Κατα μία έννοια ναι. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο θα είχαν διαχωριστεί τα αποδεκτά και τα μη αποδεκτά κουρέματα θα είχε τις ίδιες ιστορικές ρίζες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:13συμφωνώ, αλλά το φυλετική διάκριση από πού προκύπτει όμως; αν ήταν λευκός με ράστα θα ήταν φυλετική διάκριση;Parrot έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 19:26Άντε, κάποιο dress code το καταλαβαίνω, αλλά η εμφάνιση κάποιου ή η κόμμωση δεν επηρεάζουν σε κάτι την απόδοση στην εργασία του..hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 19:09
Γιατί την επηρεάζει. Υπάρχουν θέσεις που απαιτούν συγκεκριμένη εμφάνιση για υγειονομικούς λόγους και άλλες που απαιτούν συγκεκριμένη εμφάνιση για λόγους εικόνας. Αν η κακή εικόνα επηρεάζει την εταιρεία, η εμφάνιση επηρεάζει την δουλειά.-
THINGS THAT ARE RACIST
- Dwarven Blacksmith
Re: THINGS THAT ARE RACIST

- hellegennes
Όλα τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν.Feindflug έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 19:13Τύπε, έχεις haircode για τους υπαλλήλους σου εσύ;hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 19:09Γιατί την επηρεάζει. Υπάρχουν θέσεις που απαιτούν συγκεκριμένη εμφάνιση για υγειονομικούς λόγους και άλλες που απαιτούν συγκεκριμένη εμφάνιση για λόγους εικόνας. Αν η κακή εικόνα επηρεάζει την εταιρεία, η εμφάνιση επηρεάζει την δουλειά.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί, θα ήταν αποδεκτό κούρεμα το πανκ μαλλί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:19Κατα μία έννοια ναι. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο θα είχαν διαχωριστεί τα αποδεκτά και τα μη αποδεκτά κουρέματα θα είχε τις ίδιες ιστορικές ρίζες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:13συμφωνώ, αλλά το φυλετική διάκριση από πού προκύπτει όμως; αν ήταν λευκός με ράστα θα ήταν φυλετική διάκριση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Όχι αλλά είμαι περίεργος πως θα το συνδέσεις με τη συζήτηση.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:33Γιατί, θα ήταν αποδεκτό κούρεμα το πανκ μαλλί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:19Κατα μία έννοια ναι. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο θα είχαν διαχωριστεί τα αποδεκτά και τα μη αποδεκτά κουρέματα θα είχε τις ίδιες ιστορικές ρίζες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:13
συμφωνώ, αλλά το φυλετική διάκριση από πού προκύπτει όμως; αν ήταν λευκός με ράστα θα ήταν φυλετική διάκριση;

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι ορθή η ερώτηση του χέληDwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:47Όχι αλλά είμαι περίεργος πως θα το συνδέσεις με τη συζήτηση.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:33Γιατί, θα ήταν αποδεκτό κούρεμα το πανκ μαλλί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:19
Κατα μία έννοια ναι. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο θα είχαν διαχωριστεί τα αποδεκτά και τα μη αποδεκτά κουρέματα θα είχε τις ίδιες ιστορικές ρίζες.
όπως τα ράστα δεν είναι αποδεκτά πιθανώς στην εταιρία έτσι δεν θα είναι και η πανκ κόμμωση
δεν έχει να κάνει με τις πολιτισμικές ρίζες ή τη φυλή αλλά με την εικόνα
ας σταματήσουμε πια να βλέπουμε ρατσισμό παντού, ήμαρτον
δηλαδή αν δεν προσλάμβαναν τον παρακάτω θα μιλούσε κανείς για φυλετική διάκριση;

