Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το θέμα των επιδομάτων ή της επιμέλειας στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του να δίδεται η επιμέλεια και στον πατέρα όπως είμαι υπέρ και της συνεπιμελειας με πολύ αυστηρά κριτήρια. Αλλά βλέπεις η πατριαρχία θεωρεί την γυναίκα ως απαραίτητη για την ανατροφή του παιδιού και τον πατέρα να παίζει τον ρόλο του κουβαλητη. Αυτά πρέπει να αλλάξουν γιατί όπως έχει αποδειχθεί η φύση και ο ρόλος της γυναίκας δεν είναι να γίνει μητέρα. Είναι να γίνει ΚΑΙ μητέρα.
Άφησε το παιδί της να πεθάνει από την πείνα και παρτάριζε για 6 μερες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άφησε το παιδί της να πεθάνει από την πείνα και παρτάριζε για 6 μερες!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρήκε ο άλλος αφορμή να στηρίξει γυναικοκτονίες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα

Υλικό για υπογραφή
Όχι γυναικοκτονιες.
Ούτε καν τη δολοφονία της συγκεκριμένης δεν θα στήριζα.
Απλά θα έδινα πολλά ελαφρυντικά στον πατέρα του μωρού, αν υπήρχε, σε περίπτωση που έμπαινε στο σπίτι έβλεπε το παιδί του νεκρό γιατί η μάνα του παρταρε και από τη θολούρα του την καθάριζε.
Και όλα αυτά γιατί είμαι κανονικός άνθρωπος.
Και ξέρω πως αν δεν έχεις όλα τα στοιχεία μιας υπόθεσης καλύτερα να μασάς.
Το ίδιο ισχύει ακριβώς και για την υπόθεση της Αγγλίας και για την υπόθεση της Λάρισας και για όλες τις άλλες υποθέσεις.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Βαλ την όλη όμως μην είσαι απατεώνας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αστη μωρέ την κακομοίρα, αν έτσι αισθάνεται καλύτερα γιατί την ειρωνευεσαι.
Εντάξει , και εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει.
Για την ακρίβεια έχω αποδείξει το αντίθετο
Καταρριπτω τον φεμινισμο
Αλλά μη της χαλάς το αφηγημα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τι ελαφρυντικά θα έδινες στον πατέρα δηλαδή; ότι το παιδί του 6 μέρες πέθαινε της πείνας και αυτός δεν το ήξερε; γιατί να μην το ξέρει;Prepon έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:23Όχι γυναικοκτονιες.
Απλά θα έδινα πολλά ελαφρυντικά στον πατέρα του μωρού, αν υπήρχε, σε περίπτωση που έμπαινε στο σπίτι έβλεπε το παιδί του νεκρό γιατί η μάνα του παρταρε και από τη θολούρα του την καθάριζε.
Το ίδιο ισχύει ακριβώς και για την υπόθεση της Αγγλίας και για την υπόθεση της Λάρισας και για όλες τις άλλες υποθέσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπε, μην μου πεις ότι χρησιμοποιείς τα πόδια σου για να περπατάς και τέτοια πατριαρχικά;
Τα πόδια τα έχουμε για να κάνουμε κικ μποξινγκ, για να κάνουμε ποδήλατο με την αγαπημένη μας, για να βάζουμε ωραία παπούτσια και παντελόνια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
Επαγγελματικό ταξίδι;Naida έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:28Τι ελαφρυντικά θα έδινες στον πατέρα δηλαδή; ότι το παιδί του 6 μέρες πέθαινε της πείνας και αυτός δεν το ήξερε; γιατί να μην το ξέρει;Prepon έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:23Όχι γυναικοκτονιες.
Νοσοκομείο;
Who cares γιατί;
Δεν είναι θέμα φεμινισμού είναι η πραγματικότητα. Πάρε την ιστορία του φανταστικού σου φίλου που γύρισε και βρήκε το παιδί παραμελημένο και σε κακή κατάσταση. Ήταν ικανή αυτή η γυναίκα να μεγαλώσει παιδί;Prepon έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:27Αστη μωρέ την κακομοίρα, αν έτσι αισθάνεται καλύτερα γιατί την ειρωνευεσαι.
Εντάξει , και εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει.
Για την ακρίβεια έχω αποδείξει το αντίθετο
Καταρριπτω τον φεμινισμο
Αλλά μη της χαλάς το αφηγημα
Η φύση της μητρότηταςkongrosian έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:30στα παλιά χρόνια κάνανε 10-15 παιδιά, τα μισά τα αφήνανε να πεθάνουν. όσα ζούσανε.
Naida

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
kongrosian έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:30στα παλιά χρόνια κάνανε 10-15 παιδιά, τα μισά τα αφήνανε να πεθάνουν γιατί παρταρανε . όσα ζούσανε.
- Λίνο Βεντούρα
Πώς «τα αφήνανε να πεθάνουν» δηλαδή;kongrosian έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 08:30στα παλιά χρόνια κάνανε 10-15 παιδιά, τα μισά τα αφήνανε να πεθάνουν. όσα ζούσανε.
Naida
Η συγκεκριμένη όχι. Δεν ήταν ικανή να μεγαλώσει παιδί.
Άλλη γυναικα όμως δεν είναι ικανή ούτε να επιβιώσει μόνη της, πχ μια γυναίκα με πολύ σοβαρή νοητική στέρηση.
Άρα; Ο ρόλος της γυναίκας δεν είναι ούτε να ζει;
Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα
Ειμαι σίγουρος όμως ότι έχεις δίκιο.
- I know just what you re sayin
Να μην γράφει, ενώ έχει πάρει ναρκωτικά
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μας άφησε χρόνους και η Μαίρη Χρονοπούλου
από Maspoli » 06 Οκτ 2023, 16:16 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 23 Απαντήσεις
- 1168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
07 Οκτ 2023, 02:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ΗΠΑ θα μεγαλουργησουν, η Ελλάδα θα πεθανει!
από Κοιτάσματα » 04 Απρ 2025, 16:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
04 Απρ 2025, 17:36
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
24 Οκτ 2023, 11:29