Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού
Γίνεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα και κάποιοι εδώ (εμφανώς λουζερια, σουργελα και μίζεροι) καθώς φαίνεται επιχειρούν με πονηριά να βγάλουν λάδι τον δράστη κατηγορώντας και εκβιαζοντας την πλειοψηφία ως ρατσιστές και ξενοφοβικους.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μάλλον το αντίθετο γίνεται.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Από την κτηνώδη φυλή των Πακ και αυτός, καμία έκπληξη.
Ειμαι πολυ φασιστας με τετοια θεματα, εχω παιξει ουκ ολιγες φορες ξυλο με τυπακια που ενοχλουσαν την αδερφη μου.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:11Naida φασιστίζει!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι ρε φίλε, επιδημία κανονική.
Πραγματική αποκτήνωση.
Και δεν ντρέπεσαι λίγο;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εσύ όπως και άλλοι φασίστες στο νήμα έχετε συναισθηματική λογική. Εγώ έχω τετράγωνη λογική. Ο φασισμός εκβιάζει το συναίσθημα καθαρά.
Ξετσιπωτος οσο δεν παει....Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:22Ναι ρε φίλε, επιδημία κανονική.
Πραγματική αποκτήνωση.Και δεν ντρέπεσαι λίγο;;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Όχι παν, όχι στη Σουηντία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η κουλτούρα του βιασμού τι εκβιάζει;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:23Εσύ όπως και άλλοι φασίστες στο νήμα έχετε συναισθηματική λογική. Εγώ έχω τετράγωνη λογική. Ο φασισμός εκβιάζει το συναίσθημα καθαρά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν γινεται φιλε, οι γυναικες ειναι λατρεια, ειμαι ακρως συναισθηματικος μαζι τους, δενομαι σαν μαντροσκυλο.....Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:23Εσύ όπως και άλλοι φασίστες στο νήμα έχετε συναισθηματική λογική. Εγώ έχω τετράγωνη λογική. Ο φασισμός εκβιάζει το συναίσθημα καθαρά.
Το τι λέτε, μου είναι απολύτως αδιάφορο. Η κριτική σας για μένα επίσης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:04Δεν θα το 'λεγα. Όλη μέρα με τους αντιφά ξύνεσαι.
Βασικό.
Από εκεί και πέρα, όταν γουστάρω να παίξω με τη συνομοταξία σου, θα το κάνω.
Αυτό όμως θα το καθορίσω εγώ και όχι εσύ, χαζοκουνίστρω μου.
Και αν πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο, κάνε καταγγελία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Σαν μέλι τα δάκρυά σου πάλιΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 16:32Το τι λέτε, μου είναι απολύτως αδιάφορο. Η κριτική σας για μένα επίσης.
Βασικό.
Από εκεί και πέρα, όταν γουστάρω να παίξω με τη συνομοταξία σου, θα το κάνω.
Αυτό όμως θα το καθορίσω εγώ και όχι εσύ, χαζοκουνίστρω μου.
Και αν πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο, κάνε καταγγελία.
Δεν κάνω και τίποτε άλλο...Naida έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 15:59Ναι, ναι είμαι σίγουρη.
Αλλά έχεις δίκιο. Δεν είναι για σένα το νημα, αλλά προσπάθησε και εσύ να δεις την ανθρώπινη πλευρά του ζητήματος.

Έχεις δει κάποιον άλλο να αναφέρεται στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα κάθε ανθρώπου στη γη;
Με τι θα μετράμε την ανθρωπιά δηλαδή; Με ξενοφοβικές δηλώσεις;
Τη λογική. Ασυστόλως.
Είτε έχει νομότυπη αποδοχή είτε χρησιμοποιείται ως καταχρηστικός/ισοπεδωτικός/τρέντυ όρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που έγραψα γίνεται ακριβώς, καθόλου το αντίθετο. Είστε 3-4 άτομα στην συζήτηση και προσπαθείτε με πονηριά να βγάλετε λάδι τον πακιστανό παιδεραστή . Οι υπόλοιποι βεβαίως σας έχουν πάρει χαμπάρι και μάντεψε, δεν βρέχει σας φτύνουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
22 Ιούλ 2024, 16:32
-