νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 17:20

student έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:15
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:05
Saturn έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:55
Τελικά, πόσοι είναι εδώ μέσα θεσμικοί και κομματογλύφτες, ένα ποσοστό πείτε μου
Έχουμε μπόλικους φίλε, απλά τυχαίνει τώρα να λείπουν οι περισσότεροι σε διακοπές κτλ και ξεμείναμε με μερικά λιμά.
😊

Προσωπικά εκτιμώ λίγοι επί του συνόλου, αρκετοί όμως επί των συμμετεχόντων.
Ενδεχομένως να παίζουν και σημαντικό ρόλο στο ότι πολλοί που διαβάζουν δεν σχολιάζουν μιας και οι σκύλοι είναι εξ ορισμού αγελαία όντα και ελάχιστες φορές θα αντιμετωπίσει κανείς μόνο έναν...ίσως κάπου τον Αύγουστο.

ΥΓ. Δεν λες και λιμά τους παρόντες. Ηγετικές μορφές είναι στο δικό μου μυαλό (αν και είμαι νέος στο μέρος οπότε μπορεί να έχω χάσει επεισόδια). Πιο πολύ σαν να μου φαίνεται ότι είναι οι ομάδες κρούσης (αιπηστιμοναις) που λείπουν σε διακοπές...(οι τελευταίες τελείες χωρίς λόγο, απλά για σπάσιμο)
Το υπογραμμισμένο νομίζω κ γω ότι ισχύει όπως και το άλλο που σε είπα για τα λιμά, :), εξάλλου και οι υπόλοιποι λιμά είναι, απολύτως αχρηστοανίκανοι αλλά συνυπολλόγισε αν θέλεις και με ποιους έχουν να κάνουν, με Σερραίους νεοέλληνες ψηφοφόρους με εξαρτημένη σχέση αλλά σε επίπεδο Ελλάδας αυτό, όχι μόνον Σέρρες.
Περί αυτού πρόκειται φίλε μου εξ ου και το κλανίδι από το γέλιο από μέρους μου.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

runner

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 08 Αύγ 2023, 17:20

Awesomatic έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:16
Προφανώς. Αν έχεις λόγο (=>τετελεσμένο αδίκημα) όχι, αλλά με την υποψία και το ίσως και το μπορεί δεν πας να συλλάβεις κόσμο, ειδικά μαζικά.
Προφανώς όλοι αυτοί θα ελεγχθούν για το αν είχαν εμπλοκή σε όλο αυτό και αν ναι, τι είδους εμπλοκή είχαν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε κανέναν για την ανθρωποκτονία.
Ο,τι συζητάμε βασίζεται σε πληροφορίες με άγνωστες πηγές από ΜΜΕ και διαδίκτυο.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Αύγ 2023, 17:21

Οι ίδιοι οι Κροάτες που τους ενημέρωσαν πως έρχονται ναζί χούλιγκαν να κάνουν φασαρίες, και τους έδωσαν όλα τα στοιχεία, θα έκαναν Διπλωματικό επεισόδιο αν δεν τους άφηναν να μπουν στη χώρα. Τι μαλάκια θα σκαρφιστουν οι μπατσογλυφτες θα ήθελα να ξέρω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 08 Αύγ 2023, 17:22

Γραμμή άμυνας φιλοεξουσιαστων

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
unreal
Phorum.gr user: unreal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unreal » 08 Αύγ 2023, 17:23

Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:56
unreal έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:51
Εντάξει, το τί έγινε είναι φως φανάρι. Οι Κροάτες μαζί με τους βαζελους οργάνωσαν το πέσιμο στην Φιλαδέλφεια, οι Αεκτζήδες το έμαθαν και είχαν μαζευτεί για να τους αποκρούσουν, και στο σκηνικό πάνω έγινε η στραβή και σκοτώθηκε το παλικάρι. Οι Κροάτες ήρθαν για χουλιγκανικό τουρισμό, αλλά συνεβη αυτό που συνέβη και θα το μετανιώσουν πικρά τώρα.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι γιατί δεν το έκοψαν νωριτερα οι μπάτσοι, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διάλυση μόνο και μόνο επειδή είναι Δεκαπενταύγουστος; Πραγματικά αδιανόητο.
Τελικά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση ή όχι; Το λέω γιατί τους αποκαλείς μπάτσους.
Αστυνόμευση έχουμε πολλή, άλλωστε υπάρχουν και τα στατιστικά που δείχνουν πόσο παραπάνω είμαστε στην αναλογία αστυνομικών/πληθυσμού σε σχέση με τον μέσο όρο της Ε.Ε.
Σε αυτό που πάσχουμε είναι η αποτελεσματική αστυνόμευση, δηλαδή Αστυνομία που να υπηρετεί τον πρωταρχικό της ρόλο που είναι η προστασία του πολίτη, και όχι μια Αστυνομία που υπηρετεί τα συμφέροντα ενός κομματικού κράτους και μιας ολιγάριθμης ελίτ προνομιούχων.
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2023, 17:23

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:21
Οι ίδιοι οι Κροάτες που τους ενημέρωσαν πως έρχονται ναζί χούλιγκαν να κάνουν φασαρίες, και τους έδωσαν όλα τα στοιχεία, θα έκαναν Διπλωματικό επεισόδιο αν δεν τους άφηναν να μπουν στη χώρα. Τι μαλάκια θα σκαρφιστουν οι μπατσογλυφτες θα ήθελα να ξέρω.
Και γιατί οι ίδιοι οι Κροάτες τους άφησαν να φύγουν από την Κροατία;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 17:23

Sid Vicious έγραψε:
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:49
Sid Vicious έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:32
Κατάσχεση όλων των αυτοκινήτων τους και τους βαζεις σε ενα πουλμαν και τους αποβιβάζεις στο Βελιγράδι
Εγώ λέω να τους φέρουνε κι από δω να σας περάσουν ένα χεράκι κι εσάς. Αυτό εάν το πει έστω και για πλάκα κάποιος στην πρεσβεία όλο και κάποιος υπάλληλος δεν θα πιάσει το αστείο και θα γίνει. Τρελό ε; περί αυτού πρόκειται όμως.
Ένα ανέκδοτο που σπάνε μαζί σας πλάκα είσαστε, μέχρι όμως να ξυπνήσετε να βγάλετε αυτοδύναμη και πάλι την νέα Δημοκρατία, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να δουλεύουν όλα ρολόι με τάξη ασφάλεια και αλφαδιά.. Beggars cannot be choosers, ούτε στα εσωτερικά ούτε σε κανένα θέμα είτε την νοιάζει είτε δεν την νοιάζει την πρεσβεία, νεοέλληνες.
Μα κανένας, κανένας πχια δεν πιάνει το χωρατό;
:lol:
Τα λέω σε σένα που με ξέρεις καλλίτερα κι από τον εαυτό μου, ότι υποστηρίζω την Ρωσία, ξέρεις την καθημερινότητα μου και άλλα όμορφα, μαλάκα Σιντ.
Καλά να περνάς, καμμία κακία, αλλά στα χρωστούσα μαλάκα μου, που θα μας πείτε για μουσικές, την καθημερινότητα μας και τι στηρίζουμε ή όχι, ψηφοφόροι ε ψηφοφόροι, νεοέλληνες.
Πάλι τον καθρέφτη σου κοιτάς;
Ναι, έχω πολύ καλή εικόνα φίλε, και σε λίγο θα πάω να παίξω και μπασάρα.
Θα σε έλεγα κι εσένα αλλά κάτσε να ακούσεις κανένα δίσκο να γουστάρεις ναούμε.
Όχι μαλάκα μου, που θα με πεις και για την ζωή μου και για το τι πιστεύω, μαλάκα Σιντ, ε μαλάκα.
:D
Να περνάς καλά όμως, όσο καλλίτερα μπορείς, αλήθεια.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 17:25

unreal έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:23
Libre arbitre έγραψε:
unreal έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:51
Εντάξει, το τί έγινε είναι φως φανάρι. Οι Κροάτες μαζί με τους βαζελους οργάνωσαν το πέσιμο στην Φιλαδέλφεια, οι Αεκτζήδες το έμαθαν και είχαν μαζευτεί για να τους αποκρούσουν, και στο σκηνικό πάνω έγινε η στραβή και σκοτώθηκε το παλικάρι. Οι Κροάτες ήρθαν για χουλιγκανικό τουρισμό, αλλά συνεβη αυτό που συνέβη και θα το μετανιώσουν πικρά τώρα.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι γιατί δεν το έκοψαν νωριτερα οι μπάτσοι, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διάλυση μόνο και μόνο επειδή είναι Δεκαπενταύγουστος; Πραγματικά αδιανόητο.
Τελικά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση ή όχι; Το λέω γιατί τους αποκαλείς μπάτσους.
Αστυνόμευση έχουμε πολλή, άλλωστε υπάρχουν και τα στατιστικά που δείχνουν πόσο παραπάνω είμαστε στην αναλογία αστυνομικών/πληθυσμού σε σχέση με τον μέσο όρο της Ε.Ε.
Σε αυτό που πάσχουμε είναι η αποτελεσματική αστυνόμευση, δηλαδή Αστυνομία που να υπηρετεί τον πρωταρχικό της ρόλο που είναι η προστασία του πολίτη, και όχι μια Αστυνομία που υπηρετεί τα συμφέροντα ενός κομματικού κράτους και μιας ολιγάριθμης ελίτ προνομιούχων.
Να, τέτχοια λέτε στα μποτάκια και μετά βγάζουνε έρορ.

.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 08 Αύγ 2023, 17:27

sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:23
Sid Vicious έγραψε:
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:49

Εγώ λέω να τους φέρουνε κι από δω να σας περάσουν ένα χεράκι κι εσάς. Αυτό εάν το πει έστω και για πλάκα κάποιος στην πρεσβεία όλο και κάποιος υπάλληλος δεν θα πιάσει το αστείο και θα γίνει. Τρελό ε; περί αυτού πρόκειται όμως.
Ένα ανέκδοτο που σπάνε μαζί σας πλάκα είσαστε, μέχρι όμως να ξυπνήσετε να βγάλετε αυτοδύναμη και πάλι την νέα Δημοκρατία, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να δουλεύουν όλα ρολόι με τάξη ασφάλεια και αλφαδιά.. Beggars cannot be choosers, ούτε στα εσωτερικά ούτε σε κανένα θέμα είτε την νοιάζει είτε δεν την νοιάζει την πρεσβεία, νεοέλληνες.
Μα κανένας, κανένας πχια δεν πιάνει το χωρατό;
Τα λέω σε σένα που με ξέρεις καλλίτερα κι από τον εαυτό μου, ότι υποστηρίζω την Ρωσία, ξέρεις την καθημερινότητα μου και άλλα όμορφα, μαλάκα Σιντ.
Καλά να περνάς, καμμία κακία, αλλά στα χρωστούσα μαλάκα μου, που θα μας πείτε για μουσικές, την καθημερινότητα μας και τι στηρίζουμε ή όχι, ψηφοφόροι ε ψηφοφόροι, νεοέλληνες.
Πάλι τον καθρέφτη σου κοιτάς;
Ναι, έχω πολύ καλή εικόνα φίλε, και σε λίγο θα πάω να παίξω και μπασάρα.
Θα σε έλεγα κι εσένα αλλά κάτσε να ακούσεις κανένα δίσκο να γουστάρεις ναούμε.
Όχι μαλάκα μου, που θα με πεις και για την ζωή μου και για το τι πιστεύω, μαλάκα Σιντ, ε μαλάκα.
:D
Να περνάς καλά όμως, όσο καλλίτερα μπορείς, αλήθεια.
Δεν ειπα, μονος σου μιλας, παραληρηματικα :102:
Το εχεις καψει εντελως :wave:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2023, 17:28

Οι Κροάτες αφήνουν έτσι να φεύγουν μαζικά οι ναζο-χουλιγκαν από την χώρα τους χωρίς να τους ελέγξουν;

...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 08 Αύγ 2023, 17:29

Γαληνός έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:22

Εικόνα

ρε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2023, 17:31

Orion22 έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:29
Γαληνός έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:22

Εικόνα

ρε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
Ας δεχτούμε πως οι Κροάτες τους ενημέρωσαν. Πως τους άφησαν οι ίδιοι να φύγουν μαζικά από την Κροατία;

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 08 Αύγ 2023, 17:34

Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:28
Οι Κροάτες αφήνουν έτσι να φεύγουν μαζικά οι ναζο-χουλιγκαν από την χώρα τους χωρίς να τους ελέγξουν;

...
Ως πότε θα ψάχνεις να ρίξεις τις ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης αριστερά και δεξιά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 17:35

Awesomatic έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:16
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 17:14
Ντουντ, κανένας δεν σε βάζει να κάνεις κάτι, μόνος σου ότι κάνεις, όπως όλοι μας.
Μη λες τέτοια γιατί θα βγει κανένας σύλλογος άρσης βαρών και θα πει να μας συλλάβουν και τους δύο

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών