Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί τον λές στόκο. Ο συγκεκριμένος πρέπει να ανεβει πολλά επίπεδα για να γίνει στόκος...Green Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:18Καλώς τον αγαπημένο μου στόκο!John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:16
καποια απο τα εκατονταδες μηνυματα με απειλες βιασμου και φονου που ελαβε η Ανιτα Σαρκισιαν επειδη εθιξε την πιο καταπιεσμενη μεινοτητα του κοσμου, τους γκειμερς.
Είναι γνωστόν ότι οι gamers-nerds κάνουν πράξη τις απειλές τους σε αντίθεση με τους φιλειρηνικούς τζιχαντιστές
γαλλια 17χρονη επεκρινε το ισλαμ και κρυβεται για να μη δολοφονηθει
- Hector Buas
Re: γαλλια 17χρονη επεκρινε το ισλαμ και κρυβεται για να μη δολοφονηθει
Να και ο αλλος απολογητης της συμφορας του ισλαμισμου με εμμονη στο τρομερο επιχειρημα 15χρονου "ναι αλλα οι gamers"John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18
Διαφοροι ινσελς γκειμερς αντ δε λαικ εχουν επισης κανει μαζικες δολοφονιες γυναικων.

Υπαρχει τωρα περιπτωση να παρει κανεις η καμμια σοβαρα αυτον τυπο;

- Hector Buas
Fixed...sakisku έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:29Να και ο αλλος απολογητης της συμφορας του ισλαμισμου με εμμονη στο τρομερο επιχειρημα 15χρονου "ναι αλλα οι gamers" με μυαλό 10χρονουJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18
Διαφοροι ινσελς γκειμερς αντ δε λαικ εχουν επισης κανει μαζικες δολοφονιες γυναικων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα κι έτσι να έχουν τα πράγματα, η κοπέλα έχει το δικαίωμα να μην κάτσει σε κάποιον που δεν της αρέσει και μαγκιά της που του είπε όχι.Nandros έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:56Recounting what happened next on popular French chatshow Le Quotidien on Monday, Mila said: "A guy was hitting on me heavily during the live, telling me 'you're beautiful, you're hot, what age are you?".Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:38Εγώ απ' ότι διάβασα ήθελε ένας μουσουλμάνος να του κάτσει κι εκείνη του είπε όχι κι εκείνος άρχισε να λέει δεξά κι αριστερά πως είναι λεσβία για αυτό δεν του έκατσε.Prepon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:40Λεσβία είναι η κοπέλα, δηλωμένη από το σχολείο.
Οι πιθανότητες λοιπόν να είναι συντηρητική μειωνονται, πιθανότατα να ήταν και αυτή υπερ των ανοιχτών συνόρων και των λάθρο.
ΑΝ πράγματι ήταν έτσι, τότε δεν έχω προβλημα με αυτά που τραβάει γιατί θεωρώ πως αυτή τα επεδίωξε και με τη στάση ζωής της συνέβαλε στο πρόβλημα.
Αμαρτία θα ήταν να τα τραβαγε αυτά κάποια κοπέλα συντηρητική, που ηθελε κλειστά σύνορα και τους λάθρο έξω. Αυτή ναι, δε θα είχε καμία προσωπική ευθύνη, θα την είχαν πάρει στο λαιμό τους οι αλλοι
She duly informed those watching that she was a lesbian and that "blacks and Arabs" were not her type.
https://www.thelocal.fr/20200205/what-i ... -and-islam
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η λεσβία καλά τα παθαίνει και η στρείτ όχι Το συντηρητική είναι για πολλά γέλια!
Όσο για το άλλο τελείως υποθετικό σενάριο: Γιατί ο σεξουαλικός προσανατολισμός σημαίνει υποχρεωτικά αριστεροσύνη πασπαλισμένη με ισλαμολαγνεία;
Prepon
.
Τώρα ο πρέπον απ' ότι θυμάμαι θεωρεί μιάσματα τις γυναίκες που είχαν προγαμιαίες σχέσεις. Για τις λεσβίες φαντάζομαι πως πιστεύει πως απλά καταναλώνουν οξυγόνο. Βασικά, δεν φαντάζομαι, με τη χολή που βγάζει, το έχω σίγουρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ δεν μίλησα για αριστεροσυνη.
Μίλησα για συντηρητικους και φιλελε.
Κατα τα άλλα , οχι δλδ ότι δεν υπάρχουν και γκευ που είναι συντηρητικοί, υπάρχουν.
Όμως είναι άλλο να θεωρείς πως είναι φρικτή η στιγμή που αφεθηκες κι ενδίδεις και άλλο να κάνεις παρέλαση με το σωβρακο και να θες να υιοθετήσεις παιδιά.
Ε, αυτός που παρελαύνει με το σωβρακο μου φαίνεται πως είναι περισσότερο πιθανό να τάσσεται και υπέρ των ανοικτών συνορων.
Αυτό είπα μέχρι εκει
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Οι Ναιδεςsakisku έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:29Να και ο αλλος απολογητης της συμφορας του ισλαμισμου με εμμονη στο τρομερο επιχειρημα 15χρονου "ναι αλλα οι gamers"John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Για να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία τι έγραφε το κειμενο. Κάπου έπιασα τη λέξη λεσβία.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:38Εγώ απ' ότι διάβασα ήθελε ένας μουσουλμάνος να του κάτσει κι εκείνη του είπε όχι κι εκείνος άρχισε να λέει δεξά κι αριστερά πως είναι λεσβία για αυτό δεν του έκατσε.Prepon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:40Λεσβία είναι η κοπέλα, δηλωμένη από το σχολείο.
Οι πιθανότητες λοιπόν να είναι συντηρητική μειωνονται, πιθανότατα να ήταν και αυτή υπερ των ανοιχτών συνόρων και των λάθρο.
ΑΝ πράγματι ήταν έτσι, τότε δεν έχω προβλημα με αυτά που τραβάει γιατί θεωρώ πως αυτή τα επεδίωξε και με τη στάση ζωής της συνέβαλε στο πρόβλημα.
Αμαρτία θα ήταν να τα τραβαγε αυτά κάποια κοπέλα συντηρητική, που ηθελε κλειστά σύνορα και τους λάθρο έξω. Αυτή ναι, δε θα είχε καμία προσωπική ευθύνη, θα την είχαν πάρει στο λαιμό τους οι αλλοι
Μετα είδα τη φάτσα της, κατάλαβα από μόνος μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι ακριβώς κατάλαβες;Prepon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:46Για να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία τι έγραφε το κειμενο. Κάπου έπιασα τη λέξη λεσβία.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:38Εγώ απ' ότι διάβασα ήθελε ένας μουσουλμάνος να του κάτσει κι εκείνη του είπε όχι κι εκείνος άρχισε να λέει δεξά κι αριστερά πως είναι λεσβία για αυτό δεν του έκατσε.Prepon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:40Λεσβία είναι η κοπέλα, δηλωμένη από το σχολείο.
Μετα είδα τη φάτσα της, κατάλαβα από μόνος μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Κάρβουνο;
O Elliot Rodger τι game έπαιζε; pac-man ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:22Νon4me έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:19Green Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:18
Είναι γνωστόν ότι οι gamers-nerds κάνουν πράξη τις απειλές τους σε αντίθεση με τους φιλειρηνικούς τζιχαντιστές
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
1 προς 1000 εις βάρος των τζιχαντιστών. Μη τζιχαντιστής πρέπει να είναι εντελώς παράφρονας για να το κάνει αυτό. Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται και γαλουχούνται στην παραφροσύνη, γι' αυτό λογίζονται παράσιτα και όχι άνθρωποι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89col ... e_massacreGreen Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:18Καλώς τον αγαπημένο μου στόκο!John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:16
καποια απο τα εκατονταδες μηνυματα με απειλες βιασμου και φονου που ελαβε η Ανιτα Σαρκισιαν επειδη εθιξε την πιο καταπιεσμενη μεινοτητα του κοσμου, τους γκειμερς.
Η σφαγή της École Polytechnique (Γαλλικά: tuerie de l'École polytechnique), επίσης γνωστή ως σφαγή του Μόντρεαλ, ήταν μια μαζική δολοφονια στο Μόντρεαλ σε μια σχολή μηχανικών που συνδέθηκε με το Université de Montréal. Δεκατέσσερις γυναίκες δολοφονήθηκαν και 10 γυναίκες και τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν.
Στις 6 Δεκεμβρίου 1989, ο Marc Lépine μπήκε σε ένα μάθημα μηχανολόγου μηχανικού στο Polytechnique andcole και διέταξε τις γυναίκες και τους άνδρες σε αντίθετες πλευρές της τάξης. Χωρίζει εννέα γυναίκες, δίνοντας εντολή στους άντρες να φύγουν. Δήλωσε ότι «πολεμούσε τον φεμινισμό» και άνοιξε πυρ. Πυροβόλησε και τις εννέα γυναίκες στο δωμάτιο, σκοτώνοντας έξι. Ο σκοπευτής έπειτα κινήθηκε μέσω διαδρόμων, της καφετέριας και μιας άλλης τάξης, στοχεύοντας τις γυναίκες για λιγότερο από 20 λεπτά. Σκότωσε οκτώ ακόμη πριν γυρίσει τον εαυτό του στο όπλο.
Πρόσεξε τώρα πόσο κοντόφθαλμη και κουτοπόνηρη είναι η πρότασή σου.
Μιλάμε για δύο δολοφόνους: ο ένας νορβηγός εθνικιστής και ο αλλος βρετανός ισλαμιστής. Οι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται είναι "εθνικισμός" και "ισλαμισμός".
Μου γράφεις πόσο κακό είναι να σφάζει κάποιος στο όνομα του Ισλάμ στη δεύτερη περίπτωση και γενικεύεις σε όλους τους μουσουλμάνους.
Σου γράφω ότι το ίδιο κακό είναι να σφάζει σε οποιαδήποτε ιδεολογία (πχ. εθνικισμός) και διστάζεις να γενικεύσεις σε όλους τους εθνικιστές.
Μου απαντάς εξειδικευμένα στην περίπτωση του νορβηγού εθνικιστή και γενικευτικά στην περίπτωση του βρετανού ισλαμιστή.
Δεν είναι κάτι που συναντώ πρώτη φορά στις συζητήσεις. Είναι ένας παραλογισμός που έχει γίνει σήμα κατατεθέν μεταξύ ανθρώπων που εμφανίζουν τάσεις ξενοφοβίας.
Αφού δεν είναι ισλαμιστής εξτρεμιστής δεν τους απασχολεί. Ας σφάζει ελεύθερα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89col ... e_massacreGreen Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:18Καλώς τον αγαπημένο μου στόκο!John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 11:16
Η σφαγή της École Polytechnique (Γαλλικά: tuerie de l'École polytechnique), επίσης γνωστή ως σφαγή του Μόντρεαλ, ήταν μια μαζική δολοφονια στο Μόντρεαλ σε μια σχολή μηχανικών που συνδέθηκε με το Université de Montréal. Δεκατέσσερις γυναίκες δολοφονήθηκαν και 10 γυναίκες και τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν.
Στις 6 Δεκεμβρίου 1989, ο Marc Lépine μπήκε σε ένα μάθημα μηχανολόγου μηχανικού στο Polytechnique andcole και διέταξε τις γυναίκες και τους άνδρες σε αντίθετες πλευρές της τάξης. Χωρίζει εννέα γυναίκες, δίνοντας εντολή στους άντρες να φύγουν. Δήλωσε ότι «πολεμούσε τον φεμινισμό» και άνοιξε πυρ. Πυροβόλησε και τις εννέα γυναίκες στο δωμάτιο, σκοτώνοντας έξι. Ο σκοπευτής έπειτα κινήθηκε μέσω διαδρόμων, της καφετέριας και μιας άλλης τάξης, στοχεύοντας τις γυναίκες για λιγότερο από 20 λεπτά. Σκότωσε οκτώ ακόμη πριν γυρίσει τον εαυτό του στο όπλο.
- John Brown Gun Club
Δεν εχεις ιδεα για τι μιλας, εχουν γινει δεκαδες γυναικοκτονιες απο ινσελς κλπ μισογυνηδες απο το 2000 και μετα. Μονο το πρωτο 6μηνο του 2020 απετραπησαν 5 μαζικες δολοφονιες.Green Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 17:451 προς 1000 εις βάρος των τζιχαντιστών. Μη τζιχαντιστής πρέπει να είναι εντελώς παράφρονας για να το κάνει αυτό. Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται και γαλουχούνται στην παραφροσύνη, γι' αυτό λογίζονται παράσιτα και όχι άνθρωποι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 16:18https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89col ... e_massacreGreen Dragon έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 15:18
Καλώς τον αγαπημένο μου στόκο!
https://en.wikipedia.org/wiki/Incel#Mas ... d_violence
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δημιουργιστάκο και διαστρεβλωτή....stavmanr έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 19:06Πρόσεξε τώρα πόσο κοντόφθαλμη και κουτοπόνηρη είναι η πρότασή σου.
Μιλάμε για δύο δολοφόνους: ο ένας νορβηγός εθνικιστής και ο αλλος βρετανός ισλαμιστής. Οι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται είναι "εθνικισμός" και "ισλαμισμός".
Μου γράφεις πόσο κακό είναι να σφάζει κάποιος στο όνομα του Ισλάμ στη δεύτερη περίπτωση και γενικεύεις σε όλους τους μουσουλμάνους.
Σου γράφω ότι το ίδιο κακό είναι να σφάζει σε οποιαδήποτε ιδεολογία (πχ. εθνικισμός) και διστάζεις να γενικεύσεις σε όλους τους εθνικιστές.
Μου απαντάς εξειδικευμένα στην περίπτωση του νορβηγού εθνικιστή και γενικευτικά στην περίπτωση του βρετανού ισλαμιστή.
Δεν είναι κάτι που συναντώ πρώτη φορά στις συζητήσεις. Είναι ένας παραλογισμός που έχει γίνει σήμα κατατεθέν μεταξύ ανθρώπων που εμφανίζουν τάσεις ξενοφοβίας.
Η θρησκεία του πρώτου δεν ευλογεί - πια - τους φόνους στο όνομα της.
Και οι νόμοι του κράτους τους καταδικάζουν.
Ο δεύτερος είναι ΜΟΥΣΛΙΜΙ γεννημένος στην Βρετανία από μουσλίμια γονείς και η θρησκεία του απαιτεί την διάδοση της με τζιχάντ.
Την κουτοπονηριά σου την έχουν πάρει είδηση οι πάντες πια και σε φτύνουν ομαδικά.
Αλλά εσύ είσαι τόσο βιτσιόζος που το φχαριστιέσαι το φτύσιμο!