Εγώ στην θέση του 13χρονου θα είχα κάνει μήνυση στους γονείς μου και όταν γινομουν ενήλικος θα ξεκοβα από αυτούς
Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Οι γονείς μου επενέβησαν με τρόπο βάρβαρο και αγαρμπο στην προσωπική μου ερωτική ζωή εκμετσλευομενοι το γεγονός πως είμαι ανήλικος ..ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:10
.
Αυτή είναι μιά απάντηση χωρίς συμφέρον.....
Είστε σίγουρα ο ΑΙΝΕΙΑΝ ;;; ....
Στείλτε πρόσκληση στόν Μακρόν καί στη Μακρόνησα γιά μάρτυρες υπεράσπισης στή Δίκη τών Δικών.....
.
Και έστειλαν στην φυλακή την γυναίκα που αγαπούσα και που με έκανε άνδρα ..
Που μου δίδαξε τον έρωτα ...
Η έννοια της ισότητας των ανθρώπων , ανδρών η γυναικών η μεταξύ κάθε άλλης κατηγορίας ανθρώπων δεν είναι μια μεταφυσική αφηρημένη έννοια
Είναι απλά ένα νομικό κεκτημένο
Από τη στιγμή που θα είναι σε κατ' οίκον περιορισμό πώς θα τελέσει νέα εγκλήματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:08εχμ, από πότε παίζει ρόλο αυτό;
η προφυλάκιση κρίνεται στη βάση δύο παραγόντων: στην πιθανότητα τέλεσης νέων εγκλημάτων (δηλαδή να το ξανακάνει) και στην πιθανότητα διαφυγής πριν τη δίκη
αν ήταν έτσι, τότε όποιος έχει μωρό δεν θα προφυλακιζόταν ό,τι και να έκανε
στη τελική, το ότι έχει μωρό παιδί και έκανε τέτοιο πράγμα στη δική μου συνείδηση επιβαρύνει κι άλλο τη θέση της
Είναι ένας ορθός χειρισμός λόγω του μωρού. Θα σου άρεσε να προφυλακιστει και να μπει έτσι και το μωρό χωρίς πρωτα να έχει εξασφαλιστεί το καλύτερο γι' αυτό;
Δε σου είπα ότι η ύπαρξή του δεν επιβαρύνει τη θέση της, δεν είμαι υπέρ της διαφορετικής ποινής σε σχέση με των ανδρών αν το δικαστήριο αποφασίσει ενοχή.
Ντελιβερας likes this post!Maspoli έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:17Από τη στιγμή που θα είναι σε κατ' οίκον περιορισμό πώς θα τελέσει νέα εγκλήματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:08εχμ, από πότε παίζει ρόλο αυτό;
η προφυλάκιση κρίνεται στη βάση δύο παραγόντων: στην πιθανότητα τέλεσης νέων εγκλημάτων (δηλαδή να το ξανακάνει) και στην πιθανότητα διαφυγής πριν τη δίκη
αν ήταν έτσι, τότε όποιος έχει μωρό δεν θα προφυλακιζόταν ό,τι και να έκανε
στη τελική, το ότι έχει μωρό παιδί και έκανε τέτοιο πράγμα στη δική μου συνείδηση επιβαρύνει κι άλλο τη θέση της

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
το βλεπουμε σε καθε ευκαιρια

οπως εγραψε κ ο George V
''Μεταξυ μας τωρα αν ηταν αντρας και το θυμα μαθητρια (η μαθητης το ιδιο κανει) θα τον ειχαμε χωσει στο βαθυτερο μπουντρουμι του Γεντι Κουλέ και θα πετάγαμε το κλειδι.''
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ήταν η καθηγήτρια άνδρας ούτε το 13χρονο ήταν κοπέλα
Και όπως και να το κάνουμε η γυναικεία φύση είναι διαφορετική από την ανδρική
Γραφεις αυτοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:31Δεν ήταν η καθηγήτρια άνδρας ούτε το 13χρονο ήταν κοπέλα
Και όπως και να το κάνουμε η γυναικεία φύση είναι διαφορετική από την ανδρική
''Ισότητα σημαίνει ότι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο''
με ρωτας τρολλαροντας για λιωνω στα γελια
και συνεχιζεις με το παρον μηνυμα σου τρολλοναιδιζοντας
μέχρι να του κανακατσει γυναίκα θα τον κάνει λάστιχο για πάρτη της
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτό μπορεί να ειπωθεί μόνο όταν γίνει η δίκη και επιβληθεί διαφορετική ποινή από ομοειδεις περιπτώσεις ανδρών θυτων.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:14Οι γονείς μου επενέβησαν με τρόπο βάρβαρο και αγαρμπο στην προσωπική μου ερωτική ζωή εκμετσλευομενοι το γεγονός πως είμαι ανήλικος ..
Και έστειλαν στην φυλακή την γυναίκα που αγαπούσα και που με έκανε άνδρα ..
Που μου δίδαξε τον έρωτα ...
.
Εμένα δέν είχε τόσο σοβαρή κατάληξη.....
Στά 16 μου έφερα σπίτι τόν πρώτο μου έρωτα μιά 20χρονη μουνάρα γιά να κοιμηθεί μιά νύχτα.....
γιατί ήρθαμε απο διακοπές στη Ζάκυνθο καί την επόμενη μέρα θά έφευγε καί θά πήγαινε Λαμία στό σπίτι της.....
καί ο πατέρας μου λέει μπροστά της.....δέ θα το κάνουμε μπουρδέλο το σπίτι.....

Τήν πήρα καί έφυγα καί απ το σπίτι γιά 1μιση χρόνο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ενω μεχρι τωρα βλεπουμε ιδια αντιμετωπιση πριν γινει η δικηMaspoli έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 18:43Αυτό μπορεί να ειπωθεί μόνο όταν γίνει η δίκη και επιβληθεί διαφορετική ποινή από ομοειδεις περιπτώσεις ανδρών θυτων.

κουρελιασμενη η νομικη ισοτητα αλλα το χειροτερο ειναι πως οι υποτιθεμενοι υποστηρικτες της θελουν να απονεμηθει στην Κυρια ο μεγαλοσταυρος του σωτηρος για τις υπηρεσιες της

εδώ είναι που υποκρινόμαστε πως πιστεύουμε ότι αγοράκια-κοριτσάκια είναι το ίδιο και δείχνουμε σοκαρισμένοι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δράσεις για τον περιορισμό της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 17:34 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 21 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Νοέμ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλος μαρσαρει και σκοτωνει 36χρονη στην Ανωπολη
από SeaHawk » 18 Δεκ 2024, 15:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
20 Δεκ 2024, 09:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πράσινη ταφή και κατ' οίκον κηδεία
από Antipnevma » 18 Μάιος 2024, 15:39 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
18 Μάιος 2024, 18:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χανι Μασουντ εσωσε 36χρονη εγκυο απο βεβαιο θανατο ....
από Frappezitis » 31 Ιαν 2024, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
31 Ιαν 2024, 16:49
-