Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
τι ηταν εκεινο που λεγαν οτι μπουκαρε ο δικηγορος των κληρονόμων της γριας στο σπιτι και βρήκε τη σακα της Τζωρτζινας με ζωγραφιες?
ισχυει ή @@ ?
ισχυει ή @@ ?
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Πιστεύω οτι και την Τζωρτζινα την έπνιξε. Απλα οι γιατροί στην προσπάθεια επαναφοράς τη γεμίσαν με φάρμακα που έσβησαν τα ίχνη πνιγμού. Ούτε κεταμινες έδωσε ούτε τίποτα.
-
ρε σεις γιατί βγάζετε ένα κάρο σενάρια για τόσο σοβαρή υπόθεση; τι νόημα έχει ο καθένας να λέει το μακρί του και το κοντό του; Παίθαναν 3 παιδιά, παίζει να τα έχει φάει και τα 3 η μάνα, αν τα έφαγε αυτή δεν παίζει να μη το ήξερε και το ζώο που είχαν για πατέρα . Το μόνο ερώτημα είναι αν έγιναν όλα αυτά, πόσο σύντομα θα πάνε και οι δύο μέσα γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.
Η όλη υπόθεση έδειξε πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν τα κανάλια για την τηλεθέαση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βρηκαν κεταμινη στο αιμα και μεταβολιτες στα ουρα
Δηλαδη το παιδι πηρε σιγουρα κεταμινη ενοσω ηταν εν ζωη. Οι γιατροι δεν την βρηκαν ζωντανη, αφου ξεκινησαν προσπαθεια ανανηψης (ανεπιτυχη δυστυχως)
Αν ηταν κατι αλλο, δεν θα βρισκοταν μεταβολιτης της κεταμινης στα ουρα.

- wooded glade
Αυτα δεν γίνονται ούτε στη ζούγκλα. Να τα έδινε στις τσιγγάνες, ναι.nick έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 15:34Θα εκανε τα παντα για να επιστέψει ο Μανος, συμπεριλαμβανομένου και φόνου.
Το φονο του μωρου το βλέπει και σαν έμπρακτη συγνώμη που τον απάτησε.Υπήρχε περίπτωση να μείνουν χωριστά για αρκετο καιρό Ρουλα-Μανος επειδή θα χρειαζόταν να κανει θεραπιες στην αθηνα η Μαλενα.
Τιποτα δεν μπορει να σταθει εμπόδιο στη σχεση της με το Μανο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
εγκληματικη ενεργεια και οι αλλοι 2 θανατοι
https://www.zougla.gr/greece/article/eg ... a-ke-irida
τι να πει κανεις
https://www.zougla.gr/greece/article/eg ... a-ke-irida
τι να πει κανεις
- Cecily Anne
Nομίζω ότι στο τέλος θα πουν ότι η Τζωρτζίνα έφαγε τα άλλα δύο.
Νταξ μπλακ χιούμορ.
Όχι ικανή την έχω να το πει.
Νταξ μπλακ χιούμορ.
Όχι ικανή την έχω να το πει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-