Αιματηρή επίθεση στο Βερολίνο με δύο τραυματίες
Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις πάσχει από ψυχική νόσο
Νέο περιστατικό βίας στη Γερμανία, αφού οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στο πλήθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bild, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι σε συνοικία του Βερολίνου, όπου ένας άνδρας άρχισε να επιτίθεται με μαχαίρι και να τραυματίζει περαστικούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δράστη, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.
Δύο τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο συνολικός αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές.
Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης πάσχει από ψυχική νόσο.
https://www.zougla.gr/kosmos/aimatiri-e ... ravmaties/
Επίθεση με μαχαίρι στο Βερολίνο
- Golden Age
- Δημοσιεύσεις: 36284
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24
Επίθεση με μαχαίρι στο Βερολίνο
Συνελλήφθη ο δράστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 01 Ιαν 2025, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Επίθεση με μαχαίρι στο Βερολίνο
Ωραία πάρε και του leo...30
-
- Δημοσιεύσεις: 28070
- Εγγραφή: 25 Ιαν 2019, 00:26
Re: Επίθεση με μαχαίρι στο Βερολίνο
Έχουν ξεφύγει αυτοί οι οπαδοί του afd
-
- Δημοσιεύσεις: 14977
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Επίθεση με μαχαίρι στο Βερολίνο
Αχ που ηταν εκεινες οι εποχες πριν την μεταναστευση που δεν ειχαμε ουτε επιθεσεις με μαχαιρι, ουτε δολοφονιες, ουτε τιποτα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος