Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Απρ 2022, 23:17

Leporello έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:06
Πασιφάη έγραψε:
18 Απρ 2022, 22:13
Λοιπόν. Άκουσε λίγο διότι μάλλον αρχίζεις να πηγαίνεις σε ''παράδρομους'' και φαντάζεσαι διάφορα.
1. Ερώτηση. Αυτό που λες περί Κθούλου και λοιπών μαλακιών, ΔΕΝ αποδεικνύεται. Αν εσύ έχεις στοιχεία αδιάσειστα, άντε γκόου στην ασφάλεια να τα καταθέσεις. Μην αφήνεις την κοινή γνώμη λειψή, σε τέτοια γνώση..
2. Η τύπισσα ήταν μια τυπική μαλακισμένη που πίστευε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες. Μαύρη μαγεία ΔΕΝ υπάρχει, ΔΕΝ υφίσταται. Προφανώς κάποια στιγμή, υπήρξαν επιτήδειοι που είδαν ''πσωμάκι'' και ασχολήθηκαν με την διαταραγμένη προσωπικότητά της. Δεν γνωρίζω πόσα λεφτά δαπάνησε, μα σίγουρα μαλακιζόταν για την πούτσα του Δασκαλάκη. Ντε φάκτο. Με τα γνωστά αποτελέσματα.
3. Πήγαινε όπου θες, κάνε ό,τι νομίζεις, απλά δεν είσαι ο μόνος που πέρασες δύσκολα χρόνια.Και δεν σημαίνει κάτι.
4. Δεν υπάρχει ''Πατρινό φαινόμενο'', αλλά μαλακισμένες συμπεριφορές όπως λέμε κι εδώ στη Μιναρούπολη που έχουν νοοτροπία Ζαρουχλεϊκων. Πάνε στα κομμωτήρια, στα νυχάδικα και βρίσκουνε καμιά χαρτού να τους ''ξεκαθαρίσει'' αν γαμιέται ο σύζυγος. Αυτο βέβαια σαν συνήθεια, συναντάται παντού. Ειδικά όταν το κεφάλι δεν έχει περιεχομενο.
Χέσε μας το λοιπόν με την όποια προϊστορία. Είναι να το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες.
Εμένα πάλι, μου φαίνεται ευκολότερο να πιστέψω στην θεωρία Κθούλου, παρά ότι κάποια μητέρα σκότωσε τα παιδιά της χωρίς να γνωρίζει κι'αυτή καλά-καλά γιατί. Είναι και πιό καθησυχαστική ψυχολογικά θεωρία, γιατί λέει ότι τον φόνο τον έκανε μία πραγματικά διαταραγμένη, ένα τέρας που λέμε, παρά μία γυναίκα τής διπλανής πόρτας. Αρα, ψηφίζω κι'εγώ υπέρ του Κθούλου. Φυσικά, αυτό δεν αποδείχθηκε (ακόμη; ) κι'εγώ δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα τόσο που να μπορώ να φέρω δικές μου ενδείξεις.

Λες ακόμη ότι Μαύρη μαγεία δεν υπάρχει. Συμφωνώ, δεν υπάρχει ως προς τα αποτελέσματά της. Δεν πραγματοποιεί δηλαδή αυτό που ισχυρίζεται. Ως προς τις πρακτικές της όμως, υπάρχει και παραϋπάρχει.
Αν η συγκεκριμένη θεωρία περί Κθούλου σε καθησυχάζει, μπορείς πάντα να μοιραστείς με τον Γούντυ, την πρωτιά στη χαζομάρα. Ας είμαστε λίγο σοβαροί εδώ μέσα, σε όσα γράφουμε και στηρίζουμε σθεναρά. Εσείς βασικά. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Απρ 2022, 23:19

wooded glade έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:02
Πασιφάη έγραψε:
18 Απρ 2022, 22:53
wooded glade έγραψε:
18 Απρ 2022, 22:44

Λες κακά λόγια, δεν επιτρέπεται.
Εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Υποθέτω ότι αν τα έκανε μόνη της η Ρούλα μπορεί να παίζει και κάποια ψυχασθένεια ή μονομανία. Αλλά αν είναι και οι δύο τότε είναι σίγουρα σατανιστές.
Ασθενέστερη θεωρία μου είναι το mercy killing της Τζωρτζίνας, αλλά φαίνεται ότι τα σκότωσε όλα όχι μόνο τη Τζωρτζίνα.
Λέω όσα κακά λόγια, μου επιτρέπεται να πω.
Η ασθενέσθερη θεωρία σου είναι η επικρατέστερη. Σκότωσε τα παιδιά διότι ήσαν το μέσο για να φέρει πίσω τον σύντροφό της ένεκα λύπησης. Μεθοδευμένα, με πλήρη γνωστική ικανότητα για τις πράξεις της. Κελαηδάει μέχρι και σήμερα για να σώσει το τομάρι της.
Δεν τίθεται θέμα σατανισμού. Επίτρεψέ μου να γνωρίζω κάτι τις παραπάνω απ'το δικό μου μετερίζι. Είναι μικρή η πόλη και δη η γειτονιά που μεγάλωσα, Που έτυχε να ''φιλοξενήσει'' την συγκεκριμένη, τα τελευταία έτη.
Δεν επιτρέπονται καθόλου τα κακά λόγια στοπ χόρουμ.
Η ασθενέστερη θεωρία μου δεν είναι η επικρατέστερη διότι τότε δεν σκότωσε τη Μαλένα και την Ίριδα ούτε ευθύνεται για το πρώτο καρδιακό επεισόδιο της Τζωρτζίνας.
Αν είναι αθώος ο Μάνος τότε μόνο παίζει και να μην είναι μέλη εκκλησίας σατανιστών.
:xena:
Ξαναδιάβασε όσα έγραψα και όσα έγραψες.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 18 Απρ 2022, 23:23

Πασιφάη έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:17
Leporello έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
18 Απρ 2022, 22:13
Λοιπόν. Άκουσε λίγο διότι μάλλον αρχίζεις να πηγαίνεις σε ''παράδρομους'' και φαντάζεσαι διάφορα.
1. Ερώτηση. Αυτό που λες περί Κθούλου και λοιπών μαλακιών, ΔΕΝ αποδεικνύεται. Αν εσύ έχεις στοιχεία αδιάσειστα, άντε γκόου στην ασφάλεια να τα καταθέσεις. Μην αφήνεις την κοινή γνώμη λειψή, σε τέτοια γνώση..
2. Η τύπισσα ήταν μια τυπική μαλακισμένη που πίστευε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες. Μαύρη μαγεία ΔΕΝ υπάρχει, ΔΕΝ υφίσταται. Προφανώς κάποια στιγμή, υπήρξαν επιτήδειοι που είδαν ''πσωμάκι'' και ασχολήθηκαν με την διαταραγμένη προσωπικότητά της. Δεν γνωρίζω πόσα λεφτά δαπάνησε, μα σίγουρα μαλακιζόταν για την πούτσα του Δασκαλάκη. Ντε φάκτο. Με τα γνωστά αποτελέσματα.
3. Πήγαινε όπου θες, κάνε ό,τι νομίζεις, απλά δεν είσαι ο μόνος που πέρασες δύσκολα χρόνια.Και δεν σημαίνει κάτι.
4. Δεν υπάρχει ''Πατρινό φαινόμενο'', αλλά μαλακισμένες συμπεριφορές όπως λέμε κι εδώ στη Μιναρούπολη που έχουν νοοτροπία Ζαρουχλεϊκων. Πάνε στα κομμωτήρια, στα νυχάδικα και βρίσκουνε καμιά χαρτού να τους ''ξεκαθαρίσει'' αν γαμιέται ο σύζυγος. Αυτο βέβαια σαν συνήθεια, συναντάται παντού. Ειδικά όταν το κεφάλι δεν έχει περιεχομενο.
Χέσε μας το λοιπόν με την όποια προϊστορία. Είναι να το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες.
Εμένα πάλι, μου φαίνεται ευκολότερο να πιστέψω στην θεωρία Κθούλου, παρά ότι κάποια μητέρα σκότωσε τα παιδιά της χωρίς να γνωρίζει κι'αυτή καλά-καλά γιατί. Είναι και πιό καθησυχαστική ψυχολογικά θεωρία, γιατί λέει ότι τον φόνο τον έκανε μία πραγματικά διαταραγμένη, ένα τέρας που λέμε, παρά μία γυναίκα τής διπλανής πόρτας. Αρα, ψηφίζω κι'εγώ υπέρ του Κθούλου. Φυσικά, αυτό δεν αποδείχθηκε (ακόμη; ) κι'εγώ δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα τόσο που να μπορώ να φέρω δικές μου ενδείξεις.

