Φερέφωνο Πούτιν: Ο Ζελένσκι άρχισε τον "πόλεμο"!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φερέφωνο Πούτιν: Ο Ζελένσκι άρχισε τον "πόλεμο"!!!
οι δηλώσεις του τραμπ?είσαι σοβαρός? [δεν ρωτάω στ αλήθεια]
- Eθνικοκοινωνιστης
τα ειπε ολα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Εγω λεω οτι εχει 99.5% αποδοχη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Kαι σε βιντεο του Fox για το 4%.
Κανε οσα σχολια θελεις, ο προεδρος τελειωσε το κομμα του πολεμου και της μασας.
https://www.foxnews.com/video/6369022259112
.
- NewModelArmy
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Oχι ρε παιδιά 1% αποδοχή έχει ο Ζελένσκι, λάθος τα λέει ο Αρίστος.
Αυτό που κατάφερε ο Τραμπ στην Ουκρανία να σκοτώσει τον εθνικισμο και την δεξιά σαν ιδέα.
Ουσιαστικά οι εθνικιστές ναζι κυβερνουσαν και τώρα είναι υποχρεωμένοι από " την αγάπη " για την πατρίδα τους να παραδώσουν τα εδαφη της Ανατολικής Ουκρανίας στην Ρωσία και τα ορυκτά καθώς και την εθνική τους κυριαρχία στους Αμερικανούς.
Στους Ουκρανός πλέον δεν τους ανήκει ούτε η ζωή τους.
Ουσιαστικά οι εθνικιστές ναζι κυβερνουσαν και τώρα είναι υποχρεωμένοι από " την αγάπη " για την πατρίδα τους να παραδώσουν τα εδαφη της Ανατολικής Ουκρανίας στην Ρωσία και τα ορυκτά καθώς και την εθνική τους κυριαρχία στους Αμερικανούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
Καλά δεν φταίει ο Αριστος που το πορτοκαλί ανοικο ζόμπι ξεστόμισε παπαριες που δεν θα σκεφτόταν ούτε ο Αριστος
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ευχαριστούμε που έγραψες τι επιθυμείς για τους Ουκρανούς. Παρακάτω.zteo έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 13:49Αυτό που κατάφερε ο Τραμπ στην Ουκρανία να σκοτώσει τον εθνικισμο και την δεξιά σαν ιδέα.
"ο πρόεδρος" λέει.έχεις τερματίσει τον τσιρακισμό ρε άνθρωπε,σταμάτα να ξεφτιλίζεσαιΑρίστος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 13:46Kαι σε βιντεο του Fox για το 4%.
Κανε οσα σχολια θελεις, ο προεδρος τελειωσε το κομμα του πολεμου και της μασας.
https://www.foxnews.com/video/6369022259112
.
Κάνεις λάθος εγώ ήθελα την Ουκρανία ενωμένη εκτός της Κριμαίας με αυτονομία στην Ανατολική Ουκρανία και να μην μπει ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην ΕΕ.Αλιόσα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 13:50Ευχαριστούμε που έγραψες τι επιθυμείς για τους Ουκρανούς. Παρακάτω.zteo έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 13:49Αυτό που κατάφερε ο Τραμπ στην Ουκρανία να σκοτώσει τον εθνικισμο και την δεξιά σαν ιδέα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 13:49Αυτό που κατάφερε ο Τραμπ στην Ουκρανία να σκοτώσει τον εθνικισμο και την δεξιά σαν ιδέα.
Αυτα τα ξεκινησε το Deep State, η Blackrock, ο Ζελενσκι ως μαριονετα τους και στην ορχηστρα μπηκαν σαν μπασο πουλοφωνα το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.
Το αποτελεσμα ηταν να καταστραφει η Ουκρανια.
Οποιος δεν θελει ειρηνη τωρα ας μας πει πως θα εμποδιστει ο Πουτιν να καταλαβει το Κιεβο.
.
Μιλάς για εκλογές παρωδία όπου ο Τραμπ θα διορίσει τον υπάλληλο του. Διοτι καθαρές εκλογές δεν μπορούν να γίνουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μπάιντεν αντί να παρουσιάσει το Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανήγγειλε τον Πούτιν
από Αρίστος » 12 Ιούλ 2024, 06:44 » σε Διεθνής πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Ιούλ 2024, 20:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολες ώρες περνά ο Ζελένσκι μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ!
από nikos_hellas » 14 Φεβ 2025, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Φεβ 2025, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Oι πιθανοι διάδοχοι του Ζελένσκι
από George_V » 20 Φεβ 2025, 19:42 » σε Διεθνής πολιτική - 108 Απαντήσεις
- 2654 Προβολές
-