βεβαια που να ξερεις τι γινοταν το 2016 ...Stalker έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 14:59Δεν ξέρω τι παραισθήσεις έχεις ότι γινόταν το 2016 αλλά αυτοί που βγάζανε στα παράθυρα τον admin του 8chan για ειδήμων στο software των εκλογικών μηχανημάτων και αυτοί που πόσταραν εδώ για το πως οι βορειοκορεάτες είχαν σέρβερ στη Γερμανία να αλλάζει τα αποτελέσματα σε real time, όλοι τραμπικοί ήτανε.
Τσούζει να μαθαίνεις ότι είχες ποντάρει στα οράματα της μουρλής για την κοσμοθεωρία σου ε;
Τάκερ τομπούλο
Re: Τάκερ τομπούλο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πολύ καλή η αυτοκριτική του πριν κάνει τη δήλωση του τίτλου. Να τα λέμε κι αυτά.dna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:31Peter Cronau@PeterCronau (April 25, 2022)
“The media’s job is not to inform you.
They are working for the small group of people who actually run the world.” - Tucker Carlson
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν φταίω, είχα πει στη μαμά μου να με ξυπνήσει το 2016 αλλά το ξέχασε.nostromos έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 15:01βεβαια που να ξερεις τι γινοταν το 2016 ...Stalker έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 14:59Δεν ξέρω τι παραισθήσεις έχεις ότι γινόταν το 2016 αλλά αυτοί που βγάζανε στα παράθυρα τον admin του 8chan για ειδήμων στο software των εκλογικών μηχανημάτων και αυτοί που πόσταραν εδώ για το πως οι βορειοκορεάτες είχαν σέρβερ στη Γερμανία να αλλάζει τα αποτελέσματα σε real time, όλοι τραμπικοί ήτανε.
Τσούζει να μαθαίνεις ότι είχες ποντάρει στα οράματα της μουρλής για την κοσμοθεωρία σου ε;
Στο μεταξύ μπορείς να κάνεις catch up με ορμητηριο την λίστα όσων παραπέμφθηκαν από το FBI στα πλαίσια της έρευνας για τo σπρώξιμο τραμπ από ρωσικά συμφέροντα: https://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_ ... estigation
Για σύγκριση να και η λίστα με τους δημοκρατικούς που βρέθηκαν υπόλογοι για εκλογική απάτη το 2020:
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
ναι οταν δεν σας συμφερει παθενετε αμνησια ... λοιπον ο Τραμπ δεν ειχε καμια σχεση με τη γελοια κατηγορια οτι ηταν ανθρωπος των Ρωσων ... ακομη και αυτοι που ο ισχυριζοταν τοτε θελουνε να ξεχασουνε το ρεζιλικη τους .... οποτε μην το χρησιμοποιεις αλλα αντιθετα κοιτα τον γιο του Μπαιντεν που τον εχουνε πιασμενο απο τα @@ οι ΚινεζοιStalker έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 15:47Δεν φταίω, είχα πει στη μαμά μου να με ξυπνήσει το 2016 αλλά το ξέχασε.nostromos έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 15:01βεβαια που να ξερεις τι γινοταν το 2016 ...Stalker έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 14:59
Δεν ξέρω τι παραισθήσεις έχεις ότι γινόταν το 2016 αλλά αυτοί που βγάζανε στα παράθυρα τον admin του 8chan για ειδήμων στο software των εκλογικών μηχανημάτων και αυτοί που πόσταραν εδώ για το πως οι βορειοκορεάτες είχαν σέρβερ στη Γερμανία να αλλάζει τα αποτελέσματα σε real time, όλοι τραμπικοί ήτανε.
Στο μεταξύ μπορείς να κάνεις catch up με ορμητηριο την λίστα όσων παραπέμφθηκαν από το FBI στα πλαίσια της έρευνας για τo σπρώξιμο τραμπ από ρωσικά συμφέροντα: https://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_ ... estigation
Για σύγκριση να και η λίστα με τους δημοκρατικούς που βρέθηκαν υπόλογοι για εκλογική απάτη το 2020:
- Dwarven Blacksmith
Διαβάζω ότι την έχει πατήσει άσχημα ο Τάκερ, έχει συμβόλαιο μέχρι μέσα 2024 και δεν το του λύσανε άρα δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Θα τον πληρώνουν για να κάθεται δηλαδή;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:37Διαβάζω ότι την έχει πατήσει άσχημα ο Τάκερ, έχει συμβόλαιο μέχρι μέσα 2024 και δεν το του λύσανε άρα δεν μπορεί να πάει πουθενά.
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοια τύχη.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Θα βρει άλλον τζουτζε ο ΠούτινStalker έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 11:02Θα τον πληρώνουν για να κάθεται δηλαδή;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:37Διαβάζω ότι την έχει πατήσει άσχημα ο Τάκερ, έχει συμβόλαιο μέχρι μέσα 2024 και δεν το του λύσανε άρα δεν μπορεί να πάει πουθενά.
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοια τύχη.
Για μη άνθρωπος των ρώσων.... σίγουρα περιστοιχιζόταν από πολύ κόσμο που .... καταδικάστηκαν για περίεργες σχέσεις με τους .... ρώσους ....nostromos έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:16ναι οταν δεν σας συμφερει παθενετε αμνησια ... λοιπον ο Τραμπ δεν ειχε καμια σχεση με τη γελοια κατηγορια οτι ηταν ανθρωπος των Ρωσων ... ακομη και αυτοι που ο ισχυριζοταν τοτε θελουνε να ξεχασουνε το ρεζιλικη τους .... οποτε μην το χρησιμοποιεις αλλα αντιθετα κοιτα τον γιο του Μπαιντεν που τον εχουνε πιασμενο απο τα @@ οι Κινεζοι
Καλά το κάνω αυτό με τα απουσιοποιητικά ή να βάλω και μερικά ορθογραφικά να γίνω ποιο πειστικώς;
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Τιποτε το περιεργο, απλα τις τελευταιες εβδομαδες πηγαινε κοντρα στο big pharma και τον τελειωσανε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 18:53Πολύ περίεργο. Πάρα πολύ περίεργο.
Περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει.
αντε καλα οπως σε βολευει το αφηγημα ... κανενας απο το Δημοκρατικο κομμα δεν τολμα να ξαναφερει αυτη την πατατα περι Ρωσων και εχουμε εσενα που δεν θυμασαι καν τι γινοτανε το 2016 οπως γραφεις ...λοιπον συνεχιστε την κατρακυλα ... μια σας φταιει ο Μασκ την αλλη ο Τραμπ ... το φτωχο σας το μυαλο σας φταει και τα κομπλεξ που κουβαλατεStalker έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 11:19Για μη άνθρωπος των ρώσων.... σίγουρα περιστοιχιζόταν από πολύ κόσμο που .... καταδικάστηκαν για περίεργες σχέσεις με τους .... ρώσους ....nostromos έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:16ναι οταν δεν σας συμφερει παθενετε αμνησια ... λοιπον ο Τραμπ δεν ειχε καμια σχεση με τη γελοια κατηγορια οτι ηταν ανθρωπος των Ρωσων ... ακομη και αυτοι που ο ισχυριζοταν τοτε θελουνε να ξεχασουνε το ρεζιλικη τους .... οποτε μην το χρησιμοποιεις αλλα αντιθετα κοιτα τον γιο του Μπαιντεν που τον εχουνε πιασμενο απο τα @@ οι Κινεζοι
Καλά το κάνω αυτό με τα απουσιοποιητικά ή να βάλω και μερικά ορθογραφικά να γίνω ποιο πειστικώς;
Λεγεών έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 18:48https://deadline.com/2023/04/tucker-car ... 235334983/
Tucker Carlson and Fox News have agreed to part ways, the network announced on Monday.
“Mr. Carlson’s last program was Friday April 21st. Fox News Tonight will air live at 8 PM/ET starting this evening as an interim show helmed by rotating Fox News personalities until a new host is named,” the network announced.
Carlson’s exit comes less than a week after Fox News agreed to pay $787.5 million to Dominion Voting Systems to settle the election software company’s defamation claim. Carlson was to be among the witnesses to testify if the case had come to trial.
Carlson was Fox News’ most watched personality, making his exit all the more surprising, but he also was its most controversial host. Even after the network faced litigation over its post-2020 election coverage, Carlson continued to suggested that the vote was not legitimate. He drew a fervent following for his commentary, night after night, that played on grievances of the Fox News audience. Some of the biggest outcry over his show came after he aired security footage of the attack on the Capitol on January 6th and, using selective clips, suggested that rioters were “sightseers.” His characterization drew condemnation not just from Democrats but Capitol Police and Senate Republicans.
Τί έγινε χουλιγκάνι?
Δες views και ριτουίτ, και ξεκίνα να κλαίς.
- Bill Hicks
axilmar έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 11:47Τιποτε το περιεργο, απλα τις τελευταιες εβδομαδες πηγαινε κοντρα στο big pharma και τον τελειωσανε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 18:53Πολύ περίεργο. Πάρα πολύ περίεργο.
Περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Φοράνε ακόμα μάσκες τα τρανς-πουστράκια στην ΝΥ;
Τι ρωτάω, να μου πεις....
Τι ρωτάω, να μου πεις....