Αν γενικώς κυκλοφορούν είναι αυξημένες οι πιθανότητες, ισχύει ως και για πολυπληθέστερες πόλειςhellegennes έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 21:32Ότι είναι το πιο πιθανό να γνωρίζονται δυο άτομα σε μια πόλη 70 χιλιάδων κατοίκων είναι για ζουρλομανδύα. Είναι αδύνατον να γνωρίζοναι; Προφανώς όχι, όπως δεν είναι καθόλου αδύνατον να γνωρίζονται δυο άτομα που ζούνε και συναντιούνται στο Λονδίνο. Ο ισχυρισμός για ζουρλομανδύα είναι ότι οι Σέρρες είναι αρκετά μικρό μέρος ώστε το πιο πιθανό σενάριο είναι να γνωρίζονταν.
Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγω αν ρωτησω τωρα τον Σιντ ποιος δουλευε στο μπαρ στην στην Ακτινα η στο Stones το 1997 ξερει να απαντησει και παιζει ο χελις να παει να διαβασει παλιες απογραφες
Για το θεο
Τι βληματα βγαζουν τα πανεπιστημια
Για το θεο
Τι βληματα βγαζουν τα πανεπιστημια
- hellegennes
Θα είναι επειδή η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη και άρα λογικό είναι να γνωρίζονται, όπως δήλωσες για τις Σέρρες.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Aυτα μεγαλε δεν μπορεις να τα μαθεις απο βιβλια
Τα μαθαινεις μονο στην πραγματικη ζωη
Αν ηταν ετσι θα ειχαμε διαβασει ολοι 150 φορες το καμα σουτρα
Τα μαθαινεις μονο στην πραγματικη ζωη
Αν ηταν ετσι θα ειχαμε διαβασει ολοι 150 φορες το καμα σουτρα
Δύσκολο σε μεσαια ή μικρή πόλη να μην ξέρεις έστω εξ ακοής κάποια πράγματα για μαγαζιά, πορτιερηδες που δεν μπλέκεται, ποιος είναι καλό παιδί, ποιον δεν τον κοιτάς καν κλπ. Και να μην ξέρεις εσύ θα ξέρει κάποιος φίλος φίλου. Εγώ ηξερα 2-3 πορτιερηδες απο το γυμναστήριο μου, ντουλάπες κανονικές αλλά νορμάλ συμπεριφορά. Όλοι έγιναν πορτιερηδες απο προηγούμενη ενασχόληση με αθλητισμό (άρση βαρών, μποξ, κοκ μποξ κλπ). Αν ηταν και κανένας ποινικός δεν θα το διαφήμιζε κιόλας οπότε δεν πήρα χαμπάρι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τι φάση είναι αυτό, τύπε; Χτυπήματα με γροθιές και πουτσοσκάμπιλα;Lord Brum έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 22:42Δύσκολο σε μεσαια ή μικρή πόλη να μην ξέρεις έστω εξ ακοής κάποια πράγματα για μαγαζιά, πορτιερηδες που δεν μπλέκεται, ποιος είναι καλό παιδί, ποιον δεν τον κοιτάς καν κλπ. Και να μην ξέρεις εσύ θα ξέρει κάποιος φίλος φίλου. Εγώ ηξερα 2-3 πορτιερηδες απο το γυμναστήριο μου, ντουλάπες κανονικές αλλά νορμάλ συμπεριφορά. Όλοι έγιναν πορτιερηδες απο προηγούμενη ενασχόληση με αθλητισμό (άρση βαρών, μποξ, κοκ μποξ κλπ). Αν ηταν και κανένας ποινικός δεν θα το διαφήμιζε κιόλας οπότε δεν πήρα χαμπάρι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ναι, γαμαει λέμε και μετα το νοκ άουτ ρίχνεις κι ενανFeindflug έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 11:02Τι φάση είναι αυτό, τύπε; Χτυπήματα με γροθιές και πουτσοσκάμπιλα;Lord Brum έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 22:42Δύσκολο σε μεσαια ή μικρή πόλη να μην ξέρεις έστω εξ ακοής κάποια πράγματα για μαγαζιά, πορτιερηδες που δεν μπλέκεται, ποιος είναι καλό παιδί, ποιον δεν τον κοιτάς καν κλπ. Και να μην ξέρεις εσύ θα ξέρει κάποιος φίλος φίλου. Εγώ ηξερα 2-3 πορτιερηδες απο το γυμναστήριο μου, ντουλάπες κανονικές αλλά νορμάλ συμπεριφορά. Όλοι έγιναν πορτιερηδες απο προηγούμενη ενασχόληση με αθλητισμό (άρση βαρών, μποξ, κοκ μποξ κλπ). Αν ηταν και κανένας ποινικός δεν θα το διαφήμιζε κιόλας οπότε δεν πήρα χαμπάρι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes

Ότι οι Σέρρες είναι μικροσκοπική πόλη κι άρα το πιο πιθανό είναι να γνωρίζονται δυο τυχαία άτομα, όπως είπες εσύ;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Ακομη δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για δυο τυχαια ατομα;
Μιλαμε για δυο ατομα ιδιου φυλου ιδιου ηλικιακου γκρουπ απο τα οποια το ενα δουλευε σε ποστο που το γνωριζει οποιος κυκλοφορει σε αυτη την πολη
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Εχει φρακαρει το μυαλο σου με αχρηστες γλωσσικους κανονες και αδυνατεις να κατανοησεις τοσο απλα πραγματα;
Ενταξει καταλαβαινω οτι ισως εχεις αλλα βιωματα
Ισως ακομη και στο ιδιο σου το σχολειο να μην σε ηξερε κανενας.
Αλλα καπου ωπα δεν εισαι εσυ το μετρο αυτου του κοσμου.Το αντιθετο συμβαινει.
Καποια στιγμη πρεπει να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα
Καποιος που εργαζεται πχ στην νυχτερινη Θεσσαλονικη σε ποστα οπως μετρ- πορτιερης κτλ εχει χιλιαδες φορες μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα απο εναν μινιμαρκετα που πουλαει γλωσσικη και ορθογραφικη υπεροχη στο διαδικτυο
Ετσι ειναι η ζωη.
Μιλαμε για δυο ατομα ιδιου φυλου ιδιου ηλικιακου γκρουπ απο τα οποια το ενα δουλευε σε ποστο που το γνωριζει οποιος κυκλοφορει σε αυτη την πολη
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Εχει φρακαρει το μυαλο σου με αχρηστες γλωσσικους κανονες και αδυνατεις να κατανοησεις τοσο απλα πραγματα;
Ενταξει καταλαβαινω οτι ισως εχεις αλλα βιωματα
Ισως ακομη και στο ιδιο σου το σχολειο να μην σε ηξερε κανενας.
Αλλα καπου ωπα δεν εισαι εσυ το μετρο αυτου του κοσμου.Το αντιθετο συμβαινει.
Καποια στιγμη πρεπει να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα
Καποιος που εργαζεται πχ στην νυχτερινη Θεσσαλονικη σε ποστα οπως μετρ- πορτιερης κτλ εχει χιλιαδες φορες μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα απο εναν μινιμαρκετα που πουλαει γλωσσικη και ορθογραφικη υπεροχη στο διαδικτυο
Ετσι ειναι η ζωη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιαν 2025, 19:48
-
- 25 Απαντήσεις
- 1418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01
-
- 30 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Χθες, 13:54
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονία Αθανασιάδη...ακόμη ανεξιχνίαστη...
από Golden Age » 19 Μαρ 2024, 13:10 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Μάιος 2025, 21:02
-