οι παπάδες του Ανταρσύα να δεις τι πληγή είναι!
Έκτακτο: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία..!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
Re: Έκτακτο: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία..!
Γιατί σου φαίνεται παράξενο και το αποκλείεις; Αν κάποιοι απο αυτούς της παρακάτω φωτογραφίας (πίσω στο μακρυνό 2008) έγιναν δικαστές και εισαγγελείς που μπορεί να πρόσκεινται σήμερα;

Ναι το αποκλειωGolden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:36Γιατί σου φαίνεται παράξενο και το αποκλείεις; Αν κάποιοι απο αυτούς της παρακάτω φωτογραφίας (πίσω στο μακρυνό 2008) έγιναν δικαστές και εισαγγελείς που μπορεί να πρόσκεινται σήμερα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Με ποιο σκεπτικό;zteo έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:43Ναι το αποκλειωGolden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:36Γιατί σου φαίνεται παράξενο και το αποκλείεις; Αν κάποιοι απο αυτούς της παρακάτω φωτογραφίας (πίσω στο μακρυνό 2008) έγιναν δικαστές και εισαγγελείς που μπορεί να πρόσκεινται σήμερα;
-
2005. Ωραίες εποχές. Να ζούσα για πάντα εκεί, με φράγκα, φόρουμ στα ντουζενια του, μπλογκ να πουλάω μούρη, λάιβ σε καταλήψεις και μπαχαλα με ουσία, μακριά από τη μιζέρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 05 Απρ 2024, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Διάβασα ότι μπήκε φυλακή στην Αγγλία το 2011 και υπέθεσα ότι μέχρι σήμερα ήταν μέσα. Οπότε λέω ορίστε τα 13 χρόνια. Μετά διάβασα ότι φυλακή Αγγλία έκατσε μόνο ένα χρόνο, βγήκε με βραχιολακι το 2012.
Ότι ο Ανταρσυα παιρνει 0,30% και δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες θεσειςGolden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:44Με ποιο σκεπτικό;zteo έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:43Ναι το αποκλειωGolden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:36
Γιατί σου φαίνεται παράξενο και το αποκλείεις; Αν κάποιοι απο αυτούς της παρακάτω φωτογραφίας (πίσω στο μακρυνό 2008) έγιναν δικαστές και εισαγγελείς που μπορεί να πρόσκεινται σήμερα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Το ότι δεν είναι πολλοί, δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τέτοιες θέσεις. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρονται;

Διότι σε τέτοιες θέσεις μπορεί να μπαίνεις με εξετάσεις η εξέλιξη σου όμως γίνεται με καθαρά πολιτικά και κομματικά κριτήρια και πολλοί από αυτούς δεν θα απαρνιοντουσαν την ιδεολογία τους για.μια θέση.Golden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:53Το ότι δεν είναι πολλοί, δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τέτοιες θέσεις. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρονται;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν ακροαριστεροί, παρότι για την ανέλιξη απαιτούνται κομματικά κριτήρια. Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό στη δικαιοσύνη. Δεν χρειάζεται να απαρνηθούν την ιδεολογία τους.zteo έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:56Διότι σε τέτοιες θέσεις μπορεί να μπαίνεις με εξετάσεις η εξέλιξη σου όμως γίνεται με καθαρά πολιτικά και κομματικά κριτήρια και πολλοί από αυτούς δεν θα απαρνιοντουσαν την ιδεολογία τους για.μια θέση.Golden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:53Το ότι δεν είναι πολλοί, δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τέτοιες θέσεις. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρονται;
Πες ρε συ ότι είναι πέμπτη φάλαγγα και θέλουν όλοι οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τελείωσαν την Νομική να γίνουν δικαστές και να αλώσουν τη Δικαιοσύνηzteo έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:56Διότι σε τέτοιες θέσεις μπορεί να μπαίνεις με εξετάσεις η εξέλιξη σου όμως γίνεται με καθαρά πολιτικά και κομματικά κριτήρια και πολλοί από αυτούς δεν θα απαρνιοντουσαν την ιδεολογία τους για.μια θέση.Golden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:53Το ότι δεν είναι πολλοί, δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τέτοιες θέσεις. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρονται;
Και πες ότι ειδικά στη Νομική οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι 0,3%, αλλά δεκαπλάσιοι. Άρα το 3% των ετήσιων δικαστών είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Και πες ότι είναι πολύ ικανοί και δραστήριοι και διαβαστεροί

Το ΣτΕ έχει 160 δικαστές
Άρα το 3% αυτών είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Άρα 5 δικαστες του ΣτΕ είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ε, έχει δίκιο ο Golden. Είμαστε περικυκλωμένοι!
- Καραμελίτσα
Δεν είναι 0,3% οι υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι πάνω από 10%, αλλά δεν τον ψηφίζουν για να μην καρφώνονται στα εκλογικά τμήματα με τέτοιους ψήφους. Άμα είναι 30 φορές πάνω, τότε έχουμε 150 ΑΝΤΑΡΣΥες στο ΣτΕ, μόνο 10 είναι αυτοί που δεν είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Beria έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 15:04Πες ρε συ ότι είναι πέμπτη φάλαγγα και θέλουν όλοι οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τελείωσαν την Νομική να γίνουν δικαστές και να αλώσουν τη Δικαιοσύνηzteo έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:56Διότι σε τέτοιες θέσεις μπορεί να μπαίνεις με εξετάσεις η εξέλιξη σου όμως γίνεται με καθαρά πολιτικά και κομματικά κριτήρια και πολλοί από αυτούς δεν θα απαρνιοντουσαν την ιδεολογία τους για.μια θέση.Golden Age έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 14:53
Το ότι δεν είναι πολλοί, δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τέτοιες θέσεις. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρονται;
Και πες ότι ειδικά στη Νομική οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι 0,3%, αλλά δεκαπλάσιοι. Άρα το 3% των ετήσιων δικαστών είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Και πες ότι είναι πολύ ικανοί και δραστήριοι και διαβαστεροίοπότε γίνονται όλοι μέλη του ΣτΕ
Το ΣτΕ έχει 160 δικαστές
Z
Και δεν μετράω τους εν υπνώσει αναρχικούς δικαστές που περιμένουν το μήνυμα για να ξεκινήσουν τη δικαστική επανάστασηΚαραμελίτσα έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 15:13Δεν είναι 0,3% οι υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι πάνω από 10%, αλλά δεν τον ψηφίζουν για να μην καρφώνονται στα εκλογικά τμήματα με τέτοιους ψήφους. Άμα είναι 30 φορές πάνω, τότε έχουμε 150 ΑΝΤΑΡΣΥες στο ΣτΕ, μόνο 10 είναι αυτοί που δεν είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Beria έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 15:04Πες ρε συ ότι είναι πέμπτη φάλαγγα και θέλουν όλοι οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τελείωσαν την Νομική να γίνουν δικαστές και να αλώσουν τη Δικαιοσύνη
Και πες ότι είναι πολύ ικανοί και δραστήριοι και διαβαστεροίοπότε γίνονται όλοι μέλη του ΣτΕ
Το ΣτΕ έχει 160 δικαστές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα Ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ταίναρο
από SeaHawk » 17 Απρ 2025, 21:56 » σε Εθνικά Θέματα - 77 Απαντήσεις
- 1790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
26 Απρ 2025, 12:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΤΑΚΤΟ - Επιστρέφει «από αύριο» στην πολιτική
από Frappezitis » 19 Νοέμ 2023, 22:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
20 Νοέμ 2023, 11:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 02 Μάιος 2024, 17:55 » σε Λογοτεχνία - 5 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2024, 15:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελεονόρα Μελέτη σε εκπομπή της έχει ξεπλύνει τον φασίστα και εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη.
από Μαδουραίος » 18 Απρ 2024, 19:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 3017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Απρ 2024, 15:49
-