Μα τι λες ρε ψωρόγατο...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 20:29Ρε συ Λοξία, εγώ έχω εμπεδώσει εδώ και χρόνια, ότι αν κάποιος ξέρει να μετράει μέχρι το 5, είτε 6 του πεις είτε 12000318, θα καταλάβει στην καλή περίπτωση 5.
Συνήθως θα σου πει "3" και θα προσθέσει το "κερδάω".
Αυτό περιμένω κάθε φορά κι αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα έχω.
Εσύ για πόσο θα ελπίζεις σε κάτι καλύτερο; Γιατί να κουράζεσαι αδίκως;
Γράψε αυτό που θέλεις όταν θέλεις, παίξε όταν θέλεις μ' αυτούς που θέλεις και από εκεί και πέρα γράψε τους.
Ειλικρινά τώρα, σ' ενδιαφέρει η γνώμη τους για σένα;
Δεν πληρώνεται για να μιλά για τα δικαιώματα των γυναικών στο Πακιστάν αλλά για να κάνει προπαγάνδα στην Ελλάδα !!
Εγώ είμαι αριστερός σοσιαλδημοκράτης
Αυτο συμβαινει επειδη το αντιλαμβανεσαι με το πνευμα της σημερινης εποχης, οποτε αναποφευκτα θα οδηγηθεις σε λαθος εκτιμησεις. Οι γαμοι μεταξυ Ευρωπαιων βασιλεων πχ περιλαμβαναν πολυ μικρες ηλικιες, ως και 8 ετων, και συχνα συγγενεις πρωτου βαθμου, γιατι σηματοδοτουσαν πολυ περισσοτερα απο μια ερωτικη ενωση δυο ανθρωπων. Παρομοιως, υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στην Π.Διαθηκη, απο ιερεις με γιουσουφακια ως προτροπες σε βιασμους κοριτσιων του εχθρου. Η η ιδια η Παναγια που ηταν 10-12 ετων οταν εμεινε εγγυος απο τον θεο τον ιδιο μαλιστα! Εφοσον λοιπον ο Θεος μπορει να το κανει αυτο, για ποιο λογο να μην μπορει να το κανει ο Προφητης του;Winston Smith έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 18:40Η αλήθεια είναι ότι όταν το βιβλίο που θεωρείς θεόπνευστο και τέλειο (θεωρητικά από όλες τις απόψεις, συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής) αναφέρει ότι ο προφήτης σου (το πρόσωπο που αγαπάς περισσότερο σαν πιστός και το θεωρείς πνευματικό πρότυπο) παντρεύτηκε ένα 6χρονο και έκανε σεξ με ένα 9χρονο δημιουργείται ένα θέμα. Και να πεις ότι ο θεός δεν είναι παντογνώστης να πω οκ, δεν ήξερε ότι είναι ανήθικο να παντρεύεσαι 6χρονο οπότε είχε να κάνει με την εποχή, και το άφησε να υπαρχει μέσα στον θεόπνευστο λόγο του.Nandros έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 18:27
ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Volume 7, Book 62, Number 64 :
Narrated by 'Aisha
That the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).
http://64.71.77.248/answering_islam/qur ... e_age.html
https://www.sahih-bukhari.com/Pages/Bukhari_7_62.php
Η βοθροιστοσελίδα islamforgreeks είναι του γνωστού στο πχόρουμ μουρτάτη Αλη-Αλ-Γιουνάνι!
.
Τέλος πάντων, νομίζω ξεφύγαμε κατά πολύ από το θέμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δηλαδή ένας πιστός μουσουλμάνος δεν ακολουθεί το πρότυπο του προφήτη του; Μπορεί υπό προϋποθέσεις να βλέπει κάτι τέτοιο ως μεμπτό;John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 21:25Αυτο συμβαινει επειδη το αντιλαμβανεσαι με το πνευμα της σημερινης εποχης, οποτε αναποφευκτα θα οδηγηθεις σε λαθος εκτιμησεις. Οι γαμοι μεταξυ Ευρωπαιων βασιλεων πχ περιλαμβαναν πολυ μικρες ηλικιες, ως και 8 ετων, και συχνα συγγενεις πρωτου βαθμου, γιατι σηματοδοτουσαν πολυ περισσοτερα απο μια ερωτικη ενωση δυο ανθρωπων. Παρομοιως, υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στην Π.Διαθηκη, απο ιερεις με γιουσουφακια ως προτροπες σε βιασμους κοριτσιων του εχθρου. Η η ιδια η Παναγια που ηταν 10-12 ετων οταν εμεινε εγγυος απο τον θεο τον ιδιο μαλιστα! Εφοσον λοιπον ο Θεος μπορει να το κανει αυτο, για ποιο λογο να μην μπορει να το κανει ο Προφητης του;
Το ζητημα ομως δεν ειναι τι γραφει το Κορανι η η ΠΔ, αλλα η εργαλειοποιηση τους για τον περαιτερω αποκλεισμο των μεταναστων.
Και πάλι εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις βρε Λοξία.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 21:43Και πάλι εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις βρε Λοξία.
Δηλαδή πόσο ενδιαφέρον έχει ο καυγάς με κάποιον που ξέρεις τι θα σου πει;
Οι καλοί καυγάδες προϋποθέτουν και κάποιο ενδιαφέρον στοιχείο έκπληξης, κάτι που θα σε ξαφνιάσει, θα σε εξοργίσει, θα σου δημιουργήσει έστω κάποια ερωτηματικά.
Και αυτό ακριβώς είναι το βασικό μου πρόβλημα.
Ούτε έναν καυγά της προκοπής δεν μπορώ να κάνω γιατί μπορεί αρχικώς να με εκνευρίζουν αλλά μετά από λίγο χρόνο καταλήγω σε ένα συναίσθημα που παραπέμπει περισσότερο σε τρυφερότητα, παρά σε οργή.
Πως λένε κάποιοι "είτε πιάσω το μπούτι μου είτε της γυναίκας μου το ίδιο νοιώθω";
Ακριβώς έτσι, νοιώθω και για τα τρεντοκούταβα. Όσο ξενέρωτοι είναι στις ερωτικές, τόσο ξενέρωτοι είναι και στις υπόλοιπες εκφράσεις.
Τι σχέση έχουν οι ευρωπαίοι βασιλείς με τον προφήτη; Καμία καθώς κανείς σύγχρονος ευρωπαίος δεν θεωρεί το απόλυτο πρότυπο πνευματικότητας και ηθικής τους ευρωπαίους βασιλείς, οπότε δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σήμερα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 21:25Αυτο συμβαινει επειδη το αντιλαμβανεσαι με το πνευμα της σημερινης εποχης, οποτε αναποφευκτα θα οδηγηθεις σε λαθος εκτιμησεις. Οι γαμοι μεταξυ Ευρωπαιων βασιλεων πχ περιλαμβαναν πολυ μικρες ηλικιες, ως και 8 ετων, και συχνα συγγενεις πρωτου βαθμου, γιατι σηματοδοτουσαν πολυ περισσοτερα απο μια ερωτικη ενωση δυο ανθρωπων. Παρομοιως, υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στην Π.Διαθηκη, απο ιερεις με γιουσουφακια ως προτροπες σε βιασμους κοριτσιων του εχθρου. Η η ιδια η Παναγια που ηταν 10-12 ετων οταν εμεινε εγγυος απο τον θεο τον ιδιο μαλιστα! Εφοσον λοιπον ο Θεος μπορει να το κανει αυτο, για ποιο λογο να μην μπορει να το κανει ο Προφητης του;
Το ζητημα ομως δεν ειναι τι γραφει το Κορανι η η ΠΔ, αλλα η εργαλειοποιηση τους για τον περαιτερω αποκλεισμο των μεταναστων.
Winston Smith έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 19:08
Αλλά ναι αν διαβάσεις μόνο τη φράση του τότε ακούγεται πολύ προσβλητικό.
sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 22:54Στάβμου, τα όρια τα βάζουμε εμείς.
Εάν το βρήκες προσβλητικό νομίζω ότι είναι μάλλον γιατί δεν κατάλαβες ότι "προσβάλει" την ιδέα ότι οι επενδυτές από το Πακιστάν πχ είναι το ίδιο με τους "επενδυτές" από την Γερμανία, τις χώρες τις επέλεξα ψευδοτυχαία από την γεννήτρια ψευδοτυχαίων χωρών.
Αν μπορείς να βρεις το λογικό σφάλμα στην πρόταση "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" είμαστε οκ γενικά, διαφορετικά και μπαν να φάωσιγά, δεν αλλάζει κάτι.