Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Polaris3 » 07 Απρ 2025, 18:06
Πτολεμαίος έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:06
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 16:32
Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 09:41
Μαλακίες κλασικά. Υπεκφυγές και άγιος ο θεός.
Σου δίνω τον ορισμό του παράσιτου, σου δείχνω ότι και αυτοί ζουν έτσι, σαν παράσιτα και εσύ μου γράφεις τις ίδιες κλασικές πίπες.
Μέχρι και οι ομοϊδεάτες σου τους πήγαν πουτσα μπάλα και τραμπάλα επί υπαρκτού. Οι δε Τσέχοι κομμουνιστές τους......στειρωναν (

) και συ τώρα απλά παριστάνεις τον μαλάκα.
Ο ορισμός αυτός ταιριάζει σε μια παρασιτική ομάδα η οποία απομυζά τους πόρους και δημιουργεί δυστυχία σε όλους τους υπόλοιπους.
Είσαστε και εσείς θύματα του κάθε Αλαφουζου και Μαρινακη αλλά δεν το καταλαβαίνετε επειδή είστε μπετόστοκοι. Θέλετε να γαμήσετε ακόμα πιο δυστυχισμένους από εσάς.
Είστε οι παλαβοί που σε κάθε εποχή γλύφουν τα αρχίδια του βασιλιά, τώρα του τοπικού βουλευτή και καπιταλιστή.
Σαν το σκυλί που το βαράς και δαγκώνει το διπλανό σκυλί και όχι εσένα
[img]https://i.postimg.cc/V67xZNPh/2025 ... .png[/img]
15-20 άτομα εδώ μέσα σε κατουράνε και συ νομίζεις ότι είσαι εκδρομή σε waterpark.
Στα παπάρια μου για τους πλούσιους.
Μπορεί να είναι μουνόπανα αλλά μάντεψε.
Δεν θα έρθει ο Αλαφούζος, ούτε ο Μαρινάκης να μου κλέψει το αυτοκίνητο και ούτε πρόκειται να μπουκαρουν στο σπίτι μου.
Δεν θα πάει ο Λάτσης στην γριά μάνα/γιαγιά σου να της πει "άνοιξε θεία, από τη ΔΕΗ είμαστε" και να την τρομοκρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής της δερνοντας και ληστεύοντας την.
Μόνο αν είσαι ο ίδιος γύφτος θα μπορούσα να καταλάβω τις μαλακίες που γράφεις.
Αν δεν είσαι γύφτος τότε είσαι απλά ένας σιχαμενος άνθρωπος ανάξιος να αναπνέει οξυγόνο.
Καλά τα λες και εκνευρίζεις τους πάντες γαμωντας την λογική εδώ μέσα.
Σε μια κατ'ιδιαν συζήτηση θα σε είχαν πλακώσει στις φαπες πολύ πριν ξερασεις ολόκληρο τον σιχαμενο οχετό σου.
Είσαι το απόλυτο παράδειγμα στο γιατί ο Πινοσέτ και ο Βιδελα γέμισαν τις ακτές Ειρηνικού και Ατλαντικού αντίστοιχα.
Διότι πολύ απλά είσαστε διεστραμμένοι ψυχοπαθεις που δεν κουβεντιαζονται με τίποτα.
Στα αρχίδια μου τι γράφεις εσύ και τα υπόλοιπα 15 ακροδεξιά μουνόπανα του κάθε πχωρουμ.
Ο Μαρινάκης ρε μαλάκα έχει άλλο τρόπο, νόμιμο για να σε κλέβει αλλά εσύ και οι όμοιοι σου είστε τόσο μπετόστοκοι που δεν το αντιλαμβάνεστε.
Σιγά μωρή λουλού που θα με πλάκωνες στις φάκες κιόλας

Κάτι χέστες είναι η φάρα σου που ούτε να παραδεχτείτε ότι είστε ρατσιστές δεν θέλετε και το πάτε πλαγίως

-
Stinger
από Stinger » 07 Απρ 2025, 18:15
Τι συζητάτε με τον μαλακισμενο γυφτακο δεν έχω καταλάβει. Αφού τη βρίσκει με τις χλαπατσες μην του κάνετε το χατήρι
-
Polaris3
από Polaris3 » 07 Απρ 2025, 18:19
Stinger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 18:15
Τι συζητάτε με τον μαλακισμενο γυφτακο δεν έχω καταλάβει. Αφού τη βρίσκει με τις χλαπατσες μην του κάνετε το χατήρι
Συζητά γιατί δεν μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να γαμήσουν άλλες ομάδες που είναι στο περιθώριο.
Είστε τόσο ξεφτιλισμένα μουνόπανα που για να αισθανθείτε καλά με την ζωούλα σας, φαντάζεστε ξερονήσια και βία για τους Ρομα.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε ΚΑΝ ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ρατσιστικά ταγάρια όπως εσείς

-
Στύξ
από Στύξ » 07 Απρ 2025, 18:28
AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:18
Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
Ηρθαν δυο πιτσιρικάδες ρομά οδηγώντας ένα αγροτικό και μου λένε:
-Ρε, μάστορα, να μπούμε εκεί να πάρουμε σίδερα;
- Γιατί, δικά σας είναι για να τα πάρετε;
- Για να βγάλουμε το μεροκάματο, ρε μάστορα.
- Και κλέβοντας θα βγάλετε το μεροκάματο;
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
- Οχι, δεν είμαι ρατσίστας. Είμαι συμπεριληπτικός.
-Ρατσίστας είσαι.
Το ίδιο με μαθητή πιο άσπρο κι απ' τους μπαλαμούς.
Είσαι ρατσιστής!
Τι ρατσιστής βρε .... που είσαι πιο άσπρος κι από μένα

-
Kauldron
από Kauldron » 07 Απρ 2025, 18:40
Στύξ έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 18:28
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Είσαι ρατσιστής!

Κανένας ρατσισμός. Ίσα-ίσα που υποστηρίζω οτι πρέπει να υπάρξει ειρήνη μεταξύ Ανθρώπων και Γύφτων, πέστου.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Στύξ
από Στύξ » 07 Απρ 2025, 18:54
Kauldron έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 18:40
Στύξ έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 18:28
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Είσαι ρατσιστής!

Κανένας ρατσισμός. Ίσα-ίσα που υποστηρίζω οτι πρέπει να υπάρξει ειρήνη μεταξύ Ανθρώπων και Γύφτων, πέστου.
Oχι

,αλλά μετά μπήκα βρίζοντας στο γραφείο καθηγητών.
Αποσυμπιέστηκα κι εντάξει

-
Stinger
από Stinger » 07 Απρ 2025, 19:02
Polaris3 έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 18:19
Συζητά γιατί δεν μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να γαμήσουν άλλες ομάδες που είναι στο περιθώριο.
Είστε τόσο ξεφτιλισμένα μουνόπανα που για να αισθανθείτε καλά με την ζωούλα σας, φαντάζεστε ξερονήσια και βία για τους Ρομα.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε ΚΑΝ ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ρατσιστικά ταγάρια όπως εσείς

Αντε παίξε παραπέρα ρε μπουλη που βρήκες το πχορουμ να εκτονωνεσαι. Βλακα!
-
Polaris3
από Polaris3 » 07 Απρ 2025, 19:48
Stinger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:02

Εγώ ρε ηλίθιε εκτονώνομαι ? Εσείς βγάζετε χολή και μίσος για ολόκληρες ομάδες.
Οι μισοί εδώ μέσα βρίζουν τους λοατκι και οι άλλοι μισοί τους Ρομα και μετανάστες.
Έλληνας χριστιανός, αγαπάτε αλλήλους

-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
από Niki » 07 Απρ 2025, 19:54
Η τόσο χαμηλής νοημοσύνης άνθρωποι μπορούνε να κάνουνε εγκλήματα από τα πιο απεχθή αλλά πάντα θα είναι μετρημένα δηλαδή το πολύ να σφάξουνε μια οικογένεια , παραπάνω δεν.
Η υψηλής νοημοσύνης σπουδαγμένοι εγκληματίες μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες ακόμα και εκατομμύρια χωρίς να λογοδοτήσουν ποτέ.
Μεταξύ πρωτόγονου νεάντερταλ και εγκληματία με όλα τα εφόδια και τεχνολογία προτιμώ τον νεάντερταλ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 07 Απρ 2025, 19:59
Stinger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:02

Can't Fix Stupid...

-
Aitwlos
από Aitwlos » 07 Απρ 2025, 20:24
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:01
Aitwlos έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 21:21
Κλιμακώθηκε ωραία αυτό το νημα
Ε ναι, ειδικώς όταν σε θέμα για τους ρομά, βρήκες την αρμόζουσα κατά την άποψη σου ευκαιρία, να την πεις στον πατ, χωρίς να προσθέσεις καν την άποψη σου για το κυρίως ζητούμενο.
Βαθεία πσυχή και βαθειά σκέπση.
Γλυκιά μου στον πατ την λέω από όταν ισχυρίστηκε πως υπάρχει ένα τμήμα που φυλάει γυναικες για να πει τα ψέματα του. Μερικούς μήνες πριν έχει σφαχτεί μια από αυτές. Τα παιχνίδια σου αλλου
Συνέχισε να παίζεις στο πχορουμ αλλά μέχρι εδώ είναι ορισμένοι.
Βγάλε την ψυχή βαθιά, βρες ένα νήμα που στηρίζω Ρόμα, και η επόμενη φάση νομίζω είσαι στα ignore
Tις προάλλες με εγκαλουσες σε quote
Juno έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 07 Απρ 2025, 22:26
Niki έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:54
Η τόσο χαμηλής νοημοσύνης άνθρωποι μπορούνε να κάνουνε εγκλήματα από τα πιο απεχθή αλλά πάντα θα είναι μετρημένα δηλαδή το πολύ να σφάξουνε μια οικογένεια , παραπάνω δεν.
Η υψηλής νοημοσύνης σπουδαγμένοι εγκληματίες μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες ακόμα και εκατομμύρια χωρίς να λογοδοτήσουν ποτέ.
Μεταξύ πρωτόγονου νεάντερταλ και εγκληματία με όλα τα εφόδια και τεχνολογία προτιμώ τον νεάντερταλ.
Τί ακριβώς συγκρίνεις κοπελιά; Το έγκλημα είναι μια ειδεχθής κατάσταση. Έχει σημασία ο ''γεννήτοράς' του; Το γεγονός πως έχεις προτίμηση στους εγκληματίες, με ξεπερνάει. Τι διαβάζω θεοί του Ολύμπου εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Zundapp
από Zundapp » 07 Απρ 2025, 22:33
πισω στην ΝΔ σου
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Niki
από Niki » 07 Απρ 2025, 22:35
Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 22:26
Τί ακριβώς συγκρίνεις κοπελιά; Το έγκλημα είναι μια ειδεχθής κατάσταση. Έχει σημασία ο ''γεννήτοράς' του; Το γεγονός πως έχεις προτίμηση στους εγκληματίες, με ξεπερνάει. Τι διαβάζω θεοί του Ολύμπου εδώ μέσα.
Μεταξύ , ανάμεσα δηλαδή αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο κακά.
Δηλαδή αν δεν είχα την επιλογή του καθόλου εγκληματία.
Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε εγκληματίες που κρύβονται και ζούνε μια καθημερινή ζωή με κουστούμια η ακόμα χειρότερα και από αυτούς που δεν κρύβονται όπως ήταν ο Χίτλερ , όπως είναι ο Πούτιν , Ο Τραμπ , Ο Σόρος ή αυτοί που φτιάχνουν μικρόβια για βιολογικό πόλεμο ή ανάμεσα στον Κιμ ανάμεσα σε ούλους αυτούς ή Ρομά θα διάλεγα Ρομά.
-
Niki
από Niki » 07 Απρ 2025, 22:37
Zundapp έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 22:33
πισω στην ΝΔ σου
Οι υψηλής ....μπράβο σου βρήκες κάτι.
-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 1853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
04 Μάιος 2025, 14:50
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Ιουν 2023, 14:34
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 3440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.