γυρίστηκαν αυτά τα φιλμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το εξάχρονο που βλέπει πχ τις σιαμαίες γάτες στις Αριστόγατες κάνει τους συνειρμούς πως α) αυτές είναι ασιάτισες, β) είναι μοχθηρές ασιάτισες και γ) όλες οι ασιάτισες είναι κάπως έτσι. Μιλάμε για την πλήρη παράνοια τώρα, όχι μαλακίες. Δεν υπάρχει τίποτα να συζητηθεί, και μόνο που φλαγκάρουν με κάποιο τρόπο τις συγκεκριμένες ταινίες για την προβολή δήθεν προσβλητικών στερεοτύπων, για εμένα είναι για τον μανδύα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 22:01Λοιπον επειδη εγω το διαβασα, ας μου πει κανεις γιατι αυτο που εκαναν, να επιτρεπουν την προβολη ορισμενων αρχαιων καρτουν με γονικη εγκριση στα παιδια κατω των 7 ετων ειναι λαθοςPeter Pan (1953), Dumbo (1941), Swiss Family Robinson (1960), The Aristocats (1970) have been removed from the children's section, so they can only be watched with parental consent.
Peter Pan's portrayal of a Native American tribe called "redskins" is likely to be the reason the film was put into this category.
Dumbo features a scene with Jim Crow who is portrayed as an offensive negative African American stereotype, while The Aristocats features a Siamese cat with offensive stereotypical facial features and East Asian accent.
Swiss Family Robinson features "yellow face" and "brown face" pirates which is likely to be what got it removed from the children's section.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Δεν κάνει τέτοιους συνειρμούς συνειδητά το εξάχρονο και αυτό είναι το πρόβλημα. Συνδέει ασυνείδητα κάποιες εικόνες με κάποια στερεότυπα και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να το αποτινάξεις όταν γίνεται σε μικρή ηλικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό φίλε είναι αυθαίρετο συμπέρασμα.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 23:31Δεν κάνει τέτοιους συνειρμούς συνειδητά το εξάχρονο και αυτό είναι το πρόβλημα. Συνδέει ασυνείδητα κάποιες εικόνες με κάποια στερεότυπα και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να το αποτινάξεις όταν γίνεται σε μικρή ηλικία.
- John Brown Gun Club
το ζητημα ειναι πως το 6χρονο μπορει ακομα να το δει, απλα τωρα θα ειδοποιειται ο κηδεμονας για να μην εχει να λεει πως το καναλι δειχνει οτι να ναι στα παιδακια. Δε μιλαμε για καμια παρανοια αλλα για ενοχλητικα και ακαλαισθητα στερεοτυπα της δεκαετιας του 40 και του 50, που απλα τωρα δινεται η δυνατοτητα στους γονεις να επιλεξουν να μην δουν τα νηπια. Μιλαμε ομως σιγουρα για παραπληροφορηση.Scouser έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 23:22Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το εξάχρονο που βλέπει πχ τις σιαμαίες γάτες στις Αριστόγατες κάνει τους συνειρμούς πως α) αυτές είναι ασιάτισες, β) είναι μοχθηρές ασιάτισες και γ) όλες οι ασιάτισες είναι κάπως έτσι. Μιλάμε για την πλήρη παράνοια τώρα, όχι μαλακίες. Δεν υπάρχει τίποτα να συζητηθεί, και μόνο που φλαγκάρουν με κάποιο τρόπο τις συγκεκριμένες ταινίες για την προβολή δήθεν προσβλητικών στερεοτύπων, για εμένα είναι για τον μανδύα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 22:01Λοιπον επειδη εγω το διαβασα, ας μου πει κανεις γιατι αυτο που εκαναν, να επιτρεπουν την προβολη ορισμενων αρχαιων καρτουν με γονικη εγκριση στα παιδια κατω των 7 ετων ειναι λαθοςPeter Pan (1953), Dumbo (1941), Swiss Family Robinson (1960), The Aristocats (1970) have been removed from the children's section, so they can only be watched with parental consent.
- John Brown Gun Club
Φυσικα η ειδηση υπαρχει μονο σε βρεττανικα ταμπλοιντς και λοιπους βοθρους.
- hellegennes
Δεν είναι καθόλου αυθαίρετο. Είναι διαπιστωμένο και μάλιστα από πληθώρα ερευνών σε διαφορετικά πεδία. Είναι απλώς ο τρόπος που δουλεύει ο ανθρώπινος εγκέφαλος και η ψυχολογία.geospun έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 00:07Αυτό φίλε είναι αυθαίρετο συμπέρασμα.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 23:31Δεν κάνει τέτοιους συνειρμούς συνειδητά το εξάχρονο και αυτό είναι το πρόβλημα. Συνδέει ασυνείδητα κάποιες εικόνες με κάποια στερεότυπα και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να το αποτινάξεις όταν γίνεται σε μικρή ηλικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,