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Τι είναι εικόνα δηλαδή, είναι κάτι χωρίς ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες; Είναι κάποιο όραμα που είχαν όλοι οι CEOs ταυτόχρονα; Do tell.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:56είναι ορθή η ερώτηση του χέληDwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:47Όχι αλλά είμαι περίεργος πως θα το συνδέσεις με τη συζήτηση.
όπως τα ράστα δεν είναι αποδεκτά πιθανώς στην εταιρία έτσι δεν θα είναι και η πανκ κόμμωση
δεν έχει να κάνει με τις πολιτισμικές ρίζες ή τη φυλή αλλά με την εικόνα
ας σταματήσουμε πια να βλέπουμε ρατσισμό παντού, ήμαρτον
δηλαδή αν δεν προσλάμβαναν τον παρακάτω θα μιλούσε κανείς για φυλετική διάκριση;

- hellegennes
Η ερώτηση σου είναι άστοχη. Ό,τι κι αν είναι η εικόνα, αν επηρεάζει την απόδοση της εταιρείας, έχει σημασία για την εταιρεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:57Τι είναι εικόνα δηλαδή, είναι κάτι χωρίς ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες; Είναι κάποιο όραμα που είχαν όλοι οι CEOs ταυτόχρονα; Do tell.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι προφανές. Το να διαφωνήσω είναι το ίδιο μάταιο με το να συμφωνήσω.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 21:03Η ερώτηση σου είναι άστοχη. Ό,τι κι αν είναι η εικόνα, αν επηρεάζει την απόδοση της εταιρείας, έχει σημασία για την εταιρεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 20:57Τι είναι εικόνα δηλαδή, είναι κάτι χωρίς ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες; Είναι κάποιο όραμα που είχαν όλοι οι CEOs ταυτόχρονα; Do tell.
Επομένως δε μένει παρά να αναρωτηθώ τι σχέση με τη συζήτηση.

- hellegennes
Καλά, χαζός είσαι; Δες το σχόλιό σου για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο κονφορμισμός δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα, είναι η υπαγωγή σε προκατασκευασμένα στερεότυπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει. Ακολούθα την κυκλική λογική σου, μην ασχολείσαι σε παρακαλώ με τα ποστ μου.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 21:41Καλά, χαζός είσαι; Δες το σχόλιό σου για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο κονφορμισμός δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα, είναι η υπαγωγή σε προκατασκευασμένα στερεότυπα.

- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Οι φίλοι σου οι κινέζοι είναι καβγατζήδες στην καθημερινή τους ζωή. Απάντα κάτι με τσαμπουκά, όπως 草你妈逼Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 22:00Εντάξει. Ακολούθα την κυκλική λογική σου, μην ασχολείσαι σε παρακαλώ με τα ποστ μου.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 21:41Καλά, χαζός είσαι; Δες το σχόλιό σου για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο κονφορμισμός δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα, είναι η υπαγωγή σε προκατασκευασμένα στερεότυπα.
- Dwarven Blacksmith
请草您妈逼, μη χάσουμε και τους τρόπους μας.The Age of Aquarius έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 22:05Οι φίλοι σου οι κινέζοι είναι καβγατζήδες στην καθημερινή τους ζωή. Απάντα κάτι με τσαμπουκά, όπως 草你妈逼Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 22:00Εντάξει. Ακολούθα την κυκλική λογική σου, μην ασχολείσαι σε παρακαλώ με τα ποστ μου.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 21:41Καλά, χαζός είσαι; Δες το σχόλιό σου για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο κονφορμισμός δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα, είναι η υπαγωγή σε προκατασκευασμένα στερεότυπα.

- hellegennes
Το κάνεις αυτό όταν στριμώχνεσαι. Καμώνεσαι πως δεν βλέπεις σύνδεση. Για πες πού είναι η κυκλική λογική;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 22:00Εντάξει. Ακολούθα την κυκλική λογική σου, μην ασχολείσαι σε παρακαλώ με τα ποστ μου.hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 21:41Καλά, χαζός είσαι; Δες το σχόλιό σου για τις φυλετικές διακρίσεις. Ο κονφορμισμός δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα, είναι η υπαγωγή σε προκατασκευασμένα στερεότυπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η προσοχη μας στο Καστελοριζο