Ναι αλλά η κακοποίηση υποτίθεται ότι έγινε το 2020-2021, έτσι είπε η βαφτισιμιά. Αν έπαιρνε ναρκωτικά και νοσηλευτόταν νωρίτερα απ'αυτό, τότε δεν φταίει ο νονός.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Απρ 2024, 09:22Το οτι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο και έπαιρνε ναρκωτικα μπορεί να οφείλεται στην κακοποίηση της
Στο σχολείο του γιού μου είναι ένα κορίτσι που το κακοποιούσε ο θείος του, γνωστή ιστορία, και είναι ένα ψυχολογικό κουρέλι στον κόσμο του. Οι καθηγητές το ξέρουνε και δείχνουν επιείκεια
Ξανθός μάγος : ένοχος η φιάσκο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξανθός μάγος : ένοχος η φιάσκο;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ή είναι ευαίσθητη σε εκμετάλλευση από επιτήδειους επειδή υπάρχει κοινωνικό αντανακλαστικό ότι είναι αναξιόπιστη, αυτό που κάνεις κι εσύ τώρα δηλαδή καλή ώρα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Μπορεί κι αυτό, αλλά το θέμα μας εδώ είναι αν είναι ένοχος ο Μάγος. Αν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία, παίρνει ναρκωτικά και ο νονός είναι ο μόνος που έχει καταγγείλει, τότε ελλείψει άλλων στοιχείων δίνω περισσότερες πιθανότητες να είναι αθώος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τί μπορεί να πουν και να κάνουν ναρκομανείς ώστε να εξασφαλίσουν χρήματα για τη δόση τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ο τύπος έχει αποφυλακιστεί από πέρσι, με περιοριστικούς όρους.
Αναφορικά με την υπόθεση κι εγώ περισσότερο σε εκβιασμό από την τότε ανήλικη, τείνω.
Αναφορικά με την υπόθεση κι εγώ περισσότερο σε εκβιασμό από την τότε ανήλικη, τείνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος για δολοφονία, 30 μήνες φυλακή...με αναστολή
από Σενέκας » 17 Νοέμ 2023, 20:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
17 Νοέμ 2023, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαστικά του ΟΗΕ (μαυρή) κρίθηκε ένοχος ότι κρατούσε σκλάβα.
από Imperium » 14 Μαρ 2025, 12:46 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
14 Μαρ 2025, 13:38
-