οτι θελει η πασιφαη .. αλλα ποτε δεν ειπα οτι ακουω γερμανικα ασματα ή να λεω ζητω ο χιτλερ μακρια απο μενα αυτα ...αυτα τα κανουν οι κομμουνιστες οι ανθελληνες οι προδοτες του εθνους κλπΠασιφάη έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:28Έχεις δηλώσει ναζί. Τί, όχι;
Μην πετάς μπαλίτσα αλλού, ξέρεις τις απόψεις μου. Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για την δική σου θέαση. Κρίμα να δουλευόμαστε αναμεταξύ μας.
Ναι, ήταν γαμάτη η προσπάθειά μου, όχι απλά καλή. Παίρνω βραβείο αξιοπρέπειας, εν αντιθέσει με τις μαλακίες που διαβάζω σωρηδόν εδώ μέσα. Κάνε μου τη χάρη.
Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρό παιδί από πυροβολισμούς στο Ζεφύρι
από Portia » 14 Οκτ 2023, 20:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
16 Οκτ 2023, 09:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς
από Parrot » 11 Απρ 2024, 00:01 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Απρ 2024, 09:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μακελειό Αποκάλυψη: ΧΑΦΙΕΣ της ΝΔ για να κλείσουν φυλακή τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ
από nikos_hellas » 25 Απρ 2024, 18:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
30 Απρ 2024, 18:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν χαζεψει στη Σερβία.Νέο μακελειό με πολλούς νεκρούς.
από Μαδουραίος » 05 Μάιος 2023, 04:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
05 Μάιος 2023, 08:51
-