Ο φιλος μου δε μπορει να παρει τα ποδια του για την ωρα.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Φυσικά. Αν έχεις μίσος για τους τυφλούς και τους σκοτώνεις γι'αυτό και μόνο το λόγο.Awesomatic έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:38Και αν ήταν τυφλή και τη σκότωνε για αυτό θα ήταν τυφλοκτονία
Σε έναν νορμάλ κόσμο θα ήταν, you know, ανθρωποκτονία απλά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Για χάρη του παιδιού να περπατήσει με τα χέρια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Highlander
Δηλαδή ο όρος παιδοκτονία ή ο όρος πατροκτονια σημαίνουν ότι τα παιδιά και οι πατέρες δεν είναι άνθρωποι;Awesomatic έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:02Νομίζω δεν είναι σωστό να μην θεωρούμε τις γυναίκες ανθρώπους. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος βέβαια για να επιμένουν τόσο οι τύποι στο Twitter.

- Cecily Anne
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Η διαφωνία μου δεν είναι στο "θα σου πάρω το παιδί". Αυτό γίνεται, το έγραψα παραπάνω στο παράδειγμα του Στάθη. Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:37Δηλαδη ησουν παντα με Ελληνα για πρακτικους λογους? Αν ερωτευωσουν εναν ξενο τι θα εκανες?Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:34Εγώ είμαι από αυτές που φωνάζουν για συνεπιμέλεια από την πρώτη μέρα, γιατί ακριβώς είμαι από νησί και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου από τύπισσες που χώρισαν και γύρισαν στις μαμάδες τους και τα παιδιά βλέπουν τον πατέρα τους μια φορά το τρίμηνο στην καλύτερη. Επίσης είμαι από αυτές που ενώ ήμουν ένα κάρο χρόνια εξωτερικό, ήμουν πάντα με Έλληνα, γιατί είχα στο μυαλό ότι θα γυρίσω Ελλάδα και δε θα ξεσπιτώσω κανένα καημένο να με ακολουθήσει στη χαβούζα. Οπότε γι'αυτό λέω ότι είναι αναμενόμενο να σηκωθεί να φύγει ο αλλοδαπός να πάει στη χώρα του μετά το διαζύγιο.
Επισης, εφοσον λοιπον εισαι απο νησι και εχουν δει πολλα τα ματακια σου καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει διαφορα στο Ολλανδια/ Γερμανια και Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δασκαλε που διδασκεςΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:03Κατά τα λοιπά δεν κάνεις πολιτική εκμετάλλευση. Sure, sure.nostromos έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:58η αληθεια ειναι αγαπητε ... για αυτο και σε ενοχλει ... γιατι εκει που πας να χαρεις ξαφνικα ξαναερχεσαι αντιμετωπος με αυτηΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:55
Αγαπητέ μου, πολιτική εκμετάλλευση του φόνου έκαναν σχεδόν όλοι οι Δεξιοί από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης. Δεν γίνεται λοιπόν τώρα να μας εγκαλείς επειδή αναδεικνύουμε αυτή την πολιτική εκμετάλλευση.
Ξέρεις, θα ήταν πιο το τίμιο να βγαίνατε και να παραδεχόσαστε ότι λέγατε μαλακίες και πως κάνατε λάθος. Ίσως να κερδίζατε και μια κάποια συμπάθεια.
Αντ'αυτού γυρνάτε και λέτε ότι ο δράστης εμπνεύστηκε από τις αλλοδαπές συμμορίες, λες και έχει την παραμικρή σημασία για την ουσία της υπόθεσης. Αν δεν είναι αυτό αποπροσανατολισμός και προπαγάνδα, δεν ξέρω τι είναι.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Γιατί είναι απόρροια της δημοκρατίας και των ηλεκτρονικών μέσων. Κάποτε θα τα λέγανε μόνο στο καφενείο και το μωρό θα τα άκουγε σε 10 χρόνια από φήμες και σούσουρα, αν τα άκουγε ποτέ.Highlander έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 21:13Πάντως ανεξαρτήτως της κατάληξης όλη αυτή η παραφιλολογία χωρίς έμπρακτα στοιχεία από τον καθένα είναι εκνευριστικη. Αν ήταν αθώος; Για ποιον λόγο να μπει σε λαϊκό δικαστήριο και να διαβάζει το μωρό μετά από δέκα χρόνια στο διαδίκτυο τέτοιες παραφιλολογίεςGoBack έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 21:10https://menshouse.gr/epikerotita/141946 ... -na-milate
that didnt age well
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Απλά ψάχνουμε επιπόλαια να δούμε τι τον τρίγκαρε. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσουμε την πράξη. Αυτό έλειπε.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:41Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
Ε καλα, ποιος διαφωνησε μ'αυτο?Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:41Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
- Υδράργυρος
Κλασικη γυναικοκτονια φιλελε μουAwesomatic έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:38Και αν ήταν τυφλή και τη σκότωνε για αυτό θα ήταν τυφλοκτονία
Ρε παιδιά τι να λέμε... Ελληνίδα πήρε το κοριτσάκι 9 χρονών αφότου χώρεσε και μετανάστευσε στην Αυστραλία. Δεν είναι λόγος δολοφονίας και προπαντών δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ένα φόνο που δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα. Μόνο στην αυτοάμυνα μπορώ να βρω δικαιολογητικά.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ένα φόνο που δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα. Μόνο στην αυτοάμυνα μπορώ να βρω δικαιολογητικά.
the end
αρα παμε στο κλασσικο ερωτημα ... το θυμα ηταν πρωτα γυναικα η ανθρωπος ...? γιατι φαινεται σαν να αναβαθμιζεις την γυναικια ταυτοτητα απο την ανθρωπινηΥδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:44Κλασικη γυναικοκτονια φιλελε μουAwesomatic έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:38Και αν ήταν τυφλή και τη σκότωνε για αυτό θα ήταν τυφλοκτονία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Υδράργυρος
Τυπε υπαρχει ανισορροπος κοσμος εκει εξω. Η αλλη δηλητηριασε 4 ατομα γιατι την απερριψαν (ανελαβε την ευθυνη η μανα της), ο αλλος σκοτωσε 5 ατομα γιατι κυνηγαγαν στο χωραφι του. Ο ορεστης στην κυπρο σκοτωσε 5 γυνσικες χωρις λογο. Δεν ειναι να εκπλησσεσαιST48410 έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:44Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Απλά ψάχνουμε επιπόλαια να δούμε τι τον τρίγκαρε. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσουμε την πράξη. Αυτό έλειπε.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:41Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
Βάλε και αυτή με το βιτριόλι.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:47Τυπε υπαρχει ανισορροπος κοσμος εκει εξω. Η αλλη δηλητηριασε 4 ατομα γιατι την απερριψαν (ανελαβε την ευθυνη η μανα της), ο αλλος σκοτωσε 5 ατομα γιατι κυνηγαγαν στο χωραφι του. Ο ορεστης στην κυπρο σκοτωσε 5 γυνσικες χωρις λογο. Δεν ειναι να εκπλησσεσαιST48410 έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:44Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Απλά ψάχνουμε επιπόλαια να δούμε τι τον τρίγκαρε. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσουμε την πράξη. Αυτό έλειπε.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:41Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
the end
- hellegennes
Οι όροι παιδοκτονία, συζυγοκτονία, μητροκτονία και πατροκτονία υπάρχουν για να συγκεκριμενοποιήσουν έναν φόνο ως προς την σχέση του δολοφόνου με το θύμα. Γυναικοκτονία δεν σημαίνει τίποτα, όπως και ανδροκτονία. Απλά το «συζυγοκτονία» δεν αρέσει στους ηλίθιους γιατί δεν αποκαλύπτει το φύλο του θύματος και επειδή συζυγοκτόνος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους δυο συζύγους.Highlander έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:41Δηλαδή ο όρος παιδοκτονία ή ο όρος πατροκτονια σημαίνουν ότι τα παιδιά και οι πατέρες δεν είναι άνθρωποι;Awesomatic έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:02Νομίζω δεν είναι σωστό να μην θεωρούμε τις γυναίκες ανθρώπους. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος βέβαια για να επιμένουν τόσο οι τύποι στο Twitter.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-