Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.

Τι θα κανατε?

Τα ιδια και χειρότερα. Ξυλο μεχρι να πει το Δεσποτη Παναγιωτη που πειραξε την κορη μου.
40
85%
Ας ειμαστε πολιτισμένοι. Δεν παιζουμε ξυλο. Θα του κανω μηνυση.
5
11%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
2
4%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 09 Ιαν 2022, 13:00

Εγω παντως πηγαινω σε σχολη καρατε τη 16 χρονη κορη μου. Η μεγαλη μαθαινει αυτοαμυνα στη σχολης της αστυνομιας.

Άβαταρ μέλους
under

Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2022, 13:02

Το να τρεχει ο ο πατερας να τιμωρησει καποιον για κατι που συνεβη σε θηλυκο μελος της οικογενειας ειναι εκφανση της πατριαρχιας που τοσο εχει ταλαιπωρησει τις γυναικες τοσους αιωνες.
Η πολιτικα ορθη αντιδραση θα ηταν να την αφησει να τα βγαλει περα μονη της.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 09 Ιαν 2022, 13:04

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:21

Εάν τον έφηβο γιο σου μαθητή του γυμνασίου τον χτυπήσει πολύ σοβαρά μία συμμαθήτρια συμμαθήτρια του γιατί αυτός την χουφτωσε στο στήθος, εσύ πως θα αντιδράσεις;
Θα κάνεις μυνηση στους γονείς του κοριτσιού (ανήλικο) ή όχι ;
Θα πεις ότι καλά έπαθε ο γιος σου και έφαγε ξύλο έως τραυματισμου ; :D
Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί πάντα υπερασπιζομαστε τα παιδιά μας κ τους δίνουμε ελαφρυντικά, αλλά πιστεύω ότι θα του έλεγα καλά να πάθεις, και για το καλό του. Αυτό που σήμερα το πέρασε με λίγο ξυλακι, που σας έφηβος κ ποιος δεν έχει φάει δλδ δεν τρέχει κ τπτ, σε λίγα χρόνια μπορεί να σημαίνει δημόσια διαπόμπευση και ποινικές συνέπειες. Να πάθει για να μάθει λοιπόν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2022, 13:06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:23
Τέλος πάντων μία γυναίκα (μικρή στην ηλικία ή μεγάλη ) έχει δικαίωμα να δέρνει ή ίδια ή οι συγγενείς της όποιον άνδρα κατηγορεί αυτή ή ίδια ότι την παρενόχλησε ; (Και με τον τρόπο που ισχυρίζεται ή ίδια ότι την παρενόχλησε;)
Αν μπορεί, φυσικά. Κακά τα ψέμματα, οι περισσότεροι παπάρες που χουφτώνουν στο χαλαρό άγνωστες γυναίκες, ειδικώς σε δημόσιους χώρους, αν φάνε ένα χαστούκι, η πρώτη αντίδραση τους θα είναι να εξαφανιστούν και όχι να σε πλακώσουν στο ξύλο, ακόμη και αν μπορούν να το κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 09 Ιαν 2022, 13:06

under έγραψε:
09 Ιαν 2022, 13:02
Το να τρεχει ο ο πατερας να τιμωρησει καποιον για κατι που συνεβη σε θηλυκο μελος της οικογενειας ειναι εκφανση της πατριαρχιας που τοσο εχει ταλαιπωρησει τις γυναικες τοσους αιωνες.
Η πολιτικα ορθη αντιδραση θα ηταν να την αφησει να τα βγαλει περα μονη της.
Όταν μιλάμε για ανήλικο παιδί δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι.
Ως γονιός (όχι απαραίτητα ως πατέρας) οφείλεις να το προστατεύεις...
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 09 Ιαν 2022, 13:09

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:16
βοθρατζης έγραψε:
09 Ιαν 2022, 11:58
εαν η κόρη κάποιου πάει και παρενοχλήσει είτε με σωματική βία είτε σεξουαλικά τον καθηγητή της τι πρέπει να γίνει;
Πόσο χρονών η κόρη;
ανήλικη
:102:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2022, 13:10

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 11:49
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
09 Ιαν 2022, 11:46

Σοβαρά τώρα
Μπορώ να δειρω κάποιον συμμαθητή γυμνασιου της κόρης μου εάν τυχόν παρενοχλήσει με αγαρμπο τρόπο την κόρη μου ;
Όχι. Όπως δεν μπορείς να δείρεις και όποιον συμμαθητή βιντεοσκοπεί τον συμμαθητή που θα παρενοχλεί την κόρη σου.

Τα ανήλικα γενικώς έχουν ελευθέρας σ' αυτές τις δράσεις.
Και μία ακόμη απορία (ως υπόθεση εργασίας αν κι έχει γίνει πραγματικα ένα τετοιο γεγονός)

Εάν τον έφηβο γιο σου μαθητή του γυμνασίου τον χτυπήσει πολύ σοβαρά μία συμμαθήτρια συμμαθήτρια του γιατί αυτός την χουφτωσε στο στήθος, εσύ πως θα αντιδράσεις;
Θα κάνεις μυνηση στους γονείς του κοριτσιού (ανήλικο) ή όχι ;
Θα πεις ότι καλά έπαθε ο γιος σου και έφαγε ξύλο έως τραυματισμου ; :D
Σαφώς το δεύτερο.

