Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
- Aprilianos
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Εγω παντως πηγαινω σε σχολη καρατε τη 16 χρονη κορη μου. Η μεγαλη μαθαινει αυτοαμυνα στη σχολης της αστυνομιας.
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Το να τρεχει ο ο πατερας να τιμωρησει καποιον για κατι που συνεβη σε θηλυκο μελος της οικογενειας ειναι εκφανση της πατριαρχιας που τοσο εχει ταλαιπωρησει τις γυναικες τοσους αιωνες.
Η πολιτικα ορθη αντιδραση θα ηταν να την αφησει να τα βγαλει περα μονη της.
Η πολιτικα ορθη αντιδραση θα ηταν να την αφησει να τα βγαλει περα μονη της.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- EKPLIKTIKOS
Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί πάντα υπερασπιζομαστε τα παιδιά μας κ τους δίνουμε ελαφρυντικά, αλλά πιστεύω ότι θα του έλεγα καλά να πάθεις, και για το καλό του. Αυτό που σήμερα το πέρασε με λίγο ξυλακι, που σας έφηβος κ ποιος δεν έχει φάει δλδ δεν τρέχει κ τπτ, σε λίγα χρόνια μπορεί να σημαίνει δημόσια διαπόμπευση και ποινικές συνέπειες. Να πάθει για να μάθει λοιπόνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:21
Εάν τον έφηβο γιο σου μαθητή του γυμνασίου τον χτυπήσει πολύ σοβαρά μία συμμαθήτρια συμμαθήτρια του γιατί αυτός την χουφτωσε στο στήθος, εσύ πως θα αντιδράσεις;
Θα κάνεις μυνηση στους γονείς του κοριτσιού (ανήλικο) ή όχι ;
Θα πεις ότι καλά έπαθε ο γιος σου και έφαγε ξύλο έως τραυματισμου ;
Αν μπορεί, φυσικά. Κακά τα ψέμματα, οι περισσότεροι παπάρες που χουφτώνουν στο χαλαρό άγνωστες γυναίκες, ειδικώς σε δημόσιους χώρους, αν φάνε ένα χαστούκι, η πρώτη αντίδραση τους θα είναι να εξαφανιστούν και όχι να σε πλακώσουν στο ξύλο, ακόμη και αν μπορούν να το κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν μιλάμε για ανήλικο παιδί δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι.
Ως γονιός (όχι απαραίτητα ως πατέρας) οφείλεις να το προστατεύεις...
Yippie Kay Yay
ανήλικη

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Σαφώς το δεύτερο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:21Και μία ακόμη απορία (ως υπόθεση εργασίας αν κι έχει γίνει πραγματικα ένα τετοιο γεγονός)
Εάν τον έφηβο γιο σου μαθητή του γυμνασίου τον χτυπήσει πολύ σοβαρά μία συμμαθήτρια συμμαθήτρια του γιατί αυτός την χουφτωσε στο στήθος, εσύ πως θα αντιδράσεις;
Θα κάνεις μυνηση στους γονείς του κοριτσιού (ανήλικο) ή όχι ;
Θα πεις ότι καλά έπαθε ο γιος σου και έφαγε ξύλο έως τραυματισμου ;
Και στην περίπτωση που δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός, μπορεί να έτρωγε και μια σφαλιάρα από τη μανούλα ή τον πατερούλη του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε τι ρωτάς; τι πρέπει να γίνει στο ανήλικο; εξαρτάται τον βαθμό παρενόχλησης. Από σοβαρή συζήτηση μέχρι ψυχολόγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η σωματική ή λεκτική βία των μαθητών προς τους καθηγητές, δεν είναι παρενόχληση. Είναι άλλο πράγμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της αυταρχικής εκπαίδευσης των μαθητών προς τους καθηγητές, ως απόρροια της αντιαυταρχικής εκπαίδευσης που έχει χάσει αυγά και πασχάλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
ναι, οντως κανενας δεν εθεσε το ζητημα του χρωματος του δερματος η της καταγωγης. Εκτος απο εσενα δηλαδη, οποτε εντοπιστηκε και το προβλημαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:52Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω. Και φυσικά, δεν θεωρώ απίθανο το να αντιδρούσε έτσι κι ένας Σενεγαλέζος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:08Σε πληροφορω πως οχι απλα θα το εγραφα αλλα και πως εχω ηδη κανει κατι αναλογο σε Σενεγαλεζο, και η γυναικα δεν ηταν ουτε κοπελα μου, ουτε κορη μου, ουτε αδερφη μου.
Και όπως είδες και στο συγκεκριμένο θέμα, οι αντιδράσεις των περισσότερων ανδρών ήταν της ίδιας τάσης, χωρίς να μπει καν ως θέμα ότι λευκός την έπεσε σε λευκό.
Αλλού είναι το πρόβλημα, τζόνι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.
Γραφεις
αντι για το σωστο
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος πειραξε την κορη του?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νοbody is perfect...John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:31Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.
Γραφεις
αντι για το σωστο

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
παντα ομως υπαρχει χωρος γι αυτοβελτιωσηGeorge_V έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:36Νοbody is perfect...John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:31Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.
Γραφεις
αντι για το σωστο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ξύλο για τιμωρία και σωφρονισμό. Όχι σπασίματα, πιο ήπια πράγματα, αν και δεν μπορείς να το ελέγξεις απόλυτα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
Μου αρκεί που παραδέχθηκες ότι ισχύει το μπολντ, τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:25ναι, οντως κανενας δεν εθεσε το ζητημα του χρωματος του δερματος η της καταγωγης. Εκτος απο εσενα δηλαδη, οποτε εντοπιστηκε και το προβλημαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:52Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω. Και φυσικά, δεν θεωρώ απίθανο το να αντιδρούσε έτσι κι ένας Σενεγαλέζος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:08
Σε πληροφορω πως οχι απλα θα το εγραφα αλλα και πως εχω ηδη κανει κατι αναλογο σε Σενεγαλεζο, και η γυναικα δεν ηταν ουτε κοπελα μου, ουτε κορη μου, ουτε αδερφη μου.
Και όπως είδες και στο συγκεκριμένο θέμα, οι αντιδράσεις των περισσότερων ανδρών ήταν της ίδιας τάσης, χωρίς να μπει καν ως θέμα ότι λευκός την έπεσε σε λευκό.
Αλλού είναι το πρόβλημα, τζόνι.
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι οι λευκοί δυτικοί άντρες έχουν την κουλτούρα βιασμού ως εγγενές στοιχείο και βιαιοπραγούν εναντίον ανδρών και γυναικών μόνον όταν είναι αλλόθρησκοι, μαύροι ή κατώτεροι τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.