Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 00:34
mao mao έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:32
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:31
mao mao έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:26
τι μπορείς να κάνεις αν μπουν δύο άτομα στο σπίτι σου με μαχαίρια; Θα κάνεις το ράμπο, ή θα φύγεις για να καλέσεις βοήθεια;
Να χρησιμοποιήσω την ανάλογη βία με αυτή που δέχομαι
Αν κάποιος έρχεται με βίαιο τρόπο να με ληστέψει η να καταστρέψει την περιουσία μου , έχω όλο το δικαίωμα να αντιδράσω
Και εάν χρησιμοποιήσει ένοπλη βία έχω κι εγώ το δικαίωμα να αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο απέναντι του
και πιστεύεις οτι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου;
Αυτό είναι άλλο ζήτημα
Έχω όλο το δικαίωμα να αντιδράσω στην προσπάθεια ληστών να με ληστέψουν η καταστρέψουν την περιουσία μου με τον ίδιο βιιαιο τρόπο ανάλογα της βίας που δέχομαι
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 00:35
Και η όλη θεωρία της μη αντίστασης σε αυτούς που σε ληστεύουν βολεύει όντως τους ληστές
Στο να μπορούν να σε ληστεύουν πιο άνετα
-
KRAKEN
από KRAKEN » 21 Δεκ 2020, 00:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:33
KRAKEN έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:29
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:24
Την παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά των Ρομά δικαιολογεί και καλύπτει με την όλη επιχειρηματολογία του !!
Και οποιαδήποτε αντίδραση σε αυτή την παραβατικότητα και εγκληματική δράση την ονομάζει ρατσισμό !!!
Αν ο παππούς αντισταθεί και σκοτώσει τον ληστή είναι ρατσιστής
Αν ο ληστής σκοτώσει τον παππού ..είναι ένα απλό έγκλημα από ανήλικους ..
Δεν είδα να δικαιολογεί πουθενά κανένα έγκλημα, οπότε αυτό που λες είναι ψέματα και δεν είναι ωραίο να γράφεις συκοφαντίες.
Αυτό που βλέπω να γράφει είναι ότι δεν έχεις το νομικό δικαίωμα να σκοτώσεις κάποιον απλά επειδή πάει να σε κλέψει.
Δικαιολογεί όλες τις εγκληματικές και παραβατικές ενέργειες εφόσον προέρχονται από Ρομά η αλλοδαπούς και κατηγορεί τα θύματα εάν προβάλουν αντίσταση σε αυτή την παραβατικότητα η εγκληματικότητα
Γιατί λες πάλι το ίδιο πράγμα, ενώ είναι φανερό ότι δεν έχει πει ποτέ ο συγκεκριμένος χρήστης κάτι τέτοιο;
απάντησα προηγουμένως:
Δεν είδα να δικαιολογεί πουθενά κανένα έγκλημα, οπότε αυτό που λες είναι ψέματα και δεν είναι ωραίο να γράφεις συκοφαντίες.
Αυτό που βλέπω να γράφει είναι ότι δεν έχεις το νομικό δικαίωμα να σκοτώσεις κάποιον απλά επειδή πάει να σε κλέψει.
στην πραγματικότητα δικαιολόγηση εγκλήματος είναι να δικαιολογήσεις κάποιον που σκοτώνει κάποιον επειδή πχ μπήκε στον κήπο του. (αυτά θα τα βρει ο δικαστής βέβαια).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
KRAKEN την 21 Δεκ 2020, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mao mao
από mao mao » 21 Δεκ 2020, 00:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:34
Αυτό είναι άλλο ζήτημα
Έχω όλο το δικαίωμα να αντιδράσω στην προσπάθεια ληστών να με ληστέψουν η καταστρέψουν την περιουσία μου με τον ίδιο βιιαιο τρόπο ανάλογα της βίας που δέχομαι
σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα από όλα προσπαθείς να διασφαλίσεις την σωματική σου ακεραιότητα. Αυτοί που μπούκαραν στο σπίτι σου δεν ξέρει τι είναι. Ίσως 15χρονα παιδάκια, ίσως 30άρηδες Γεωργιανοί που μόλις αποφυλακίστηκαν.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 00:39
KRAKEN έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:37
KRAKEN έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:29
Δικαιολογεί όλες τις εγκληματικές και παραβατικές ενέργειες εφόσον προέρχονται από Ρομά η αλλοδαπούς και κατηγορεί τα θύματα εάν προβάλουν αντίσταση σε αυτή την παραβατικότητα η εγκληματικότητα
Γιατί λες πάλι το ίδιο πράγμα, ενώ είναι φανερό ότι δεν έχει πει ποτέ ο συγκεκριμένος χρήστης κάτι τέτοιο;
απάντησα προηγουμένως:
Απάντησα προηγουμένως
Ασφαλώς και έχω όλο το δικαίωμα να αντισταθώ σε κάποιον που πάει να με ληστέψει και να αντιδράσω με την ανάλογη βία με αυτή που δέχομαι
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 00:41
mao mao έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:34
Αυτό είναι άλλο ζήτημα
σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα από όλα προσπαθείς να διασφαλίσεις την σωματική σου ακεραιότητα. Αυτοί που μπούκαραν στο σπίτι σου δεν ξέρει τι είναι. Ίσως 15χρονα παιδάκια, ίσως 30άρηδες Γεωργιανοί που μόλις αποφυλακίστηκαν.
Η αυτοάμυνα που περιλαμβάνει και την προστασία της οικογένειας νόμου και την προστασία της περιουσίας μου είναι αναφαιρετο δικαίωμα
Και ίσα ίσα εάν δεν ξέρω ποιοι είναι και πόσο κινδυνεύω έχω το δικαίωμα να τους σκοτώσω
-
KRAKEN
από KRAKEN » 21 Δεκ 2020, 00:42
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:39
KRAKEN έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:37
απάντησα προηγουμένως:
Απάντησα προηγουμένως
Ασφαλώς και έχω όλο το δικαίωμα να αντισταθώ σε κάποιον που πάει να με ληστέψει και να αντιδράσω με την ανάλογη βία με αυτή που δέχομαι
ναι να αντιδράσεις με την ανάλογη βία που δέχεσαι έχεις το δικαίωμα .με βία που δεν έχει σχέση με το τι έκανε ο άλλος όμως όχι.
και όπως ξαναλέω ο άνθρωπος δε βλέπω να δικαιολογησε πουθενά τις εγκληματικές πράξεις.
να πεις ότι κάποιος που σκότωσε έναν έφηβο που μπήκε στον κήπο του είναι εκ των προτέρων μια χαρά οκ είναι δικαιολόγηση εγκληματικής πράξης.
-
mao mao
από mao mao » 21 Δεκ 2020, 00:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:41
Η αυτοάμυνα που περιλαμβάνει και την προστασία της οικογένειας νόμου και την προστασία της περιουσίας μου είναι αναφαιρετο δικαίωμα
Και ίσα ίσα εάν δεν ξέρω ποιοι είναι και πόσο κινδυνεύω έχω το δικαίωμα να τους σκοτώσω
ναι εγώ σου λέω για την περίπτωση που μπορείς να την κοπανήσεις από το σπίτι με ασφάλεια. Δε σου λέω αν σου έρθουν μπροστά στο κρεβάτι που κοιμάσαι.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 00:45
mao mao έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 00:41
ναι εγώ σου λέω για την περίπτωση που μπορείς να την κοπανήσεις από το σπίτι με ασφάλεια. Δε σου λέω αν σου έρθουν μπροστά στο κρεβάτι που κοιμάσαι.
Μα οι.ληστες έρχονται στο κρεβάτι που κοιμάσαι !!!
Όπως στον παππού καλή ώρα
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 21 Δεκ 2020, 09:21
.
Βλέπω πως εκτός από τον στραβομανούρα, πλάκωσαν και άλλοι δικαιωματιστές του γυφταριού στο νήμα!

Good gipsy is a dead gipsy!
.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 21 Δεκ 2020, 09:54
Nandros έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 09:21
.
Βλέπω πως εκτός από τον στραβομανούρα, πλάκωσαν και άλλοι δικαιωματιστές του γυφταριού στο νήμα!

Good gipsy is a dead gipsy!
.
Δικαίωμα στην παραβατικότητα και στην εγκληματική συμπεριφορά ΔΕΝ υπάρχει
-
Von Mackensen
από Von Mackensen » 21 Δεκ 2020, 20:31
https://www.nantiareport.gr/toympa-thsn ... -papafeio/
Τούμπα, ΘΣΝ: Εντοπίσθηκε ο έφηβος Ρομά δολοφόνος του ηλικιωμένου ο οποίος είχε αποχωρήσει από το Παπάφειο
Τον 14άχρονο Ρομά αναζητούσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς είχε αποχωρήσει από το Παπάφειο Ίδρυμα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 87άχρονου άνδρα μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη
Ο ανήλικος Ρομά είχε μεταφερθεί με παραγγελία της Εισαγγελίας Ανηλίκων στο Παπάφειο Ορφανοτροφείο και είχε τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, λόγω ανηλικότητας, μετά τη σύλληψή του μαζί με την αδελφή του, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 87άχρονου άνδρα μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο την ίδια ημέρα ο 14άχρονος Ρομά, αποχώρησε από το Ίδρυμα, και έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές .
Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το Ρομά (21/12-12.20) στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και σε επικοινωνία με την Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αποφασιστεί η νομική μεταχείριση του 14άχρονου Ρομά ως προς τον εγκλεισμό του.
-
Hector Buas
από Hector Buas » 22 Δεκ 2020, 00:29
stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:39
Hector Buas έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 10:12
stavmanr έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 19:40
Σε κανένα νήμα δεν υποστηρίζω το φόνο.
Σε αντίθεση με άλλους απέναντί μου στο διάλογο που συνήθως εξετάζουν το δίκαιο και το άδικο με βάση το χρώμα του δέρματος.
Αν ο ηλικιωμένος είχε αντισταθεί και είχε έστω τραυματίσει ενα από τα "ανήλικα" θα "ανέβαινες στα κάγκελα" εναντίον του, όπως έκανες και σε άλλο,
παρόμοιο θέμα.
Αν ο ηλικιωμένος τραυμάτιζε έστω κι ένα από τα ανήλικα χωρίς να κινδυνεύει άμεσα, θα ήταν εγκληματίας.
Γενικά, εμφανίζεται ένα πρόβλημα από πλευράς των υπερασπιστών των κουμπουριών στο φόρουμ: δεν διαβάζετε σωστά τον άλλο. Διαβάζετε ό,τι θέλετε.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που παρουσιάζεις στο λινκ, στο οποίο το πρόβλημα δεν είναι αν υπήρξε κάποια παραβατικότητα από το θύμα, αλλά ότι η αυτοδικία αποτελεί μεγαλύτερο έγκλημα από την ίδια την παραβατικότητά του.
Πχ. αν για μία κλοπή αφαιρείς τη ζωή του δράστη, είσαι εγκληματίας. Και μάλιστα με βαρύτερο έγκλημα από εκείνο που παραπονιέσαι ότι σε αδίκησε.
Αυτό έχει και νομική βάση με την αρχή της αναλογικότητας ακόμα και σε περιπτώσεις αυτοάμυνας, στην οποία καλείσαι να αποδείξεις ότι δεν είχες πιο ήπια μέσα αντίδρασης.
Επομένως, είτε δεν ξέρεις για ποιο πράγμα γράφεις, είτε απλά προσπαθείς να τρολάρεις όλα τα νήματα παριστάνοντας δήθεν τον ευαίσθητο και τον νομοταγή, όταν στην πραγματικότητα υπερασπίζεσαι εγκλήματα κατά της ζωής.
...άλλα ντάλλα της Παρασκευής το γάλα...
-
-
- 1122 Απαντήσεις
- 21365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2024, 12:37
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχαία Κατσαρίδα
08 Ιουν 2023, 14:31
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
14 Φεβ 2025, 07:18
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.