Και στην περίπτωση που δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός, μπορεί να έτρωγε και μια σφαλιάρα από τη μανούλα ή τον πατερούλη του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2022, 13:14

βοθρατζης έγραψε:
09 Ιαν 2022, 13:09
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:16
βοθρατζης έγραψε:
εαν η κόρη κάποιου πάει και παρενοχλήσει είτε με σωματική βία είτε σεξουαλικά τον καθηγητή της τι πρέπει να γίνει;
Πόσο χρονών η κόρη;
ανήλικη
:102:
Ε τι ρωτάς; τι πρέπει να γίνει στο ανήλικο; εξαρτάται τον βαθμό παρενόχλησης. Από σοβαρή συζήτηση μέχρι ψυχολόγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2022, 13:21

βοθρατζης έγραψε:
Η σωματική ή λεκτική βία των μαθητών προς τους καθηγητές, δεν είναι παρενόχληση. Είναι άλλο πράγμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της αυταρχικής εκπαίδευσης των μαθητών προς τους καθηγητές, ως απόρροια της αντιαυταρχικής εκπαίδευσης που έχει χάσει αυγά και πασχάλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 09 Ιαν 2022, 14:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:52
John Brown Gun Club έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 11:47

Αλλά δεν ξέρω αν εσύ θα έγραφες το ίδιο στην περίπτωση που ο γόης ήταν ευάλωτος.
Σε πληροφορω πως οχι απλα θα το εγραφα αλλα και πως εχω ηδη κανει κατι αναλογο σε Σενεγαλεζο, και η γυναικα δεν ηταν ουτε κοπελα μου, ουτε κορη μου, ουτε αδερφη μου.
Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω. Και φυσικά, δεν θεωρώ απίθανο το να αντιδρούσε έτσι κι ένας Σενεγαλέζος.

Και όπως είδες και στο συγκεκριμένο θέμα, οι αντιδράσεις των περισσότερων ανδρών ήταν της ίδιας τάσης, χωρίς να μπει καν ως θέμα ότι λευκός την έπεσε σε λευκό. :lol:

Αλλού είναι το πρόβλημα, τζόνι.
ναι, οντως κανενας δεν εθεσε το ζητημα του χρωματος του δερματος η της καταγωγης. Εκτος απο εσενα δηλαδη, οποτε εντοπιστηκε και το προβλημα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 09 Ιαν 2022, 14:31

George_V έγραψε:
05 Ιαν 2022, 21:22
Ρωσία: Γρονθοκόπησε 27χρονο που παρενόχλησε την κόρη του μέσα σε ασανσέρ (Βίντεο)
Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.

Γραφεις

αντι για το σωστο
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος πειραξε την κορη του?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 09 Ιαν 2022, 14:36

09 Ιαν 2022, 14:31
George_V έγραψε:
Ρωσία: Γρονθοκόπησε 27χρονο που παρενόχλησε την κόρη του μέσα σε ασανσέρ (Βίντεο)

Γραφεις

αντι για το σωστο
Νοbody is perfect... :102:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 09 Ιαν 2022, 14:38

George_V έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:36
09 Ιαν 2022, 14:31
George_V έγραψε:

Γραφεις

αντι για το σωστο
Νοbody is perfect... :102:
παντα ομως υπαρχει χωρος γι αυτοβελτιωση

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Ιαν 2022, 14:45

Ξύλο για τιμωρία και σωφρονισμό. Όχι σπασίματα, πιο ήπια πράγματα, αν και δεν μπορείς να το ελέγξεις απόλυτα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2022, 14:51

09 Ιαν 2022, 14:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 12:52
09 Ιαν 2022, 12:08

Σε πληροφορω πως οχι απλα θα το εγραφα αλλα και πως εχω ηδη κανει κατι αναλογο σε Σενεγαλεζο, και η γυναικα δεν ηταν ουτε κοπελα μου, ουτε κορη μου, ουτε αδερφη μου.
Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω. Και φυσικά, δεν θεωρώ απίθανο το να αντιδρούσε έτσι κι ένας Σενεγαλέζος.

Και όπως είδες και στο συγκεκριμένο θέμα, οι αντιδράσεις των περισσότερων ανδρών ήταν της ίδιας τάσης, χωρίς να μπει καν ως θέμα ότι λευκός την έπεσε σε λευκό. :lol:

Αλλού είναι το πρόβλημα, τζόνι.
ναι, οντως κανενας δεν εθεσε το ζητημα του χρωματος του δερματος η της καταγωγης. Εκτος απο εσενα δηλαδη, οποτε εντοπιστηκε και το προβλημα
Μου αρκεί που παραδέχθηκες ότι ισχύει το μπολντ, τζόνι.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι οι λευκοί δυτικοί άντρες έχουν την κουλτούρα βιασμού ως εγγενές στοιχείο και βιαιοπραγούν εναντίον ανδρών και γυναικών μόνον όταν είναι αλλόθρησκοι, μαύροι ή κατώτεροι τους. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών