Σε ηλικία 15 ετών με ενήλικες;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Παίζει. Και γιατί όχι; Αν είναι μουνόπανο ο άλλος; Αφού του ξεκαθάρισε από την αρχή. κι αυτός ο μαλάκας πιο πολύ νοιάζεται για πράξει τα ξεφτιλίκια του παρά για το ότι γάμησε κι αυτό θα έπρεπε να τον κάνει να νιώθει μια χαρά και τέλος;
Κι γιατί ρε είναι τσουλάκι το κορίτσι; να γαμηθεί θέλει και πολύ καλά κάνει. Να μην θέλει; Δεν πρέπει;
Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.
Μια χαρά είναι αν υπάρχει συναίνεση. Όπως βλέπεις δεν έπαθε τίποτα το κορίτσι από το γαμήσι. Όπως και κανένα κορίτσι ποτέ (αν δεν ήταν βιασμός)Gherschaagk έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:17Αποπειράθηκε ο 25χρονος. Ο 22χρονος δεν αποπειράθηκε.
Δε μπορώ να καταλάβω όμως τι θέλει ο 22αρης με την 15χρονη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε ηλικία 15 ετών είναι αποπλάνηση ανηλίκουΧαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:22Μια χαρά είναι αν υπάρχει συναίνεση. Όπως βλέπεις δεν έπαθε τίποτα το κορίτσι από το γαμήσι. Όπως και κανένα κορίτσι ποτέ (αν δεν ήταν βιασμός)Gherschaagk έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:17Αποπειράθηκε ο 25χρονος. Ο 22χρονος δεν αποπειράθηκε.
Δε μπορώ να καταλάβω όμως τι θέλει ο 22αρης με την 15χρονη.
Φυσικά και όχι!Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Παίζει. Και γιατί όχι; Αν είναι μουνόπανο ο άλλος; Αφού του ξεκαθάρισε από την αρχή. κι αυτός ο μαλάκας πιο πολύ νοιάζεται για πράξει τα ξεφτιλίκια του παρά για το ότι γάμησε κι αυτό θα έπρεπε να τον κάνει να νιώθει μια χαρά και τέλος;
Κι γιατί ρε είναι τσουλάκι το κορίτσι; να γαμηθεί θέλει και πολύ καλά κάνει. Να μην θέλει; Δεν πρέπει;
Πού βρισκόμαστε; Στην ΕΕ;
Είναι αποπλάνηση ανηλίκου
- Cecily Anne
Άσχετα με το θέμα, το ζήτημα με την ηλικία πλέον είναι τρομερό μπέρδεμα, πράγμα που στη δική μου γενιά δεν ήταν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:22Σε ηλικία 15 ετών με ενήλικες;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Παίζει. Και γιατί όχι; Αν είναι μουνόπανο ο άλλος; Αφού του ξεκαθάρισε από την αρχή. κι αυτός ο μαλάκας πιο πολύ νοιάζεται για πράξει τα ξεφτιλίκια του παρά για το ότι γάμησε κι αυτό θα έπρεπε να τον κάνει να νιώθει μια χαρά και τέλος;
Πλέον είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη με τις ηλικίες. Εγώ γνώρισα σε μία βραδιά φέτος σε μία έξοδο έναν 25-άρη που έμοιαζε 35 και έναν 45-άρη που έμοιαζε 35. Τα 15χρονα πλέον ντύνονται και βάφονται έτσι, ώστε να είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις καλά καλά από 25χρονη. Οι 25άρηδες μπορεί να φέρνουν σε 18ρηδες. Αυτό δεν το γράφω σαν δικαιολογία και το γράφω άσχετα με βιασμούς κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Ο πατέρας της δεν πήρε πρέφα τι φωτογραφίες ανεβάζει στο ινστα , έτσι ώστε να την δουν οι μαλακες ; Να της πει πέντε πράγματα ;

Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις κόρη.

Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο νεαροί που είναι ενήλικοι θα πρέπει να δικαστούν για αποπλάνηση ανηλίκουCecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:25Άσχετα με το θέμα, το ζήτημα με την ηλικία πλέον είναι τρομερό μπέρδεμα, πράγμα που στη δική μου γενιά δεν ήταν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:22Σε ηλικία 15 ετών με ενήλικες;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20
Παίζει. Και γιατί όχι; Αν είναι μουνόπανο ο άλλος; Αφού του ξεκαθάρισε από την αρχή. κι αυτός ο μαλάκας πιο πολύ νοιάζεται για πράξει τα ξεφτιλίκια του παρά για το ότι γάμησε κι αυτό θα έπρεπε να τον κάνει να νιώθει μια χαρά και τέλος;
Πλέον είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη με τις ηλικίες. Εγώ γνώρισα σε μία βραδιά φέτος σε μία έξοδο έναν 25-άρη που έμοιαζε 35 και έναν 45-άρη που έμοιαζε 35. Τα 15χρονα πλέον ντύνονται και βάφονται έτσι, ώστε να είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις καλά καλά από 25χρονη. Οι 25άρηδες μπορεί να φέρνουν σε 18ρηδες. Αυτό δεν το γράφω σαν δικαιολογία και το γράφω άσχετα με βιασμούς κλπ.
Έχω πάει μάρτυρας κατηγορίας, ως καθηγητής, σε δικαστήριο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης μαθήτριας από τον πατέρα της , αρκετά επώδυνη εμπειρία..
- Cecily Anne
Φυσικά, είναι άσχετο το ζήτημα της αποπλάνησης με το ότι εύκολα πλέον μπερδεύεσαι, έτσι όπως μοιάζουν όλοι "ενήλικοι". Εγώ αν ήμουν αγόρι, θα ζήταγα ταυτότητα πλέον και σοβαρολογώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οπως τα περιγραφει το newsit,μια εξυβριση βλεπω
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ευτυχώς για αυτήν , κινητό θα έπαιρνε στα 18 και εννοείται με keyloggers και κλειστά πόρτς .Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:26enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Ο πατέρας της δεν πήρε πρέφα τι φωτογραφίες ανεβάζει στο ινστα , έτσι ώστε να την δουν οι μαλακες ; Να της πει πέντε πράγματα ;
Όποιος ερχόταν σπίτι θα του έδειχνα την σπάθη από τότε που έκανα ξιφασκία , αλλά την έχω σκονισμένη με τροχό

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Δεν είναι έτσι. Το κινητό χρειάζεται για μία ανάγκη. Είναι άλλο να έχεις ένα κινητό και να το χρησιμοποιείς σωστά και άλλο να έχει χαθεί ο έλεγχος στα μίντια. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν ημερομηνία εγγραφής 18+ αρκετά μέσα.enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:29Ευτυχώς για αυτήν , κινητό θα έπαιρνε στα 18 και εννοείται με keyloggers και κλειστά πόρτς .Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:26enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Ο πατέρας της δεν πήρε πρέφα τι φωτογραφίες ανεβάζει στο ινστα , έτσι ώστε να την δουν οι μαλακες ; Να της πει πέντε πράγματα ;
Όποιος ερχόταν σπίτι θα του έδειχνα την σπάθη από τότε που έκανα ξιφασκία , αλλά την έχω σκονισμένη με τροχό
Ταλιμπάν ρε πούστη και ζώνη αγνότητος;enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:29Ευτυχώς για αυτήν , κινητό θα έπαιρνε στα 18 και εννοείται με keyloggers και κλειστά πόρτς .Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:26enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:20Ο πατέρας της δεν πήρε πρέφα τι φωτογραφίες ανεβάζει στο ινστα , έτσι ώστε να την δουν οι μαλακες ; Να της πει πέντε πράγματα ;

και προμήθεια χασίς μάλλον , κατηγορίες για χρηση αντιμετωπίζουν και οι 4 εμπλεκόμενοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:26Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο νεαροί που είναι ενήλικοι θα πρέπει να δικαστούν για αποπλάνηση ανηλίκουCecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:25Άσχετα με το θέμα, το ζήτημα με την ηλικία πλέον είναι τρομερό μπέρδεμα, πράγμα που στη δική μου γενιά δεν ήταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
17 Ιούλ 2024, 22:52
-