34χρονη βιάστηκε περιμένοντας σε στάση λεωφορείου

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: 34χρονη βιάστηκε περιμένοντας σε στάση λεωφορείου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 28 Οκτ 2022, 01:31

Ηρεμήστε, δεν είμαστε σε mad maχ κσταστάσεις . Αλλιώς να βγάλω κι εγώ τη διμούτσουνη και τον καλασνικόβα( με νόμιμη άδεια).

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 28 Οκτ 2022, 01:36

Επίσης: "τα άδεια όπλα σκοτώνουν"...

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 28 Οκτ 2022, 01:39

Βγάλτε τον John Wick από μέσα σας. Μολύβια να κουβαλάτε
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 28 Οκτ 2022, 01:43

Unique έγραψε:
28 Οκτ 2022, 01:39
Βγάλτε τον John Wick από μέσα σας. Μολύβια να κουβαλάτε
Προτιμώ να σκοτώνω με κόκκινο στυλό στην 'Εκθεση.

Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής » 28 Οκτ 2022, 01:44

plouf έγραψε:
27 Οκτ 2022, 14:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Οκτ 2022, 12:34
Ερμής έγραψε:
27 Οκτ 2022, 12:24
Αν η κοπέλα ειχε σιδερικό πάνω της και τον ξάπλωνε, ποιος ξέρει τι τραβήγματα θα ειχε.
Εδώ και το σπρέι πιπεριού απαγορεύεται, μην τυχόν και προκαλέσει "ψυχικό ή σωματικό πόνο" σε ευάλωτο συμπολίτη.
Αυτα ειναι συνεπεια της παραμονης μας στην προοδευτικη και ανθρωπιστικη ευρωζωνη οποτε βγαλτε τον σκασμουλη
ευρωλιγουρηδες ελληνιαρηδες. :c020:
Αυτά είναι αστικοί μύθοι που διοχετεύονται από το εγχώριο δικηγορικό κατεστημένο. Μια χαρά ισχύει το stay on your ground στην Αγγλία, η διαβιου κράτηση επίσης στην Αγγλία και στην Γαλλία, τα σπρέι πιπεριού σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ μόνον δεν τα επιτρέπουν.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 28 Οκτ 2022, 02:13

Gherschaagk έγραψε:
28 Οκτ 2022, 00:57
vantono έγραψε:
28 Οκτ 2022, 00:35
Το καλύτερο μπεγλέρι ειναι τα κλειδιά στο χέρι, που λέει το άζζμα! Κάτι παρόμοιο ισχύει και στο ξύλο-αυτοάμυνα.
Και μπορεί και να ξεφύγει ασχημα η φάση, μαλιστα. 15 χρονων μου την ειχε πέσει 17χρονος να με φερμαρει και στο παρατσάκ γλύτωσε το μάτι του απο κλειδωνιά που του τράβηξα.
Μοιράσου περισσότερες λεπτομέρειες μαζί μας.
Εννοεί να κρατάς κάποιο αιχμηρό κλειδί με τρόπο που να προεξέχει από την σφιγμένη γροθιά σου. Όπως κρατάει και χρησιμοποιεί το ανοιχτήρι ο Denzel Washington στο παρακάτω βίντεο (3:11-3:44)
SpoilerShow
Βέβαια πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι πιθανόν θα κάνεις μεγάλη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημιά στον άλλον, αλλά φυσικά δεν πρέπει να σε νοιάζει αν πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου από βιασμό.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 29 Οκτ 2022, 22:51

https://www.news247.gr/koinonia/eglima/ ... 12105.html

πρόκειται για έναν Αλβανό 45 ετών για τον οποίο αναμένεται η έκδοση εντάλματος.
:102:

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Οκτ 2022, 18:31

30|10|2022
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Εικόνα

ΑΦΟΥ ΞΕΘΥΜΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, καθώς η αστυνομία όχι μόνο τον ταυτοποίησε, αλλά διαπίστωσε ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία, κάτι που σημαίνει απλά ότι της ξέφυγε μέσα από τα χέρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. τώρα θα περιμένει τις αλβανικές Αρχές να συλλάβουν τον βιαστή και να τον εκδώσουν στη χώρα μας. Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό άνδρα, χωρισμένο, που έμενε με τη μητέρα του και είναι 45 ετών. Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, ο δράστης φαίνεται ότι έχει μία κόρη.

Το makeleio.gr αποκαλύπτει την εικόνα του για πρώτη φορά:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσε ανακοίνωση για την ταυτοποίησή του:

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ο 45χρονος Αλβανός έφυγε από τη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη (27/10) και πέρασε στην Αλβανία από την Κακαβιά, ενώ αυτή τη στιγμή φέρεται να βρίσκεται στην Αυλώνα.

Η αποκάλυψη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Η μαρτυρία που δέχτηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την 28η Οκτωβρίου, αποδείχτηκε πως αφορούσε στον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου! Ο μάρτυρας ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη και αποκάλυψε όλα όσα γνώριζε.

Είπε πως πρόκειται για έναν Αλβανό 45 ετών που ζει χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι σεσημασμένος, είναι πρόσφατα χωρισμένος και αλκοολικός. Ο «Σπάρτακ» όπως είναι γνωστός στο περιβάλλον του, έμενε με την μητέρα του.

Ο μάρτυρας είπε ότι δεν γνώριζε για τις επιθέσεις του και είδε τις λεπτομέρειες στην εκπομπή. Οι αστυνομικοί από την συνεχιζόμενη έρευνα διαπίστωσαν πως πέρασε τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια από τα γενετικά δείγματα που ελήφθησαν από το αυτοκίνητο της κοπέλας που αποπειράθηκε να βιάσει, αλλά και της γυναίκας που τελικά έπεσε θύμα στον πάρκο της Αγίας Σκέπης.

Βάσει περιγραφών από τα θύματά του, ο βιαστής μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του μπράτσο.

Ο δράστης επιτέθηκε σε μια 34χρονη γυναίκα η οποία περίμενε σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Το σεξουαλικό αρπακτικό την πέταξε στους θάμνους και τη βίασε.

Μάλιστα, στις Αρχές έφτασε και νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στην περιοχή από τον ίδιο άνδρα, από μια 24χρονη, η οποία κατήγγειλε περιστατικό λίγο πριν το βιασμό της 34χρονης.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %91%ce%9a/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Οκτ 2022, 18:37

30 Οκτωβρίου, 2022
Τρόμος για γυναίκα στον Άλιμο: Χειροπέδες σε 40χρονο που έσπασε την πόρτα του σπιτιού της, τη χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Εικόνα

Συνελήφθη 40χρονος στον Άλιμο, διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση για απόπειρα βιασμού, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, ο 40χρονος επίδοξος βιαστής μπούκαρε στο σπίτι γυναίκας και αφού τη χτύπησε, επιχείρησε να τη βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 29-10-2022 εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός που διώκονταν με καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή κάθειρξης (11) ετών και (6) μηνών, για απόπειρα βιασμού, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 40χρονος εισήλθε σε οικία γυναίκας, την οποία γνώριζε, αφού πρώτα έθραυσε την θύρα εισόδου της οικίας της. Στη συνέχεια της προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η πράξη του αυτή δεν τελεσφόρησε λόγω εξωτερικών παραγόντων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
https://lawandorder.gr/tromos-gynaika-s ... ti-viasei/

30|10|2022
Θεσσαλονίκη: Τον γνώρισε μέσω Facebook και την βίαζε επί 24 ώρες«Σταματούσε μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου»

Εικόνα

«Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι»

Την απόλυτη φρίκη γνώρισε μια νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε το λάθος να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που γνώρισε στο διαδίκτυο και τελικά πείστηκε να τον συναντήσει, με την απόφασή της αυτή να φέρνει ολέθριες συνέπειες.

Η κοπέλα μιλούσε με τον βιαστή της για τουλάχιστον έναν χρόνο στο Facebook. Αποφάσισε ύστερα από τις παραινέσεις του να πάει να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο εκεί συνάντησε έναν άλλον άνθρωπο, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που της επιφύλασσε το φλερτ μέσω διαδικτύου.

«Υπήρχε αλληλεπίδραση, κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι. Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Εφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει ‘δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα’. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ» είπε αρχικά.

«Οταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω» συμπλήρωσε.

Με τα πολλά η κοπέλα πήγε προς το σπίτι του, αλλά αποφασισμένη να φύγει.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης…
«Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα» του είπε η κοπέλα σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κι εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Εκεί αυτός εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και μου είπε ‘δεν έχεις να πας πουθενά’. Εχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι» εξιστορεί η κοπέλα και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της.

«Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου».

Τελικά, ο βιαστής, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αποφάσισε κάποια στιγμή ύστερα από ένα και πλέον 24ωρο που βίαζε και χτυπούσε την άτυχη κοπέλα, να πάει τον σκύλο του βόλτα.

«Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι βγήκε να πάει το σκυλί βόλτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι εκεί βρήκα την ευκαιρία και έφυγα» κατέληξε η κοπέλα.

Ο δράστης, καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %84%ce%b7/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Οκτ 2022, 20:38

29 Οκτωβρίου, 2022
Στοιχεία-σοκ για τους βιασμούς στην Ελλάδα: Γίνονται 4.500 τον χρόνο, καταγγέλλονται οι 270, συλλαμβάνονται οι 163 δράστες και… καταδικάζονται οι 10!

Εικόνα

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους βιασμούς στην Ελλάδα.

Με αφορμή τη νέα υπόθεση βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά μίλησε στο Mega όπου επεσήμανε ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας λαμβάνουν χώρα 4.500 βιασμοί το χρόνο, εκ των οποίων καταγγέλλονται οι 270 και από αυτούς συλλαμβάνονται οι 163 δράστες και καταδικάζονται οι 10.

«Εάν ζήσουμε με τον φόβο, ο φόβος είναι η στέρηση της ελευθερίας μας, αλίμονο εάν ζήσουμε με τον φόβο. Ας περάσουμε ένα κανονικό μήνυμα, όταν κάποιος ” σηκώσει το χέρι του”, τον καταγγέλλεις την πρώτη ημέρα και εάν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι, φεύγεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το στίγμα, το οικονομικό και τα παιδιά» είπε ο ψυχίατρος.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό, η κ. Βαρελά τόνισε πως οποιοσδήποτε βιάζει ένα ανήλικο παιδί διώκεται με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και μόνο.

Επίσης, σχετικά με την υπόθεση της 38χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης και με αφορμή την Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα στις 4 Μαΐου του 2020, τόνισε πως η νομοθεσία έχει αλλάξει και πλέον η οποιαδήποτε επίθεση με οξύ που μπορεί να καταστρέψει μία ζωή μέχρι και να την τελειώσει, συνιστά απόπειρα αυτοκτονίας και όχι πρόθεση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Παράλληλα, η δικηγόρος αναφέρθηκε και στην ευθύνη της οικογένειας αλλά και την ποινική ευθύνη των γονέων. «Άνω των 15 ετών, ο γονέας έχει την ευθύνη του παιδιού του, δεν μπορεί να τα σπάει σε έναν δημόσιο χώρο».
https://lawandorder.gr/stoicheia-sok-to ... tai-oi-10/

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Οκτ 2022, 20:50

Πρέπει οι γυναίκες να μάθουν αυτοάμυνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Οκτ 2022, 20:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Οκτ 2022, 12:34
Ερμής έγραψε:
27 Οκτ 2022, 12:24
Αν η κοπέλα ειχε σιδερικό πάνω της και τον ξάπλωνε, ποιος ξέρει τι τραβήγματα θα ειχε.
Εδώ και το σπρέι πιπεριού απαγορεύεται, μην τυχόν και προκαλέσει "ψυχικό ή σωματικό πόνο" σε ευάλωτο συμπολίτη.
Βλέπεις οι δικαιωματιστές θέλουν να τιμωρείται ο βιαστής αφού κάνει τον βιασμό, μην τον πειράξουμε πιο πριν, κρίμα είναι.

Βρωμεροί υποκριτές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 30 Οκτ 2022, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Οκτ 2022, 21:07

AlienWay έγραψε:
27 Οκτ 2022, 17:42
Δεν χρειάζεται σπρέι πιπεριου. Ενα αεροζόλ... και ένας αναπτήρας... να του κάψεις τη μάπα.
Μπορώ να γίνω πολύ δημιουργικός για τέτοια μ..νόπανα.

Υγρό άζωτο στην μάπα αλά Terminator
Υπερχλωρικό οξύ
Καρμποφουράν (όποιος είναι παλιός αγρότης ξέρει τι είναι αυτό)
Coca Cola + Mentos στο στόμα του (αφού τον πιάσεις)

* Αστειεύομαι φυσικά, δεν είναι και πολύ εύχρηστα όλα αυτά, εκτός ίσως από το οξύ. Όχι ότι δεν θα τα άξιζε βέβαια ένας βιαστής ή μαχαιροβγάλτης αλλά πάλι ξέρεις αν είναι τέτοιος ή απλά κλεφτρόνι;

Πέρα από την πλάκα, το να κουβαλάς πιστόλι μαζί σου δεν είναι καλή ιδέα από την στιγμή που απαγορεύεται. Να έχεις στο σπίτι οκ, πολύ πιο απλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 30 Οκτ 2022, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 30 Οκτ 2022, 21:08

Naida έγραψε:
30 Οκτ 2022, 20:50
Πρέπει οι γυναίκες να μάθουν αυτοάμυνα.
Ή να μη βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς συνοδεία.
Το δεύτερο είναι πιο εφικτό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών