Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 17:55.
Στηρίζω τούς νεανίες πού κατάλαβαν οτι η λέξη ανάσταση σημαίνει ξ-ανα-στήνω.....
Καταγεγραμένο φυσικά καί στό Δημοτικό ασματίδιον.....
Οταν πεθάνω στήστε με όρθιο στό κιβούρι.....
Γιά νά περνούν οι όμορφες καί νά μέ χαιρετάνε.....
Τί σημαίνει κατάσταση προχωρημένης σήψης ;;;......
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 17:59
ετσι ειναι οταν εισαι εκθετος και αναπαραγεις εν ειδει μηρυκαστικου τα καλα του "ελευθερου" κοσμου και κουλτουρας
ναι αλλα η ΒΚ
Η επίσκεψη στο ψυχίατρο δεν είναι ντροπή παλικάρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
Ότι είναι τα τσιμπουρια για τους σκύλους, είναι και οι γύφτοι για τους ανθρώπους.
-
Μπλακμεταλαδες ρομα. Αφού παράτησαν τα κλαρίνα και τα τσιφτετέλια, το λες και πρόοδο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είναι πιθανό να βγήκε καμιά φήμη ότι την έθαψαν με κοσμήματα και την έβγαλαν για να την ψάξουν.
Εδώ θα βρεθεί κάνας "εισαγγελέας" να κάνει μήνυση στους γύφτους για ρατσισμό ή το έχουν το άθλημα οι γελοίοι μόνο και μόνο για τα ακούν αυτά όσοι τους έβαλαν σε αυτές τις θέσεις;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Διαστροφή.
Και με αυτό το ποστ το φόρουμ βρήκε νέο πάτο.
- hellegennes
Δηλαδή εσύ από ό,τι έκαναν θέλεις να τους ασκηθεί δίωξη για ρατσισμό. Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά και είναι ρατσιστικό!!!hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 20:41Δηλαδή εσύ από ό,τι έκαναν θέλεις να τους ασκηθεί δίωξη για ρατσισμό. Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα.
Για σκέψου το: δεν ξέθαψαν έναν γύφτο - ξέθαψαν έναν άλλο!!!
Χώρια βέβαια η προσβολή νεκρού...
ΥΓ
Πάντως είναι εντελώς εμετικό να βλέπουν "κάποιοι" ρατσισμό παντού, εκτός εάν οι "άλλοι" είναι ρατσιστές...
.
Bellum omnium contra omnes
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άλλη μια δήλωση-μαλακία, μα τον Τουτάτι!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ας μου εξηγήσεις πρώτα αν θα βοηθήσει σε κάτι στο ανήλικο ή βοηθάει μόνο στο να βγάλει ο αστυνομικός το θυμό του, δείξει εξουσία κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
I know

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στις μαλακιες χρειαζεται τιμωρια.Στη δικη μου θεωρηση λοιπον αν ο αστυνομικος βαρεσει ενα τετοιο τσουτσεκι ειναι απλως η αρχη και επιβαλεται κιολας.Χρειαζεται και καμια δεκαρια χρονια να σπαει πετρες για το κρατος.
Πες μας τωρα εσυ : να τους δωσουμε λουκουμακι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Το κίνητρό τους ήταν ρατσιστικό; Δηλαδή σκέφτηκαν να ξεθάψουν την γυναίκα επειδή δεν ήταν γύφτισσα;
Και σε ένα σκηνικό που έχει γίνει βανδαλισμός, βεβήλωση και είναι μακάβριο, το βαρύτερο πράγμα που σκέφτεσαι είναι οι ρατσιστικές προεκτάσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι αριστούχοι μαθητές τα πάνε χειρότερα στη ζωή απ'τους μέτριους μαθητές;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 28 Μαρ 2025, 22:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 53 Απαντήσεις
- 1215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
30 Μαρ 2025, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
από AlienWay » 29 Ιούλ 2024, 22:11 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 27 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
30 Ιούλ 2024, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καρτέλ SM και πολυεθνικών έστησαν πάρτι στη χώρα με την ανοχή της Eλληνικής κυβέρνησης
από Μαδουραίος » 23 Οκτ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Οκτ 2024, 12:55
-
-
- 3482 Απαντήσεις
- 61211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
Χθες, 23:15