Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Δεδομενου οτι η δραστης ειναι κατα πιθανοτητα γνωστη του θυματος και οτι η περιοχη εχει πολλες καμερες ασφαλειας, ειναι θεμα χρονου η συλληψη της.
- Cecily Anne
Παντως το συγκεκριμένο βρωμάει αντιζηλεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
διαβαζω πως στις βιτριολιστριες ηταν πολυ μικρες οι ποινες στα χρονια που ηταν στις δοξες της η μεθοδος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι εγώ είχα γίνει λαμπάδα σε κάποια φάση αλλά από δική μου βλακεία. Ευτυχώς που ήταν ψύχραιμη η μάνα μου.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:15Μια φορα στη δουλεια ενας συνάδελφος μου κάηκε με νερό κόλλησε η μπλούζα πανω, κόντεψα να ξερασω τα συκώτια μου μεχρι να ερθει το ΕΚΑΒ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πλακα πλακα ειχα μπει στην ομάδα πυρασφάλειας ενα φεγγάρι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:21Κι εγώ είχα γίνει λαμπάδα σε κάποια φάση αλλά από δική μου βλακεία. Ευτυχώς που ήταν ψύχραιμη η μάνα μου.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:15Μια φορα στη δουλεια ενας συνάδελφος μου κάηκε με νερό κόλλησε η μπλούζα πανω, κόντεψα να ξερασω τα συκώτια μου μεχρι να ερθει το ΕΚΑΒ.
Αν και ειχα ζητήσει πρώτες βοήθειες, θελω να κανω κανα σεμινάριο καποια στιγμη. Απορω που το συγκεκριμένο δεν διδάσκεται στα σχολεία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
« Η δεσποινίς Β.Δ. ηλικίας εικοσιτεσσάρων ετών, έρριψεν βιτριόλι εις την κεφαλήν του νεαρού Κ.Η. και του κατέστρεψε το πρόσωπον. Η νεαρά συνελήφθη υπό αστυνομικών οργάνων και οδηγήθη είς τον εισαγγελέα, καθώς το θύμα της επιθέσεως κατέθεσεν μήνυσιν έναντίον της. Οι λόγοι της πράξεως αυτής δεν έχουν διευκρινισθεί πλήρως, αλλά πάντως εικάζεται ότι πρόκειται περί αντεκδικήσεως δι΄ αθέτησιν υποσχέσεως γάμου εκ μέρους του νεαρού θύματος προς την δράστιδα »
Με το που έγινε λόγος για σύγχρονο Πακιστάν όλοι το γύρισαν στην στην αρχαιολογία.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:32« Η δεσποινίς Β.Δ. ηλικίας εικοσιτεσσάρων ετών, έρριψεν βιτριόλι εις την κεφαλήν του νεαρού Κ.Η. και του κατέστρεψε το πρόσωπον. Η νεαρά συνελήφθη υπό αστυνομικών οργάνων και οδηγήθη είς τον εισαγγελέα, καθώς το θύμα της επιθέσεως κατέθεσεν μήνυσιν έναντίον της. Οι λόγοι της πράξεως αυτής δεν έχουν διευκρινισθεί πλήρως, αλλά πάντως εικάζεται ότι πρόκειται περί αντεκδικήσεως δι΄ αθέτησιν υποσχέσεως γάμου εκ μέρους του νεαρού θύματος προς την δράστιδα »

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις μια μπαταρία αυτοκινήτου.Parrot έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:56Γράφει στο wiki ότι το βιτριόλι (θειϊκό οξύ) χρησιμοποιειται κυρίως στην χημική βιομηχανία,
για υγρά μπαταριών, στην κατεργασία ορυκτών, στη διϋλιση πετρελαίου κλπ.
Πώς κυκλοφορεί μια τέτοια επικίνδυνη ουσία ελεύθερα στο λιανικό εμπόριο;
Δεν θα έπρεπε να είναι η πρόσβαση περιορισμένη και ελεγχόμενη;
Επίσης αν και λένε βιτριόλι μπορεί να είναι κάποιο άλλο οξύ, π.χ. υδροχλώριο γνωστό και ως άκουα φόρτε.
Σε κάθε περίπτωση παίδες, επειδή τελικώς δεν έχει και τόσο σημασία το φύλο αλλά η πρόθεση, ποια ποινή θεωρείτε ως αρμόζουσα σε αυτές τις περιπτώσεις;
Ανεξαρτήτως του αν ο δράστης είναι άντρας ή γυναίκα.
Ανεξαρτήτως του αν ο δράστης είναι άντρας ή γυναίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Δεν ειμαστε στο Πακισταν ομως και η υποθεση φερει τα χαρακτηριστικα της ερωτικης αντιζηλειας. Το δε αστειο που εγραψες "στον ισλαμικο κοσμο και ιδιαιτερα στην Βρεττανια" ειναι κι αυτο ακυρο, γιατι στη Βρεττανια και τα θυματα και οι θυτες ειναι κυριως αντρες και μελη συμμοριων.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:37Με το που έγινε λόγος για σύγχρονο Πακιστάν όλοι το γύρισαν στην στην αρχαιολογία.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:32« Η δεσποινίς Β.Δ. ηλικίας εικοσιτεσσάρων ετών, έρριψεν βιτριόλι εις την κεφαλήν του νεαρού Κ.Η. και του κατέστρεψε το πρόσωπον. Η νεαρά συνελήφθη υπό αστυνομικών οργάνων και οδηγήθη είς τον εισαγγελέα, καθώς το θύμα της επιθέσεως κατέθεσεν μήνυσιν έναντίον της. Οι λόγοι της πράξεως αυτής δεν έχουν διευκρινισθεί πλήρως, αλλά πάντως εικάζεται ότι πρόκειται περί αντεκδικήσεως δι΄ αθέτησιν υποσχέσεως γάμου εκ μέρους του νεαρού θύματος προς την δράστιδα »
Δεν χωρανε λοιπον οι ισλαμοφοβικες σου παπαριες στο νημα.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Γιατί εκ των πραγμάτων, στις περισσότερες περιπτώσεις καταστρέφεται η ζωή των θυμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναίκα στο Βερολίνο
από jackie Daniels » 13 Φεβ 2025, 16:26 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
13 Φεβ 2025, 16:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση 5 χρόνια με γυναίκα ο Κασσελάκης
από Αρίστος » 21 Σεπ 2023, 06:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 5312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
05 Οκτ 2023, 12:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκα διαμελιστηκε σε κρεοπωλείο (Μεσολόγγι)
από Πτολεμαίος » 30 Σεπ 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 41 Απαντήσεις
- 1975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Σεπ 2023, 22:56
-