Οι πραγματικές θέσεις και απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο καταστατικό του
Τώρα το τι ακραίες απόψεις εκφράζει ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτεται να πάει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή στο ΜΕΡΑ25 είναι άλλο ζήτημα
Οι πραγματικές θέσεις και απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο καταστατικό του
Αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα αλλά ουδείς ψάχνεται για το τι λέει το καταστατικό των κομμάτων.
Αυτος εκφράζει θεσεις ΣΥΡΙΖΑ η οχι?
Πηγη: https://www.kathimerini.gr/politics/887 ... rysi-aygi/Ο κ. Παρασκευόπουλος, αφενός ζήτησε να ανοίξει ένας διάλογος, προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, καθώς όπως υποστήριξε η πράξη πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.
Δε φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζειςGeorge_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:53Μαλλον εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις τι σου λεει. Αντε να στο κανω πενηνταρακιαHighlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:23Συνεχίζεται το παραλήρημα, λογικό αφού δεν μπορείς να απαντήσεις
Εγραψες οτι ο εθνικιστικος σανος και τα ψευτοιδανικα ειναι η αμεση αιτια του ναζισμου
Και σου λεει οτι οποιος αγαπα την πατρίδα του δεν ειναι και ναζιστης. Δλδ σπαει αυτη η συνδεση αιτιου και αιτιατου που προβαλλες.
Και εγω αγαπω την πατριδα μου. Ειμαι ναζιστης? Ναι η οχι μονολεκτικα απαντα.
Τι θεωρεις λοιπον εθνικο σανο και ψευτοιδανικα και τι πραγματικα εθνικα ιδανικα?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:58Δε φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζειςGeorge_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:53Μαλλον εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις τι σου λεει. Αντε να στο κανω πενηνταρακιαHighlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:23
Συνεχίζεται το παραλήρημα, λογικό αφού δεν μπορείς να απαντήσεις
Εγραψες οτι ο εθνικιστικος σανος και τα ψευτοιδανικα ειναι η αμεση αιτια του ναζισμου
Και σου λεει οτι οποιος αγαπα την πατρίδα του δεν ειναι και ναζιστης. Δλδ σπαει αυτη η συνδεση αιτιου και αιτιατου που προβαλλες.
Έγραψα ότι ο εθνικός σανός και τα εθνικά ψευτοιδανικα είναι η άμεση αιτία του ναζισμού, όχι ότι ταυτιζεται ο εθνισμός με τον εθνικισμό και το ναζισμό.
Δε σκέφτομαι να πάω στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Θεωρώ ότι ο εθνισμός και τα συμπαραμαρτουντα του περί ιερών σημαιών, ονομάτων κλπ που προβάλλονται ως αυταξιες, αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές αξίες (τις καθολικές και ανθρωπιστικές) και τρέφουν τον εθνικισμό και τον ναζισμο (ιδεολογίες που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν καμία σχέση με τις ανθρώπινες ανάγκες).George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:00Τι θεωρεις λοιπον εθνικο σανο και ψευτοιδανικα και τι πραγματικα εθνικα ιδανικα?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:58Δε φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζειςGeorge_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:53
Μαλλον εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις τι σου λεει. Αντε να στο κανω πενηνταρακια
Έγραψα ότι ο εθνικός σανός και τα εθνικά ψευτοιδανικα είναι η άμεση αιτία του ναζισμού, όχι ότι ταυτιζεται ο εθνισμός με τον εθνικισμό και το ναζισμό.
Δλδ οποιος δεν θελει να προσβάλλεται η Σημαια ειναι εν δυναμει εθνικιστης και ναζιστης? Οποιος αγαπάει τη πατριδα του ειναι κατα των καθολικων και ανθρωπιστικων αξιων?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:02Θεωρώ ότι ο εθνισμός και τα συμπαραμαρτουντα του περί ιερών σημαιών, ονομάτων κλπ που προβάλλονται ως αυταξιες, αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές αξίες (τις καθολικές και ανθρωπιστικές) και τρέφει τον εθνικισμό και τον ναζισμο.George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:00Τι θεωρεις λοιπον εθνικο σανο και ψευτοιδανικα και τι πραγματικα εθνικα ιδανικα?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:58
Δε φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις
Ο εθνικισμός και ο ναζισμός μπορούν να πείσουν μόνο άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για την ιερότητα των εθνικών "ιδανικών" της σημαίας, του ονόματος/τιμής της φυλής κλπ και ότι αυτές οι ψευτοαξίες είναι σημαντικότερες από τις ανθρωπιστικές.George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:04Δλδ οποιος δεν θελει να προσβάλλεται η Σημαια ειναι εν δυναμει εθνικιστης και ναζιστης? Οποιος αγαπάει τη πατριδα του ειναι κατα των καθολικων και ανθρωπιστικων αξιων?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:02Θεωρώ ότι ο εθνισμός και τα συμπαραμαρτουντα του περί ιερών σημαιών, ονομάτων κλπ που προβάλλονται ως αυταξιες, αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές αξίες (τις καθολικές και ανθρωπιστικές) και τρέφει τον εθνικισμό και τον ναζισμο.
Το οτι καποιοι μπορει να της εχουν σε ιση μοιρα δεν το σκεφτεσαι ετσι?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:06Ο εθνικισμός και ο ναζισμός μπορούν να πείσουν μόνο άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για την ιερότητα των εθνικών "ιδανικών" της σημαίας, του ονόματος/τιμής της φυλής κλπ και ότι αυτές οι ψευτοαξίες είναι σημαντικότερες από τις ανθρωπιστικές.George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:04Δλδ οποιος δεν θελει να προσβάλλεται η Σημαια ειναι εν δυναμει εθνικιστης και ναζιστης? Οποιος αγαπάει τη πατριδα του ειναι κατα των καθολικων και ανθρωπιστικων αξιων?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:02
Θεωρώ ότι ο εθνισμός και τα συμπαραμαρτουντα του περί ιερών σημαιών, ονομάτων κλπ που προβάλλονται ως αυταξιες, αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές αξίες (τις καθολικές και ανθρωπιστικές) και τρέφει τον εθνικισμό και τον ναζισμο.
Αν τις έχουν σε ίση μοίρα και πάλι υπονομεύουν τις πραγματικές αξίες (δηλαδή τις ανθρωπιστικές).George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:07Το οτι καποιοι μπορει να της εχουν σε ιση μοιρα δεν το σκεφτεσαι ετσι?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:06Ο εθνικισμός και ο ναζισμός μπορούν να πείσουν μόνο άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για την ιερότητα των εθνικών "ιδανικών" της σημαίας, του ονόματος/τιμής της φυλής κλπ και ότι αυτές οι ψευτοαξίες είναι σημαντικότερες από τις ανθρωπιστικές.
13. 21. Καταπολεμούμε τη ρατσιστική και ομοφοβική βία, όλες τις διακρίσεις λόγω εθνικής καταγωγής, θρησκείας, χρώματος, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, που ενδημούν σε πολλούς τομείς του κοινωνικού βίου και εγγυόμαστε την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που νομιμοποιεί, άμεσα ή έμμεσα, τέτοιες διακρίσεις. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε απολύτως το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό σε σχέση με τη σεξουαλικότητα και την επιλογή φύλου, όπως και τη θέσμιση πολιτικού γάμου ομοφύλων με πλήρη και ίσα δικαιώματα, καθώς και την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
https://www.iefimerida.gr/news/115850/% ... %CE%B1?amp
E, εδώ που τα λέμε δεν είναι και η πραγμάτωση του ανθρωπισμού η υποστήριξη των μηρυκαστικών που αναμασούν συνέχεια το σανό των διεθνιστικών τσιτάτων.Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:06Ο εθνικισμός και ο ναζισμός μπορούν να πείσουν μόνο άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για την ιερότητα των εθνικών "ιδανικών" της σημαίας, του ονόματος/τιμής της φυλής κλπ και ότι αυτές οι ψευτοαξίες είναι σημαντικότερες από τις ανθρωπιστικές.George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:04Δλδ οποιος δεν θελει να προσβάλλεται η Σημαια ειναι εν δυναμει εθνικιστης και ναζιστης? Οποιος αγαπάει τη πατριδα του ειναι κατα των καθολικων και ανθρωπιστικων αξιων?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:02
Θεωρώ ότι ο εθνισμός και τα συμπαραμαρτουντα του περί ιερών σημαιών, ονομάτων κλπ που προβάλλονται ως αυταξιες, αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές αξίες (τις καθολικές και ανθρωπιστικές) και τρέφει τον εθνικισμό και τον ναζισμο.
Δλδ πρεπει να γινουμε απατριδες και ανευ εθνικων αξιων για να ειμαστε αρεστοι?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:07Αν τις έχουν σε ίση μοίρα και πάλι υπονομεύουν τις πραγματικές αξίες (δηλαδή τις ανθρωπιστικές).George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:07Το οτι καποιοι μπορει να της εχουν σε ιση μοιρα δεν το σκεφτεσαι ετσι?Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:06
Ο εθνικισμός και ο ναζισμός μπορούν να πείσουν μόνο άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για την ιερότητα των εθνικών "ιδανικών" της σημαίας, του ονόματος/τιμής της φυλής κλπ και ότι αυτές οι ψευτοαξίες είναι σημαντικότερες από τις ανθρωπιστικές.