THINGS THAT ARE RACIST
- Μαυροβασίλης
Re: THINGS THAT ARE RACIST
logic, hard science, nature, η λίστα είναι ατελείωτη 

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εντάξει, παρωδία είναι.
ελπίζω να μην εννοείς το περιοδικό, γιατί το αδικείς

γίνονται πραγματάκια
https://www.scmp.com/news/china/society ... g-covid-19
https://www.nature.com/articles/d41586-020-01009-0
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ο Andrew Doyle είναι κορυφαία μορφή με χρόνια μελέτης των αποδομιστικών θεωριών από τις οποίες πηγάζει η σύγχρονη woke ηλιθιότητα γι' αυτό και η Τιτάνια είναι τόσο επιτυχημένη παρωδία. Επίσης είναι ομοφυλόφιλος, αριστερός, Βορειοϊρλανδός από τη μεριά της μάνας του και με πάμφτωχη ανατροφή, ιδιότητες που σχεδόν πάντα κάνουν τους SJW που του επιτίθενται να φεύγουν κουρεμένοι.
Η ευαίσθητη ηλιθιότητα είναι εκατομμύρια φορές προτιμότερη από τη γαμημένη βάρβαρη ηλιθιότητα του ρατσισμού και των διακρίσεων. Oι woke σπάνε νεύρα. Δεν σπάνε ανθρώπινα όντα, δεν τυραννούν ανθρώπινες ψυχές.
- Μαυροβασίλης
δεν αμφέβαλα για το καλό περιοδικό

ταξικός αποστάτης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
σίγουρα δεν είναι καθόλου τυραννικό για την ψυχή ενός θύματος βιασμού να καρφώνει κάποιος ψόφιους αρουραίους στην είσοδο του ασύλου επειδή το τελευταίο δε δέχεται να περιθάλψει άντρες.
βαρβαρότητα είναι να βιάζεις. Και αυτοί που βιάζουν σίγουρα δεν είναι woke. Μπουχέσες σαπιοκοιλιάδες νοικοκυραίοι είναι συνήθως.
εξαιρετικό νήμα και μπραβο στον Doyle
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.