Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 18 Ιουν 2021, 00:39

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:20
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:19

Με απόφαση δικαστηρίου;
Οχι ακομα. Για την ωρα πηρε το παιδι και εφυγε.
Τότε ο φίλος σου πρέπει να της αλλάξει τα πρέκια δικαστικά. Και να είσαι σίγουρος ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει την επιμέλεια.
Ο φιλος μου δε μπορει να παρει τα ποδια του για την ωρα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 18 Ιουν 2021, 00:39

Awesomatic έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:38
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:11
Τι σου κάνει εντύπωση; Γυναικοκτονία είναι από τη στιγμή που την σκότωσε μόνο και μόνο επειδή ήταν η γυναίκα του.
Και αν ήταν τυφλή και τη σκότωνε για αυτό θα ήταν τυφλοκτονία :102:

Σε έναν νορμάλ κόσμο θα ήταν, you know, ανθρωποκτονία απλά.
Φυσικά. Αν έχεις μίσος για τους τυφλούς και τους σκοτώνεις γι'αυτό και μόνο το λόγο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 18 Ιουν 2021, 00:40

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:39
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:20

Οχι ακομα. Για την ωρα πηρε το παιδι και εφυγε.
Τότε ο φίλος σου πρέπει να της αλλάξει τα πρέκια δικαστικά. Και να είσαι σίγουρος ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει την επιμέλεια.
Ο φιλος μου δε μπορει να παρει τα ποδια του για την ωρα.
Για χάρη του παιδιού να περπατήσει με τα χέρια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 18 Ιουν 2021, 00:41

Awesomatic έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:02
georgebi έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:43
:roll::roll::102:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Νομίζω δεν είναι σωστό να μην θεωρούμε τις γυναίκες ανθρώπους. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος βέβαια για να επιμένουν τόσο οι τύποι στο Twitter.
Δηλαδή ο όρος παιδοκτονία ή ο όρος πατροκτονια σημαίνουν ότι τα παιδιά και οι πατέρες δεν είναι άνθρωποι; :lol:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 00:41

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:37
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:34
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:30

Εσυ τον γειτονα παντρευτηκες?

Νομιζεις εχει μεγαλη διαφορα αν το ζευγαρι ειναι απο Ολλανδια/ Γερμανια ή απο Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο?
Εγώ είμαι από αυτές που φωνάζουν για συνεπιμέλεια από την πρώτη μέρα, γιατί ακριβώς είμαι από νησί και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου από τύπισσες που χώρισαν και γύρισαν στις μαμάδες τους και τα παιδιά βλέπουν τον πατέρα τους μια φορά το τρίμηνο στην καλύτερη. Επίσης είμαι από αυτές που ενώ ήμουν ένα κάρο χρόνια εξωτερικό, ήμουν πάντα με Έλληνα, γιατί είχα στο μυαλό ότι θα γυρίσω Ελλάδα και δε θα ξεσπιτώσω κανένα καημένο να με ακολουθήσει στη χαβούζα. Οπότε γι'αυτό λέω ότι είναι αναμενόμενο να σηκωθεί να φύγει ο αλλοδαπός να πάει στη χώρα του μετά το διαζύγιο.
Δηλαδη ησουν παντα με Ελληνα για πρακτικους λογους? Αν ερωτευωσουν εναν ξενο τι θα εκανες?

Επισης, εφοσον λοιπον εισαι απο νησι και εχουν δει πολλα τα ματακια σου καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει διαφορα στο Ολλανδια/ Γερμανια και Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Η διαφωνία μου δεν είναι στο "θα σου πάρω το παιδί". Αυτό γίνεται, το έγραψα παραπάνω στο παράδειγμα του Στάθη. Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Ιουν 2021, 00:42

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:03
nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:58
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:55

Αγαπητέ μου, πολιτική εκμετάλλευση του φόνου έκαναν σχεδόν όλοι οι Δεξιοί από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης. Δεν γίνεται λοιπόν τώρα να μας εγκαλείς επειδή αναδεικνύουμε αυτή την πολιτική εκμετάλλευση.

Ξέρεις, θα ήταν πιο το τίμιο να βγαίνατε και να παραδεχόσαστε ότι λέγατε μαλακίες και πως κάνατε λάθος. Ίσως να κερδίζατε και μια κάποια συμπάθεια.

Αντ'αυτού γυρνάτε και λέτε ότι ο δράστης εμπνεύστηκε από τις αλλοδαπές συμμορίες, λες και έχει την παραμικρή σημασία για την ουσία της υπόθεσης. Αν δεν είναι αυτό αποπροσανατολισμός και προπαγάνδα, δεν ξέρω τι είναι.
η αληθεια ειναι αγαπητε ... για αυτο και σε ενοχλει ... γιατι εκει που πας να χαρεις ξαφνικα ξαναερχεσαι αντιμετωπος με αυτη
Κατά τα λοιπά δεν κάνεις πολιτική εκμετάλλευση. Sure, sure.
δασκαλε που διδασκες :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 00:43

Highlander έγραψε:
17 Ιουν 2021, 21:13
GoBack έγραψε:
17 Ιουν 2021, 21:10
https://menshouse.gr/epikerotita/141946 ... -na-milate

that didnt age well
Πάντως ανεξαρτήτως της κατάληξης όλη αυτή η παραφιλολογία χωρίς έμπρακτα στοιχεία από τον καθένα είναι εκνευριστικη. Αν ήταν αθώος; Για ποιον λόγο να μπει σε λαϊκό δικαστήριο και να διαβάζει το μωρό μετά από δέκα χρόνια στο διαδίκτυο τέτοιες παραφιλολογίες
Γιατί είναι απόρροια της δημοκρατίας και των ηλεκτρονικών μέσων. Κάποτε θα τα λέγανε μόνο στο καφενείο και το μωρό θα τα άκουγε σε 10 χρόνια από φήμες και σούσουρα, αν τα άκουγε ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιουν 2021, 00:44

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:41
Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Απλά ψάχνουμε επιπόλαια να δούμε τι τον τρίγκαρε. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσουμε την πράξη. Αυτό έλειπε.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 18 Ιουν 2021, 00:44

Cecily Anne έγραψε:
Η διαφωνία μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. Αν ο τύπος είναι ψυχοπαθής, μπορεί να αρκεστεί στο "με αφήνει". Δεν πα να έμενε και στο Μαρούσι;
Ε καλα, ποιος διαφωνησε μ'αυτο?

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 18 Ιουν 2021, 00:44

Awesomatic έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Τι σου κάνει εντύπωση; Γυναικοκτονία είναι από τη στιγμή που την σκότωσε μόνο και μόνο επειδή ήταν η γυναίκα του.

Κλασικη γυναικοκτονια φιλελε μου

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Ιουν 2021, 00:46

Ρε παιδιά τι να λέμε... Ελληνίδα πήρε το κοριτσάκι 9 χρονών αφότου χώρεσε και μετανάστευσε στην Αυστραλία. Δεν είναι λόγος δολοφονίας και προπαντών δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ένα φόνο που δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα. Μόνο στην αυτοάμυνα μπορώ να βρω δικαιολογητικά.
the end

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Ιουν 2021, 00:47

Υδράργυρος έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:44
Awesomatic έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Κλασικη γυναικοκτονια φιλελε μου
αρα παμε στο κλασσικο ερωτημα ... το θυμα ηταν πρωτα γυναικα η ανθρωπος ...? γιατι φαινεται σαν να αναβαθμιζεις την γυναικια ταυτοτητα απο την ανθρωπινη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 18 Ιουν 2021, 00:47

ST48410 έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Απλά ψάχνουμε επιπόλαια να δούμε τι τον τρίγκαρε. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσουμε την πράξη. Αυτό έλειπε.
Τυπε υπαρχει ανισορροπος κοσμος εκει εξω. Η αλλη δηλητηριασε 4 ατομα γιατι την απερριψαν (ανελαβε την ευθυνη η μανα της), ο αλλος σκοτωσε 5 ατομα γιατι κυνηγαγαν στο χωραφι του. Ο ορεστης στην κυπρο σκοτωσε 5 γυνσικες χωρις λογο. Δεν ειναι να εκπλησσεσαι

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Ιουν 2021, 00:48

Υδράργυρος έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:47
ST48410 έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Τυπε υπαρχει ανισορροπος κοσμος εκει εξω. Η αλλη δηλητηριασε 4 ατομα γιατι την απερριψαν (ανελαβε την ευθυνη η μανα της), ο αλλος σκοτωσε 5 ατομα γιατι κυνηγαγαν στο χωραφι του. Ο ορεστης στην κυπρο σκοτωσε 5 γυνσικες χωρις λογο. Δεν ειναι να εκπλησσεσαι
Βάλε και αυτή με το βιτριόλι.
the end

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 00:48

Highlander έγραψε:
Awesomatic έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:02
georgebi έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:43
:roll::roll::102:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Νομίζω δεν είναι σωστό να μην θεωρούμε τις γυναίκες ανθρώπους. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος βέβαια για να επιμένουν τόσο οι τύποι στο Twitter.
Δηλαδή ο όρος παιδοκτονία ή ο όρος πατροκτονια σημαίνουν ότι τα παιδιά και οι πατέρες δεν είναι άνθρωποι; :lol:
Οι όροι παιδοκτονία, συζυγοκτονία, μητροκτονία και πατροκτονία υπάρχουν για να συγκεκριμενοποιήσουν έναν φόνο ως προς την σχέση του δολοφόνου με το θύμα. Γυναικοκτονία δεν σημαίνει τίποτα, όπως και ανδροκτονία. Απλά το «συζυγοκτονία» δεν αρέσει στους ηλίθιους γιατί δεν αποκαλύπτει το φύλο του θύματος και επειδή συζυγοκτόνος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους δυο συζύγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών