Αν είδε κάτι, σίγουρα θα κατάλαβε, έστω και υποσυνείδητα.
Την σκέφτομαι να θέλει να ζήσει σαν παιδάκι με την μαμά και τον μπαμπά όπως και τα άλλα δύο και η μαμά και ο μπαμπάς να είναι αληταριό. Αυτό με τρελαίνει εμένα.
Αν είδε κάτι, σίγουρα θα κατάλαβε, έστω και υποσυνείδητα.
Και οι δυο περιπτωσεις για τρελα ειναι
Ρε σεις, μην προσπαθείτε να αποδώσετε δραματοποιημένες ερμηνείες ακόμη και σε πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στην απλή καθημερινότητα και των οικογενειών που δεν έχουν σοβαρά προβλήματα.Antares έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 15:13Μόνο για μάρτυρες που παθαίνουν καρδιακές προσβολές και ατυχήματα δεν μαθαίνουμε τίποτα. Εδώ μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες.
Κούρασε η εκμετάλλευση, είναι άδικο για τρία μικρά παιδάκια.
Η μεγαλύτερη είχε αφήσει σημείωμα "μαμά φεύγω, μην με ψάξεις" που να ήξερε η αθώα ψυχούλα. Τα παιδιά να μιλήσουν πια.
Δεν ξερω αν το εχεις παρακολουθησει, αλλα πριν πεθανει το παιδι η μαμα του ειχε κανει αλλες 8 αποπειρες πανω του. Το ειχε παει στο νεκροτομειο να δει την Μαλενα. Ηταν μπροστα οταν πεθανε το μωρο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:15
Ρε σεις, μην προσπαθείτε να αποδώσετε δραματοποιημένες ερμηνείες ακόμη και σε πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στην απλή καθημερινότητα και των οικογενειών που δεν έχουν σοβαρά προβλήματα.
Πολλές φορές τα πιτσιρίκια, θεωρούν τη "φυγή" ως έναν τρόπο παιδιάστικης εκδίκησης για να τραβήξουν την προσοχή.
Σαφώς και αυτό μπορεί να εκφράζει μια "κραυγή απελπισίας" αλλά μπορεί να εκφράζει και μια παιδιάστικη/εκδικητική αντίδραση αν ζηλέψουν/δεν τους γίνει κάποιο χατήρι/κλπ
Ναι, οι θάνατοι των τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια είναι μια απολύτως δραματική και σπάνια υπόθεση ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα.
Αλλά ακριβώς γι' αυτό, η "βαθιά και πλέρια" δημοσιογραφική (λέμε τώρα) κάλυψη, εκφράζει έναν άθλιο επαγγελματικό κυνισμό και όχι αυτό που αφελώς εκλαμβάνεται ως δημοσιογραφική ευαισθησία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παρακολουθήσει. Συνειδητά. Να παρακολουθήσω ποιον και γιατί; Τους δακρυσμένους πανελίστες, τους τρελλαμένους τουϊτεράδες, τα μέινστριμ δήθεν αντιλαϊκίστικα πρωτοσέλιδα που πουλάνε λαϊκισμό με το τσουβάλι ή τους ιατροδικαστές που την είδαν καρντάσιανς;Blackdog έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:24Δεν ξερω αν το εχεις παρακολουθησει, αλλα πριν πεθανει το παιδι η μαμα του ειχε κανει αλλες 8 αποπειρες πανω του. Το ειχε παει στο νεκροτομειο να δει την Μαλενα. Ηταν μπροστα οταν πεθανε το μωρο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:15
Ρε σεις, μην προσπαθείτε να αποδώσετε δραματοποιημένες ερμηνείες ακόμη και σε πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στην απλή καθημερινότητα και των οικογενειών που δεν έχουν σοβαρά προβλήματα.
Πολλές φορές τα πιτσιρίκια, θεωρούν τη "φυγή" ως έναν τρόπο παιδιάστικης εκδίκησης για να τραβήξουν την προσοχή.
Σαφώς και αυτό μπορεί να εκφράζει μια "κραυγή απελπισίας" αλλά μπορεί να εκφράζει και μια παιδιάστικη/εκδικητική αντίδραση αν ζηλέψουν/δεν τους γίνει κάποιο χατήρι/κλπ
Ναι, οι θάνατοι των τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια είναι μια απολύτως δραματική και σπάνια υπόθεση ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα.
Αλλά ακριβώς γι' αυτό, η "βαθιά και πλέρια" δημοσιογραφική (λέμε τώρα) κάλυψη, εκφράζει έναν άθλιο επαγγελματικό κυνισμό και όχι αυτό που αφελώς εκλαμβάνεται ως δημοσιογραφική ευαισθησία.
Μεσα σε αυτο το πλαισιο γινεται τρομερο αυτο που εγραψε, αν μεγαλωνε σε κανονικη οικογενεια, ναι, θα μπορουσε να ειναι κατι για να τραβηξει την προσοχη. Οχι εδω ομως.
Καταρχην πρεπει να σε ενδιαφερει η αληθεια ως προς το τι εγινε εκειΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 16:38
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παρακολουθήσει. Συνειδητά. Να παρακολουθήσω ποιον και γιατί; Τους δακρυσμένους πανελίστες, τους τρελλαμένους τουϊτεράδες, τα μέινστριμ δήθεν αντιλαϊκίστικα πρωτοσέλιδα που πουλάνε λαϊκισμό με το τσουβάλι ή τους ιατροδικαστές που την είδαν καρντάσιανς;
Eμένα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν κυνηγάνε και τον άντρα για αμέλεια. Πραγματική εντύπωση όμως.AlienWay έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 15:47Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι στην εκπομπή της Νικολούλη μίλησε ο ιατροδικαστής της παρόμοιας υπόθεσης της Γερμανίας και είπε στο περίπου το εξής:
Οτι πλέον στη Γερμανία, σε οποιαδήποτε οικογένεια σταματήσει να χτυπά η καρδιά τριών παιδιών που πριν είναι υγιή, θεωρείται απευθείας ως δολοφονική ενέργεια.
Δεν ξέρω κατά πόσο οι Γερμανοί, μετά την παρόμοια υπόθεση που είχανε, θεσμοθετήσανε έναν τέτοιο νόμο. Ωστόσο εκφράζει μια αλήθεια: Οτι ενώ με βάση τη δική μας νομοθεσία προσπαθούν οι φορείς να "δέσουν" την υπόθεση ώστε να ευσταθεί δικονομικά, ο νόμος των μαθηματικών και συγκεκριμένα αυτός των πιθανοτήτων, είναι αμείλικτος.
Η Πισπιρίγκου παίζει να είναι η πρώτη ελληνίδα που καταδικάζεται πρωτίστως από τα μαθηματικά και -ίσως- στη συνέχεια από την υπάρχουσα νομοθεσία.
Τελικά τα μαθηματικά λένε αλήθειες που δεν τις πιάνει ούτε ο νόμος.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με κάποια "στρατηγική" σχετικά με το αν καταθέσει τι γνωρίζει κλπ.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 15:52Eμένα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν κυνηγάνε και τον άντρα για αμέλεια. Πραγματική εντύπωση όμως.AlienWay έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 15:47Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι στην εκπομπή της Νικολούλη μίλησε ο ιατροδικαστής της παρόμοιας υπόθεσης της Γερμανίας και είπε στο περίπου το εξής:
Οτι πλέον στη Γερμανία, σε οποιαδήποτε οικογένεια σταματήσει να χτυπά η καρδιά τριών παιδιών που πριν είναι υγιή, θεωρείται απευθείας ως δολοφονική ενέργεια.
Δεν ξέρω κατά πόσο οι Γερμανοί, μετά την παρόμοια υπόθεση που είχανε, θεσμοθετήσανε έναν τέτοιο νόμο. Ωστόσο εκφράζει μια αλήθεια: Οτι ενώ με βάση τη δική μας νομοθεσία προσπαθούν οι φορείς να "δέσουν" την υπόθεση ώστε να ευσταθεί δικονομικά, ο νόμος των μαθηματικών και συγκεκριμένα αυτός των πιθανοτήτων, είναι αμείλικτος.
Η Πισπιρίγκου παίζει να είναι η πρώτη ελληνίδα που καταδικάζεται πρωτίστως από τα μαθηματικά και -ίσως- στη συνέχεια από την υπάρχουσα νομοθεσία.
Τελικά τα μαθηματικά λένε αλήθειες που δεν τις πιάνει ούτε ο νόμος.