Όχι.
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κοίτα να δεις, αν δεν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα εγώ σκοτίστηκα, αλλά για να αλλάξεις ένα φαινόμενο πρέπει να πας στις αιτίες. Πρέπει να πας στην ψυχολογία του εγκληματία. Το καλύτερο πράγμα για να μειωθούν οι δολοφονίες είναι να κάτσεις να συζητήσεις με τους δολοφόνους. Αν τους πετάς σε μια φυλακή αφού κάνουν το έγκλημα, απλά είσαι ένα βήμα πίσω από το πρόβλημα και λειτουργείς κατασταλτικά. Αν θέλεις να πιστεύεις σε αόριστες έννοιες (πατριαρχία) που πρέπει να αλλάξουν, καλή τύχη. Εγώ είπα την δική μου γνώμη. Αυστηρότερες ποινές στην απιστία.
Ποινικοποίηση της μοιχείας, ΣΥΜΦΩΝΩ !!!
Εγώ θα βγω μεν στην παρανομία για τις φίλες της γυναίκας μου , όμως για όλα θα φταίει ο έρωτας...
Εγώ θα βγω μεν στην παρανομία για τις φίλες της γυναίκας μου , όμως για όλα θα φταίει ο έρωτας...
Για να το κυνηγάει και στον άλλο κόσμο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 00:08Συμφωνείς ότι όποιος σκοτώνει το έτερον ήμισυ να καταδικαστεί με θανατική ποινή;lonelyrider έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 23:56Μην τρώγεστε μεταξύ σας αδέρφια.
Ένα είναι το συμπέρασμα.
Δεν είμαστε για πουθενά.
Εγώ συμφωνω
Σατανικό.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βασικά έχει κάποιο άλλο νόημα νομικά ο γάμος, πέρα από το να διασφαλίζει αυτά που συναντάμε στην ζούγκλα του dating?
Εγώ λέω να ποινικοποιηθεί και η αδυναμία στύσης.
Και η αποτυχία ανεύρεσης του σημείου G.
Όλα στον βωμό της πρόληψης.
Και η αποτυχία ανεύρεσης του σημείου G.
Όλα στον βωμό της πρόληψης.
edit: αποποινικοποιήθηκε το '82 επί Παπανδρέου.
και ο πονοκέφαλος. Άσχετο.
Ποιού G ?
Του 4 ή του 5?
Occasio facit furem
Ε αν θες να πας στην αιτία της δολοφονίας πρέπει να το ψάξεις αλλιώς. Αν το πρόβλημα είναι η απιστία θα έπρεπε να έχουμε εξίσου δολοφονίες ανδρών από την σύζυγο τους. Γιατί δεν έχουμε λοιπόν;esu έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 00:12Κοίτα να δεις, αν δεν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα εγώ σκοτίστηκα, αλλά για να αλλάξεις ένα φαινόμενο πρέπει να πας στις αιτίες. Πρέπει να πας στην ψυχολογία του εγκληματία. Το καλύτερο πράγμα για να μειωθούν οι δολοφονίες είναι να κάτσεις να συζητήσεις με τους δολοφόνους. Αν τους πετάς σε μια φυλακή αφού κάνουν το έγκλημα, απλά είσαι ένα βήμα πίσω από το πρόβλημα και λειτουργείς κατασταλτικά. Αν θέλεις να πιστεύεις σε αόριστες έννοιες (πατριαρχία) που πρέπει να αλλάξουν, καλή τύχη. Εγώ είπα την δική μου γνώμη. Αυστηρότερες ποινές στην απιστία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν εχουμε ;Naida έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 00:23Ε αν θες να πας στην αιτία της δολοφονίας πρέπει να το ψάξεις αλλιώς. Αν το πρόβλημα είναι η απιστία θα έπρεπε να έχουμε εξίσου δολοφονίες ανδρών από την σύζυγο τους. Γιατί δεν έχουμε λοιπόν;esu έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 00:12Κοίτα να δεις, αν δεν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα εγώ σκοτίστηκα, αλλά για να αλλάξεις ένα φαινόμενο πρέπει να πας στις αιτίες. Πρέπει να πας στην ψυχολογία του εγκληματία. Το καλύτερο πράγμα για να μειωθούν οι δολοφονίες είναι να κάτσεις να συζητήσεις με τους δολοφόνους. Αν τους πετάς σε μια φυλακή αφού κάνουν το έγκλημα, απλά είσαι ένα βήμα πίσω από το πρόβλημα και λειτουργείς κατασταλτικά. Αν θέλεις να πιστεύεις σε αόριστες έννοιες (πατριαρχία) που πρέπει να αλλάξουν, καλή τύχη. Εγώ είπα την δική μου γνώμη. Αυστηρότερες ποινές στην απιστία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και η πρόωρη εκσπερματωση. Ας είμαστε γενναιόδωροι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φίλε αν και δεν πιστεύεις, τη ζωή ο Θεός τη δημιούργησε οπότε πως είμαστε βέβαιοι ότι με τη θανατική ποινή δεν πάμε ενάντια στο θέλημά Του?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 00:08Συμφωνείς ότι όποιος σκοτώνει το έτερον ήμισυ να καταδικαστεί με θανατική ποινή;lonelyrider έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 23:56Μην τρώγεστε μεταξύ σας αδέρφια.
Ένα είναι το συμπέρασμα.
Δεν είμαστε για πουθενά.
Εγώ συμφωνω
Συμβιβάζεσαι με ισόβια? Αληθινά ισόβια όμως. Να τον παίρνει από την φυλακή η νεκροφόρα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έκτακτο Παραρτημα: Παραιτησις Υπουργου
από George_V » 28 Ιούλ 2023, 15:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 3327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
31 Ιούλ 2023, 18:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΤΑΚΤΟ - Επιστρέφει «από αύριο» στην πολιτική
από Frappezitis » 19 Νοέμ 2023, 22:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
20 Νοέμ 2023, 11:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έκτακτο, {21/02/2022), κλείνουν οι συνδεσμοι όλων των ομάδων
από Γαληνός » 16 Αύγ 2023, 14:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-