Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 24 Ιαν 2021, 20:51

Λοξίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 20:50
Nostalgia έγραψε:
24 Ιαν 2021, 19:58
Και οχι μονο, να ξερες ποσο μου εχει λειψει μια παστουρμαδοπιτα.... Τα φιλια μας να δωσεις!!!!!
Προχτές ρε συ σκουρδούλιασα μισό ταψί... :lol:
Μόλις φτιάξουν τα πράματα θα φάμε παρέα.
Και τα δικά μας φιλιά :wave:
:smt023:smt023
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Ιαν 2021, 20:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 20:29
Ρε συ Λοξία, εγώ έχω εμπεδώσει εδώ και χρόνια, ότι αν κάποιος ξέρει να μετράει μέχρι το 5, είτε 6 του πεις είτε 12000318, θα καταλάβει στην καλή περίπτωση 5.

Συνήθως θα σου πει "3" και θα προσθέσει το "κερδάω". :lol:

Αυτό περιμένω κάθε φορά κι αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα έχω.

Εσύ για πόσο θα ελπίζεις σε κάτι καλύτερο; Γιατί να κουράζεσαι αδίκως;

Γράψε αυτό που θέλεις όταν θέλεις, παίξε όταν θέλεις μ' αυτούς που θέλεις και από εκεί και πέρα γράψε τους.

Ειλικρινά τώρα, σ' ενδιαφέρει η γνώμη τους για σένα; :lol:
Μα τι λες ρε ψωρόγατο... :P
Σιγά μη με ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε τυχάσπαρτου.
Των ανθρώπων που με ενδιαφέρει η γνώμη τους και την ξέρω και την έχω. :D

Αλλά και λίγο καυγαδάκι εν μέσω εγκλεισμού, έχει ένα κάποιο διαφορετικό ενδιαφέρον ε;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 24 Ιαν 2021, 20:58

Το να σκιζεις δηθεν τα ρουχα σου για τα δικαιωματα των γυναικων, αλλα να μην μπορεις να ψελισεις ουτε μια κουβεντα για το Πακισταν κλπ ειναι το λιγοτερο συνενοχη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 24 Ιαν 2021, 21:00

Nostalgia έγραψε:
24 Ιαν 2021, 20:58
Το να σκιζεις δηθεν τα ρουχα σου για τα δικαιωματα των γυναικων, αλλα να μην μπορεις να ψελισεις ουτε μια κουβεντα για το Πακισταν κλπ ειναι το λιγοτερο συνενοχη.
Δεν πληρώνεται για να μιλά για τα δικαιώματα των γυναικών στο Πακιστάν αλλά για να κάνει προπαγάνδα στην Ελλάδα !!
Εκτός εάν νομίζουμε ότι η κάθε προπαγάνδα γίνεται αφιλοκερδώς και ότι δεν σχεδιάζεται από ειδικά επιτελεία προπαγάνδα δηλαδή επικοινωνιακής πολιτικής ..

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 24 Ιαν 2021, 21:01

Ωραίο το κάνατε το νήμα. Σαν τα μούτρα σας φασίστες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

ptomahawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ptomahawk » 24 Ιαν 2021, 21:05

Μη τα συζητάς, οι αλογομούρηδες
Raise the urinals

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 24 Ιαν 2021, 21:11

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 21:01
Ωραίο το κάνατε το νήμα. Σαν τα μούτρα σας φασίστες.
Εγώ είμαι αριστερός σοσιαλδημοκράτης :wink

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Ιαν 2021, 21:25

Winston Smith έγραψε:
24 Ιαν 2021, 18:40
Nandros έγραψε:
24 Ιαν 2021, 18:27

ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Volume 7, Book 62, Number 64 :
Narrated by 'Aisha
That the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

http://64.71.77.248/answering_islam/qur ... e_age.html
https://www.sahih-bukhari.com/Pages/Bukhari_7_62.php

Η βοθροιστοσελίδα islamforgreeks είναι του γνωστού στο πχόρουμ μουρτάτη Αλη-Αλ-Γιουνάνι!
.
Η αλήθεια είναι ότι όταν το βιβλίο που θεωρείς θεόπνευστο και τέλειο (θεωρητικά από όλες τις απόψεις, συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής) αναφέρει ότι ο προφήτης σου (το πρόσωπο που αγαπάς περισσότερο σαν πιστός και το θεωρείς πνευματικό πρότυπο) παντρεύτηκε ένα 6χρονο και έκανε σεξ με ένα 9χρονο δημιουργείται ένα θέμα. Και να πεις ότι ο θεός δεν είναι παντογνώστης να πω οκ, δεν ήξερε ότι είναι ανήθικο να παντρεύεσαι 6χρονο οπότε είχε να κάνει με την εποχή, και το άφησε να υπαρχει μέσα στον θεόπνευστο λόγο του.

Τέλος πάντων, νομίζω ξεφύγαμε κατά πολύ από το θέμα.
Αυτο συμβαινει επειδη το αντιλαμβανεσαι με το πνευμα της σημερινης εποχης, οποτε αναποφευκτα θα οδηγηθεις σε λαθος εκτιμησεις. Οι γαμοι μεταξυ Ευρωπαιων βασιλεων πχ περιλαμβαναν πολυ μικρες ηλικιες, ως και 8 ετων, και συχνα συγγενεις πρωτου βαθμου, γιατι σηματοδοτουσαν πολυ περισσοτερα απο μια ερωτικη ενωση δυο ανθρωπων. Παρομοιως, υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στην Π.Διαθηκη, απο ιερεις με γιουσουφακια ως προτροπες σε βιασμους κοριτσιων του εχθρου. Η η ιδια η Παναγια που ηταν 10-12 ετων οταν εμεινε εγγυος απο τον θεο τον ιδιο μαλιστα! Εφοσον λοιπον ο Θεος μπορει να το κανει αυτο, για ποιο λογο να μην μπορει να το κανει ο Προφητης του;
Το ζητημα ομως δεν ειναι τι γραφει το Κορανι η η ΠΔ, αλλα η εργαλειοποιηση τους για τον περαιτερω αποκλεισμο των μεταναστων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Ιαν 2021, 21:28

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Ιαν 2021, 21:25
Αυτο συμβαινει επειδη το αντιλαμβανεσαι με το πνευμα της σημερινης εποχης, οποτε αναποφευκτα θα οδηγηθεις σε λαθος εκτιμησεις. Οι γαμοι μεταξυ Ευρωπαιων βασιλεων πχ περιλαμβαναν πολυ μικρες ηλικιες, ως και 8 ετων, και συχνα συγγενεις πρωτου βαθμου, γιατι σηματοδοτουσαν πολυ περισσοτερα απο μια ερωτικη ενωση δυο ανθρωπων. Παρομοιως, υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στην Π.Διαθηκη, απο ιερεις με γιουσουφακια ως προτροπες σε βιασμους κοριτσιων του εχθρου. Η η ιδια η Παναγια που ηταν 10-12 ετων οταν εμεινε εγγυος απο τον θεο τον ιδιο μαλιστα! Εφοσον λοιπον ο Θεος μπορει να το κανει αυτο, για ποιο λογο να μην μπορει να το κανει ο Προφητης του;
Το ζητημα ομως δεν ειναι τι γραφει το Κορανι η η ΠΔ, αλλα η εργαλειοποιηση τους για τον περαιτερω αποκλεισμο των μεταναστων.
Δηλαδή ένας πιστός μουσουλμάνος δεν ακολουθεί το πρότυπο του προφήτη του; Μπορεί υπό προϋποθέσεις να βλέπει κάτι τέτοιο ως μεμπτό;
Αν ναι, ποιες είναι αυτές;

Δεν μιλάω για εκοσμικευμένους που είναι μόνο τυπικά μουσουλμάνοι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2021, 21:43

Λοξίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 20:54

Αλλά και λίγο καυγαδάκι εν μέσω εγκλεισμού, έχει ένα κάποιο διαφορετικό ενδιαφέρον ε;
Και πάλι εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις βρε Λοξία.

Δηλαδή πόσο ενδιαφέρον έχει ο καυγάς με κάποιον που ξέρεις τι θα σου πει;
Οι καλοί καυγάδες προϋποθέτουν και κάποιο ενδιαφέρον στοιχείο έκπληξης, κάτι που θα σε ξαφνιάσει, θα σε εξοργίσει, θα σου δημιουργήσει έστω κάποια ερωτηματικά.

Και αυτό ακριβώς είναι το βασικό μου πρόβλημα.
Ούτε έναν καυγά της προκοπής δεν μπορώ να κάνω γιατί μπορεί αρχικώς να με εκνευρίζουν αλλά μετά από λίγο χρόνο καταλήγω σε ένα συναίσθημα που παραπέμπει περισσότερο σε τρυφερότητα, παρά σε οργή.

Πως λένε κάποιοι "είτε πιάσω το μπούτι μου είτε της γυναίκας μου το ίδιο νοιώθω"; :lol:

Ακριβώς έτσι, νοιώθω και για τα τρεντοκούταβα. Όσο ξενέρωτοι είναι στις ερωτικές, τόσο ξενέρωτοι είναι και στις υπόλοιπες εκφράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Ιαν 2021, 21:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 21:43
Λοξίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 20:54

Και πάλι εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις βρε Λοξία.

Δηλαδή πόσο ενδιαφέρον έχει ο καυγάς με κάποιον που ξέρεις τι θα σου πει;
Οι καλοί καυγάδες προϋποθέτουν και κάποιο ενδιαφέρον στοιχείο έκπληξης, κάτι που θα σε ξαφνιάσει, θα σε εξοργίσει, θα σου δημιουργήσει έστω κάποια ερωτηματικά.

Και αυτό ακριβώς είναι το βασικό μου πρόβλημα.
Ούτε έναν καυγά της προκοπής δεν μπορώ να κάνω γιατί μπορεί αρχικώς να με εκνευρίζουν αλλά μετά από λίγο χρόνο καταλήγω σε ένα συναίσθημα που παραπέμπει περισσότερο σε τρυφερότητα, παρά σε οργή.

Πως λένε κάποιοι "είτε πιάσω το μπούτι μου είτε της γυναίκας μου το ίδιο νοιώθω"; :lol:

Ακριβώς έτσι, νοιώθω και για τα τρεντοκούταβα. Όσο ξενέρωτοι είναι στις ερωτικές, τόσο ξενέρωτοι είναι και στις υπόλοιπες εκφράσεις.
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 24 Ιαν 2021, 21:55

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Ιαν 2021, 21:25
Τι σχέση έχουν οι ευρωπαίοι βασιλείς με τον προφήτη; Καμία καθώς κανείς σύγχρονος ευρωπαίος δεν θεωρεί το απόλυτο πρότυπο πνευματικότητας και ηθικής τους ευρωπαίους βασιλείς, οπότε δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σήμερα.

Όσον αφορά το χριστιανισμό, Χριστιανός δεν είμαι, αλλά οι δύο θρησκείες δεν είναι το ίδιο, ειδικά στον 21ο αιώνα. Συμφωνώ ότι στη παλαιά διαθήκη υπάρχουν αρκετά αποσπάσματα αμφιβόλου ηθικής. Παρόλα αυτά, το αντίστοιχο θα ήταν να μου φέρεις απόσπασμα που ο Ιησούς ή κάποιος απόστολος (που είναι πνευματικά πρότυπα των σύγχρονων χριστιανών) έκανε κάτι αντίστοιχο. Το ότι η Παναγία έμεινε έγγυος στα 12 και αυτό το συνδέεις με παιδεραστία εντάξει δεν θα το σχολιάσω, είναι τραβάω από τα μαλλιά κάτι μόνο και μόνο γιατί η ατζέντα μου είναι η υπεράσπιση του Ισλάμ, δεν είναι ειλικρινής σύγκριση. Όπου, ακόμα και αν το δεκτούμε σαν σύγκριση, δεν αποτελεί επιχείρημα υπέρ του Ισλάμ καθώς το κοράνι περιγράφει μια παρόμοια ιστορία για την Μαρία, 1-1 σε αυτό. Σύγκριση δεν υπάρχει γι' αυτό και το πιο κοντινό που βρήκες σε παιδεραστία είναι ο... κρίνος.

Τέλος αν το ζήτημα δεν είναι τι γράφει το κοράνι γιατί πλακωνόσασταν πριν σχετικά με το τι γράφει το κοράνι;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Ιαν 2021, 22:47

Λοξίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 19:01

Εννοεί βιαστής της λογικής.
Winston Smith έγραψε:
24 Ιαν 2021, 19:08

Αλλά ναι αν διαβάσεις μόνο τη φράση του τότε ακούγεται πολύ προσβλητικό.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Ιαν 2021, 22:54

Στάβμου, τα όρια τα βάζουμε εμείς.

Εάν το βρήκες προσβλητικό νομίζω ότι είναι μάλλον γιατί δεν κατάλαβες ότι "προσβάλει" την ιδέα ότι οι επενδυτές από το Πακιστάν πχ είναι το ίδιο με τους "επενδυτές" από την Γερμανία, τις χώρες τις επέλεξα ψευδοτυχαία από την γεννήτρια ψευδοτυχαίων χωρών.
Αν μπορείς να βρεις το λογικό σφάλμα στην πρόταση "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" είμαστε οκ γενικά, διαφορετικά και μπαν να φάω :102: σιγά, δεν αλλάζει κάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 24 Ιαν 2021, 22:58

sys3x έγραψε:
24 Ιαν 2021, 22:54
Στάβμου, τα όρια τα βάζουμε εμείς.

Εάν το βρήκες προσβλητικό νομίζω ότι είναι μάλλον γιατί δεν κατάλαβες ότι "προσβάλει" την ιδέα ότι οι επενδυτές από το Πακιστάν πχ είναι το ίδιο με τους "επενδυτές" από την Γερμανία, τις χώρες τις επέλεξα ψευδοτυχαία από την γεννήτρια ψευδοτυχαίων χωρών.
Αν μπορείς να βρεις το λογικό σφάλμα στην πρόταση "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" είμαστε οκ γενικά, διαφορετικά και μπαν να φάω :102: σιγά, δεν αλλάζει κάτι.

:smt018
Το ΑΙγαιο ανηκει στις τσουχτροσουπιες του

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών