Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Διαφωνώ με τη βία σε βαθμό που δεν αφορά άμυνα ή άμεση προστασία.
Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να κληθεί άμεσα η αστυνομία και να αναλάβει το περιστατικό.
Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να κληθεί άμεσα η αστυνομία και να αναλάβει το περιστατικό.
- John Brown Gun Club
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Εφοσον σκεφτεσαι με ρατσιστικους ορους, σου φαινεται λογικο πως η φεμινιστικη θεση ειναι πως οι λευκοι αντρες εχουν την πατριαρχια και τον σεξισμο στο ΔΝΑ τους, ωστοσο αυτο απεχει παρασσαγγας απο την πραγματικη φεμινιστικη θεση που ισχυριζεται πως αυτο ειναι αποτελεσμα ενος ιδεολογικου πλεγματος με το οποιο ανατρεφονται οι αντρες σε καθε κοινωνια.
Οι βιαστες δεν ειναι ρατσα ειδικη, ειναι αντρες καθημερινοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Το μηνυμα μου ηταν 35 λεπτα πριν. Γιατι δεν το εχεις αλλαξει ακομα;George_V έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:36Νοbody is perfect...John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:31Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.
Γραφεις
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
αντι για το σωστο
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος πειραξε την κορη του?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ναι βρε γαλή μ, αλλά και τι αλλάζει τώρα δα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:51Μου αρκεί που παραδέχθηκες ότι ισχύει το μπολντ, τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:25ναι, οντως κανενας δεν εθεσε το ζητημα του χρωματος του δερματος η της καταγωγης. Εκτος απο εσενα δηλαδη, οποτε εντοπιστηκε και το προβλημαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:52
Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω. Και φυσικά, δεν θεωρώ απίθανο το να αντιδρούσε έτσι κι ένας Σενεγαλέζος.
Και όπως είδες και στο συγκεκριμένο θέμα, οι αντιδράσεις των περισσότερων ανδρών ήταν της ίδιας τάσης, χωρίς να μπει καν ως θέμα ότι λευκός την έπεσε σε λευκό.
Αλλού είναι το πρόβλημα, τζόνι.
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι οι λευκοί δυτικοί άντρες έχουν την κουλτούρα βιασμού ως εγγενές στοιχείο και βιαιοπραγούν εναντίον ανδρών και γυναικών μόνον όταν είναι αλλόθρησκοι, μαύροι ή κατώτεροι τους.
Τους το έχουμε χιλιοαναλύσει, ευθέως, πλαγίως, με παραβολές, τους το έχουμε ζωγραφίσει, τι διάολο δηλαδή;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε μλκ, αυτή το σκέφτεται με ρατσιστικούς όρους πάλι; όχι εσύ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:05Εφοσον σκεφτεσαι με ρατσιστικους ορους, σου φαινεται λογικο πως η φεμινιστικη θεση ειναι πως οι λευκοι αντρες εχουν την πατριαρχια και τον σεξισμο στο ΔΝΑ τους, ωστοσο αυτο απεχει παρασσαγγας απο την πραγματικη φεμινιστικη θεση που ισχυριζεται πως αυτο ειναι αποτελεσμα ενος ιδεολογικου πλεγματος με το οποιο ανατρεφονται οι αντρες σε καθε κοινωνια.
Αυτό προσπαθεί να σου δείξει με αυτά που σου γράφει γαμώ το κεφάλι μου γαμώ μέσα.
.
.
Δεν ειμαι αυτος που λες τυπε, μη λες πραγματα για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:09και γιατι δεν απανταει ο ιδιος και πεταγεσαι σαν την πορδη εσυ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 11:41John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 11:38
εσυ ρε Ορεστη35 δεν εισαι που ανεβαζες νηματα στυλ "Χουφτωνετε γυναικες στο δρομο;"
Δεν ειναι ο Ορέστης, ασχετε
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- John Brown Gun Club
καλα, δεν το λεω μονο εγω παντωςVolk έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:13Δεν ειμαι αυτος που λες τυπε, μη λες πραγματα για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:09και γιατι δεν απανταει ο ιδιος και πεταγεσαι σαν την πορδη εσυ;
Τρομερό επιχείρημα.
.
.
παλιά μου τέχνη κόσκινο, δικέ μου.Volk έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:13Δεν ειμαι αυτος που λες τυπε, μη λες πραγματα για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:09και γιατι δεν απανταει ο ιδιος και πεταγεσαι σαν την πορδη εσυ;
.
.
Τι εννοεις τυπε;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- John Brown Gun Club
Το μονο που προσπαθει -για νιοστη φορα αλλα παντα ανεπιτυχως- ειναι να θολωσει τα νερα και να περασει την ιδεα πως θα επαιρνα το μερος του βιαστη εαν αυτος ηταν μεταναστης.sys3x έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:13Ρε μλκ, αυτή το σκέφτεται με ρατσιστικούς όρους πάλι; όχι εσύ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:05Εφοσον σκεφτεσαι με ρατσιστικους ορους, σου φαινεται λογικο πως η φεμινιστικη θεση ειναι πως οι λευκοι αντρες εχουν την πατριαρχια και τον σεξισμο στο ΔΝΑ τους, ωστοσο αυτο απεχει παρασσαγγας απο την πραγματικη φεμινιστικη θεση που ισχυριζεται πως αυτο ειναι αποτελεσμα ενος ιδεολογικου πλεγματος με το οποιο ανατρεφονται οι αντρες σε καθε κοινωνια.
Αυτό προσπαθεί να σου δείξει με αυτά που σου γράφει γαμώ το κεφάλι μου γαμώ μέσα.
Μην περιμενεις καμια πρωτοτυπια απο κουρασμενα μπουμερ ρατσιστικα μυαλα.
Ώη παναΐαμ, ώη.
Ώη ώη ώη.
Ώη ώη ώη.
.
.
.
.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Σε αντιπαθεί και αυτός, οπως όλοιJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:09και γιατι δεν απανταει ο ιδιος και πεταγεσαι σαν την πορδη εσυ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 11:41John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 11:38
εσυ ρε Ορεστη35 δεν εισαι που ανεβαζες νηματα στυλ "Χουφτωνετε γυναικες στο δρομο;"
Δεν ειναι ο Ορέστης, ασχετε