Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Σεπ 2021, 00:19

vantono έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:14
Το ξαφνικό σπάσιμο της σιωπής του γίγαντα πώς σας φάνηκε, δεν μου είπατε ακόμα? Ετσι ξαφνικά άρχισε να ψοφάει για δημοσιότητα πάλι, απο 'κει που ηθελε την υπόθεση μακριά απο τα φώτα?
Εμείς δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι το video και ποια εμφανίζεται σε αυτό, αν είναι αληθινό ή από άλλους, αλλά αυτός ενσπείρει αμέσως αμφιβολίες σε όσους βιάστηκαν να κατηγορήσουν την κοπέλα.

Θα διαβάζει τι γράφεται εδώ κι εκεί και θα προσπαθεί να προλάβει το χτίσιμο εικόνας για την πελάτισσά του στην κοινή γνώμη. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούσε να μην κάνει παρέμβαση γιατί φαινόταν σαν να χάνεται το παιχνίδι των εντυπώσεων. Δες τις πρώτες σελίδες του κλειδωμένου νήματος και τις τελευταίες εδώ συγκριτικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Σεπ 2021, 00:20

jason0 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:04
Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:01
Δεν είπε δεν υπήρξε βιασμός. Είπε δεν υπήρξαν κακώσεις εκτος από κάποιες ενδείξεις ρήξης του παρθενικού υμένα που είναι παλιότερη.
Ότι έκατσαν ως το άλλο απόγευμα ποιος το έχει πει;
Ο Σεμεδο με αποδείξεις
Την άλλη μέρα το απόγευμα τις έχει παραλάβει Uber ας πούμε απ το σπίτι του
Α έτσι υποστηρίζει αυτός. Οκ.
ST48410 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:08
Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:05
Τι να προσέχει μια κοπέλα; να μην εμπιστεύεται άνδρες;
5-6 πράγματα έτσι πρόχειρα: να προσέχει πόσο πίνει, να μην εμπιστεύεται αγνώστους, να μην μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων, να μην κοιμάται σε σπίτια αγνώστων, ειδικά αν αισθάνεται ότι έχει πιει παραπάνω από όσο πρέπει, να μη λέει ψέματα στην οικογένεια και να ξέρουν ακριβώς που βρίσκεται κλπ κλπ κλπ
Τέλεια. Βρήκαμε πως δεν θα βιάζονται γυναίκες. Θα προσέχουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Σεπ 2021, 00:22

ST48410 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:19
vantono έγραψε:
Το ξαφνικό σπάσιμο της σιωπής του γίγαντα πώς σας φάνηκε, δεν μου είπατε ακόμα? Ετσι ξαφνικά άρχισε να ψοφάει για δημοσιότητα πάλι, απο 'κει που ηθελε την υπόθεση μακριά απο τα φώτα?
Εμείς δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι το video και ποια εμφανίζεται σε αυτό, αν είναι αληθινό ή από άλλους, αλλά αυτός ενσπείρει αμέσως αμφιβολίες σε όσους βιάστηκαν να κατηγορήσουν την κοπέλα.

Θα διαβάζει τι γράφεται εδώ κι εκεί και θα προσπαθεί να προλάβει το χτίσιμο εικόνας για την πελάτισσά του στην κοινή γνώμη. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούσε να μην κάνει παρέμβαση γιατί φαινόταν σαν να χάνεται το παιχνίδι των εντυπώσεων. Δες τις πρώτες σελίδες του κλειδωμένου νήματος και τις τελευταίες εδώ συγκριτικά.
Πώς δεν ξέρουν καλέ. Εδώ μέσα το έχουν δει αφού μας είπαν ότι είναι πουτανακι που κοιτάζει την κάμερα σαν πορνοσταρ που πάει να κάνει καριέρα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Σεπ 2021, 00:24

ST48410 έγραψε:
vantono έγραψε:

Δεν διαφωνώ, κι εγώ μίλησα για πιθανότητα μαεστρικής μπλόφας στο ποστ μου, άλλωστε. Αλλά αν ειναι οντως αλήθεια αυτά που λέει, οφείλει να αρχίζει να ξεριζώνει σφιγκτήρες κωλοτρυπίδας και να τους περνάει κολάρο στο λαιμό του, σαν εκεινον τον ένδοξο Ελ καταδρομέα με τα αυτιά τούρκων.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Σεπ 2021, 00:24

Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:20
Σε κάποιες περιπτώσεις όπως εδώ, ναι.

Δεν έχει νόημα να ξανακάνουμε αυτή την συζήτηση. Υπάρχει αναλυτικά σε 3-4 νήματα ακόμα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Σεπ 2021, 00:26

Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:22
Πώς δεν ξέρουν καλέ. Εδώ μέσα το έχουν δει αφού μας είπαν ότι είναι πουτανακι που κοιτάζει την κάμερα σαν πορνοσταρ που πάει να κάνει καριέρα.
Δεν θα δικαιολογήσω εγώ χαρακτηρισμούς άλλων. Ούτε θα διαβάσεις από μένα τέτοιους. Κάνουμε μια επιφανειακή κουβέντα με βάση αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι που δεν είναι και για πολλά πολλά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Σεπ 2021, 00:27

Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:22
ST48410 έγραψε:
vantono έγραψε:

Καλά που μου το θύμησες, για να ρίξουμε ενα σφύριγμα στον Λαρισαίο Τάλως να περάσει και απ'το πχορουμ!
Μια αρσούλα απορρήτου των πιμίζ ενδεχομένως να αναδείξει διάφορα μηνυματάκια με λινκς που οδηγουν σε κάποιον ιό. :8)

εντιτ: Τωρα θυμήθηκα οτι οι αγαπητοι πχορουμίτεζ ξερουν και το ινσταγκραμ της, κατά δικη τους ομολογια, και ειδαν και φωτοζ. Δεν μας ειπαν βεβαια αν ταυτοποιείται το πρόσωπο στο ινστα με το πρόσωπο στο εν λόγω πορνοβίντεο. Για να το ειδαν να κλεινει και ματι στην καμερα, λογικά θα το ειδαν καθαρά. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Σεπ 2021, 00:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 04 Σεπ 2021, 00:28

Naida έγραψε:
jason0 έγραψε:
Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:01
Δεν είπε δεν υπήρξε βιασμός. Είπε δεν υπήρξαν κακώσεις εκτος από κάποιες ενδείξεις ρήξης του παρθενικού υμένα που είναι παλιότερη.
Ότι έκατσαν ως το άλλο απόγευμα ποιος το έχει πει;
Ο Σεμεδο με αποδείξεις
ST48410 έγραψε:
Naida έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:05
Τι να προσέχει μια κοπέλα; να μην εμπιστεύεται άνδρες;
5-6 πράγματα έτσι πρόχειρα: να προσέχει πόσο πίνει, να μην εμπιστεύεται αγνώστους, να μην μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων, να μην κοιμάται σε σπίτια αγνώστων, ειδικά αν αισθάνεται ότι έχει πιει παραπάνω από όσο πρέπει, να μη λέει ψέματα στην οικογένεια και να ξέρουν ακριβώς που βρίσκεται κλπ κλπ κλπ
Δεν είναι έτσι υποστηρίζει αυτός καλή μου Δανάη
Αποθηκευμένα είναι αυτά πλεον ότι έφυγαν την επόμενη το απόγευμα

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Σεπ 2021, 00:29

vantono έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:24
Δεν διαφωνώ, κι εγώ μίλησα για πιθανότητα μαεστρικής μπλόφας στο ποστ μου, άλλωστε. Αλλά αν ειναι οντως αλήθεια αυτά που λέει, οφείλει να αρχίζει να ξεριζώνει σφιγκτήρες κωλοτρυπίδας και να τους περνάει κολάρο στο λαιμό του, σαν εκεινον τον ένδοξο Ελ καταδρομέα με τα αυτιά τούρκων.
Εγώ νομίζω ότι αυτά γίνονται για να κερδηθούν εντυπώσεις. Άντε και σήκωσες ένα video σε πλατφόρμα εξωτερικού. Ποιος θα κινήσει διαδικασίες να υποχρεώσει την πλατφόρμα σε συνεργασία με τις εδώ αρχές για να κάνει το χατίρι του Κούγια; Ειδικά ας πούμε αν το βιντεάκι είναι από τίποτα άσχετους με την υπόθεση. Μέχρι να γίνουν αυτά θα έχουμε γεράσει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Σεπ 2021, 00:30

ST48410 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:24
Naida έγραψε:
Σε κάποιες περιπτώσεις όπως εδώ, ναι.

Δεν έχει νόημα να ξανακάνουμε αυτή την συζήτηση. Υπάρχει αναλυτικά σε 3-4 νήματα ακόμα.
Ισχύει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Σεπ 2021, 00:32

jason0 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:28
Naida έγραψε:
jason0 έγραψε:

Ο Σεμεδο με αποδείξεις
ST48410 έγραψε:

Δεν είναι έτσι υποστηρίζει αυτός καλή μου Δανάη
Αποθηκευμένα είναι αυτά πλεον ότι έφυγαν την επόμενη το απόγευμα

Αποθηκευμένα που; η πλευρά του τα υποστηρίζει. Μέχρι τώρα δεν λέγατε για τον κερατά γκόμενο της που τον πήρε τηλέφωνο να πάει να την πάρει και της είπε αυτά που της είπε;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 04 Σεπ 2021, 00:33

Το πρωί τον πηρε τον κερατά, αφού την έφαγε

Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος » 04 Σεπ 2021, 00:37

Νάιδα διάβασε τις καταθέσεις και των τριών, όπως έχουν βγει προς τα έξω τουλάχιστον, για να βγάλεις συμπέρασμα μόνη σου.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Σεπ 2021, 00:40

jason0 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:33
Το πρωί τον πηρε τον κερατά, αφού την έφαγε
Και δεν πήγε ο κερατάς και έκατσε ως το απόγευμα.

Πάρταλος έγραψε:
04 Σεπ 2021, 00:37
Νάιδα διάβασε τις καταθέσεις και των τριών, όπως έχουν βγει προς τα έξω τουλάχιστον, για να βγάλεις συμπέρασμα μόνη σου.
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει και το δικαστήριο και να εξεταστεί και ενώπιον δικαστηρίου και η φίλη της.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Σεπ 2021, 00:43

ενδείξεις
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση