Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 19 Ιουν 2021, 01:10

Τη σκότωσε γιατί... δεν την αγαπούσε

Της Αγγελικής Κώττη στο liberal.gr

https://www.liberal.gr/apopsi/ti-skotos ... use/385692

Δεν είναι έγκλημα πάθους. Δεν είναι έγκλημα έρωτα. Δεν θόλωσε ξαφνικά. Δεν τον θύμωσε κάτι αίφνης. Δεν έκανε εκείνη τίποτα. Τη σκότωσε γιατί μπορούσε. Ήταν η γυναίκα του, η μητέρα του παιδιού του, η ιδιοκτησία του. Τη δολοφόνησε εν ψυχρώ, όπως το είχε προσχεδιάσει.

Το θύμα ήθελε να φύγει, όμως δεν πρόλαβε. Αλλά, δεν φταίει αυτό. Τίποτα δεν φταίει, πέρα από το (πατριαρχικό) μυαλό του. Δεν τη σκότωσε επειδή την αγαπούσε. Τη σκότωσε γιατί δεν την αγαπούσε- και μάλλον δεν την αγάπησε ποτέ.

Δεκατεσσάρων ετών η Καρολάιν κι εκείνος 27, τη γοήτευε πετώντας με το ελικόπτερο πάνω από το σχολείο της. Εκείνη, ανήλικη, εκείνος «πιλότος». Αεροταξιτζής :roll: κατά κυριολεξία, αλλά ποιος δίνει σημασία στη λεπτομέρεια; Εδώ δεν δόθηκε σημασία στο ότι ένας 27χρονος πολιορκούσε μια 14χρονη. Μας λένε κάτι οι ηλικίες;

Στα 15 την παρουσίαζε ως κατάκτησή του, κάπου στα 18- υποθέτω- ενήλικη πλέον, την έβαλε να τον παντρευτεί στην Πορτογαλία, επειδή αντιδρούσε η μάνα της. Τώρα ρωτάνε όλοι πώς δεν έκανε τίποτα αυτή η μάνα πριν. Αλήθεια; Ξέρει κανείς πόσο προσπάθησε; Ξέρουμε πώς αντιδρούσε και άκουγε ή δεν άκουγε ένα κορίτσι στην εφηβεία με όλες τις «επαναστάσεις» που κάνουμε όλοι σε εκείνη την ηλικία; Η μάνα φταίει ή ο δολοφόνος;

Στα 18 έμεινε έγκυος, αλλά το μωρό δεν ήρθε ποτέ. Και αντί να την αφήσει να ξεκουραστεί, να αναλάβει ως γυναίκα αλλά και ως προσωπικότητα, έκαναν ένα κοριτσάκι πάρα πολύ σύντομα. Τη μικρή Λυδία, που ακόμη δεν έχει χρονίσει.

Αυτό το παιδί που τόσο ψυχρά άφησε πάνω στο νεκρό σώμα της δολοφονημένης μητέρας του για να τον λυπηθούν οι αστυνομικοί. Σκότωσε και το σκυλάκι της, που η Καρολάιν είχε πάρει από καταφύγιο αδέσποτων. Παράπλευρη απώλεια, ώστε να μειώσει τις υποψίες.

Πριν φτάσει στο έγκλημα, την είχε αποκόψει από τους πάντες, δεν την άφηνε, στην ουσία, να συνεχίσει τις σπουδές της. Δεν σεβάστηκε τις φιλίες της. Δεν ασχολήθηκε με την επιλόχεια κατάθλιψή της παρά μόνο για να την καθυποτάξει. Και είχε κάμερες μέσα στο σπίτι. Έξι, διαβάσαμε κάπου. Επειδή το κορίτσι δεν έπρεπε ούτε να αναπνέει χωρίς να το μαθαίνει.

Υπάρχει ίχνος αγάπης σε όλα αυτά;

Τυπική περίπτωση χειριστικού ατόμου, που δημιουργεί και τροφοδοτεί μια κακοποιητική σχέση, θα πουν οι ψυχολόγοι. Και εδώ, μιλούν τα στοιχεία.

...............................

Είτε το πούμε «γυναικοκτονία» όπως θέλουν οι φεμινίστριες, είτε όχι, το έγκλημα επαναλαμβάνεται διαρκώς και πάντοτε ύστερα από κλιμάκωση μιας κακοποιητικής σχέσης. Ξεκινά με μια σκηνή ζήλειας ή επίθεσης, στιγμιαίας, και φτάνει μέχρι την σωματική ή/ και ψυχική κακοποίηση. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγει σε αφαίρεση ζωής.

Και τι κάνουν οι γυναίκες; Θα ρωτήσετε. Οι γυναίκες πολλές φορές δεν κάνουν καν προσπάθεια, γιατί δεν έχουν τη δύναμη. Δεν έχουν κάποιον να τις βοηθήσει. Κάποιον να τους εξηγήσει ότι όχι, δεν φταίνε εκείνες επειδή το παιδί έκλαψε και ο αφέντης ξύπνησε, επειδή κάνει κρύο ή ζέστη, ότι κανείς δεν μπορεί να τις κακομεταχειρίζεται «με λόγο» ένα φαγητό με πολύ ή λίγο αλάτι, έναν κόκκο σκόνης που βρέθηκε, ένα πουκάμισο που δεν πλύθηκε στην ώρα του, δηλαδή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ακόμη και όσες βρίσκουν τη δύναμη να αντιδράσουν, για να ξεφύγουν πρέπει να το επιχειρήσουν κατά μέσο όρο επτά φορές, λένε οι στατιστικές. Ποια αντέχει να ζει με αυτές τις «αποτυχίες» που δυσκολεύουν την επόμενη φορά; Και πόσο σίγουρη μπορεί να είναι ότι σώθηκε εκείνη και τα παιδιά της; Στη Μακρινίτσα, στην Κρήτη, στην Αγία Βαρβάρα είχαν φύγει. Τις σκότωσαν όμως.

Επειδή οι νόμοι δεν είναι αυτοί που πρέπει, επειδή ενδεχομένως η νοοτροπία των αρχών δεν είναι αυτή που πρέπει, επειδή η κοινωνία έχει μάθει να δέχεται αν όχι και να δικαιολογεί τις δολοφονίες. Που είναι η κορυφή του παγόβουνου μέσα στην τόσο διαδεδομένη όσο και «αόρατη» οικογενειακή βία.

Αντί, λοιπόν, να λέτε «στο πρώτο χαστούκι να φεύγετε» στο οποίο θύμα, δοκιμάστε να κόβετε τα χέρια του κάθε θύτη. Το διάβασα στο Facebook μαζί με χιλιάδες άλλα και με βρίσκει σύμφωνη. Όπως και το παρακάτω σπαρακτικό κείμενο:

«Είναι πολύ δύσκολη λέξη το "Φύγε" όταν πρόκειται για σχέση κακοποιητική. Ο άντρας θύτης δεν θα αφήσει ποτέ εύκολα να ξεφύγει η λεία του, κόπιασε για αυτήν.

Αν κάτι μας σοκάρει πιο πολύ δεν είναι πως αυτά τα έκανε ο Μπάμπης, αλλά πως αυτά τα έκανε ο όμορφος, νεαρός πιλότος που "ερωτεύτηκε" την όμορφη 14χρονη. Το τέρας είναι ένας από μας, αυτό μας σοκάρει. Το ερώτημα είναι ένα, είναι όντως ένας από μας; Σε ποιον ή ποια πρέπει τελικά να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας. Όσο κι οι δυο είναι ζωντανοί.»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2021, 01:15

Εν τω μεταξύ ο Κατερινόπουλος ζητάει αυτή τη στιγμή από συνάδελφό του πιλότο να πάει να καταθέσει για σπίτι που ψάχνανε στην Κρήτη τον Απρίλη. Ζντοινγκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 19 Ιουν 2021, 01:23

talaipwros έγραψε:
18 Ιουν 2021, 21:56
και καπου εδω να εισαγω τον ορο " Στρεϊτοκτονία", για μελλοντικη χρηση
Το οποιο σε τετοια περιπτωση θα ηταν σαφως ενα εγκλημα της τοξικης "πουστραρχιας" , εισαγω επισης νεο ορο προς μελλοντικη χρηση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Ιουν 2021, 01:27

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:34
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:30
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:23

Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;

Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;
SpoilerShow
Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
Ότι όπως πάρα πολλά ζευγάρια, έτσι κι αυτό είχε τα προβλήματά του.
Τα προβλήματα τα ζευγάρια τα συζητούν και, εάν δεν μπορούν να τα λύσουν πολιτισμένα, χωρίζουν.
Δεν δολοφονεί ο ψυχάκιας τη γυναίκα του με τα χέρια του δίπλα στο μωρό τους, ούτε κρεμάει τον σκύλο για να φανεί αληθοφανές το στόρι για τη δήθεν ληστεία.
Ουδεμία σημασία έχει αν το κορίτσι πέρναγε μια δύσκολη φάση, αλλά η κλειδαρότρυπα πουλάει πολύ.
Κάτι μου λέει πως αν ήταν ο Μπάμπης που την κοπαναγε κάθε Τρίτη και Πέμπτη δεν θα το χαρακτήριζες ένα προβληματακι σαν αυτά που έχουν πάρα πολλά ζευγάρια.

Το ότι δεν δολοφονεί ένας άνθρωπος που έχει τα λογικά του, συμφωνώ μαζί σου. Εννοείται.

Τι ήταν αυτό όμως που τον τρελλανε;
Τι θα λέγαμε αν γυναίκα σκότωνε τον άντρα της επειδή την κακοποιούσε;
Νομίζω για να είμαστε δικαιοι πρέπει να πούμε τα ίδια
Αμήν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Ιουν 2021, 01:28

Σενέκας έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:12
nowhere έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:06
alekhine έγραψε:
18 Ιουν 2021, 21:56
το χτυπουσε κιολας το παλικαρι μαθαινουμε τωρα

Εικόνα
αυτό δεν σηκώνει πρόστιμο-κλείσιμο-ξέσκισμα κάτι?
τα μμε ούτως ή άλλως έχουν βγάλει απο την αρχή τη ζωή της νεκρής στα μανταλάκια. Τα μεσημεριανάδικα και τα βοθροσάιτ δεν έχουν αφήσει κάτι ανέγγιχτο σ'αυτή την ιστορία. Αν υπάρχει ημερολόγιο, σε λίγο θα αρχίσουν να ποστάρουν ολόκληρες σελίδες. Ειλικρινά, δυσκολεύομαι να βρω ένα μέρος στην αντιμετώπισης της υπόθεσης απο την ελληνική κοινωνία που να μην δείχνει με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο ότι είμαστε ένας τριτοκοσμικός βόθρος. Απο την αστυνομία, μέχρι τα μμε και τα ζώα στα φορα και στο τουιτερ, όλοι για κλάματα

.

Η Λαϊκή Σοφία λέει ότι 2 φορές στη ζωή ανοίγει το σπίτι τις πόρτες του σε όλους.....

Στό Γάμο καί στό Θάνατο..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Ιουν 2021, 01:31

Εισαι πολυ πιο πανω απ το μεσο ορο οικονομικα - επαγγελματικα σε κρατος που ο αβερατζ ''δινει κωλο'' για 800- 1000 ευρα και σκοτωνεις το κοριτσακι μανα του παιδιου σου και παιζεις και 1.5 μηνα κουκλοθεατρο .

ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ .

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Ιουν 2021, 01:36

georgebi έγραψε:
19 Ιουν 2021, 01:10
Τη σκότωσε γιατί... δεν την αγαπούσε

Της Αγγελικής Κώττη στο liberal.gr

https://www.liberal.gr/apopsi/ti-skotos ... use/385692

Δεν είναι έγκλημα πάθους. Δεν είναι έγκλημα έρωτα. Δεν θόλωσε ξαφνικά. Δεν τον θύμωσε κάτι αίφνης. Δεν έκανε εκείνη τίποτα. Τη σκότωσε γιατί μπορούσε. Ήταν η γυναίκα του, η μητέρα του παιδιού του, η ιδιοκτησία του. Τη δολοφόνησε εν ψυχρώ, όπως το είχε προσχεδιάσει.

Το θύμα ήθελε να φύγει, όμως δεν πρόλαβε. Αλλά, δεν φταίει αυτό. Τίποτα δεν φταίει, πέρα από το (πατριαρχικό) μυαλό του. Δεν τη σκότωσε επειδή την αγαπούσε. Τη σκότωσε γιατί δεν την αγαπούσε- και μάλλον δεν την αγάπησε ποτέ.

Δεκατεσσάρων ετών η Καρολάιν κι εκείνος 27, τη γοήτευε πετώντας με το ελικόπτερο πάνω από το σχολείο της. Εκείνη, ανήλικη, εκείνος «πιλότος». Αεροταξιτζής :roll: κατά κυριολεξία, αλλά ποιος δίνει σημασία στη λεπτομέρεια; Εδώ δεν δόθηκε σημασία στο ότι ένας 27χρονος πολιορκούσε μια 14χρονη. Μας λένε κάτι οι ηλικίες;

Στα 15 την παρουσίαζε ως κατάκτησή του, κάπου στα 18- υποθέτω- ενήλικη πλέον, την έβαλε να τον παντρευτεί στην Πορτογαλία, επειδή αντιδρούσε η μάνα της. Τώρα ρωτάνε όλοι πώς δεν έκανε τίποτα αυτή η μάνα πριν. Αλήθεια; Ξέρει κανείς πόσο προσπάθησε; Ξέρουμε πώς αντιδρούσε και άκουγε ή δεν άκουγε ένα κορίτσι στην εφηβεία με όλες τις «επαναστάσεις» που κάνουμε όλοι σε εκείνη την ηλικία; Η μάνα φταίει ή ο δολοφόνος;

Στα 18 έμεινε έγκυος, αλλά το μωρό δεν ήρθε ποτέ. Και αντί να την αφήσει να ξεκουραστεί, να αναλάβει ως γυναίκα αλλά και ως προσωπικότητα, έκαναν ένα κοριτσάκι πάρα πολύ σύντομα. Τη μικρή Λυδία, που ακόμη δεν έχει χρονίσει.

Αυτό το παιδί που τόσο ψυχρά άφησε πάνω στο νεκρό σώμα της δολοφονημένης μητέρας του για να τον λυπηθούν οι αστυνομικοί. Σκότωσε και το σκυλάκι της, που η Καρολάιν είχε πάρει από καταφύγιο αδέσποτων. Παράπλευρη απώλεια, ώστε να μειώσει τις υποψίες.

Πριν φτάσει στο έγκλημα, την είχε αποκόψει από τους πάντες, δεν την άφηνε, στην ουσία, να συνεχίσει τις σπουδές της. Δεν σεβάστηκε τις φιλίες της. Δεν ασχολήθηκε με την επιλόχεια κατάθλιψή της παρά μόνο για να την καθυποτάξει. Και είχε κάμερες μέσα στο σπίτι. Έξι, διαβάσαμε κάπου. Επειδή το κορίτσι δεν έπρεπε ούτε να αναπνέει χωρίς να το μαθαίνει.

Υπάρχει ίχνος αγάπης σε όλα αυτά;

Τυπική περίπτωση χειριστικού ατόμου, που δημιουργεί και τροφοδοτεί μια κακοποιητική σχέση, θα πουν οι ψυχολόγοι. Και εδώ, μιλούν τα στοιχεία.

...............................

Είτε το πούμε «γυναικοκτονία» όπως θέλουν οι φεμινίστριες, είτε όχι, το έγκλημα επαναλαμβάνεται διαρκώς και πάντοτε ύστερα από κλιμάκωση μιας κακοποιητικής σχέσης. Ξεκινά με μια σκηνή ζήλειας ή επίθεσης, στιγμιαίας, και φτάνει μέχρι την σωματική ή/ και ψυχική κακοποίηση. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγει σε αφαίρεση ζωής.

Και τι κάνουν οι γυναίκες; Θα ρωτήσετε. Οι γυναίκες πολλές φορές δεν κάνουν καν προσπάθεια, γιατί δεν έχουν τη δύναμη. Δεν έχουν κάποιον να τις βοηθήσει. Κάποιον να τους εξηγήσει ότι όχι, δεν φταίνε εκείνες επειδή το παιδί έκλαψε και ο αφέντης ξύπνησε, επειδή κάνει κρύο ή ζέστη, ότι κανείς δεν μπορεί να τις κακομεταχειρίζεται «με λόγο» ένα φαγητό με πολύ ή λίγο αλάτι, έναν κόκκο σκόνης που βρέθηκε, ένα πουκάμισο που δεν πλύθηκε στην ώρα του, δηλαδή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ακόμη και όσες βρίσκουν τη δύναμη να αντιδράσουν, για να ξεφύγουν πρέπει να το επιχειρήσουν κατά μέσο όρο επτά φορές, λένε οι στατιστικές. Ποια αντέχει να ζει με αυτές τις «αποτυχίες» που δυσκολεύουν την επόμενη φορά; Και πόσο σίγουρη μπορεί να είναι ότι σώθηκε εκείνη και τα παιδιά της; Στη Μακρινίτσα, στην Κρήτη, στην Αγία Βαρβάρα είχαν φύγει. Τις σκότωσαν όμως.

Επειδή οι νόμοι δεν είναι αυτοί που πρέπει, επειδή ενδεχομένως η νοοτροπία των αρχών δεν είναι αυτή που πρέπει, επειδή η κοινωνία έχει μάθει να δέχεται αν όχι και να δικαιολογεί τις δολοφονίες. Που είναι η κορυφή του παγόβουνου μέσα στην τόσο διαδεδομένη όσο και «αόρατη» οικογενειακή βία.

Αντί, λοιπόν, να λέτε «στο πρώτο χαστούκι να φεύγετε» στο οποίο θύμα, δοκιμάστε να κόβετε τα χέρια του κάθε θύτη. Το διάβασα στο Facebook μαζί με χιλιάδες άλλα και με βρίσκει σύμφωνη. Όπως και το παρακάτω σπαρακτικό κείμενο:

«Είναι πολύ δύσκολη λέξη το "Φύγε" όταν πρόκειται για σχέση κακοποιητική. Ο άντρας θύτης δεν θα αφήσει ποτέ εύκολα να ξεφύγει η λεία του, κόπιασε για αυτήν.

Αν κάτι μας σοκάρει πιο πολύ δεν είναι πως αυτά τα έκανε ο Μπάμπης, αλλά πως αυτά τα έκανε ο όμορφος, νεαρός πιλότος που "ερωτεύτηκε" την όμορφη 14χρονη. Το τέρας είναι ένας από μας, αυτό μας σοκάρει. Το ερώτημα είναι ένα, είναι όντως ένας από μας; Σε ποιον ή ποια πρέπει τελικά να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας. Όσο κι οι δυο είναι ζωντανοί.»

.

Ούτε γιά πατσαβούρα δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τη Τζέλα τη Κότα..... :011:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2021, 01:57

Εικόνα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος » 19 Ιουν 2021, 02:07

Αυτές οι γενικεύσεις ''η πατριαρχία και ολοι οι άντρες ειναι κακοι και εκμεταλλεύονται τις ανυπεράσπιστες γυναίκες'' είναι ναζιστικές. Το όλοι οι Εβραίοι ειναι κακοι ήταν στην προπαγάνδα του Χιτλερ. Δηλώνουν κατα του ναζισμου , μα οι απόψεις τους είναι ναζιστικές

Στην πραγματικότητα ο κάθε άνθρωπος εχει διαφορετικό χαρακτήρα. Ξέρω γυναίκες που στα 16 ειχαν πολλαπλούς συντρόφους και γυναίκες που στα 30 είναι παρθένες. Καποιοι άντρες ειναι κλαρινογαμπροί τατουαζάτοι ψευτόμαγκες και καποιοι ντροπαλοί και ευγενικοί.

Απο εκεί και περα η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο ,αλλα υπάρχει και μια υποκρισία. Οταν ο 65χρονος εφοπλιστης παντρεύεται την 23χρονη φίλη της κόρης του κανενα απο τα ΜΜΕ δεν μιλάει για αηδία ,αλλά για τον γοητευτικό(θα ξεράσω) μπάρμπα που τον ερωτεύτηκε η νεαρή κοπέλα. Τα λεφτά δηλαδή ειναι το κριτήριο για μια σχέση.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2021, 02:21

Απολλώνιος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 02:07
Αυτές οι γενικεύσεις ''η πατριαρχία και ολοι οι άντρες ειναι κακοι και εκμεταλλεύονται τις ανυπεράσπιστες γυναίκες'' είναι ναζιστικές. Το όλοι οι Εβραίοι ειναι κακοι ήταν στην προπαγάνδα του Χιτλερ. Δηλώνουν κατα του ναζισμου , μα οι απόψεις τους είναι ναζιστικές

Στην πραγματικότητα ο κάθε άνθρωπος εχει διαφορετικό χαρακτήρα. Ξέρω γυναίκες που στα 16 ειχαν πολλαπλούς συντρόφους και γυναίκες που στα 30 είναι παρθένες. Καποιοι άντρες ειναι κλαρινογαμπροί τατουαζάτοι ψευτόμαγκες και καποιοι ντροπαλοί και ευγενικοί.

Απο εκεί και περα η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο ,αλλα υπάρχει και μια υποκρισία. Οταν ο 65χρονος εφοπλιστης παντρεύεται την 23χρονη φίλη της κόρης του κανενα απο τα ΜΜΕ δεν μιλάει για αηδία ,αλλά για τον γοητευτικό(θα ξεράσω) μπάρμπα που τον ερωτεύτηκε η νεαρή κοπέλα. Τα λεφτά δηλαδή ειναι το κριτήριο για μια σχέση.
ο νεος φασισμος ειναι ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 19 Ιουν 2021, 02:21

sys3x έγραψε:
19 Ιουν 2021, 01:27
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:34
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:30

Ότι όπως πάρα πολλά ζευγάρια, έτσι κι αυτό είχε τα προβλήματά του.
Τα προβλήματα τα ζευγάρια τα συζητούν και, εάν δεν μπορούν να τα λύσουν πολιτισμένα, χωρίζουν.
Δεν δολοφονεί ο ψυχάκιας τη γυναίκα του με τα χέρια του δίπλα στο μωρό τους, ούτε κρεμάει τον σκύλο για να φανεί αληθοφανές το στόρι για τη δήθεν ληστεία.
Ουδεμία σημασία έχει αν το κορίτσι πέρναγε μια δύσκολη φάση, αλλά η κλειδαρότρυπα πουλάει πολύ.
Κάτι μου λέει πως αν ήταν ο Μπάμπης που την κοπαναγε κάθε Τρίτη και Πέμπτη δεν θα το χαρακτήριζες ένα προβληματακι σαν αυτά που έχουν πάρα πολλά ζευγάρια.

Το ότι δεν δολοφονεί ένας άνθρωπος που έχει τα λογικά του, συμφωνώ μαζί σου. Εννοείται.

Τι ήταν αυτό όμως που τον τρελλανε;
Τι θα λέγαμε αν γυναίκα σκότωνε τον άντρα της επειδή την κακοποιούσε;
Νομίζω για να είμαστε δικαιοι πρέπει να πούμε τα ίδια
Αμήν.
Ρε αρρωστημενοι μαλακες εγραφε μαλακιες σε ημερολογιο γιατι ηταν κοριτσι σε ηλικια Λυκειου, τι παει να πει "τι τον τρελανε" τον τριανταχρονο αρπακτικο καριολη;

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 19 Ιουν 2021, 02:25

χαλαρωστε ... εχει να πεσει μεγαλο ξεκατινιασμα στο δικαστηριο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2021, 02:31

Παιδιά γίνεται χαμός στη Νικολούλη και τον Χίο. Μιλάνε για παράνομες δραστηριότητες, για τρίτα πρόσωπα, απειλές και τέτοια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 19 Ιουν 2021, 02:35

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 02:31
Παιδιά γίνεται χαμός στη Νικολούλη και τον Χίο. Μιλάνε για παράνομες δραστηριότητες, για τρίτα πρόσωπα, απειλές και τέτοια.
μιλα μωρε νωριτερα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2021, 02:36

nostromos έγραψε:
19 Ιουν 2021, 02:35
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 02:31
μιλα μωρε νωριτερα ...
Έγραψα τί είπε ο Κατερινόπουλος παραπάνω. Μετά σκάσανε τα τηλέφωνα. :smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών