Σάνκτσουαρι και Ταμριέλικ, θέλεις να πεις.
Μακελειό στη Νορβηγία
- hellegennes
Re: Μακελειό στη Νορβηγία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- EKPLIKTIKOS
5 άτομα με βάση το βίντεο που ποσταρες, άνετα θα έλεγα. Με μοναδική εξάσκηση να είσαι καμπερι στο counter strikeΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 00:33Παντως ειναι δυσκολο να σκοτωσεις τοσα ατομα με τοξο. Πρεπει να ειχε εξασκηθει πολυ. Επισης στανταρ ηταν φαν του καναλιου απο κατω

Μεταναστης ο δραστης.
-
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα βγάλει ανακοίνωση ο Μπρειβικ ότι έρχονται οι Δανοί και μας παίρνουν τις δολοφονικές δουλειές
vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 00:23Οι πιθανότητες να ειναι ινσελ όλο και αυξάνονται, τελικα.George_V έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 00:05Φωτογραφια του φερομενου δράστη που εδωσε η Αστυνομια
Ελπιζω να ειναι τρολια...
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... drasti-vid
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... -sto-islamΝορβηγία: Ο 37χρονος τοξοβόλος σκότωσε 5 άτομα σε 34’ – Φέρεται να ήταν προσηλυτισμένος στο Ισλάμ
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Δεν έγινε δηλαδή εξαιτίας της νίκης των εργατικών όπως υπέθεσαν κάποια μέλη;Kauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 11:52vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 00:23Οι πιθανότητες να ειναι ινσελ όλο και αυξάνονται, τελικα.George_V έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 00:05Φωτογραφια του φερομενου δράστη που εδωσε η Αστυνομια
Ελπιζω να ειναι τρολια...
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... drasti-vidhttps://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... -sto-islamΝορβηγία: Ο 37χρονος τοξοβόλος σκότωσε 5 άτομα σε 34’ – Φέρεται να ήταν προσηλυτισμένος στο Ισλάμ
Μάλλον τα μέλη μπήκαν για μαλλί (είδαν λευκός, Νορβηγός, κλπ) και θα φύγουν κουρεμένα (πάλι).Γκουερινο 4 έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:05Δεν έγινε δηλαδή εξαιτίας της νίκης των εργατικών όπως υπέθεσαν κάποια μέλη;Kauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 11:52https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... -sto-islamΝορβηγία: Ο 37χρονος τοξοβόλος σκότωσε 5 άτομα σε 34’ – Φέρεται να ήταν προσηλυτισμένος στο Ισλάμ
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το ξερουμε σιγουρα η ειναι η κλασσικη μουφα των ακροδεξιων sites που καθε φορα που συμβαινει ενα τετοιου ειδους περιστατικο καθονται και μιλανε για το ισλαμ?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Μετανάστης, τσεκ.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:27Το ξερουμε σιγουρα η ειναι η κλασσικη μουφα των ακροδεξιων sites που καθε φορα που συμβαινει ενα τετοιου ειδους περιστατικο καθονται και μιλανε για το ισλαμ?
- Ισλαμιστής, τσεκ.

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
To ονομα του ειναι Reiner Winklarson απο οτι εχω καταλαβει. "Μεταναστης" αλλα απο ΔανιαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:28- Μετανάστης, τσεκ.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:27Το ξερουμε σιγουρα η ειναι η κλασσικη μουφα των ακροδεξιων sites που καθε φορα που συμβαινει ενα τετοιου ειδους περιστατικο καθονται και μιλανε για το ισλαμ?
- Ισλαμιστής, τσεκ.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Οι σημαίες μοιάζουν αλλά άλλη χώρα η Νορβηγία και άλλη χώρα η Δανία. Επίσης, τι λένε τα στοιχεία σου για το θρήσκευμα και τις τοποθετήσεις του;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:31To ονομα του ειναι Reiner Winklarson απο οτι εχω καταλαβει. "Μεταναστης" αλλα απο ΔανιαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:28- Μετανάστης, τσεκ.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:27Το ξερουμε σιγουρα η ειναι η κλασσικη μουφα των ακροδεξιων sites που καθε φορα που συμβαινει ενα τετοιου ειδους περιστατικο καθονται και μιλανε για το ισλαμ?
- Ισλαμιστής, τσεκ.

Εγώ ξέρω ότι εδώ μέσα κάποιος από την πρωτη σελίδα έβγαλε πορισμα για νέο μπρειβικ. Ποιος να είναι άραγε;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:27Το ξερουμε σιγουρα η ειναι η κλασσικη μουφα των ακροδεξιων sites που καθε φορα που συμβαινει ενα τετοιου ειδους περιστατικο καθονται και μιλανε για το ισλαμ?
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.