Ο Κοκλώνης είχε επιχειρηματική δραστηριότητα πριν γίνει γνωστός από τις ψυχαγωγικές εκπομπέςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 22:45Η δική μου απορία έχει να κάνει με το πως οι Κοκλώνηδες και οι Φουρθιώτηδες καταφέρνουν και χώνονται τόσο βαθιά
στα κόλπα της εξουσίας. Θέλω να πω πως η εικόνα που είχα για τέτοιους τύπους αρχικά σχετίζεται με την παρουσία τους στις
εκπομπές ελαφρού περιεχόμενου, αν μου έλεγε κανείς πως οι εν λόγω εμπλέκονταν σε σκάνδαλο με κόκες και παρτούζες
έστω και σε κάποιο θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης μπορεί να μην ένιωθα έκκπληκτος αλλά εδώ διαβάζω πως ο Κοκλώνης
ήταν εκατομμυριούχος και είχε γερές παρτίδες με κόμματα και ΜΜΕ.
Για εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο χρήμα ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο χρήμα ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν αντιλέγω, το εκπληκτικό είναι πως κάποιος Κοκλώνης αναδεικνύεται στον Έλληνα Λύκο της Γουόλ Στρίτ.ST48410 έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 22:48Ο Κοκλώνης είχε επιχειρηματική δραστηριότητα πριν γίνει γνωστός από τις ψυχαγωγικές εκπομπέςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 22:45Η δική μου απορία έχει να κάνει με το πως οι Κοκλώνηδες και οι Φουρθιώτηδες καταφέρνουν και χώνονται τόσο βαθιά
στα κόλπα της εξουσίας. Θέλω να πω πως η εικόνα που είχα για τέτοιους τύπους αρχικά σχετίζεται με την παρουσία τους στις
εκπομπές ελαφρού περιεχόμενου, αν μου έλεγε κανείς πως οι εν λόγω εμπλέκονταν σε σκάνδαλο με κόκες και παρτούζες
έστω και σε κάποιο θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης μπορεί να μην ένιωθα έκκπληκτος αλλά εδώ διαβάζω πως ο Κοκλώνης
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον γιατι κατι περιστερηδες και μυτιληναιοι θεωρουνται ευηποληπτοι αναπτυξιακοι παραγοντες 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.newsbreak.gr/parapolitika/4 ... ioy-petsa/ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 22:45Η δική μου απορία έχει να κάνει με το πως οι Κοκλώνηδες και οι Φουρθιώτηδες καταφέρνουν και χώνονται τόσο βαθιά
τι δεν καταλαβαινεις?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Σοβαρά τώρα; Επιχείρηση χωρίς ίδια κεφάλαια και χωρίς πρότερη δραστηριότητα διεκδικεί 10 εκατομμύρια επιχορήγηση και είναι λογικό να την πάρει;
Να κάνω κι εγώ αίτηση για επιχορήγηση 400 εκατομμύρια να αγοράσω καμμιά αλυσίδα ΣΜ. Τουλάχιστον εγώ έχω και ίδια κεφάλαια και ιστορικό φερεγγυότητας και πολυετή δραστηριότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Υδράργυρος
Μαφιοκρατία. Μπροστινοί άλλων είναι. Επιστροφή στην κανονικότηταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 22:45Η δική μου απορία έχει να κάνει με το πως οι Κοκλώνηδες και οι Φουρθιώτηδες καταφέρνουν και χώνονται τόσο βαθιά
- taxalata xalasa
Εχεις αργησει ηδη... Καθεσαι και ασχολεισαι στο φορουμ αντι να πας να ζητηξεις επιχορηγηση απο τον Λεφτόκηπο...hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 01:08Σοβαρά τώρα; Επιχείρηση χωρίς ίδια κεφάλαια και χωρίς πρότερη δραστηριότητα διεκδικεί 10 εκατομμύρια επιχορήγηση και είναι λογικό να την πάρει;
Να κάνω κι εγώ αίτηση για επιχορήγηση 400 εκατομμύρια να αγοράσω καμμιά αλυσίδα ΣΜ. Τουλάχιστον εγώ έχω και ίδια κεφάλαια και ιστορικό φερεγγυότητας και πολυετή δραστηριότητα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Το καλο το Μακελειο θα ειναι παντως το αυριανο.

Δεν παίρνει 10 εκατομμύρια, πρέπει να έχει επιχειρηματικό σχέδιο, να ξοδέψει 10 εκατομμύρια, γιά να πάρει την επιδότηση, 2 εκατομμύρια.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 01:08Σοβαρά τώρα; Επιχείρηση χωρίς ίδια κεφάλαια και χωρίς πρότερη δραστηριότητα διεκδικεί 10 εκατομμύρια επιχορήγηση και είναι λογικό να την πάρει;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κουμπιά στα πουκάμισα δεν έχει ο Κοκλώ ;
Τι σκατόφατσα και τι απαράδεκτο στυλ ρε πστμ
Τι σκατόφατσα και τι απαράδεκτο στυλ ρε πστμ

Αυτά τα λεφτά αγαπητοί συμφορουμίτες είναι στα ποσά που παρουσιάζει με καμάρι ο Γεωργιάδης ως <<επενδύσεις>>.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επιπλέον σημειώνεται ότι η τεκμηρίωση της δυνατότητας χρηματοδότησης επενδυτικού έργου που έχει υπαχθεί στον ν. 4399/2016 δεν αποτελούσε προϋπόθεση για την υπαγωγή, το οποίο αποτελούσε αδυναμία του προηγούμενου νόμου που διορθώθηκε στον νέο αναπτυξιακό νόμο 4887/2022.
Mετάφραση : σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο του 2016 (σύριζα) μια εταιρία για να υπαχθεί στον κατάλογο προς χρηματοδότηση δεν χρειαζόταν δικαιολογητικά.Τα δικαιολογητικά όφειλε να τα προσκομίσει εκ των υστέρων και μαζί με αυτά να κάνει το αίτημα για χρηματοδότηαη.Δεν έφερε δικαιολογητικά και δεν έκανε αίτημα οπότε δεν προχώρησε τίποτε.
Mετάφραση : σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο του 2016 (σύριζα) μια εταιρία για να υπαχθεί στον κατάλογο προς χρηματοδότηση δεν χρειαζόταν δικαιολογητικά.Τα δικαιολογητικά όφειλε να τα προσκομίσει εκ των υστέρων και μαζί με αυτά να κάνει το αίτημα για χρηματοδότηαη.Δεν έφερε δικαιολογητικά και δεν έκανε αίτημα οπότε δεν προχώρησε τίποτε.
Arisvilla έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:02Δεν διαβάζεις και τι λεει το κείμενο. Εγκρίθηκε λέει. Απλά λεει οτι θα έπαιρνε τα 2εκ αν υλοποιούσε τις επενδύσεις. Τώρα το πως θα το αποδείκνυε αυτό ενας θεός ξέρει.Bic έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:00Σύμφωνα με αυτό το κείμενο, αν ισχύει φυσικά, όχι. Δεν λέει ότι εγκρίθηκε, το ακριβώς αντίθετο λέει.Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 20:56
Είχε εγκριθεί, αλλά τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη τότε και δεν το προχώρησαν. Αυτό παραδέχεται ο Άδωνης
Νομίζω ότι διάβασα μια χαρά τι λέει το κείμενο. Ξαναλέω, δεν ξέρω τι ισχύει, αυτό θα φανεί στην πορεία ελπίζω. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου όμως (αν την δεχτούμε), η επιχορήγηση θα ήταν 2 μύρια (και όχι 10 όπως βιάστηκαν να πουν κάποιοι και να τρέξουν να υποστηρίξουν κάποιοι άλλοι) για το πρότζεκτ, αν και εφόσον. Αν γινόταν αίτημα για επιχορήγηση και εφόσον ολοκληρωνόταν η υλοποίησή του. Δεν έγινε ούτε το "αν", ούτε το "εφόσον". Το υπουργείο λέει ότι ποτέ δεν έγινε αίτημα για επιχορήγηση από τον συμπαθέστατο, οπότε για ποια έγκριση και ποια γίδα μιλάμε εδώ; Πώς μπορεί να υπάρχει έγκριση σε κάποια χρηματοδότηση που δεν έχει ζητηθεί ποτέ;Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:36Το κείμενο λέει οτι η δαπανη ήταν επιλεξιμη (άρα εγκρίθηκε), αλλά δεν εμφανίστηκε ο Κοκλώνης να τα πάρει (γιατί τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος εγκληματική οργάνωση - Καταδίκη από την Ευρωβουλή
από sys3x » 09 Φεβ 2024, 02:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
09 Φεβ 2024, 02:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αστυνομικός συνοδός φασίστα βουλευτή σε κομπινα με όπλα και μαυρο χρήμα
από Sol » 06 Αύγ 2023, 23:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 2199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
20 Ιουν 2024, 19:56
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 2366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Μαρ 2025, 20:26