Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
We must secure the existence of our people and a future for white children,
because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the Earth.
Τι ειναι αυτά που λες, άνθρωπέ μου!
Χειροτερα απο σενα παντως δεν ειπε.
Επουράνιε Πατέρα, που τεχνουργείς στους ουρανούς! Τι διαβάζουμε απόψε!
Το ότι παρέθεσα το ρητό του δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις πράξεις του, αλλά ότι μου αρέσει πολύ το ρητό του.
Τι αστείοι που είστε οι αριστεροφιλελεύθεροι, είστε υπέρ των μαύρων και των πίθηκων να είναι περήφανοι για τη φυλή τους, αλλά λέτε φασίστα και ναζί όποιον λευκό αγαπάει τη δική του.
Φοβερό επίπεδο πάντως με τους χαρακτηρισμούς...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πωωω, μιλάμε για κορεκτίλα σε άλλα επίπεδα. Μαύροι δεν είναι; Πώς να τους πω; Την κριντζιά το «έγχρωμοι»;
Όσο για τους άλλους, οι λαθροορκ με τη συμπεριφορά τους έχουν κάνει τον κόσμο να μην θέλει ούτε να τους βλέπει. Μαχαιρώματα, βιασμοί, παρασιτισμός από επιδόματα και πολλά άλλα.
Προφανώς και δεν θα κάτσουμε να μας αντικαταστήσουν.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Οι ψυχομετρικές εξετάσεις άραγε περιλαμβάνουν το αν έχεις φίλους και γαμάς; Ή μόνο αν είσαι ο Μέγας Ναπολέων υπάρχει πρόβλημα;
Κι αν έχεις φίλους που τους τη σπας; Κι αν γαμάς, αλλά είσαι ανώμαλος στο κρεββάτι; Δεν μπαίνει εύκολα η γραμμή.
Αλλά στη βασική ιδέα είμαι μαζί σου, υποχρεωτική ψυχανάλυση σε όλους, αν με βγάζανε άυριο πρωθυπουργό. Πρέπει όμως να το θέλουν, διαφορετικά δεν λειτουργεί. Δύσκολη η πολιτική, τελικά
Δε θα καθόμουν να πεθάνω για κανέναν. Κι αν μπορούσα ως εκπαιδευτικός να πυροβολήσω στο κεφάλι δράστη δολοφονίας σε σχολική κοινότητα ,θα το έκανα.
Κι ας είχα τύψεις μετά.
Αφιερωμένο το παρακάτω ,έτσι για να σας φτιάξω λίγο βραδυάτικο και να κατουρήσετε τα βρακάκια σας, από ικανοποίηση.
καλη η προσπαθεια πασιφαη μου αλλα εχουμε τα δικα μας τα ελληνικα
ακουσες κανενα δικο μας να λεει για χιτλερ ;
δεν ειμαστε σαν τους ανθελληνες κεκεδες που κατουριουνται για τον σταλιν
Αφιερωμένο το παρακάτω ,έτσι για να σας φτιάξω λίγο βραδυάτικο και να κατουρήσετε τα βρακάκια σας, από ικανοποίηση.
καλη η προσπαθεια πασιφαη μου αλλα εχουμε τα δικα μας τα ελληνικα
ακουσες κανενα δικο μας να λεει για χιτλερ ;
δεν ειμαστε σαν τους ανθελληνες κεκεδες που κατουριουνται για τον σταλιν
Έχεις δηλώσει ναζί. Τί, όχι;
Μην πετάς μπαλίτσα αλλού, ξέρεις τις απόψεις μου. Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για την δική σου θέαση. Κρίμα να δουλευόμαστε αναμεταξύ μας.
Ναι, ήταν γαμάτη η προσπάθειά μου, όχι απλά καλή. Παίρνω βραβείο αξιοπρέπειας, εν αντιθέσει με τις μαλακίες που διαβάζω σωρηδόν εδώ μέσα. Κάνε μου τη χάρη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.