stavmanr έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 12:24
taliban έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 12:21
stavmanr έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 11:54
Κάνεις λάθος για άλλη μία φορά. Ίσως από αφέλεια. Ίσως από εμμονή.
Στο νήμα αυτό έγινε αναφορά στο παρωνύμιό μου από έναν ομοϊδεάτη σου,
εκ του πονηρού.
Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή πριν αποφασίσεις να
λιθοβολήσεις.

Σε κάλεσε κάποιος να απαντήσεις σε κάτι επί του θέματος.
Τί να απαντήσω επί του θέματος; Αν είναι αθώος ή ένοχος;
Πλάκα έχεις.
Η θέση μου είναι γνωστή εδώ και τόσα νήματα: το ποινικό δίκαιο καθορίζει ποιες πράξεις είναι παράνομες, πότε, πόσο και γιατί.
Προφανώς η ασέλγεια, εφόσον τεκμηριώνεται επαρκώς, αποτελεί έγκλημα.
Επιλογή σου ήταν απ ότι είδαμε ΟΛΟΙ να κάνεις διάκριση βάση εθνικότητας και να βγεις οφτοπικ αναφέροντας τους Έλληνες.
Ο ίδιος έκανε διάκριση βάση εθνικότητας όταν με κάλεσε να κάνω σχόλιο
με βάση την ιδιότητα του μετανάστη.
Αλλά ούτε αυτό το είδες.
Ιδού το σχόλιο
"Ας μην είμαστε βιαστικοί να κρίνουμε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα. Τα λέω καλά stavmanr?"
Απορώ τι βλέπεις τελικά.
Παραβλέπεις την κουροπονηριά του ομοϊδεάτη σου κι
επιτίθεσαι σε εκείνον που σου την καταδεικνύει.
Να απαντήσεις στο θέμα που αφορά τον Ιρακινό βιαστή. Να σε βοηθήσω κιόλας. Διάβασε τον τίτλο του νήματος. Θα εκπλαγείς. Άργησες να το κάνεις.
Δεν σχετίζεται σε κάτι καμία άλλη εθνικότητα όπως έτρεξες να γράψεις για τους Έλληνες από την πρώτη κιόλας σελίδα.
Επομένως το αν είναι ή όχι κουτοπονηριά του άλλου χρήστη δεν δικαιολογεί την δική σου κουτοπονηριά με οφτοπικ διάκριση. Διαφορετικά γίνεσαι ίδιος με τον άλλον που διαφωνείς. Και εσύ υποτίθεται μάχεσαι τον ρατσισμό ρε τύπε . Μην μας το χαλάς τώρα.
Μπορεί ο άλλος χρήστης να χρησιμοποίησε την λέξη κατατρεγμένος πρόσφυγας ωστόσο παρέμεινε οντοπικ σε αντιθεση με σενα που έχεις πιάσει ολόκληρη εθνικότητα στο στόμα σου η οποία
δεν σχετίζεται σε τίποτα με το παρόν νήμα. Εκτροχίασες μια ολόκληρη κουβέντα που αφορούσε έναν Ιρακινό βιαστή.
Δηλαδή αν ήσουν, Θεός φυλάξι., ρατσιστής τι θα έλεγες;

Πάντως αυτό με το ομοϊδεάτης μου δεν το καταλαβαίνω ακριβώς.
Γιατί ψάχνω να βρω στο παρόν νήμα μια αναφορά μου με παρόμοια λέξη και δεν βρίσκω.
Αν έχεις βρει εσύ κάτι να μας την φέρεις εδώ για μας δείξεις πως ρε παιδί μου είμαστε ομοϊδεάτες .
Μην με αφήνεις με την απορία ρε τύπε σταβ.
Εκτός αν είναι το στυλ :
Πάμε να προστατεύσουμε την συζήτηση απο τυχον ρατσιστες δηλαδή όσους διαφωνούν με ότι εθνική διάκριση που θα φέρουμε εμείς κατά το δοκούν οπότε δεν χρειάζεται.
Το καταλάβαμε.
Με απογοήτευσες σταβ.
Α δεν σε ρώτησα κιόλας.
Μου επιτρέπεις να σου απαντήσω έτσι ;
Γιατί κάτι διάβασα ότι σου επιτέθηκαν σε λιθοβόλησαν .
Τα παλιοτόμαρα. Δεν ντρέπονται λίγο που τολμάνε να σου απαντήσουν στα ίσια.
Εγώ είμαι της άποψης να ξεκινήσουν να σου κάνουν μια αγιογραφία κάτι ρε παιδί μου.
Χαραμίζεσαι!
Α, από αυτό το σημείο και μετά είναι που επιλέγεις κάποια σημεία της απάντησης και τα σχολιάζεις επιλεκτικά γιατί κάποια χρήζουν απάντησης και κάποια άλλα όχι ;