I am Groot

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
zteo

I am Groot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 20 Ιουν 2024, 13:53

https://unboxholics.com/news/movies/114 ... ia-ergasia
Ο κ. Jeremy Scott Davis, λοιπόν, ανέθεσε την εξής εργασία στους μαθητές του: να γράψουν ένα ρεζουμέ, δηλαδή ένα βιογραφικό στο οποίο θα προσποιούνται ότι μιλούν ως κάποιος ήρωας της Marvel, ούτως ώστε να κάνει την εργασία πιο ευχάριστη.
Έγραψε 255 φορές τη φράση "I Am Groot" στην εργασία, συμπληρώνοντας κάθε πιθανό κενό. Όχι μόνο μπήκε δηλαδή πλήρως στο πετσί του ρόλου αλλά η εξυπνάδα του είχε ως αποτέλεσμα να του χαρίσει και μια άριστη βαθμολογία. Σε ειδική του ανάρτηση λίγο αργότερα ο δάσκαλος κ. Davis ανέφερε ότι ο μαθητής του με το X username @ROBODAVISWFISD πήρε 95/100 σε δύο ασκήσεις τονίζοντας ότι "η γραμματική είναι το πάν" με περίσσιο σαρκασμό για την περίπτωσή του.
Τι να πρωτοσχολιασω. Ότι έβαλε εργασία ο καθηγητής για ήρωες της Μαρβέλ η την "ευρηματική ευκολία " του μαθητη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 20 Ιουν 2024, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: I am Groot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Ιουν 2024, 13:56

zteo έγραψε:
20 Ιουν 2024, 13:53
https://unboxholics.com/news/movies/114 ... ia-ergasia
Ο κ. Jeremy Scott Davis, λοιπόν, ανέθεσε την εξής εργασία στους μαθητές του: να γράψουν ένα ρεζουμέ, δηλαδή ένα βιογραφικό στο οποίο θα προσποιούνται ότι μιλούν ως κάποιος ήρωας της Marvel, ούτως ώστε να κάνει την εργασία πιο ευχάριστη.
Έγραψε 255 φορές τη φράση "I Am Groot" στην εργασία, συμπληρώνοντας κάθε πιθανό κενό. Όχι μόνο μπήκε δηλαδή πλήρως στο πετσί του ρόλου αλλά η εξυπνάδα του είχε ως αποτέλεσμα να του χαρίσει και μια άριστη βαθμολογία. Σε ειδική του ανάρτηση λίγο αργότερα ο δάσκαλος κ. Davis ανέφερε ότι ο μαθητής του με το X username @ROBODAVISWFISD πήρε 95/100 σε δύο ασκήσεις τονίζοντας ότι "η γραμματική είναι το πάν" με περίσσιο σαρκασμό για την περίπτωσή του.
Τι να πρωτοσχολιασω. Ότι έβαλε εργασία ο καθηγητής για ήρωες της Μαρσέλ η την "ευρηματική ευκολία " του μαθητη
Ε, αύριο μεθαύριο αυτό το άτομο θα προσπαθεί να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη και θα αναρωτιόμαστε γιατί έχει τόση πέραση αυτή η γελοιότητα στις μέρες μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 20 Ιουν 2024, 13:56

Δυτική παιδεια :102:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 20 Ιουν 2024, 14:04

Να υποθέσω ότι όταν ο νεαρός κάνει βιογραφικό για εργασία θα βάλει απλά την ατάκα
With great power comes great responsibility
Και θα περιμένει να τον προσλαβουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης » 20 Ιουν 2024, 14:24

Γιατί να τα βάλλει κανείς με τον μαθητή; Ο καθηγητής έχει κάνει την πατάτα και ο μαθητής απλά έκανε το exploitation.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 20 Ιουν 2024, 14:34

Αυτή είναι η εκπαίδευση που αναπτύσσει τη δημιουργική σκέψη.
Z

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών