gamergate και τιμωρία
gamergate και τιμωρία
To 2014 ξέσπασε το σκάνδαλο του gamergate. Μέχρι σήμερα παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.
Ενδιαφέρον δεν έχει το σκάνδαλο καθεαυτό, αλλά η τιμωρία μιας ολόκληρης κοινωνίας (των ΗΠΑ) από τις ελίτ, μέσω των συστημικών μέσων που ελέγχουν.
Από τότε μέχρι σήμερα, η τιμωρία έχει αλλάξει πολλές "ταμπέλες", είτε λέγεται SJW, είτε λέγεται woke crowd, είτε #metoo, είτε cancel culture, είτε... δεν ξέρω κι εγώ τι.
Η κοινωνία των ΗΠΑ "τιμωρείται" από τα συστημικά μέσα που ελέγχουν οι ελίτ, διότι το 2014, οι ελίτ διαπίστωσαν, ότι μια μερίδα του κοινού (οι gamers δηλαδή), δεν είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα media, διότι αντί να παρακολουθούν τηλεόραση, ήταν κολλημένοι στην οθόνη του pc.
Ενδιαφέρον δεν έχει το σκάνδαλο καθεαυτό, αλλά η τιμωρία μιας ολόκληρης κοινωνίας (των ΗΠΑ) από τις ελίτ, μέσω των συστημικών μέσων που ελέγχουν.
Από τότε μέχρι σήμερα, η τιμωρία έχει αλλάξει πολλές "ταμπέλες", είτε λέγεται SJW, είτε λέγεται woke crowd, είτε #metoo, είτε cancel culture, είτε... δεν ξέρω κι εγώ τι.
Η κοινωνία των ΗΠΑ "τιμωρείται" από τα συστημικά μέσα που ελέγχουν οι ελίτ, διότι το 2014, οι ελίτ διαπίστωσαν, ότι μια μερίδα του κοινού (οι gamers δηλαδή), δεν είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα media, διότι αντί να παρακολουθούν τηλεόραση, ήταν κολλημένοι στην οθόνη του pc.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: gamergate και τιμωρία
ετσι τιμωρουν οι gamers 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά μετά οι ελίτ τιμώρησαν όλο τον λαό των ΗΠΑ για αντίποινα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
καιρος να συνταχθουν ολοι απο πισω τους

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το θέμα είναι όσοι συντάσσονται από πίσω τους, να έχουν επίγνωση ότι το κάνουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Οκτ 2021, 21:25καιρος να συνταχθουν ολοι απο πισω τους
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλά, δεν είναι τιμωρία από καποία ελίτ, είναι ότι η αστική τάξη στις ΗΠΑ δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με μαλακίες. Εννοώ άλλο πράγμα πχ η γυναικεία χειραφέτηση και άλλο το να έχεις gender neutral επίσημα έγγραφα για να μη θιχτούν τα entities που κάνουν identify σεξουαλικά σαν ελικόπτερα. Το PC επίσης δεν βγάζει κανένα νόημα και πιστεύω ότι είναι απόρια της μαλακίας που τους βαράει (εννοώ seriously ρε γαμώμανα, εθίσατε όλο τον πλανήτη στο κάπνισμα και έχετε το θράσος να με κοιτάτε περίεργα που καπνίζω;)AlienWay έγραψε: ↑19 Οκτ 2021, 13:18To 2014 ξέσπασε το σκάνδαλο του gamergate. Μέχρι σήμερα παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.