Λες ακόμη ότι Μαύρη μαγεία δεν υπάρχει. Συμφωνώ, δεν υπάρχει ως προς τα αποτελέσματά της. Δεν πραγματοποιεί δηλαδή αυτό που ισχυρίζεται. Ως προς τις πρακτικές της όμως, υπάρχει και παραϋπάρχει.
Αν η συγκεκριμένη θεωρία περί Κθούλου σε καθησυχάζει, μπορείς πάντα να μοιραστείς με τον Γούντυ, την πρωτιά στη χαζομάρα. Ας είμαστε λίγο σοβαροί εδώ μέσα, σε όσα γράφουμε και στηρίζουμε σθεναρά. Εσείς βασικά. :lol:
Εσύ δηλαδή τι λες; Οτι μία "τυπική μαλακισμένη" είναι πιθανόν να σκότωσε τα παιδιά της;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Απρ 2022, 23:34

Leporello έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:23
Πασιφάη έγραψε:
Leporello έγραψε:

Εσύ δηλαδή τι λες; Οτι μία "τυπική μαλακισμένη" είναι πιθανόν να σκότωσε τα παιδιά της;
Τυπική μαλακισμένη σε νοοτροπία, και τα παραμέσα θα γνωμοδοτηθούν από ψυχίατρο. Σίγουρα υπάρχει διαταραχή και πολλά παρελκόμενα. Τί θες; Να κάνω ψυχογράφημα, ή να την παρουσιάσω σαν ιέρεια του Κθούλου, για να καλύψω ενδόμυχες επιθυμίες;
Η υπόθεση είναι δεμένη, περιμένουμε και τα υπόλοιπα ευρήματα για τ'αλλα δυο παιδάκια.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Απρ 2022, 23:38

Αν είναι και οι δύο τότε πρόκειται για θυσία σατανιστών.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Απρ 2022, 23:41

wooded glade έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:38
Αν είναι και οι δύο τότε πρόκειται για θυσία σατανιστών.
Γιατί, αποκλείεται να "έφαγαν" από κοινού τη σπιτονοικοκυρά αλλά αυτός να νόμιζε ότι τα παιδιά πέθαιναν με φυσικό τρόπο; Γιατί αν είναι έτσι, τότε με αυτό το μυστικό τον "κρατάει".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 18 Απρ 2022, 23:45

Πασιφάη έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:34
Leporello έγραψε:
18 Απρ 2022, 23:23
Πασιφάη έγραψε:
Τυπική μαλακισμένη σε νοοτροπία, και τα παραμέσα θα γνωμοδοτηθούν από ψυχίατρο. Σίγουρα υπάρχει διαταραχή και πολλά παρελκόμενα. Τί θες; Να κάνω ψυχογράφημα, ή να την παρουσιάσω σαν ιέρεια του Κθούλου, για να καλύψω ενδόμυχες επιθυμίες;
Η υπόθεση είναι δεμένη, περιμένουμε και τα υπόλοιπα ευρήματα για τ'αλλα δυο παιδάκια.
Τέλος πάντων, εγώ παραδέχομαι πως το να είναι ιέρεια του Κθούλου είναι ενδόμυχή μου επιθυμία (ή όχι και τόσο ενδόμυχη). Προφανώς δεν έχει αποδειχθεί αυτό και δεν βλέπω πώς είναι δυνατόν να βρεθεί το κίνητρο σε αυτή την υπόθεση, από την στιγμή που η κατηγορούμενη δεν ομολογεί με τίποτα.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Απρ 2022, 23:51

Πάτρα: Το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο που βάζει στο «κάδρο» τον Δασκαλάκη- Όλος ο διάλογος
Πηγή: Cityportal<br>https://cityportal.gr/patra-to-deytero- ... -dialogos/

Νέα στοιχεία προστίθενται συνεχώς στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.
Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε στην εκπομπή T-live στις 25 Μαρτίου του 2022. Στην άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια γυναίκα που υποστηρίζει και πάλι ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι είναι αυτή που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. Η συγκεκριμένη γυναίκα προσπαθεί να βάλει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Προστατεύστε το παιδί μου…», λέει συνεχώς στη δημοσιογράφο η άγνωστη γυναίκα.

Προσοχή: Κάποιοι μπορεί να βρούνε το περιεχόμενο του διαλόγου ενοχλητικό.
Όλος ο διάλογος της δημοσιογράφου με την άγνωστη γυναίκα
-Προστατεύστε το παιδί μου…
-Ποιο παιδί σας να προστατεύσω;
-Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.
-Τι έπαθε η… το παιδί σας;
-Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός… Ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και μένα, πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου…
-Τώρα, το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;
-Ναι, είναι στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να το δω το παιδί μου.
-Σε ποιο σπίτι είναι;
-Στο σπίτι της κόρης μου.
-Κυρία μου, γιατί κλαίτε; Τι έχετε;
-Προστατεύστε το παιδί μου…
-Γιατί κλαίτε σήμερα; Την προηγούμενη φορά ήσασταν καλύτερα.
-Το ξέρω. Προστατεύεστε το παιδί μου.
-Θέλω λίγο να με βοηθήσετε. Ακούστε με. Πρέπει και εσείς, με κάποιον τρόπο λίγο να με βοηθήσετε, να μου δώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία… Εγώ αυτά που μου είπατε… Ακούστε με λιγάκι, αυτά που μου είπατε τα διασταύρωσα από τη σύζυγο του Μάνου. Μίλησα μαζί της, μου είπε ότι όντως γνωρίζει ότι φιλοξενείται από μία κοπέλα στην Αθήνα…
-Είδατε; Είδατε; Είδατε;
-…η οποία φιλοξενείται και αυτή από κάποια άλλα άτομα… Το ήξερε η σύζυγός του αυτό που μου περιγράψατε. Γιατί δεν μπορούσα να μην της τηλεφωνήσω, να μην το διασταυρώσω με κάποιον τρόπο, καταλαβαίνετε.

-Διασταυρώστε το και αυτό που σας λέω.
-Τι; Ότι έχουν φύγει μαζί τριήμερο; Ή ότι απλά μένουν μαζί; Εξηγήστε μου, δεν μπορώ να καταλάβω.
-Λοιπόν, θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ να το δω.
-Γιατί δεν μπορείτε όμως εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με το Μάνο, όπως λέτε… Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει, ή να τη δείτε εσείς;
-Δεν την αφήνει. Για να μη δίνει πληροφορίες για την υπόθεση…
-Δεν την αφήνει;
-Ναι, ναι.
-Για να μη δίνει πληροφορίες λέτε;
-Ναι, ναι, ναι. Θα σας πω… Μένουνε μαζί. Σήμερα έπρεπε να το δω εγώ το παιδί μου. Και δεν με αφήνει.
-Γιατί φοβάστε όμως τόσο πολύ;
-Γιατί αυτός ξέρει τι έχουν γίνει με τα παιδιά του. Και η κόρη μου ξέρει.
-Η κόρη σας τι ξέρει, δηλαδή; Της έχει πει κάτι;
-Έτσι μου είπε. Και δεν μπορεί να μου πει. Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών και σώστε και το δικό μου παιδάκι. Γιατί αυτή η γυναίκα, εκεί στην Πάτρα, άμα τρελαθεί και μάθει για την κόρη μου μπορεί να της κάνει και κακό.
-Γιατί να της κάνει κακό; Αφού πλέον έχουν χωρίσει, το έχουν δηλώσει και οι δύο, δεν είναι μαζί και είναι κάτι που το έχουν αποδεχθεί και οι δύο.
-Δεν ακούτε τι γίνεται; Αυτή η γυναίκα τι έχει κάνει στους άλλους;
-Ακούστε με. Τώρα αυτό πρέπει να αποδειχθεί Δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή πρέπει να σας ανησυχεί τόσο πολύ. Είναι σε εξέλιξη μία έρευνα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…
-Η κυρία που βγήκε, που είναι πρώην… μαμά πρώην του Μάνου… Είδατε τι έπαθε η κόρη της;
-Η πρώην του Μάνου;
-Δεν βγήκε η μαμά της, η πονεμένη μάνα; Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, θα με καταλάβουν.
-Πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση με την κόρη σας; Του Μάνου με την κόρη σας…
-Τα Χριστούγεννα.
-Τα Χριστούγεννα, όπως μου είχατε πει την προηγούμενη φορά. Το Δεκέμβριο, δηλαδή, έτσι;
-Ναι, ναι, ναι, ναι.
-Και λίγες μέρες μετά, ένα μήνα μετά, είναι που πεθαίνει η Τζωρτζίνα. Τον Ιανουάριο του ΄22.
-Ναι, το πουλάκι μου, ναι.
-Πώς γνωρίστηκαν;
-Στη δουλειά.
-Πόσων ετών είναι η κόρη σας;
-30
-Εγώ σας ακούω κάθε φορά που με παίρνετε, μου δίνετε κάθε κάποια στοιχεία τα οποία… τα πρώτα που δώσατε φυσικά και τα διασταύρωσα με τη σύζυγό του Μάνου…
-Διασταυρώσετε και αυτά που σας λέω. Διασταυρώσετε τα και δεν σας λέω ψέματα, κυρία μου. Διασταυρώστε τα. Εγώ αυτό το άγχος που έχω είναι ότι αυτός ο Μάνος βγήκε και το διέψευσε και είπε ότι είναι στην Πάτρα και αυτός είναι εδώ. Είναι εδώ.
-Δεν είπε ακριβώς αυτό το πράγμα. Είπε ότι πηγαινοέρχεται. Ότι μένει κάποια διαστήματα στην Πάτρα και όταν έρχεται στην Αθήνα φιλοξενείται από κάποιους άλλους… Δηλαδή, δεν απέκλεισε την είδηση που αναφέραμε ότι για κάποιο διάστημα μένει και στην Αθήνα. Άλλωστε, εμείς είπαμε ότι φιλοξενείται, δεν είπαμε ότι βρήκε ένα σπίτι και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Υπάρχει διαφορά. Εσείς την κυρία Πισπιρίγκου τη γνωρίζετε;
-Όχι, όχι, όχι, όχι.
-Δεν την έχετε δει ποτέ από κοντά την κυρία Πισπιρίγκου;
-Όχι.
-Όχι, ε;
(Σιωπή)
-Ξέρετε τι; Πρέπει κάπως να με βοηθήσετε και εσείς με κάποιον τρόπο…
Θα σας ξαναπάρω σε λίγο.
Πηγή: Cityportal<br>https://cityportal.gr/patra-to-deytero- ... -dialogos/
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Απρ 2022, 23:55

wooded glade έγραψε:
17 Απρ 2022, 15:50
Η Πισπιρίγκου είναι της θρησκείας κθούλου.
Πρόλαβαν και εξαφάνισαν τις μαύρες βίβλους, εξαπτέρυγα από το σπίτι τους πριν τους συλλάβουν.
:+1:

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 18 Απρ 2022, 23:57

wooded glade έγραψε:
17 Απρ 2022, 22:46

Ανίκανοι να μεγαλώσουν παιδιά είναι όλοι, δεν μου λέει τίποτα αυτό.

Η θρησκεία κθούλου μπαίνει στην πρώτη γραμμή των κινήτρων.
:blm:

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 19 Απρ 2022, 00:08

Είναι ενδιαφέρον πως ο H.P. Lovecraft ήταν Μασόνος με μεγάλο βαθμό,υπήρξε επίτιμο μέλος της Agape Lodge που είχε έδρα στο ΛΑ,πράγμα που σημαίνει φυσικά ότι είχε και προσωπική σχέση με τον Aleister Crowley και κατ' επέκταση και με τον Jack Parsons.

Στη Βοστώνη,η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Lovecraft,έδρασε στα late 60s μία ψυχεδελική μπάντα με τίτλο το όνομά του,που έβγαλε δύο άλμπουμς,τα οποία σήμερα είναι συλλεκτικά και εγώ έχω το πρώτο στην original έκδοση,το οποίο βρήκα στο Honest Jon's (John's ??) στο Camden Town.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Απρ 2022, 00:17

BigChiefWahoo έγραψε:
19 Απρ 2022, 00:08
Είναι ενδιαφέρον πως ο H.P. Lovecraft ήταν Μασόνος με μεγάλο βαθμό,υπήρξε επίτιμο μέλος της Agape Lodge που είχε έδρα στο ΛΑ,πράγμα που σημαίνει φυσικά ότι είχε και προσωπική σχέση με τον Aleister Crowley και κατ' επέκταση και με τον Jack Parsons.

Στη Βοστώνη,η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Lovecraft,έδρασε στα late 60s μία ψυχεδελική μπάντα με τίτλο το όνομά του,που έβγαλε δύο άλμπουμς,τα οποία σήμερα είναι συλλεκτικά και εγώ έχω το πρώτο στην original έκδοση,το οποίο βρήκα στο Honest Jon's (John's ??) στο Camden Town.

.

Ποιό Camden Town ;;;

Εμενα στο Λονδίνο στην συνοικία Camden..... :p2:

Εκεί δεν είναι και το παζάρι του Portobello Road ;;; . :smt017

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 19 Απρ 2022, 00:30

BigChiefWahoo έγραψε:

Σε κανενα agape lodge ή αλλο θεληματικο δεν ηταν μελος ο Λαβκραφτ, για μασονος πρωτη φορα το ακουω, LA δεν πηγε ουδεποτε, ουτε ποτε συναντηθηκε ή ειχε επικοινωνια με τον Crowley και εννοειται ουτε με τον Parsons που οταν πεθανε ο Λαβκραφτ ηταν ενας 22χρονος Μαρξιστης που ζουσε 4,000 χιλιομετρα μακρια και ασχοληθηκε με το θελημα καποια χρονια αργοτερα.
Οι H P Lovecraft μπανταρα, το πρωτο αλμπουμ καταπληκτικο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 19 Απρ 2022, 00:34

Sid Vicious έγραψε:
19 Απρ 2022, 00:30
BigChiefWahoo έγραψε:

Σε κανενα agape lodge ή αλλο θεληματικο δεν ηταν μελος ο Λαβκραφτ, για μασονος πρωτη φορα το ακουω, LA δεν πηγε ουδεποτε, ουτε ποτε συναντηθηκε ή ειχε επικοινωνια με τον Crowley και εννοειται ουτε με τον Parsons που οταν πεθανε ο Λαβκραφτ ηταν ενας 22χρονος Μαρξιστης που ζουσε 4,000 χιλιομετρα μακρια και ασχοληθηκε με το θελημα καποια χρονια αργοτερα.
Οι H P Lovecraft μπανταρα, το πρωτο αλμπουμ καταπληκτικο.
Με τους Lovecraft και τους Red Krayola είχε συναντηθει και είχε γνωρισει μουσικα ο Χατζιδάκις τα χρόνια που έζησε στην Αμερική.
Ήταν και ο πρώτος που έπαιξε μουσική τους στο Τρίτο πρόγραμμα και είχε μιλήσει για αυτους
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών