Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο » 27 Ιαν 2020, 22:11

panos291 έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:44
Ότι είναι τα τσιμπουρια για τους σκύλους, είναι και οι γύφτοι φασίστες για τους ανθρώπους.
fixed

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2020, 22:30

Naida έγραψε:
27 Ιαν 2020, 22:00
hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2020, 21:49
Naida έγραψε:
27 Ιαν 2020, 21:13
Ας μου εξηγήσεις πρώτα αν θα βοηθήσει σε κάτι στο ανήλικο ή βοηθάει μόνο στο να βγάλει ο αστυνομικός το θυμό του, δείξει εξουσία κτλ
Καλή ερώτηση. Σε τι θα βοηθήσει τον σύντροφό σου αν του δώσεις γονατιά στ' αρχίδια επειδή σε χούφτωσε στον ύπνο σου, πέρα από το να βγάλεις τον θυμό σου και να δείξεις εξουσία;
Τι ακριβώς συσχετίζεις; τον μπάτσο με τον σύντροφο μου; τον ίδιο ρόλο θα είχαν;
Επίσης θα σου απαντήσω, αν με χουφτώνε στον ύπνο του δεν θα την έτρωγε τη γονατιά. Αν επιχειρούσε να κάνει κάτι άλλο όπως στην άλλη περίπτωση, θα την έτρωγε. Αυτόν δεν θα τον βοηθούσε κάπου εγώ θα έπαιρνα την ικανοποίηση του καλά τον έκανα.
Όχι συσχετίζω εσένα με τον μπάτσο και τον γκόμενό σου με τον παραβάτη.

Άρα στην μια περίπτωση είσαι υπέρ της ικανοποίησης και λες ότι καλά του έκανες και στην άλλη περίπτωση δεν εξετάζεις αν θα κάνει καλά ο μπάτσος και ψάχνεις να βρεις χρησιμότητα στην πράξη του, πέρα από την ικανοποίηση.

Κοινώς, μήπως είσαι μια στάλα ανακόλουθη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Ιαν 2020, 22:33

ελλας το μεγαλειο σου ωρε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 27 Ιαν 2020, 22:37

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Ιαν 2020, 17:44
αν ξέθαβαν κάποιο κοντινό μου αγαπημένο πρόσωπο και το σέρναν λες και είναι σκουπίδι όπως έκαναν αυτοί, θα τους είχα γαμήσει τα σώψυχα μα το Θεό
Θα αγόραζα πιάνο μόνο και μόνο να χρησιμοποιήσω τις χορδές του

Μαύρο Πρόβατο έγραψε:
27 Ιαν 2020, 22:11
panos291 έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:44
Ότι είναι τα τσιμπουρια για τους σκύλους, είναι και οι γύφτοι φασίστες για τους ανθρώπους.
fixed
Ωχ, κι άλλος να μας κλαφτει για το παιδάκι που χτυπησαν έχοντας φονιάδες παιδιών (Κλάρα και Μπελό) ως ινδαλματα

Στο δια ταύτα τώρα, το προφανές γιατί δεν το λέει κανένας σας ρε κροπιές; Σε προχωρημένη σηψη λέει. Πως την έπιασαν την συχωρεμενη, την τράβηξαν πάνω, την έστησαν και σε στάση καθιστη και δεν πέθαναν από τη μπόχα; Τι κατάρα είναι αυτή η ράτσα ρε πουστη μου. Προχτές σε ένα Γρηγόρης αγόρασα φαΐ για ένα γυφτάκι που μου είπε πως πειναγε κιόλας. Τι ιμιτασιον φασιστας βγήκα ο μαλακας. Θα τρίζουν τα κοκκαλακια του γλυκού μου αδολφουλη και του τρυφερου μου αουγκούστο μόλις το μάθουνε. Δεν αποκλείεται εγώ να το ταισα και αυτό να πάει να μου τους ξεθάψει.

Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος » 27 Ιαν 2020, 22:43

Naida έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:16
under έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:05
Να εισαι τωρα αστυνομικος και να ριξεις φουσκο σε ενα απο αυτα τα τσουτσεκια.Απαραδεκτο...
Και ο φουσκος τι θα τα κάνει; θα τα διαμορφώσει αλλιώς σαν χαρακτήρες; εννοω τι αποτέλεσμα θα είχε;
Οι χαρακτήρες τους εχουν διαμορφωθεί. Στα 12 σου δεν μπορείς να γίνεις άγγελος απο διάβολος. Τα 12χρονα γυφτάκια κλέβουν ,σκοτώνουν, φτύνουν, τρομοκρατούν. Εδω και χιλιάδες χρόνια δεν εχουν ενσωματωθεί σε καμία κοινωνία σε όλο τον κόσμο. Όλοι πια ρατσιστές είναι; Το μόνο που κάνουν είναι να παρασιτούν. Και στην πραγματικότητα δεν θα με πείραζε να παρασιτούσαν απλά. Για παράδειγμα ας πάρουν δωρεάν σπίτια, αυτοκίνητα και οτι άλλο θέλουν. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ;

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 27 Ιαν 2020, 22:49

παίζει τίποτα καταγωγή από την μαρτυρικήν μεγαλόνησσον;

εκέι δεν είχαν ξεθάψει και απαγάγει οι άλλοι τον μακαρίτη τον προεδρό τους και ζητούσαν λύτρα;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιαν 2020, 22:53

hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2020, 22:30
Naida έγραψε:
hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2020, 21:49

Καλή ερώτηση. Σε τι θα βοηθήσει τον σύντροφό σου αν του δώσεις γονατιά στ' αρχίδια επειδή σε χούφτωσε στον ύπνο σου, πέρα από το να βγάλεις τον θυμό σου και να δείξεις εξουσία;
Επίσης θα σου απαντήσω, αν με χουφτώνε στον ύπνο του δεν θα την έτρωγε τη γονατιά. Αν επιχειρούσε να κάνει κάτι άλλο όπως στην άλλη περίπτωση, θα την έτρωγε. Αυτόν δεν θα τον βοηθούσε κάπου εγώ θα έπαιρνα την ικανοποίηση του καλά τον έκανα.

Άρα στην μια περίπτωση είσαι υπέρ της ικανοποίησης και λες ότι καλά του έκανες και στην άλλη περίπτωση δεν εξετάζεις αν θα κάνει καλά ο μπάτσος και ψάχνεις να βρεις χρησιμότητα στην πράξη του, πέρα από την ικανοποίηση.

Εγώ κι ο μπάτσος είμαστε το ίδιο; πόσο θα το τραβήξεις από τα μαλλιά; πόσο; :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 27 Ιαν 2020, 22:56

Naida έγραψε:
27 Ιαν 2020, 22:53
hellegennes έγραψε:
Naida έγραψε:

Εγώ κι ο μπάτσος είμαστε το ίδιο; πόσο θα το τραβήξεις από τα μαλλιά; πόσο; :lol:
Ο μπάτσος είσαι εσύ, τύπισσα.

Ή ο γύφτος είσαι εσύ.

Μπορεί και η μπάτσα να είσαι εσύ.

Αποφάσισε μόνη σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 27 Ιαν 2020, 22:59

under έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:05
Να εισαι τωρα αστυνομικος και να ριξεις φουσκο σε ενα απο αυτα τα τσουτσεκια.Απαραδεκτο...
κυβερνηση νουδουλας εχουμε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιαν 2020, 23:02

Feindflug έγραψε:
27 Ιαν 2020, 22:56
Naida έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Ο μπάτσος είσαι εσύ, τύπισσα.

Ή ο γύφτος είσαι εσύ.

Μπορεί και η μπάτσα να είσαι εσύ.

Αποφάσισε μόνη σου.
Γυφτοπουλα στο χαμάμ.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 27 Ιαν 2020, 23:09

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Ιαν 2020, 17:52
Kauldron έγραψε:
27 Ιαν 2020, 17:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Ιαν 2020, 17:44

δεν είναι καθόλου αστείο
αν ξέθαβαν κάποιο κοντινό μου αγαπημένο πρόσωπο και το σέρναν λες και είναι σκουπίδι όπως έκαναν αυτοί, θα τους είχα γαμήσει τα σώψυχα μα το Θεό
Μα, δε μπορούμε να χαστουκίζουμε ανηλίκους!
ρε τα σώψυχα σου λέω
Θα τους εθαβα ζωντανούς, μαζί με το συγγενικο μου πρόσωπο, το οποίο θα είχαν ξεθάψει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 27 Ιαν 2020, 23:10

Χουργιατς έγραψε:
27 Ιαν 2020, 18:20
Δημοκράτης έγραψε:
27 Ιαν 2020, 17:39

Πελοπόννησος ρε λεμε
:102:
Εικόνα
Καλησπέρα όμορφε φανταχτερέ και αγγελικέ φίλε. Τι κάνεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2020, 23:28

Naida έγραψε:
Τι σχέση έχει αν είστε το ίδιο; Εδώ εξετάζουμε αν θεωρείς ότι η άσκηση βίας σε αυτόν που κάνει μια παράνομη ή ανήθικη πράξη είναι αποδεκτή και αν έχει άλλο σκοπό πέρα από την ικανοποίηση του ασκούντος την βία.

Γιατί στην μια περίπτωση φαίνεται να μην σ' αρέσει να ασκεί βία ο μπάτσος στο άτομο και να επιζητείς χρησιμότητα ενώ στην άλλην το θεωρείς τελείως φυσιολογικό και δεν σε ενδιαφέρει καμμιά χρησιμότητα πέρα από την δική σου ικανοποίηση.

Γιατί σε πιάνει λοιπόν ο καημός σ' αυτήν την περίπτωση; Ή μήπως αναγνωρίζεις επιλεκτικά το δικαίωμα άσκησης βίας για σένα ως κάτι θεμιτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιαν 2020, 23:36

hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2020, 23:28
Naida έγραψε:
Τι σχέση έχει αν είστε το ίδιο; Εδώ εξετάζουμε αν θεωρείς ότι η άσκηση βίας σε αυτόν που κάνει μια παράνομη ή ανήθικη πράξη είναι αποδεκτή και αν έχει άλλο σκοπό πέρα από την ικανοποίηση του ασκούντος την βία.

Γιατί στην μια περίπτωση φαίνεται να μην σ' αρέσει να ασκεί βία ο μπάτσος στο άτομο και να επιζητείς χρησιμότητα ενώ στην άλλην το θεωρείς τελείως φυσιολογικό και δεν σε ενδιαφέρει καμμιά χρησιμότητα πέρα από την δική σου ικανοποίηση.

Γιατί σε πιάνει λοιπόν ο καημός σ' αυτήν την περίπτωση; Ή μήπως αναγνωρίζεις επιλεκτικά το δικαίωμα άσκησης βίας για σένα ως κάτι θεμιτό;
Οχι στην μία περίπτωση την βία την ασκώ εγώ έναντι κάποιου που παραβίασε τα όρια μου. Ο μπάτσος γιατί να ασκήσει βία; με. Ποιο δικαίωμα;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2020, 23:40

Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών