Η Ναζρην σας φαίνεται για Τουρκαλα;
Η Ναζρην σας φαίνεται για Τουρκαλα;
εγώ δεν είμαι σίγουρος αν έχει ελληνικές ρίζες ή είναι απόγονος άτομων από την Ουκρανία ή τη νότια Ρωσια;
άραγε πόσοι Τούρκοι είναι όντως Τούρκοι;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Η Ναζρην σας φαίνεται για Τουρκαλα;
Τα παράπονά σας στους Βυζαντινούς γραικύλους. Κάποιοι έδιναν ηθελημένα τις κόρες τους στους Τουρκομογγόλους.
Η «Τουρκοφιλία» στο Βυζάντιο!
Η «Τουρκοφιλία» στο Βυζάντιο!
southern την παλεύεις καθόλου ή έχεις σηκώσει λευκή σημαία;
-
Ναξ οκ η πλειοψηφία των Τούρκων δεν έχουν φυλετικά καταγωγή από την στεπα , ποιος νοιάζεται;
Για αρχη, βλεποντας τις φωτο δεν μου φαινεται για ανθρωπος.
Βεβαίως φαίνεται για Τουρκάλα. Το ποσοστό των γυναικών με ευρωπαικά χαρακτηριστικά στην Τουρκία είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι στην χώρα μας.
Από ιστορικής πλευράς είχαν λιγότερες "ενδογαμίες" με αποτέλεσμα να εμπλουτιστεί ο φαινότυπος.
Κάποιοι λένε μάλιστα ότι τα αρχικά μογγολικά φύλα της Κεντρικής Ασίας απ' όπου κατάγονται οι Τούρκοι, δεν είχαν εξαρχής μεγάλη σχέση με τους σύγχρονους Μογγόλους.
Εκεί είναι που μπερδευόμαστε.
Από ιστορικής πλευράς είχαν λιγότερες "ενδογαμίες" με αποτέλεσμα να εμπλουτιστεί ο φαινότυπος.
Κάποιοι λένε μάλιστα ότι τα αρχικά μογγολικά φύλα της Κεντρικής Ασίας απ' όπου κατάγονται οι Τούρκοι, δεν είχαν εξαρχής μεγάλη σχέση με τους σύγχρονους Μογγόλους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νταξ ήταν θέμα χρόνου να βγάλεις τον διαβήτη και να αρχίσεις την κρανιομετρία.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
λαθος σε ολα ..αν και η συγκεκριμενη φαινεται να εκανε πλαστικη στο προσωπο τηςAlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:30Βεβαίως φαίνεται για Τουρκάλα. Το ποσοστό των γυναικών με ευρωπαικά χαρακτηριστικά στην Τουρκία είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι στην χώρα μας.
-
με τα φίλτρα και το μέικαπ που έχει δεν φαίνεται τίποτα από το πρόσωπο της
-
τα φίλτρα και το μεικαπ, φέρνουν τους λαούς πιο κοντά, μακριά από ρατσιστικα σχόλια. όλες οι γυναίκες θα είναι ίδιες, όλοι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι, άρα θα ζήσουμε επιτέλους μονιασμενοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
καταρχάς έχει δίκιο ο Jimmy81.
αυτό που θέλω να πω είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων είναι απόγονοι εξισλαμισμενων Ευρωπαίων και κατοίκων της Ανατολιας. στην Τουρκία επίσης υπάρχει μεγάλος πληθυσμός από απογονους Κιρκασιων που έφτασαν πρόσφυγες μετά τη Ρωσικη κατάκτηση του Καυκάσου.
αυτό που θέλω να πω είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων είναι απόγονοι εξισλαμισμενων Ευρωπαίων και κατοίκων της Ανατολιας. στην Τουρκία επίσης υπάρχει μεγάλος πληθυσμός από απογονους Κιρκασιων που έφτασαν πρόσφυγες μετά τη Ρωσικη κατάκτηση του Καυκάσου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Μπα, δουλίτσα νομίζω είναι
Άσκηση, πώς το λένε
Πώς μπορώ να κάνω το φόρουμ μπουρδέλο
southern εάν δεν μπορείς να βάλεις φρένο στην σαχλαμάρα να το πεις να βάλουμε εμείς
Η εθνικότητα ορίζεται από την Εθνική συνείδηση και όχι από τον φαινοτυπο ή το DNA. ότι προέλευση και να έχουν νιώθουν Τούρκοι
είδες κάτι το ρατσιστικό η επιθετικό σε αυτό το νήμα;
επίσης δεν βλέπω κάτι το άσχημο στο να σχολιάζεται ή woke κουλτούρα και ο ακραίος δικαιωματισμος της αριστεράς.