και συναγερμο με ηχητικο πυροβολισμοι

Ότι κοιμάσε;kongrosian έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 11:20μετά μπήκαν στο αμάξι και φύγανε. δεν κάνω πλάκα. τι να έκανα δλδ;BigChiefWahoo έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 11:18Μετα ; Ήπιατε τσιπουράκι ;kongrosian έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 11:16έχω τσακώσει γύφτο, που μόλις έχει μπουκάρει στην κουζίνα, και μου το παίζει τρέλα ότι θέλει να πιει νερό. εγώ του λέω: πάμε έξω σε παρακαλώ. τον περίμεναν άλλοι δύο εκεί. και τους λέω: δεν ντρέπεστε λίγο; δεν πάτε να ανοίξετε καμιά τράπεζα; εδώ ήρθατε;
Λύγισε το ατσάλι. Δεν ξέρω πως έγινε. Και ο κλειδαράς και οι μπάτσοι της σήμανσης είπαν πως πρώτη φορά το βλέπουν αυτό.vagabondo έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 10:40Πώς την τσαλακωσαν δηλαδήΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 09:40Έχουν τσαλακώσει την πόρτα ασφάλειας. Το σπίτι είναι μ@υνι από ανακατεμένα πράγματα.
Σοβαρά τώρα; άφησαν πολλά λεφτά στο σπίτι και έφυγαν για Πάσχα;κριμα ρε παιδί μου, κρίμα. Αλλά από που μπορεί να έπαιξε πληροφορία;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 17:50Απντεητ. Ήταν στοχευμένο. Είχε σηκωθεί ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά και το άφησαν σπίτι πριν φύγουν.
Ξέρω, βλακεία. Εγώ δεν αφήνω πάνω από 200 ευρώ.
Θυμάμαι τις μέρες τις ηρωικης διαπραγμάτευσης, που όλοι σήκωναν τα λεφτά και τα έβαζαν στο στρώμα, δεν είχα βγάλει ούτε 50 ευρώ. Αφενός γιατί δεν είμαι εθνοπροδοτικο αρχιδι...αφετέρου δε μπορούσα να φανταστώ πως θα ζω με άγχος καθημερινά.
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για κλοπή 150.000 ευρώ από σπίτι
Αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη βρέθηκε ένα ζευγάρι κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, όσο απουσίαζαν, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά τους, αφαιρώντας 150.000 ευρώ σε μετρητά.
Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν με λοστό την πόρτα του διαμερίσματος και δίχως να γίνουν αντιληπτοί από άλλους ενοίκους εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Παπαναστασίου, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, τα χρήματα ήταν κρυμμένα στο πατάρι, μέσα σε χάρτινες κούτες, και προέρχονταν από πώληση ακινήτου.
Εκτός από τα μετρητά οι διαρρήκτες έκλεψαν από το ίδιο διαμέρισμα χρυσαφικά και κοσμήματα.
Έρευνες διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 09:37Διέρρηξαν το διπλανό μου διαμέρισμα.
Δεν πήρα χαμπάρι.
Σας έχει τύχει; Τι μέτρα προστασίας λαμβάνετε κύριοι;
βαζουνε πατουσες σκαλωσιαςσε κοντρα απεναντι τοιχο και σιγα σιγα τιναζεται ολη η πορτα ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 17:41Λύγισε το ατσάλι. Δεν ξέρω πως έγινε. Και ο κλειδαράς και οι μπάτσοι της σήμανσης είπαν πως πρώτη φορά το βλέπουν αυτό.vagabondo έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 10:40Πώς την τσαλακωσαν δηλαδήΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 09:40Έχουν τσαλακώσει την πόρτα ασφάλειας. Το σπίτι είναι μ@υνι από ανακατεμένα πράγματα.
Αααα...nostromos έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 18:12βαζουνε πατουσες σκαλωσιαςσε κοντρα απεναντι τοιχο και σιγα σιγα τιναζεται ολη η πορτα ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 17:41Λύγισε το ατσάλι. Δεν ξέρω πως έγινε. Και ο κλειδαράς και οι μπάτσοι της σήμανσης είπαν πως πρώτη φορά το βλέπουν αυτό.