Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stavmanr » 25 Ιουν 2021, 18:43
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:41
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:40
Naida έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:27
Το θύμα είναι η καρολαιν. Να ρίξω ευθύνη στους γονείς επειδή την σκότωσε ο άντρας της; πλάκα μας κάνεις;
Εμ, να μην φταίνε κι εκείνοι; Εδώ, φταίει εκείνη!
Όταν τα γράφω εγώ μου τα σβήνετε.
Όχι εγώ. Ήμουν μαζί σου σε εκείνο το νήμα. Μην ξεχνιόμαστε!

-
Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
από Γενιά της Αμαρτίας » 25 Ιουν 2021, 18:44
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:43
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:41
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:40
Εμ, να μην φταίνε κι εκείνοι; Εδώ, φταίει εκείνη!
Όταν τα γράφω εγώ μου τα σβήνετε.
Όχι εγώ. Ήμουν μαζί σου σε εκείνο το νήμα. Μην ξεχνιόμαστε!

Το θυμάμαι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 25 Ιουν 2021, 19:07
Το θύμα είναι η καρολαιν. Να ρίξω ευθύνη στους γονείς επειδή την σκότωσε ο άντρας της; πλάκα μας κάνεις;
μια χαρα εριξες ευθυνη στους γονεις, που την αφησαν να εχει γκομενο και να παντρευτει μεγαλυτερο.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 25 Ιουν 2021, 19:08
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:39
Προφανώς, λοιπόν, κι αυτός ο υπερφοβικός τρόπος της ζωής που προτείνεις στις γυναίκες δεν είναι αυτός που ακολουθείς ο ίδιος στη ζωή σου.
Και προφανώς το προτείνεις προσπαθώντας να δείξεις έμμεσα ότι "έχουν μερίδιο ευθύνης λόγω αμέλειας ασφάλειας" λες κι αν κάποιος σε πυροβολήσει στο δρόμο θα φταις αντίστοιχα εσύ, και θα ψάχνεις να βρεις τις ευθύνες σου.
δεν προτεινω υπερφοβικο τροπο ζωης.
κοινη λογικη, προτεινω.
δεν εγραψα πουθενα να ψαχνουν τις ντουλαπες τους μην ειναι μεσα κανενας φονιας, εσυ το εγραψες.
-
Prepon
από Prepon » 25 Ιουν 2021, 19:26
Beria έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 17:09
Prepon έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 16:46
Καθυστερημένη ήταν η κοπέλα που βίασαν οι Πακιστανοί.
Θα γίνει της πουτανας, θα γεμίσουν οι δρόμοι αριστερούς και φεμινιστριες διαμαρτυρομενους, αλλά κάνει ζέστη ρε γαμωτο και τελικά όλοι θα κάνουν την πάπια.
Στο μεταξύ έγινε 3η μαζική πορεία στα Πετράλωνα, και χτες

αλλά δε γαμείς, ο Πρέπων βλέπει φαντασματα
Περνάει σιγά σιγά και η σημερινή μερα, όπως πέρασε και η 23/6 αλλά και η 24/6
Τι νέα από το μέτωπο;
Τον διαψευσανε πανηγυρικα τον πρέποντα ή δικαιώθηκε;
Prepon έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 17:17
Beria έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 17:09
Στο μεταξύ έγινε 3η μαζική πορεία στα Πετράλωνα, και χτες
αλλά δε γαμείς, ο Πρέπων βλέπει φαντασματα
Ο πρέπων είπε για τους Πακιστανούς και τη καθυστερημένη.
Σήμερα - αύριο - μεθαύριο θα δείξει.
Περιμενε να μου την πεις τοτε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 25 Ιουν 2021, 19:35
Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 19:08
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 18:39
Προφανώς, λοιπόν, κι αυτός ο υπερφοβικός τρόπος της ζωής που προτείνεις στις γυναίκες δεν είναι αυτός που ακολουθείς ο ίδιος στη ζωή σου.
Και προφανώς το προτείνεις προσπαθώντας να δείξεις έμμεσα ότι "έχουν μερίδιο ευθύνης λόγω αμέλειας ασφάλειας" λες κι αν κάποιος σε πυροβολήσει στο δρόμο θα φταις αντίστοιχα εσύ, και θα ψάχνεις να βρεις τις ευθύνες σου.
δεν προτεινω υπερφοβικο τροπο ζωης.
κοινη λογικη, προτεινω.
δεν εγραψα πουθενα να ψαχνουν τις ντουλαπες τους μην ειναι μεσα κανενας φονιας, εσυ το εγραψες.
Δεν είναι έτσι. Γράφεις γενικότητες που δεν στέκουν, επειδή ακριβώς δεν απάντησες το βασικό ερώτημα:
τι θα μπορούσε να κάνει η καθαρίστρια που βιάστηκε από τον άλλο στο διαμέρισμά του, κατά τη διάρκεια που καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας; Να αλλάξει ρούχα; Να αλλάξει κουβά; Να αλλάξει σφουγγαρίστρα;
Όταν ξεφύγεις από το φαντασιακό πλαίσιο του βιασμού στο οποίο βιασθείσα είναι η κοπέλα που φόρεσε κοντή φούστα ή που δεν προσέχει ή που είναι αφελής, θα αντιληφθείς ότι ο βιασμός δεν έχει τέτοια προαπαιτούμενα. Το ποια, πότε και πώς θα δεχθεί επίθεση βρίσκονται αποκλειστικά στην ψυχοσύνθεση του δράστη, χωρίς γενικούς κανόνες.
Ακόμα και σε πολυσύχναστα μέρη συμβαίνουν βιασμοί. Σε άλλες περιπτώσεις, από πολυσύχναστα μέρη ξεκινούν οι βιασμοί (χπ. χάπι στο ποτό που κρατά η κοπέλα). Το να πιστεύεις ότι ο βιαστής θα λειτουργήσει απλά ως ηλίθιο αρπακτικό είναι καθαρά εξωπραγματικό. Όπως κι ο φονιάς ή ο ληστής.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 25 Ιουν 2021, 19:46
Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 19:07
μια χαρα εριξες ευθυνη στους γονεις, που την αφησαν να εχει γκομενο και να παντρευτει μεγαλυτερο.
Για την δολοφονία έριξα ευθύνη στους γονείς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 25 Ιουν 2021, 20:43
stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 19:35
Δεν είναι έτσι. Γράφεις γενικότητες που δεν στέκουν, επειδή ακριβώς δεν απάντησες το βασικό ερώτημα:
τι θα μπορούσε να κάνει η καθαρίστρια που βιάστηκε από τον άλλο στο διαμέρισμά του, κατά τη διάρκεια που καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας; Να αλλάξει ρούχα; Να αλλάξει κουβά; Να αλλάξει σφουγγαρίστρα;
ναι, εννοεις δεν το απαντησα πανω απο 10 φορες, σωστα. η απαντηση λοιπον, ειναι
ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ δεν ειπα ποτε και πουθενα οτι σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχει τροπος να αποφευχθουν.
Όταν ξεφύγεις από το φαντασιακό πλαίσιο του βιασμού στο οποίο βιασθείσα είναι η κοπέλα που φόρεσε κοντή φούστα ή που δεν προσέχει ή που είναι αφελής, θα αντιληφθείς ότι ο βιασμός δεν έχει τέτοια προαπαιτούμενα. Το ποια, πότε και πώς θα δεχθεί επίθεση βρίσκονται αποκλειστικά στην ψυχοσύνθεση του δράστη, χωρίς γενικούς κανόνες.
δεν εχω υπαρξει ποτε σε αυτο το πλαισιο.
Ακόμα και σε πολυσύχναστα μέρη συμβαίνουν βιασμοί. Σε άλλες περιπτώσεις, από πολυσύχναστα μέρη ξεκινούν οι βιασμοί (χπ. χάπι στο ποτό που κρατά η κοπέλα). Το να πιστεύεις ότι ο βιαστής θα λειτουργήσει απλά ως ηλίθιο αρπακτικό είναι καθαρά εξωπραγματικό. Όπως κι ο φονιάς ή ο ληστής.
σκοπος ειναι να μειωσεις τις πιθανοτητες να γινει εγκλμα εναντιον σου. να τις μηδενισεις ειναι αδυνατον.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 25 Ιουν 2021, 20:47
Naida έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 19:46
οχι, αλλα ουτε εγω εριξα ευθυνες για τη δολοφονια στο θυμα.
και οι 2, ριξαμε ευθυνες για πραξεις και παραλειψεις που επετρεψαν να γινει το φονικο. και μαλιστα εγω εριξα απειροελαχιστες σε σχεση με εσενα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 25 Ιουν 2021, 20:50
Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 20:47
Naida έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 19:46
οχι, αλλα ουτε εγω εριξα ευθυνες για τη δολοφονια στο θυμα.
και οι 2, ριξαμε ευθυνες για πραξεις και παραλειψεις που επετρεψαν να γινει το φονικο. και μαλιστα εγω εριξα απειροελαχιστες σε σχεση με εσενα.
Μια γυναίκα πίνει με την παρέα της, προσφέρεται κάποιος από την παρέα να την γυρίσει σπίτι. Στο δρόμο την βιάζει.
Πες μου την ευθύνη του θυματος και την ευθύνη του βιαστή.
Επισης
Πράξεις και παραλείψεις που επέτρεψαν να γίνει το φονικό; wtf ρε φίλε κάπου έλεος.
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
από Uppercut » 25 Ιουν 2021, 21:12
sys3x έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 10:23
Επίσης, πόσο ατέρμονα βλάκες είστε ορισμένοι και ορισμένες (;).

Άπειρα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 26 Ιουν 2021, 08:37
Naida έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 20:50
Μια γυναίκα πίνει με την παρέα της, προσφέρεται κάποιος από την παρέα να την γυρίσει σπίτι. Στο δρόμο την βιάζει.
Επισης
Πράξεις και παραλείψεις που επέτρεψαν να γίνει το φονικό; wtf ρε φίλε κάπου έλεος.
την ευθυνη του βιαστη την εχω πει 1.000.000 φορες. 100% οποιες κι αν ειναι οι συνθηκες, οπως και αν συμπεριφερθηκε το θυμα.
εδω το θυμα εχει απο καθολου εως ελαχιστη ευθυνη. καθολου αν γνωριζε το θυτη και δεν ειχε δειξει να ειναι καθαρμα, ελαχιστες αν τον γνωρισε πριν μια ωρα η ειχε γνωση απο παλιοτερα οτι ειναι μπινες.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 26 Ιουν 2021, 13:22
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 08:37
Επισης
την ευθυνη του βιαστη την εχω πει 1.000.000 φορες. 100% οποιες κι αν ειναι οι συνθηκες, οπως και αν συμπεριφερθηκε το θυμα.
εδω το θυμα εχει απο καθολου εως ελαχιστη ευθυνη. καθολου αν γνωριζε το θυτη και δεν ειχε δειξει να ειναι καθαρμα, ελαχιστες αν τον γνωρισε πριν μια ωρα η ειχε γνωση απο παλιοτερα οτι ειναι μπινες.
Αυτή η ελάχιστη ευθύνη που έχει το θυμα, τι αφορά;
Que Sera, Sera...
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 26 Ιουν 2021, 14:33
Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 13:22
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 08:37
Επισης
Αυτή η ελάχιστη ευθύνη που έχει το θυμα, τι αφορά;
κανουμε τον ιδιο κυκλο, επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια, κανει και ζεστη, βαρεθηκα. δεν ξανααπαντω σε ερωτησεις που απαντηθηκαν 100 φορες.
δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις τη χαζη και ψαχνεις να βρεις μια χαραμαδα αναξιοπιστιας μου για να με βγαλεις "βιαστη" η αν πραγματι δεν καταλαβαινεις τι λεω. και δεν εχω τωρα διαθεση να βρω την ακρη. καλο σκ, απο δευτερα τα ξαναλεμε.
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
02 Απρ 2025, 18:52
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
28 Αύγ 2024, 23:26
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
13 Φεβ 2025, 16:26
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.