Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 28 Νοέμ 2020, 21:47
Χαοτικός έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 15:57
Είναι κάτι περισσότερο. Τι θα πει καρικατούρα και στερεότυπα;
Στερεότυπο είναι ότι οι γκέι είναι μια ομογενής ομάδα που σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, έχει ομογενοποιημένες προτιμήσεις, ομογενοποιημένα πρότυπα, κτλ.
Το μόνο πράγμα που συνδέει τους γκέι ανθρώπους είναι η σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλο.
Καρικατούρα είναι αυτό που είπε ο blackpaint, ότι οι γκέι λατρεύουν την Lady Gaga γιατί θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι η Lady Gaga.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 29 Νοέμ 2020, 13:29
hellegennes έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 21:47
Χαοτικός έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 15:57
Είναι κάτι περισσότερο. Τι θα πει καρικατούρα και στερεότυπα;
Στερεότυπο είναι ότι οι γκέι είναι μια ομογενής ομάδα που σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, έχει ομογενοποιημένες προτιμήσεις, ομογενοποιημένα πρότυπα, κτλ.
Το μόνο πράγμα που συνδέει τους γκέι ανθρώπους είναι η σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλο.
Καρικατούρα είναι αυτό που είπε ο blackpaint, ότι οι γκέι λατρεύουν την Lady Gaga γιατί θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι η Lady Gaga.
Εγώ δεν βλέπω καμία ομογενοποίηση. Άμα θες να ονομάσεις έτσι ένα σύνολο χαρακτηριστικών και κάποιες ομοιότητες σε αυτά, τότε θα ισχύει και για τους στρέητ. Πιο πολύ για πεποίθηση μου κάνει η οπτική σου, αυτήν της διαφορετικότητας. Δεν κλονίζει κανείς όμως τη διαφορετικότητα ώστε να αντιδράσεις στις ομοιότητες που παρατηρούνται στους γκέι, πέραν της σεξουαλικής προτίμησης. Αυτό που τους συνδέει εν τω μεταξύ είναι και η ερωτική έλξη και όχι μόνο η σεξουαλική.
Δεν μπορείς να ξέρεις περισσότερα από μένα. Εγώ βασικά είμαι γκέι. Εσύ δεν είσαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
hellegennes
από hellegennes » 29 Νοέμ 2020, 22:20
Δεν είσαι γκέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.