Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 22 Ιαν 2021, 14:20

stavmanr έγραψε:
22 Ιαν 2021, 13:35
Παραείναι προφανές σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους τους φορείς των παραπάνω ιδεολογιών.
Όχι δεν είναι πάντα, γι' αυτό έδωσα το παράδειγμα στο οποίο και γω δεν ήμουν σίγουρος αν είμαι προκαταλειμμένος ή όντως υπήρχε ρίσκο. Όπως φάνηκε υπήρχε ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι είναι ρατσιστικό (αν πχ κάποιος πιστεύει όλοι οι μαύροι είναι εγκληματίες, κατώτεροι κλπ) και υπάρχουν περιπτώσεις που για κοινωνικούς λόγους (όχι γενετικούς, αλλά πχ το πως μεγαλώνει κάποιος) υπάρχει αυξημένο ρίσκο. Οπότε σε αυτές τις γκρίζες περιοχές δεν μπορείς πάντα να ξέρεις αν είσαι παράλογα προκαταλειμμένος ή η προκατάληψη αντικατοπτρίζει μια στατιστική πραγματικότητα.
stavmanr έγραψε:
Βέβαια, τέτοιες συζητήσεις στα φόρα περιλαμβάνουν και άτομα μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας που απλά υποστηρίζουν ρατσιστικές και ξενοφοβικές ιδεολογίες, απλά και μόνο για λόγους προσωπικών αντεγκλήσεων προς κάποιον ή κάποιους από τους συζητητές. Δηλαδή, φθηνό τρολάρισμα.
Σε ποιους αναφέρεσαι; Ας πούμε εδώ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί δεν σε έχει σε εκτίμηση το μισό φόρουμ και σε θεωρούν ύπουλο ή ότι προσβάλλεις με το γάντι. Στο παραπάνω είσαι αρκετά γενικός για να μη σε κατηγορήσουν ότι προσβάλεις κάποιον προσωπικά και αρκετά ειδικός για να φανεί ότι κάποιον θες να καταδείξεις. Είτε γράψε ξεκάθαρα ποιους θεωρείς μειωμένης αντίληψης είτε μη το γράφεις καθόλου, ντόμπρα. Τουλάχιστον το πως σε βλέπουν οι άλλοι στο λένε στα ίσα.
stavmanr έγραψε:
Σχετικά δε με το "στατιστικό ρίσκο", πάντα υπάρχει τέτοιο και πάντα θα υπάρχει από όλες τις κατευθύνσεις.
Οι βιασμοί στην ΕΕ και στην Ελλάδα δεν υπολείπονται σημαντικά των βιασμών ανά τον κόσμο. Σας έδωσα και στοιχεία.
Μάλιστα, στην Σουηδία έχουν τρομοκρατηθεί από την αύξηση των ομαδικών βιασμών ανηλίκων μετά την ψήφιση αυστηρού νόμου για τη μετανάστευση. Οι εντόπιοι δεν ...συγκρατιούνται. Λέτε να το πήραν πατριωτικά και θέλουν να συναγωνιστούν τους αλλους;
Στη χώρα μας, μόλις πριν λίγο καιρό υπήρξε ομαδικός βιασμός ανηλίκων και σε άλλη περίπτωση χρήση μπράβων για να λυθούν προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων από ανήλικους.
Αν παραβλέψει κανείς όλα αυτά, ναι, κινδυνεύει περισσότερο από τους εξωγήινους. Και για θέματα με εξωγήινους διαθέτουμε και ειδικούς : τον Θώρρα, το Χελετζέ κ.α.
Δεν μίλησα για το βιασμό στο δικό μου ποστ και δεν θα πω ότι οι έλληνες είναι λιγότερο βιαστές από ξένους, γιατί είναι έλληνες. Αλλά παρόλα αυτά μου δίνεις πάσα για μία αντίφαση που παρατηρώ γενικά. Κατά τη φεμινιστική ρητορική, η πατριαρχία αυξάνει στατιστικά τους βιασμούς από άντρες. Αυτό δεν είναι σεξιστικό, καθώς δεν βασίζεται στο ότι το χρωμόσωμα Υ σε κάνει βιαστή, αλλά στο ότι ο τρόπος που μεγαλώνουν οι άντρες στη δύση τους διαμορφώνει με τέτοιο τρόπο που μπορεί να υποτιμούν τις γυναίκες σαν ενήλικες. Αν τώρα χρησιμοποιηθεί το ίδιο επιχειρήμα για μέρη στα οποία μιλάμε για χ100 πατραρχία από ότι στη δύση (ισλάμ) και πει κάποιος ότι είναι ακόμα πιο στατιστικά πιθανό κάποιος που έχει μεγαλώσει έτσι να βλέπει τις δυτικές γυναίκες με ακόμη μικρότερο σεβασμό και άρα να αυξηθούν οι βιασμοί τότε αυτό είναι ρατσιστικό: "δηλαδή μας λες ότι το χρώμα του δέρματος σε κάνει βιαστή";

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Ιαν 2021, 14:23

Pedro έγραψε:
22 Ιαν 2021, 12:28

Ποιος εχει πια πορτοφολι μπουμερ;

Δεν το εχω κανει ποτε.
Α)γιατι δεν εχω ,ουτε ειχα ποτε πορτοφολι.
Β)τα χρηματα που εχω πανω μου σε μετρητα ειναι σε καλο σημειο και αυτο οχι τοσο γιατι φοβαμε να με κλεψουν αλλα γιατι δεν μαρεσει να χανω οτιδηποτε.
Γ)ουτε που θυμαμαι πουε μπηκα σε λεωφορειο

Οσο για τους καλτσοπεδιλους αλλιως μου τα «κλεβουν» και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι,οποτε το εχω αποδεχθει και συνεχιζω να ζω.
μην πιανεσαι απο λεπτομερειες. οταν δεις γιουφτους ελεγχεις οτι εχεις πανω σου, αξιας. κινητο, λαπτοπ, γουατεβερ.

ξερω οτι το κανεις. ολοι το κανουν, φυσιολογικο ειναι.

εισαι ρατσιστης. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 22 Ιαν 2021, 14:29

Winston Smith έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:20
stavmanr έγραψε:
Παραείναι προφανές σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους τους φορείς των παραπάνω ιδεολογιών.
Όχι δεν είναι πάντα, γι' αυτό έδωσα το παράδειγμα στο οποίο και γω δεν ήμουν σίγουρος αν είμαι προκαταλειμμένος ή όντως υπήρχε ρίσκο. Όπως φάνηκε υπήρχε ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι είναι ρατσιστικό (αν πχ κάποιος πιστεύει όλοι οι μαύροι είναι εγκληματίες, κατώτεροι κλπ) και υπάρχουν περιπτώσεις που για κοινωνικούς λόγους (όχι γενετικούς, αλλά πχ το πως μεγαλώνει κάποιος) υπάρχει αυξημένο ρίσκο. Οπότε σε αυτές τις γκρίζες περιοχές δεν μπορείς πάντα να ξέρεις αν είσαι παράλογα προκαταλειμμένος ή η προκατάληψη αντικατοπτρίζει μια στατιστική πραγματικότητα.
Η γενίκευση μειωτικών, απαξιωτικών ή γενικά επιθετικών εκφράσεων σε πληθυσμιακές εξαιτίας μίας ιδιότητας όπως εθνικότητα, χρώμα, φύλο κλπ. είναι η βάση του ρατσισμού.

Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε επάνω στα προφανή. Ας μην ανακαλύπτουμε κάθε μέρα τον τροχό.
Θα περίμενα από εσένα ειδικά, να απεχθάνεσαι ρατσιστικές εκφράσεις, ή ακόμα και υπόνοιες.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 22 Ιαν 2021, 14:33

stavmanr έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:29
Θα περίμενα από εσένα ειδικά, να απεχθάνεσαι ρατσιστικές εκφράσεις, ή ακόμα και υπόνοιες.
Αυτές τις απεχθάνομαι. Νομίζω ήμουν αναλυτικός και σαφής στο τι εννοώ στο προηγούμενο ποστ.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 22 Ιαν 2021, 14:36

Winston Smith έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:33
stavmanr έγραψε:
Αυτές τις απεχθάνομαι. Νομίζω ήμουν αναλυτικός και σαφής στο τι εννοώ στο προηγούμενο ποστ.
Btw αυτό που κάνεις είναι ad hominem. Προσπαθείς να κολλήσεις έμμεσα την ταμπέλα "ρατσιστής" για να υποβαθμίσεις το τι λέω, χωρίς να απαντάς όμως στη ουσία καθώς "είναι προφανή". Άμα θες απάντα στο τι λέω.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 22 Ιαν 2021, 14:37

Winston Smith έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Ευχάριστο που το διαβάζω για πρώτη φορά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 22 Ιαν 2021, 14:40

Winston Smith έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:36
Winston Smith έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Btw αυτό που κάνεις είναι ad hominem. Προσπαθείς να κολλήσεις έμμεσα την ταμπέλα "ρατσιστής" για να υποβαθμίσεις το τι λέω, χωρίς να απαντάς όμως στη ουσία καθώς "είναι προφανή". Άμα θες απάντα στο τι λέω.
Πότε σε αποκάλεσα "ρατσιστή"; :p2:
Η άποψη που περιλαμβάνει γενίκευση μειωτικών χαρακτηρισμών σε μειονεκτικές πληθυσμιακές ομάδες είναι η ρατσιστική. Αν την κάνεις, θα έχεις υποπέσει σε ρατσισμό.
Την έκανες; Έγραψες ποτέ για πληθυσμιακή ομάδα ότι είναι έτσι ή αλλιώς με χαρακτηρισμούς περί εγκληματιών, ζώων κλπ;
Αν όχι, δεν έχεις λόγο να παίρνεις προσωπικά το χαρακτηρισμό ρατσιστής. Κι αν δεν την έκανες αλλά εγώ απλά σε χαρακτήρισα κάπου έτσι, τότε θα έχω κάνει σφάλμα και θα ζητήσω συγγνώμη.

Κι εδώ ανακαλύπτουμε τον τροχό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Ιαν 2021, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 22 Ιαν 2021, 14:44

Winston Smith έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:43
:lol:
Άστο καλύτερα. Σε έχει.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Ιαν 2021, 14:47

Winston Smith έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:43
Γουέλκαμ του δη σόου.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 22 Ιαν 2021, 15:16

Ασέβαστος έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:23
Pedro έγραψε:
22 Ιαν 2021, 12:28

Ποιος εχει πια πορτοφολι μπουμερ;

Δεν το εχω κανει ποτε.
Α)γιατι δεν εχω ,ουτε ειχα ποτε πορτοφολι.
Β)τα χρηματα που εχω πανω μου σε μετρητα ειναι σε καλο σημειο και αυτο οχι τοσο γιατι φοβαμε να με κλεψουν αλλα γιατι δεν μαρεσει να χανω οτιδηποτε.
Γ)ουτε που θυμαμαι πουε μπηκα σε λεωφορειο

Οσο για τους καλτσοπεδιλους αλλιως μου τα «κλεβουν» και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι,οποτε το εχω αποδεχθει και συνεχιζω να ζω.
μην πιανεσαι απο λεπτομερειες. οταν δεις γιουφτους ελεγχεις οτι εχεις πανω σου, αξιας. κινητο, λαπτοπ, γουατεβερ.

ξερω οτι το κανεις. ολοι το κανουν, φυσιολογικο ειναι.

εισαι ρατσιστης. :102:
Μηπως κατουραω καθιστος;

Για πες ποιο ειναι το αγαπημενο μου χρωμα;

Συνηθως με την φατσα που εχω οταν βλεπουν εμενα κρυβουν τα πραγματα τους και οι γιουφτι που λες με χαιρετανε 😂
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 22 Ιαν 2021, 15:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Ιαν 2021, 13:12
Pedro έγραψε:
22 Ιαν 2021, 12:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Ιαν 2021, 10:11

Είναι όντως απλά τα πράγματα.

Στην περίπτωση που κάνει την τάδε πράξη ο "καλτσοπέδιλος", "χριστινοταλιμπάνος" κλπ όλοι θα αποδώσουν την ευθύνη της πράξης όχι μόνον στον ίδιο αλλά και στην κουλτούρα του. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν παίζουν οι παπαριές για στοχοποίηση και για συνδέσεις της πράξης με την κουλτούρα βιασμού που σαφώς :) ισχύει για όλους τους δυτικούς γιατί έτσι αποφάσισαν οι συσκοτισμένοι φωστήρες.

Στην περίπτωση που κάνει την τάδε πράξη ο "προερχόμενος από τραυματισμένη χώρα", "ευάλωτος" κλπ όλοι θα αποδώσουν την ευθύνη στους δυτικούς και θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια του δράστη, κατακεραυνώνοντας τις στοχοποιήσεις των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, αποδίδοντας την πράξη στην κουλτούρα βιασμού που υπάρχει στη δική του χώρα.

Δηλαδή οι ίδιοι που λειτουργούν ως αδέκαστοι κατήγοροι για την "κουλτούρα βιασμού" που υπάρχει στη χριστιανική ή άθεη δύση (όπου ο βιασμός είναι σαφώς είναι κάτι παράνομο), αποδέχονται την "κουλτούρα βιασμού" που υπάρχει στη μουσουλμανική ανατολή (συνήθως σε νόμιμο επίπεδο) ως ελαφρυντικό.

Και ναι, είναι όντως κωμικοτραγική η φάση όπου οι "προοδευτικοί" κυνηγοί του φασιστοχριστιανοταλιμπανισμού, λειτουργούν ως ζηλωτές της σαρίας.

Αν αυτό δεν είναι πρόοδος, τι είναι; :lol:
Μιαου..
Μιαου η γάτα, μιαου το γατάκι.

Κάτι άλλο;
Ρε φερε στοιχεια να με πεισεις,αλλιως οπως παντα τσαμπα ασχολουμαι μαζι σου.

Εχει χαρη που εισαι γατακι διαφορετικα θα σειχα σε φουλ ιγκνορ.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 22 Ιαν 2021, 15:36

stavmanr έγραψε:
22 Ιαν 2021, 14:40
Πότε σε αποκάλεσα "ρατσιστή"; :p2:
Η άποψη που περιλαμβάνει γενίκευση μειωτικών χαρακτηρισμών σε μειονεκτικές πληθυσμιακές ομάδες είναι η ρατσιστική. Αν την κάνεις, θα έχεις υποπέσει σε ρατσισμό.
Την έκανες; Έγραψες ποτέ για πληθυσμιακή ομάδα ότι είναι έτσι ή αλλιώς με χαρακτηρισμούς περί εγκληματιών, ζώων κλπ;
Αν όχι, δεν έχεις λόγο να παίρνεις προσωπικά το χαρακτηρισμό ρατσιστής. Κι αν δεν την έκανες αλλά εγώ απλά σε χαρακτήρισα κάπου έτσι, τότε θα έχω κάνει σφάλμα και θα ζητήσω συγγνώμη.

Λοιπόν θα κάνω μια προσπάθεια έτσι για να φαίνεται καθαρά το τι γράφει ο καθένας και γιατί έχω λίγο ελεύθερο χρόνο. Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες. Έγραψες:
Θα περίμενα από εσένα ειδικά,
Μιλάς τελείως προσωπικά για εμένα (χρησιμοποιείς και τη λέξη ειδικά για έμφαση). Οπότε δεν μπορείς να λες ότι εγώ παίρνω προσωπικά κάτι που δεν είναι. Εσύ το κάνεις προσωπικό εξαρχής, τα "αα εγώ γενικά μιλάω για το τι είναι ρατσισμός, εσύ αν είσαι αθώος δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά" επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό ύπουλος.
Λες ότι δεν απεχθάνομαι ρατσιστικές εκφράσεις, όπως περίμενες, και υπονοείς ότι τις αποδέχομαι. Την έννοια της υπόνοιας φαίνεται να την γνωρίζεις αφού την χρησιμοποιείς στο δικό σου ποστ. Παρόλα αυτά όταν σου γράφω ότι "κολλάς έμμεσα τη ταμπέλα" (δηλαδή υπονοείς), ξαφνικά ξεχνάς τι σημαίνει υπόνοια και πας στην κυριολεξία: "έγραψα εγώ αυτολεξεί είσαι ρατσιστής; όχι, τώρα όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται". Δεν είπα ότι έγραψες αυτολεξεί, αλλά ότι το υπονόησες.
Αχρείαστη ειρωνία.

Φίλε δεν είσαι ειλικρινής συνομιλητής. Αντί να συζητάς ειλικρινά προσπαθείς με πλάγιους τρόπους και διαστρεβλώσεις να τορπιλίσεις τη κουβέντα και όταν στο καταδεικνύει κάποιος αυτό το γυρνάς στην απόλυτη κυριολέξια "εγώ δεν το γραψα πουθενά αυτό".

sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 22 Ιαν 2021, 15:42

stavmanr έγραψε:
Δηλαδή, φθηνό τρολάρισμα.
Πάλι παραδέχεσαι αυτό που κάνεις; Πώς καρφώνεσαι έτσι μόνος σου;

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιαν 2021, 17:04

Gherschaagk έγραψε:
21 Ιαν 2021, 00:27

Υπερασπίζεσαι έναν παιδεραστή; Γιατί;
Στο άλλο νήμα δίνει ελαφρυντικά στα κωλόπαιδα του μετρό.

Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα το καταλάβετε όλοι σας ότι γίνεστε κορόιδα στο άρρωστο τρόλλι του πχόρουμ και συζητάτε μαζί του σοβαρά.

Εικόνα
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών