60χρονοσ ταξιτζής προσπάθησε να ασελγήσει σε 17χρονη

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: 60χρονοσ ταξιτζής προσπάθησε να ασελγήσει σε 17χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 30 Ιουν 2021, 11:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Ιουν 2021, 10:32
Gherschaagk έγραψε:
30 Ιουν 2021, 10:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Ιουν 2021, 10:15

Εγώ έχω πετύχει τέτοια σκηνικά στο Παπανικολάου. Να μαζεύονται ολα τα σόγια την ώρα των γευμάτων, να αδειάζουν τα μικρά ψυγεία των δωματίων, να βγάζουν από τις ντουλάπες κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και να κοιμούνται κάτω και να μην τους μιλάει κανείς νοσηλευτής ή γιατρός γιατί ρατσισμός.

Και αντίστοιχο σκηνικό στο ορθοπαιδικό του Γεννηματά. Με παρέα Γεωργιανών που έκαναν ολοήμερο πάρτυ με μπύρες και τραγούδια πάνω από το κρεβάτι φίλου τους με γύψο στο πόδι, σε θάλαμο με ακρωτηριασμένο νέο άνθρωπο, που ο πατέρας και η γυναίκα του έκλαιγαν έξω από την πόρτα. Όταν κάποιος τους έλεγε να κάνουν ησυχία, απειλούσαν. Και οι γιατροί σήκωναν ψηλά τα χέρια γιατί ρατσισμός. Το θέμα λύθηκε αλλιώς.
Σε ποια δεκαετία αναφέρεσαι;

Λέει η θειά μου για μια ιστορία στο νοσοκομείο της Λάρισας δεκαετία 90 νομίζω όπου μπήκαν με τα δικέλια μέσα και απειλούσαν να θερίσουν γιατρούς.

Όταν ήμουν εγώ, ήταν μαζεμένοι. Πού λέει ο λόγος δλδ.
Το πρώτο 2010, το δεύτερο 2015. Και είναι περιστατικά που έζησα, έχω ακούσει πολύ περισσότερα.
Κατάλαβα.

Οκ, τον ασθενή και τον πόνο του δεν τον καταλαβαίνουν, δεν σέβονται. Τον γιατρό που θα σώσει τη ζωή τους και τη ζωή του παιδιού τους ούτε αυτό το σέβονται. Δίποδα ζώα με απειλητική διάθεση. Και μετά είμαι εγώ η ρατσίστρια γιατί έχουν κι αυτοί δικαίωμα στη ζωή. Έτσι δουλεύουν οι γιατροί σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του εξωτερικού.

Ρε άντε και γαμήσου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 30 Ιουν 2021, 11:37

Πτολεμαίος έγραψε:
30 Ιουν 2021, 05:57
giorgos mpekos έγραψε:
29 Ιουν 2021, 22:54
Πτολεμαίος έγραψε:
29 Ιουν 2021, 22:23

Ποιοι "τέσσερις" ρε μπακλαβαδοκεφτε; ΟΛΟΙ τους κλέβουν. Μπορεί να το καταλάβει αυτό η κούφιοκεφαλή σου; Όλοι τους. Επίσης όλοι τους είναι ρατσιστές με τους μπαλαμους και οοοολοι τους θα χαιρόταν αν δεν έμενε κάνεις από μας ζωντανός.
Αμοιβαία αισθήματα. Βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και σταμάτα να διαβάζεις indyγιδια. Όσο έχω συναναστραφει εγώ με δαύτους, εσύ θα χρειαστεις αιώνες φουκαρά μου. Ξυπνααα νύχτωσε.
δεν ξερεις τιποτα για τα ρομα εισαι απλα ναζι αυτη ειναι η α ληθεια
η ελαν πασε και η μαρια δημητριου τωρα πρεπει να σας βαλουν στη στενη και τους υπολοιπους μαζι με τον κασηδιαρη .
τα ρομα δεν ειναι ρατσιστες με τους μπαλαμε υπαρχουν ρατσιστες οπως υπαρχουν ελληνες ρατσιστες ενας συναδερφος μου ειναι απο το μπαγκλαντεζ κι ενας συγγενης μου τον κοροιδεψε και εγω του ειπα οτι ειναι μαλακας που κοροιδευει.
:lol::lol:

Γιώργο Μπεεεεκοοο
Σε γαμω και κάνει εκο
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Ιουν 2021, 11:54

Πτολεμαίος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2021, 09:33
Πτολεμαίος έγραψε:

Ποιοι "τέσσερις" ρε μπακλαβαδοκεφτε; ΟΛΟΙ τους κλέβουν. Μπορεί να το καταλάβει αυτό η κούφιοκεφαλή σου; Όλοι τους. Επίσης όλοι τους είναι ρατσιστές με τους μπαλαμους και οοοολοι τους θα χαιρόταν αν δεν έμενε κάνεις από μας ζωντανός.
στο τελευταιο εισαι λαθος. δεν θελουν το θανατο μας, μας θεωρουν γελαδια, μας θελουν για να μας αρμεγουν.

μια κοινωνια μονο με γυφτους, θα καταστρεφοταν, αφου δεν θα μπορουσαν να παρασιτουν.
Δεν έχεις άδικο, απ'οσο έχω καταλάβει στις συναναστροφες μου με δαύτους μας μισούν κυρίως λόγω του ότι αντιδρούμε στον πααρασιτισμο τους.
Προσωπικά δεν έχω θέμα με τη φυλή σαν φυλή ή με τα κοινωνικά τους έθιμα. Έχω θέμα με το ότι θέλουν μόνο να σε ρίξουν, μόνο να πάρουν από σένα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τους κανονικούς Έλληνες που είναι παρασιτα/λαμογια και επιθυμώ και γι'αυτους τον αφανισμό τους (ή τουλάχιστον να είναι πολλυυυ μακριά από μένα). Έχω προσφέρει αρκετά στους γυφτους, τόσα, που ο Βλημας ούτε να τα ονειρευτεί δεν μπορεί.
Θες ρούχα; Θες μέταλλα; Θες λάδι; Θες ψώνια κάθε λογής που έχω αγοράσει; Θες μπαταρίες; Θες φούντα;
Θες μέχρι και λεφτά;
Δεν έχω πάρει από δαύτους ούτε ψίχα.
εχω πελατες γυφτους.
ειναι οπως τα λες, με εχουν κατακλεψει κλπ.

εκτος απο 2. και γω αυτους τους 2 τους εχω ξεχωρισει, και τους εχω εξυπηρετησει με προσωπικο κοστος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Ιουν 2021, 11:59

nyxtovios έγραψε:
30 Ιουν 2021, 01:01
Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 21:34
Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 21:33

Δεν ξεφεύγω εγώ, εσύ είσαι που υπεκφεύγεις. Η ολοκληρωτική αντιμετώπιση δεν είναι λύση. Ας κόψουμε τα αρχίδια όλων των ανδρών (και τα δικά σου μαζί) αφού οι περισσότεροι βιαστές είναι άνδρες. Πώς θα σου φαινότανε;
Ποιός από τους δύο αριθμούς είναι μεγαλύτερος;

:003:
Μάθαμε τελικά ποιος αριθμός είναι μεγαλύτερος;
Κάτσε, υπολογίζει το παιντί :003:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Ιουν 2021, 12:00

Βλήμα έγραψε:
30 Ιουν 2021, 01:10
nyxtovios έγραψε:
30 Ιουν 2021, 01:03
Αλλοδαπών ανδρών εννοείς μάλλον. Γιατί αυτοί είναι η πλειοψηφία των βιαστων. Όχι δεν συμφωνώ με τις χιτλερικές πρακτικές που προτείνεις.
Εμ ελληνόκαυλος, εμ ντιπ αγράμματος (οποία έκπληξις). Διάβαζε μπας και μάθεις κάτι:
Η πλειονότητα (κι ουχί πλειοψηφία, δεν έγινε καμιά ψηφοφορία) δεν έχει σχέση με ποσοστά. Αναφέρεται σε απόλυτους αριθμούς.
Λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Green Dragon η πλειονότητα των βιαστών είναι Έλληνες.
Άρα, φύλαγέ τα.
Ναι αλλά εγώ άλλο ρώτησα.

Ποιός αριθμός είναι μεγαλύτερος;

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 30 Ιουν 2021, 15:47

Πασιφάη έγραψε:
30 Ιουν 2021, 10:33
Πτολεμαίος έγραψε:

Έχω προσφέρει αρκετά στους γυφτους, τόσα, που ο Βλημας ούτε να τα ονειρευτεί δεν μπορεί.
Θες ρούχα; Θες μέταλλα; Θες λάδι; Θες ψώνια κάθε λογής που έχω αγοράσει; Θες μπαταρίες; Θες φούντα;
Θες μέχρι και λεφτά;
Καλά ρε Πτολεμαίε, είσαι σοβαρός; Και δεν σε σταμπάρανε να σου πάρουν και τα σώβρακα και να σ'αδειάσουν το σπίτι;
Εγώ πάντως τη μοναδική ''αγαθοεργία'' που κάνω κάπου - κάπου στη φάρα τους, ( σκατά στα μούτρα μου που το λεω..), είναι αν δω κανα μωρό που το έχουν παρατημένο για επαιτεία στο δρόμο, να το ταϊζω καμιά τυρόπιτα. Και να είμαι από πάνω του μέχρι να τη φάει. Μην σκάσει ο πατήρ σκαρμόγυφτας και το σπάσει στο ξύλο το έρμο.
Αυτά γίνονταν παλιά που έμενα Ζάκυνθο. Τώρα μένω Αθήνα. Δεν τους είχα βάλει ποτέ μες το σπίτι, μόνο στον περίγυρο + ότι είχα πάντα επάνω μου σε εμφανή θέση την μπερετα. Ήξεραν ότι είχα μεγάλη ισχύ πυρός σπίτι και είχαν καταλάβει ότι δεν είμαι για να μπλέξουν. Συν ότι τους το είχα πει στα ίσια ότι αν πετύχω κλέφτη σπίτι θα τους καθαρίσω με σιγαστήρα και το/τα πτωμα/τα δεν θα βρεθούν ποτέ. Με το σεις και το σας με είχανε αλλά ποτέ δεν μου έδωσαν ούτε τον πυρετό τους :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 30 Ιουν 2021, 15:54

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2021, 11:54
Πτολεμαίος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2021, 09:33

στο τελευταιο εισαι λαθος. δεν θελουν το θανατο μας, μας θεωρουν γελαδια, μας θελουν για να μας αρμεγουν.

μια κοινωνια μονο με γυφτους, θα καταστρεφοταν, αφου δεν θα μπορουσαν να παρασιτουν.
Δεν έχεις άδικο, απ'οσο έχω καταλάβει στις συναναστροφες μου με δαύτους μας μισούν κυρίως λόγω του ότι αντιδρούμε στον πααρασιτισμο τους.
Προσωπικά δεν έχω θέμα με τη φυλή σαν φυλή ή με τα κοινωνικά τους έθιμα. Έχω θέμα με το ότι θέλουν μόνο να σε ρίξουν, μόνο να πάρουν από σένα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τους κανονικούς Έλληνες που είναι παρασιτα/λαμογια και επιθυμώ και γι'αυτους τον αφανισμό τους (ή τουλάχιστον να είναι πολλυυυ μακριά από μένα). Έχω προσφέρει αρκετά στους γυφτους, τόσα, που ο Βλημας ούτε να τα ονειρευτεί δεν μπορεί.
Θες μέχρι και λεφτά;
εχω πελατες γυφτους.
ειναι οπως τα λες, με εχουν κατακλεψει κλπ.

εκτος απο 2. και γω αυτους τους 2 τους εχω ξεχωρισει, και τους εχω εξυπηρετησει με προσωπικο κοστος.
Ναι ρε, σίγουρα υπάρχουν κι ατομακια ανάμεσα τους αλλά που στο διαολο να τους βρεις που είναι 5 στους χίλιους.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Ιουν 2021, 20:31

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:45
Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:43
Το ποσοστό βιαστών στους Πακιστανούς είναι μεγαλύτερο απ' ότι στους Έλληνες.
Πηγή ή αναφορά.
https://www.thetoc.gr/tags/pakistanos/?page=3
The Rebel @ Οι πολυαγαπημένοι μας Πακιστανοί....

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 30 Ιουν 2021, 22:26

I know just what you re sayin έγραψε:
30 Ιουν 2021, 04:05
περασαν τα χρονια
Κι απόμεινα παιχνίδι σ’ ένα
πάρκο που πια κανείς δε
θέλει να το δει. Κι αν κάθομαι
ακόμα και σου γράφω, είναι
γιατί σε πόνεσα πολύ.

Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin » 30 Ιουν 2021, 23:56

kongrosian έγραψε:
30 Ιουν 2021, 22:26
I know just what you re sayin έγραψε:
30 Ιουν 2021, 04:05
περασαν τα χρονια
Κι απόμεινα παιχνίδι σ’ ένα
πάρκο που πια κανείς δε
θέλει να το δει. Κι αν κάθομαι
ακόμα και σου γράφω, είναι
γιατί σε πόνεσα πολύ.

the comet the course the tail έγραψε:
22 Μάιος 2021, 00:59
μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin » 30 Ιουν 2021, 23:58

Πτολεμαίος έγραψε:

εχμ για να χαρίζεις, πάει να πει ότι την έχεις εύκαιρη :o

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 01 Ιούλ 2021, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin » 01 Ιούλ 2021, 00:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Ιουν 2021, 10:15
Το θέμα λύθηκε αλλιώς.

έεεεελα πες :oops:

giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos » 01 Ιούλ 2021, 00:15

Πτολεμαίος έγραψε:
giorgos mpekos έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Αμοιβαία αισθήματα. Βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και σταμάτα να διαβάζεις indyγιδια. Όσο έχω συναναστραφει εγώ με δαύτους, εσύ θα χρειαστεις αιώνες φουκαρά μου. Ξυπνααα νύχτωσε.
η ελαν πασε και η μαρια δημητριου τωρα πρεπει να σας βαλουν στη στενη και τους υπολοιπους μαζι με τον κασηδιαρη .
τα ρομα δεν ειναι ρατσιστες με τους μπαλαμε υπαρχουν ρατσιστες οπως υπαρχουν ελληνες ρατσιστες ενας συναδερφος μου ειναι απο το μπαγκλαντεζ κι ενας συγγενης μου τον κοροιδεψε και εγω του ειπα οτι ειναι μαλακας που κοροιδευει.

Γιώργο Μπεεεεκοοο
Σε γαμω και κάνει εκο
ποιοσ εισαι εσυ που τα λες αυτα εισαι απο αυτους που ειχαν ερθει στον ασπροπυργο με τον κασηδιαρη και απειλουσατε τα ρομα με κατι ροσοποντιους;
τωραα να σας βαλουν και σας μεσα οι δικαστριες να μαθετε αλλοι σας γαμαν που εισασταν κιολας μαγκες

ειμαι πολιτης στηριζω-οριζω-αξιζω-κερδιζω
Εικόνα

giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos » 01 Ιούλ 2021, 00:23

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2021, 08:57
giorgos mpekos έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:33
BigChiefWahoo έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:25

Τέτοιος ξεφτίλας είσαι.
Δεν είναι παράξενο που όλες στη χυλόπιτα σε έχουν.

Φτου σου ξεφτίλα.
εισαι προβληματικος με μισος για τα ρομα
καθε ανθρωπος σιχαινεται τα ρομα.

και οι γιουφτοι επισης, μισουν τους μπαλαμους.
μονο ρατσιστες προβληματικοι σιχαινονται τα ρομα
και τα ρομα δε μισουν τους μπαλαμε

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 01 Ιούλ 2021, 00:41

giorgos mpekos έγραψε:
01 Ιούλ 2021, 00:15
Πτολεμαίος έγραψε:
giorgos mpekos έγραψε:

Γιώργο Μπεεεεκοοο
Σε γαμω και κάνει εκο
ποιοσ εισαι εσυ που τα λες αυτα εισαι απο αυτους που ειχαν ερθει στον ασπροπυργο με τον κασηδιαρη και απειλουσατε τα ρομα με κατι ροσοποντιους;
τωραα να σας βαλουν και σας μεσα οι δικαστριες να μαθετε αλλοι σας γαμαν που εισασταν κιολας μαγκες

ειμαι πολιτης στηριζω-οριζω-αξιζω-κερδιζω
Εικόνα
:hebit::hebit::hebit:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών