Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ επ' αυτού..ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιούλ 2022, 15:53Parrot έγραψε: ↑14 Ιούλ 2022, 14:42Τί σημασία έχει αυτό..; Ως φορολογούμενος πολίτης έχω δικαίωμα να προσφύγω στη δικαιοσύνη για ο,τιδήποτε νομίζω ότι με θίγει ή έχω πρόβλημα και να επιλυθεί απ' την δικαιοσύνη και να βρεθεί αν έχω δίκιο ή άδικο ή αν έχει νομική βάση η όποια μου προσφυγή..
Οπότε το κράτος έχει υποχρέωση να βρει λύσεις για να κάνει την απονομή της δικαιοσύνης ταχύτερη..
Έστω λοιπόν ότι το κράτος δεν την κάνει ταχύτερη την απονομή, εσύ ΤΙ ακριβώς θα κάνεις;
Δικαιοσύνη αφοδεύουσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δικαιοσύνη αφοδεύουσα
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Fixed. Για την κλοπή, ακρωτηριασμό χεριών. Για τα υπόλοιπα, διεύρυνση κωλοτρυπίδας σε διάμετρο ανάλογη με τη σοβαρότητα του εγκλήματος, αλλά πάντα με μίνιμουμ τέτοιο ώστε να μην κρατάει μέσα το σκατό.
Allah έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 14:24Fixed. Για την κλοπή, ακρωτηριασμό χεριών. Για τα υπόλοιπα, διεύρυνση κωλοτρυπίδας σε διάμετρο ανάλογη με τη σοβαρότητα του εγκλήματος, αλλά πάντα με μίνιμουμ τέτοιο ώστε να μην κρατάει μέσα το σκατό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Allah έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 14:24Fixed. Για την κλοπή, ακρωτηριασμό χεριών. Για τα υπόλοιπα, διεύρυνση κωλοτρυπίδας σε διάμετρο ανάλογη με τη σοβαρότητα του εγκλήματος, αλλά πάντα με μίνιμουμ τέτοιο ώστε να μην κρατάει μέσα το σκατό.

Салам алейкум.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βορίδας αποφασίζει για τη "Δικαιοσύνη" πρίν τη "Δικαιοσύνη".
από Kauldron » 15 Νοέμ 2023, 19:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Νοέμ 2023, 20:44
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
14 Απρ 2025, 16:35