Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 15:04
Διαστημικά ταξίδια με κόστος τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός χωριού κάπου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο πακέτο από το διαστημικό ταξίδι. Επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα το φαγητό που τρως και το νερό που πίνεις αιωρούνται μέσα στο στομάχι και έχεις μια διαρκή ναυτία. Χώρια που μπορεί να γίνεις επιβάτης ενός τσάλεντζερ, είναι πιο εύκολο από οτι νομίζουν κάποιοι
Α ρε πλεμπα. Ανθρωπάκια της σειράς.
Το διαστημικό ταξίδι είναι ίσως η ανωτέρα των εμπειριών που μπορεί να ζήσει ένα άτομο.
Για σας ο πλούτος μεταφράζεται σε βίλες, γκομενες, αυτοκίνητα και.... ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Εγώ πάντως αν ήμουν δισεκατομμυριουχος και τάφρο των Μαριανων θα πήγαινα και διαστημικό ταξίδι, ίσως και στο φεγγάρι και αεροπλάνα θα πιλοταριζα και πτώση από μπαλόνι από τα 40 km (όπως έκανε ένας τύπος για λογαριασμό της Red bull). Εάν δε, με έπαιρνε, θα προσπαθούσα να πάω και στον Άρη.
Ή ζεις την (πλούσια) ζωή σου ή παραμένεις φτωχαντζα για πάντα ανεξαρτήτως του πλούτου σου.
Άμα είναι να είμαι πλούσιος και απλά να έχω μεγαλύτερη καταναλωτική δυνατότητα από τον απλό κόσμο τότε να χεσω μεσ'τον πλούτο.
Ο λόγος;
Δεν είμαι πλεμπα.
Όσο για τους συγκεκριμένους το μόνο που μπορώ να τους προσαψω είναι ότι έπρεπε (σαν δισεκατομμυριουχοι που είναι) είτε να έχουν ένα καλύτερο υποβρύχιο με καλύτερα συστήματα εντοπισμού πάνω του, με δίπλα συστήματα ασφαλείας (δεν νοείται να έχει μόνο ένα σύστημα καθαρισμού του διοξειδίου του άνθρακα το οποίο αν τεθεί εκτός λειτουργίας είναι game over), είτε να υπάρχει άλλο ένα υποβρύχιο εκεί κοντά το οποίο να μπορεί να ειδοποιήσει ή να εντοπιστεί πιο εύκολα αν πάει κάτι στραβά.